​Efter mycket slit fick vi äntligen uppleva denna fantastiska dag. Min studentbal på Kronovalls Vinslott den femte maj, 2016.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå, igen! Nu har jag även hunnit besöka min favoritstad med min favorittjej. Kan vi snälla diskutera denna tjej? Herregud, hon är så bra! Hade bara velat spara allt skratt får denna weekendresa i en liten burk för att alltid kunna påminna mig om hur glad hon gör mig. Hade även nöjt mig med en miniversion av Alice som jag hade kunnat få plats med i min ficka, så att hon alltid var med mig.

Likes

Comments

​Tackar gudarna för att de givit mig Mumford & Sons. Och för att jag äntligen ska få se dem den 12 maj. Spricker av längtan!

Likes

Comments

​Bild 1: Började måndagskvällen med ett glas prosecco på The Bishops's Arms. // Bild 2: Middag på Pinchos. // Bild 3: Lyxade till det med en Sweet n' Sourz efter maten. // Bild 4: En glad Izabella på Hotell Mossbylund. // Bild 5: Hanna spontanstirrandes på böckerna. // Bild 6: En klassisk spegelbild inne på den fina toaletten. 

Likes

Comments

​Fick detta fina halsband av min syster i julklapp från Jane Kønig. Nu kan jag bära min pappas stjärntecken nära mitt hjärta varenda dag. 

Likes

Comments

Dessa godsaker hade gärna (och en del av dem gör redan) fått pryda mina rum med stolthet. Jag är en sucker för allt som har med marmor, mässing och roséguld att göra.

Likes

Comments

​Något som får mig att längta lite extra till våren och sommaren. 

Likes

Comments

Instagram@izabellalarsson