Jag ber om ursäkt, för dålig uppdatering! Jag har ju varit bortrest nu i fyra daga och kom hem igår! Efter denna resa har jag blivit förkyld och är sängliggandes helt enkelt! Men här kommer lite bilder, och som vi har växt på kanalen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er hörni!
Det har vart en väldigt stressig vecka och därför har det vart svårt att hålla bloggen uppdaterad! På lördag åker jag till Polen och det kommer bli så skönt, jag funderar på att spela in en packvideo, skulle ni vilja ha en? När vi får 100 prenumeranter ska vi ha en vloggvecka på kanalen, nu har vi 92 prenumeranter så gå gärna in och prenumerera!

Likes

Comments

Hej och godmorgon på er!

Idag kommer det en ny vlogg ut på kanalen så håll utkik för den! Idag slutar jag skolan 12.20 och ska sedan åka direkt till gymmet för att påbörja dagens workout! Idag ska jag köra en kombination mellan kondition och mage ska nog även sola lite! Och det är helt enkelt hur jag planerat min dag. Som sagt ny vlogg idag hoppas ni är taggade!

Likes

Comments

kappa-Zara/pullover- Alexanders/ Missoni inspirerad tröja- Gina/Bootcut-Zara/ Beige uggs/ armband- Marc Jacobs och Thomas Sabo

Tillbaka till skolan efter ett underbart lov! Jag har vilat ut så mycket jag kan men är ändå typ inte utvilad! Aja det har vart underbart med lite lov och på lördag åker jag till Polen med mamma för att hälsa på syster och hennes man, folk undrar varför min syster bor i Polen och det är av den anledningen att hennes man är pilot, och det är den sista gången jag säger dethär. Men ska även fixa mitt hår på min favorit salong, hos den ända jag litar på ( den ända som får röra mitt hår med en sax) hehe... Men nu ska jag bara överleva den här skoldagen så ses vi sen! Vloggar även idag!

Likes

Comments

God förmiddag på er alla!

Denna söndag började jag med ett gympass på gymmet, hade ingen alls sort av motivation idag på gymmet men körde på så gott jag kunde. Resten av denna dag tänkte jag röja i mitt rum och fixa och dona så att det blir städat och sedan ta ett skönt bad och kolla på en serie. Så har jag planerat iallafall, imorgon kommer förhoppningsvis Alexander till mig och då ska vi spela in lite nya videos till kanalen och så är det även en vlogg på g ;)

Likes

Comments

Skiter i gymmet idag och bestämmer för att sätta på bra musik och ta bort mitt smink och sen kolla på en riktigt bra film! Min dag har vart mysig och snöig! En riktig slappar dag! Hoppas eran dag också vart bra mina fantastiska läsare! Imorrn kommer det också vara en lugn dag men imorrn blir det ett abs pass på gymmet iallafall!

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Idag är det lördag vilket betyder ett nytt gympass men idag ska vi även åka och träffa några i min släkt?! Det är inte så vanligt att vi gör sånt för i våran släkt så har vi inte så bra kontakt men idag ska vi tydligen göra det enligt pappsen! Men iallafall godmorgon på er och hoppas ni får en underbar lördag så ses vi senare idag!

Likes

Comments