hundar/katter

Jag är en så himla stor hund människa, älskar verkligen hundar.

solsemester/skidsemester

Jag tycker både om att åka skidor och mysa vid stranden/polen men måste jag välja så blir det självklart solsemester!

hemmakväll/utekväll

vad menas med utekväll? men om man tänker en ute kväll med resturang, hitta på något med kompisarna, familjen eller något liknande, men jag tycker även om att vara hemma och bara mysa med vänner eller familj. Det beror helt och hållet på vilket humör man är på. Men om jag ska välja så blir det utekvällar pågrund av att jag är en väldigt rastlös människa.

godis/chips

Detta beror på vad man är sugen på men om jag ska välja någat av detta blir det chips, jag blir väldigt trött väldigt snabbt på godis, det är något man kan vara sååå sugen på men sen efter några bitar bli så trött på det. Så chips blir det.

jordgubbar/hallon

åhh denna var svår :// men jordgubbar får det bli, men då måste det vara svenska stora röda saftiga jordgubbar om det ska hamna över hallon, inte några fake icke röda vatten smakande jordgubbar nu.

kjol/shorts

Jag har fått någon kärlek för tajta basic kjolar och stiliga jeanskjolar på senaste tiden, men ledsen, men jag kan bara inte välja. Även om jag har haft en stor craving för kjolar nu så är shorts fortfarande så snyggt, bekvämt osv. Kan bara inte välja.

läsk/saft

Läsk alla dagar i veckan! Jag är ingen saft människa, och om jag nu dricker saft så måste jag göra den själv för jag tar nästintill bara 1 tesked som MAX i ett STORT saftglas. Festis går bra men saft, njaaa.

läppstift/läppglans

Är det läppglans med för mycket färg i så väljer jag läppsift. annars beror det lite på min outfit eller vad jag ska göra, men jag älskar genomskinliga läppglans. So fresh and clean. Men naturliga helst genomskinliga läppglans över läppstift. Men jag skulle vilja testa något liquid liptick, måste införskaffa mig något naturligt sådant!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments