Neeej, jag är ej död. Jag har absolut inte slutat bloggat men jag haft sååå fullt upp och när jag väl hade liiite ledigt igår så ville jag bara koppla av och ha det lite kul med kompisar. Jag kommer att skriva senare sen ikväll igen, men ja tänkte i alla fall berätta lite om vad som har hänt under tiden jag inte varit så aktiv.

Okej, så i onsdags så var jag tvungen att åka hem och plugga för hade SO prov på torsdagen och kemi prov fredagen så var tvungen att plugga, hade verkligen inte tid för något.

Torsdags så åkte jag direkt efter jag hade slutat in till stan med två tjejkompisar och skyndade in på h&m och köpte tajts för senare sen på kvällen hade jag skoldans. Grejen var att jag slutade vid 15 någon gång och var hemma vid 4 någon gång. Jag hoppade in i duschen och duschade så fort som jag kunde. Sedan så sminkade jag mig, plattade håret och fixade till mina lösnaglar jag just då hade. Klädde på lug och begav mig för att hinna vara i stan på skoldansen 18:15. STREEEESSSSS!! När jag sedan kom hem efter skoldansen så var jag tvungen att plugga lite till fr morgondagens Kemi prov. Då var klockan redan ca 22:30. (Det kommer komma lite Bilder från dansen där nere).

Och igår, fredag. Så var jag i skolan och efter det så åkte jag hem till min mamma och packade för att jag ska sova hos min pappa i helgen. (Har då skilda föräldrar). Sedan åkte jag till min pappa och spenderade lite tid med min pappa och mina 2 småsyskon. Vid 21 tiden så åkte jag till stan och mötte upp en kompis sen träffade vi några andra. Jag sov sedan hos henne och vaknade otroligt tidigt idag.

Idag så ska jag fira min kusin som fyllde år igår, sedan lite mello med släkten på kalaset. Efter det ska jag träffa en kompis tror jag, sedan får vi se vad som händer.

Syns sen sötisar och ha det så bra sålänge<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 7 Readers

Likes

Comments