1. Första saken som jag stör mig på är när man ska ta en bild eller ladda ner något på mobilen och det kommer upp att man inte har utrymme nog för det. även fast som jag bara har ca 80 bilder på mobilen och bara hälften utav mitt minne är upptaget.

2. Andra saken är när man längtar hela dagen efter att komma hem och äta den där saken som du är så sugen på och sen när du kommer hem så har någon annan tagit det eller så är det någon som har ställt in ca 3 droppar kvar utav en juice eller något. Dock något som jag själv har en dålig vana att göra...

3. Är det bara jag som blir så otroligt stressad utav att någon sitter vid matbordet när man äter och smaskar eller surplar, blir sååå stressad utav det haha.

4. Asså den här saken måste ju alla hålla med om, när man är på sitt rum, föräldrarna kommer in, gör vad dom ska göra sedan går dom inte ut, och dom stänger inte dörren... ughh

5. Jag är en människa som går otroligt snabbt, ni som känner mig vet detta haha, dom som jag går med hamnar oftast väldigt långt bakom mig. Så om jag går på stan som exempel och det går en människa framför mig riktigt långsamt och hur man en försöker så går det bara inte att gå om, sån stress.

6. Kortfattat, när man sitter i en biosalong och någon tar upp mobilen och det lyser upp över hela salongen, och så finns det ALLTID någon som ska sitta och kommentera varje liten sak och fråga vad som kommer att hända sen.

7. När man knappt hunnit gå in i en affär och dom frågar om man vill ha hjälp, också en sak som stressar mig såå mycket och så får jag pressen att jag MÅSTE köpa något.

8. Detta är en sak som jag själv gör varje gång någon säger något till mig, försöker träna bort det haha. När man säger något och personen säger "va?" fast att den hörde.

9. När man skriver något och så råkar man skicka iväg det fast man inte skrivit klart, åhh.

10. Sista saken är när man är jätte stressad och struntar i att göra massvis med saker för att snabbt ta på sig skorna och springa till bussen och när man väl kommer fram så är den försenad.


Hoppas ni tyckte om detta, själv tyckte jag att det var väldigt roligt att skriva. Kommer förmodligen göra en till såhär lite längre fram. Hoppas ni haft en trevlig helg och att denna vecka blir riktigt bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments