Årets sommar kommer bli shopping shopping shopping!
Tänkte visa er vad jag DEFINITIVT kommer inskaffa under denna sommar!

För det första en Pablo merch tröja! Så läckert snygga, inte sant?

Sedan något typ av Supreme plagg, helst en hoodie.

Isabel Marant skor ;; BESTÄLLDA! Så taggad!

Balenciaga armband! Det svarta med släta nitar, guld!

Och det svåraste av alla plagg ska jag försöka hitta vintage ; en Givenchy rottweiler t- shirt! För andra som eventuellt tycker om den t shirten har jag en hemsida HÄR ! Där man kan hitta vintage kläder som inte säljs längre! Allt är äkta och går igenom koll innan dem publiceras på hemsidan!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett tag sen, men nu när det äntligen är sommar så tänkte jag ta tag i blogg och youtube och underhålla er sommar förhoppningsvis! Jag börjar jobba på måndag vilket betyder att det kanske kommer bli lite glest uppdaterat 3 veckor framåt, men från och med juli så kommer allt flyta på och jag ska verkligen satsa på både blogg och youtube kanal. Men nu har jag äntligen sommarlov och kommer eventuellt gå om 1an i gymnasiet eftersom detta år har bara blivit helt fel. Kommer beskriva varför när jag vet om det blir av eller inte men ha en bra dag nu, så kommer jag uppdatera titt som tatt.

Jag har beställt ett par skor, kan ni gissa vad för skor det är ;)

Likes

Comments

Jag ber om ursäkt, för dålig uppdatering! Jag har ju varit bortrest nu i fyra daga och kom hem igår! Efter denna resa har jag blivit förkyld och är sängliggandes helt enkelt! Men här kommer lite bilder, och som vi har växt på kanalen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er hörni!
Det har vart en väldigt stressig vecka och därför har det vart svårt att hålla bloggen uppdaterad! På lördag åker jag till Polen och det kommer bli så skönt, jag funderar på att spela in en packvideo, skulle ni vilja ha en? När vi får 100 prenumeranter ska vi ha en vloggvecka på kanalen, nu har vi 92 prenumeranter så gå gärna in och prenumerera!

Likes

Comments

Hej och godmorgon på er!

Idag kommer det en ny vlogg ut på kanalen så håll utkik för den! Idag slutar jag skolan 12.20 och ska sedan åka direkt till gymmet för att påbörja dagens workout! Idag ska jag köra en kombination mellan kondition och mage ska nog även sola lite! Och det är helt enkelt hur jag planerat min dag. Som sagt ny vlogg idag hoppas ni är taggade!

Likes

Comments

kappa-Zara/pullover- Alexanders/ Missoni inspirerad tröja- Gina/Bootcut-Zara/ Beige uggs/ armband- Marc Jacobs och Thomas Sabo

Tillbaka till skolan efter ett underbart lov! Jag har vilat ut så mycket jag kan men är ändå typ inte utvilad! Aja det har vart underbart med lite lov och på lördag åker jag till Polen med mamma för att hälsa på syster och hennes man, folk undrar varför min syster bor i Polen och det är av den anledningen att hennes man är pilot, och det är den sista gången jag säger dethär. Men ska även fixa mitt hår på min favorit salong, hos den ända jag litar på ( den ända som får röra mitt hår med en sax) hehe... Men nu ska jag bara överleva den här skoldagen så ses vi sen! Vloggar även idag!

Likes

Comments

God förmiddag på er alla!

Denna söndag började jag med ett gympass på gymmet, hade ingen alls sort av motivation idag på gymmet men körde på så gott jag kunde. Resten av denna dag tänkte jag röja i mitt rum och fixa och dona så att det blir städat och sedan ta ett skönt bad och kolla på en serie. Så har jag planerat iallafall, imorgon kommer förhoppningsvis Alexander till mig och då ska vi spela in lite nya videos till kanalen och så är det även en vlogg på g ;)

Likes

Comments

Skiter i gymmet idag och bestämmer för att sätta på bra musik och ta bort mitt smink och sen kolla på en riktigt bra film! Min dag har vart mysig och snöig! En riktig slappar dag! Hoppas eran dag också vart bra mina fantastiska läsare! Imorrn kommer det också vara en lugn dag men imorrn blir det ett abs pass på gymmet iallafall!

Likes

Comments