Header

Jag har nått så oerhört mycket i skolan just nu... Veckan innan loven brukar suga och det är det denna veckan gör, SUGER

Man blir så trött och ledsen när man måste sitta med dessa j*vla läxor hela tiden. Samtidigt som jag har massa läxor så är jag inne i en träninsperiod just nu då jag tränar nästan varje dag. Det är mycket med fotbollen och jag har precis börjat gymma på nordic wellness, vilket iofs är hur kul som helst! Men mitt i allt detta så ska man givetvis hålla kontakten med kompisarna och kunna träffa pojkvännen. Jag hinner ingenting... Detta som ni kanske märker är så stressigt och jag hittar verkligen inga rutiner i det heller. Tycker det är lika jobbigt varje gång jag ska göra något som har med skolan att göra. Allt detta med skolan tar liksom bort min lust till allt annat också känns det som, jag brukar vara och är fortfarande riktigt träningssugen men med alla dessa läxor sveper suget ur mig direkt. Jag sover dåligt och allt bara skiter sig.

Slutsats - Mycket läxor är så dåligt det kan bli, finns inga fördelar för 5 öre

Kämpa på och försök att hålla moodet uppe:) 

Tips på en riktigt bra låt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I måndags var jag med klassen på teater i Göteborg. Vi var på någon ö (kommer inte ihåg vad den heter) i Göteborgs skärgård och kollade på denna. Vi var också i Göteborg och tog selfies med Poseidon, stora teatern och massa andra historiska grejer i Gbg.
Det var as kallt men ändå rätt mysigt :)))

Likes

Comments

Håltimman spenderades hos Filippa idag! Jag och några tjejer gick till Ica och köpte sallad! Dö gott!!Likes

Comments

Köp ett fuck cancer armband och stötta ung cancer!

Jag har två av mina kompisars pappor som är sjuka i cancer och det är hemskt att se vad cancern gör mot människan. Grejerna man behöver göra för att få bort cancern ur kroppen är helt otroligt jobbigt att gå igenom. Det bryter ner på hela kroppen... :(

Gör som jag och stötta dem cancersjuka genom att köpa ett armband! Detta ska stoppas!

Likes

Comments

Min data fick ett fnatt och bara började krångla riktigt mycket helt plötsligt. Den sa att jag inte kunde föra över bilder eftersom det redan var en överföring som höll igång - vilket det inte var... Den ville inte stänga av sig eller någonting.

Så jävla tröttsamt! Men nu har det ordnat sig och jag kan börja föra över bilder från kameran och mobilen som jag sen lägger upp här!

Likes

Comments

Kollade precis på det nya avsnittet av Pretty Little Liars. Det är så jävla bra! Har följt det ända sen dag 1 och är fortfarande lika fast. Detta avsnittet var riktigt bra, ett av dem bästa, LÄTT! Lätt som jag har att börja böla till filmer satt jag ju och grät mig igenom hela slutet...

Det är en serie som jag tipsar om, har ni inte sett den än så är det dags att sätta igång!

Likes

Comments

Jag och Jossan tog en promenix i fina vita Sandared. Efter det tränade vi och nu är vi hemma hos mig och har lagat lite mat.

Skolan imon... INTE sugen alls på att gå upp 07.00 imon, Dötråkigt...

Likes

Comments

Enkel och Fräääsch frukost -
Jordgubbs smoothie
Vi blandade i vanlig youghurt & jordgubbs youghurt & jordgubbar - MUMS

Likes

Comments