Hej!

Welcome back ska man säga men jag har inte än bestämt vad jag ska rikta mig på youtube eller blogg? det är så svårt så jag tror jag ska jobba lite med båda två. Eftersom mitt liv inte är så händelserikt just nu är youtube inte en optimal plattform för mig. Såjag får försöka kombinera båda två. Men var lugna jag åker till Gotland på måndag och Grekland snart, då kan jag lova att det kommer en del youtube videos! Men jag kan lämna dem 2 senaste här nere. Jag har även ett till beslut och ta, ska jag skippa Isabel Marant skorna eller inte? Jag beställde dem beiga men kände inte riktigt att det var min stil, så skicka tillbaka dem på direkten. Men nu har jag börjat funderat på om svart skulle vara det rätta valet för mig. Tycker dem är snygga så ska fundera på att klicka hem ett par i några dagar nu, måste väga lite eftersom det är ett par dyra skor. Men nedan här är dem senaste videorna, kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej älsklingar som läser min blogg fast jag inte uppdaterar haha?

Nu har jag jobbat mina 3 veckor och nu är jag tillbaka här och kommer uppdatera mer än någonsin, youtube, blogg instagram you name it! Älskar att ha all denna fritid nu och bara satsa allt på sociala medier. Och hörrni JAG KOM IN! lyckan är ju obeskrivlig. Jag kommer gå om 1an och i den skolan samt linjen jag vill gå i. Detta resulterar i en överlycklig bella. Ni och youtube kommer bli min dagbok, vi ska bli en familj! Så välkommen mina vänner till det liv jag lever!

Likes

Comments

Nu idag har jag jobbat i 2 veckor av totalt 3 veckor, vilket kommer betyda suprise, suprise; Inaktivitet i 1 vecka till.  Efter det kommer jag satsa hårt på bloggandet, vloggandet och göra det till en vardag (eftersom det skulle vara drömmen.)

Jag kommer försöka det bästa jag kan och inte få några mer avbrott, mitt mål är 1 år i sträck. Alltså blogga regelbundet (vilket för mig är 5-6 inlägg i veckan). Men även underhålla youtube, så vi får se vart jag lägger prioriteten sen när det väl börjar gälla. Kommer även nu under dessa tre veckor att uppdatera så mycket jag kan! Speciellt på helgerna ( men då kanske jag vloggar istället 😏. Vi får se hjärtan men nu är det dags att jobba för livet!

Kommer även skriva ett individuellt inlägg angånde att jag kanske ska gå om 1an!

Eftersom jag äntligen är bekväm i att prata om det!

1 juli är det ett år sen jag skaffade bloggen?!?!

Likes

Comments

Årets sommar kommer bli shopping shopping shopping!
Tänkte visa er vad jag DEFINITIVT kommer inskaffa under denna sommar!

För det första en Pablo merch tröja! Så läckert snygga, inte sant?

Sedan något typ av Supreme plagg, helst en hoodie.

Isabel Marant skor ;; BESTÄLLDA! Så taggad!

Balenciaga armband! Det svarta med släta nitar, guld!

Och det svåraste av alla plagg ska jag försöka hitta vintage ; en Givenchy rottweiler t- shirt! För andra som eventuellt tycker om den t shirten har jag en hemsida HÄR ! Där man kan hitta vintage kläder som inte säljs längre! Allt är äkta och går igenom koll innan dem publiceras på hemsidan!


Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett tag sen, men nu när det äntligen är sommar så tänkte jag ta tag i blogg och youtube och underhålla er sommar förhoppningsvis! Jag börjar jobba på måndag vilket betyder att det kanske kommer bli lite glest uppdaterat 3 veckor framåt, men från och med juli så kommer allt flyta på och jag ska verkligen satsa på både blogg och youtube kanal. Men nu har jag äntligen sommarlov och kommer eventuellt gå om 1an i gymnasiet eftersom detta år har bara blivit helt fel. Kommer beskriva varför när jag vet om det blir av eller inte men ha en bra dag nu, så kommer jag uppdatera titt som tatt.

Jag har beställt ett par skor, kan ni gissa vad för skor det är ;)

Likes

Comments

Jag ber om ursäkt, för dålig uppdatering! Jag har ju varit bortrest nu i fyra daga och kom hem igår! Efter denna resa har jag blivit förkyld och är sängliggandes helt enkelt! Men här kommer lite bilder, och som vi har växt på kanalen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er hörni!
Det har vart en väldigt stressig vecka och därför har det vart svårt att hålla bloggen uppdaterad! På lördag åker jag till Polen och det kommer bli så skönt, jag funderar på att spela in en packvideo, skulle ni vilja ha en? När vi får 100 prenumeranter ska vi ha en vloggvecka på kanalen, nu har vi 92 prenumeranter så gå gärna in och prenumerera!

Likes

Comments

Hej och godmorgon på er!

Idag kommer det en ny vlogg ut på kanalen så håll utkik för den! Idag slutar jag skolan 12.20 och ska sedan åka direkt till gymmet för att påbörja dagens workout! Idag ska jag köra en kombination mellan kondition och mage ska nog även sola lite! Och det är helt enkelt hur jag planerat min dag. Som sagt ny vlogg idag hoppas ni är taggade!

Likes

Comments