Okej, så igår efter skolan så åkte jag till jades vid resecentrum i stan med min faster. Asså vet ni hur fint det var! Åhh, tänkte ta lite mer kort på kristallkronor o sådant som dom hade där men mitt minne är inte det bästa så de blev bara bilder när man väl hade satt sig och maten var på tallriken. Men gott ändå, tänkte att dom bilderna jag har kan jag ju i alla fall visa lite längre ner sen.
Efter jades så gick jag till stan med min faster och mötte upp min pappa där, vi stod och pratade en stund innan dom skulle möta upp min andra faster och innan jag skulle ta bussen till lambohov. I lambohov sen så var vi på gården där en stund och gick runt lite ute bara innan jag tog bussen hem. När jag väl kom hem tog jag bort sminket, borstade tänderna, tog av mig kläderna och gick och la mig o sov.
Nu så sitter jag här i min säng, FaceTimear med en kompis och äter min frukost, juste, duschade också, så därför sitter jag o myser i min morgonrock, Love it! Tänkte efter jag ätit upp fixa mig. Puss och kram sötisar
💞

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 7 Readers

Likes

Comments