View tracker
View tracker
View tracker

Man kan bara inte ha för mycket uggs! De är ju mina favorit skor! Nu ska jag införskaffa mig ett par nya i antingen grå eller svart så jag fyller ut min kollektion med alla de neutrala färgerna. Men varför inte önska sig ett par uggs i en liten rolig färg i julklapp. Det hoppas jag ligger under granen den 24de! Jag önskar mig även en Stella Mccartney väska för de är så snyyygga. Och mer än så önskar jag mig inte i materiell väg, och moneeeyyy såklart! Gillar mest att köpa saker till mig själv när jag får pengar för då slipper man bli besviken!

Likes

Comments

Dagens pass var ben och rumpaaaa! Älskar det, kämpar hårt för mina mål så WÖRK IT!

Likes

Comments

Okej nu sätts de igång! Jag ska nu göra om litegrann i mitt rum, och dessa är några av sakerna jag ska införskaffa.

3an/4an

Grått och vitt asså! Vad ska man säga? Bästa färgerna! Det är verkligen två färger som jag har blivit beroende av och de skapar en så fräsch och hemtrevlig stämning!

Likes

Comments

Godmorgon! Jag hatar tidiga veckor asså! Jag hatar att tvinga upp mig såhär tidigt! Och det är extra hemskt när det fortfarande är mörkt ute, men jag gillar det ändå typ. Men lyxen med detta är att vi slutar kl 12 så de är ju ändå rätt bra, vårat schema är ju lite speciellt. Vi har sena och tidiga veckor vilket betyder att på tidiga går vi 8-12 och på sena går vi 12-17. Så nu fick ni det kortfattat förklarat. Men nu måste jag rusa till bussen och starta ännu en skoldag,,, gäsp!

Likes

Comments

Varma drycker: Det finns väl inget bättre en en varm kopp kaffe på morgonen ellerhur? och dessutom när det är kyligt utomhus.

Doftljus: DET BÄSTA SOM FINNS! Det finns inget bättre än att fylla sitt rum med värme och en höstig doft!

Mysiga tröjor: Speciellt när det är lager på lager! En mysig Mohair tröja med en vit skjorta under, hur snyggt!? Samt ett par svarta jeans och ett par ugg:s. Snyggt och bekvämt. Tycker stilen är som bäst på hösten för då är det inte för kallt för att klä sig snyggt.

Höst mörkret: Mysigast på kvällarna! När man kan mysa ner sig till en serie och bara va. Samma sak med regn och rusk, det finns inget bättre än att somna till regn som slår mot rutan.

Serier: Det är höst vilket betyder säsongsstarter!! För alla serietittare är detta the best season of the year!

Likes

Comments

Hej på er! Nu blir det inga ursäkter. Nu vill jag blogga vardagligen och komma igång igen. Vad har jag gjort under dessa 3/4 månader då? Jag har börjat gymnasiet, och har pluggat en hel del. Och känner nu att jag kan kontrollera allt och hålla de på plats! Så nu har jag tid för att blogga! ÄNTLIGEN! Och nu har hösten börjat vilket är så mysigt!! Så nu ska jag blogga på fulltid samt när jag kan och har tid! Kramisar

Likes

Comments

På tisdag åker jag och min mamma till Mallorca, har fortfarande inte smält de. Bokade resan igår, vi kände bara för att dra men de kommer bli så himla nice asså!! Kommer blogga osv nu när jag åker dit, det kommer bli superkul. Förra året va jag i USA och i år har jag redan vart i Spanien, men de ska bli nice att åka dit igen. Har vart på Mallorca en gång tidigare och nu åker vi tillbaka till Palma!

Likes

Comments

I tisdags hade jag och mitt hjärta våran månadsdag! Bästa dagen i mitt liv, vi åt först italienskt på Östermalm, helt sjukt gott! Sedan som pricken på i:et såg vi the conjuring 2 på kvällen! Jag har helt enkelt världens bästa pojkvän! Nästa dag så hade vi sovmorgon och åkte sedan ut på stan och chillade. Hur kan man älska en person så mycket? Det är sjukt! ( haha Alex satt på sig mina uggs, snyggingen)

Likes

Comments