Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För det är ingen vanlig dag för det är prinsessans födelsedag.
♡ hurra hurra hurra ♡
Grattis älskade unge på din 1 års dag • evig kärlek • Vi älskar dig otroligt mycket.

Idag för ett år sedan föddes en liten prinsessa , en prinsessa som skulle förändra mitt liv totalt. Det som en gång i tiden var viktigt blev oväsentligt. Du kom som den lilla stjärnan du är med så mycket kärlek med så mycket mening.

Tack älskade unge att jag får vara din mamma. Tackar gud varje dag för den gåvan. Jag lovar att jag ska göra allt för dig , ska skydda och älska dig i all evig tid .
♡ Mamma älskar dig Tindra ♡

Dagen började med en deluxe frulle för Tindras ära. Vi har som tradition att göra frukost på sängen på födelsedagar men med tanke på att Tintin är så liten så hade vi en gemensam frukost med present öppning . Med tanke på att vi alla är sjuka här så har vi försökt att ha en super mysig födelsedag ändå .
Tindra fick gojja med sin tårta och alla var glada ♡

Hoppas på att friska till tills på söndag, då är det kalas & massa behövs förberedas och bakas.
Dock är det inte jag som ska baka , gav upp den biten för resten av mitt liv .

puss&pill 💋

Likes

Comments

... blixtrar och dunder , magiska under ...
haha fråga mig inte vart jag fick den låten ifrån helt plötsligt , haha får skylla på min feber yra.

Här ska det bakas födelsedags tårta.
Det här med att baka har ju aldrig vart min starka sida så fuskar lite med tårtbotten Får se vad det blir för skoj av det hela .
Tanken är iaf att jag ska ha jordgubbs mousse med krossad daim i ett lager , sen i den andra lagret blir det banan och ett tunt lager marsán , kanske skivade jordgubbar. Funderar på vattenmelon grädde och passionsfrukt på kanske ...vi får se vad resultatet blir känner jag.. får fundera vidare ..

Imorgon fyller lilla prinsessan 1 år , blir helt tårögd, liten blir stor.
För ett år sedan idag så åkte vi in på förlossningen för en planerad igång sättning . Då visste vi inte att det var först dagen efter vår lilla prinsessa skulle titta ut. Det är så sjukt vad tiden går fort , det känns som det var igår. Det har gått ett helt år, det är först nu när man fått barn man inser hur tiden går fort och att man verkligen måste ta vara på varenda sekund och njuta fullt ut.

Nä nu får jag sätta igång med tårtmagin !
wish me good luck haha!
puss&pill 💋

Likes

Comments

Det var länge sedan jag var så här sjuk .. usch fy & blä !
Kommer inte ihåg senast jag var så här utslagen . Jag brukar ha full energi i vilket fall som helst men denna gången vill jag helst ligga i fosterställning och gråta.

Allt började på söndags morgonen eller rättare sagt efter översvämnings incidenten på jobbet .
Feber , snuva , ont halsen , hosta och värk i hela kroppen. Kan ju säga att man är inte lika kaxig nu.

Så jävla olämpligt att bli sjuk nu , nu när Tindra fyller 1 år imorgon , vi ska ha kalas på söndag och jobb står på schemat. Fan hinner inte vara sjuk, seriöst, jag gör verkligen inte det . Måste gå handla , baka , köpa present & städa här hemma. urrgh..
Någon frivillig ?
nu måste jag försöka vila lite så kanske man orkar åka handla .

Puss&pill 💋

Likes

Comments

shululuu Homies!
Då var valborg över , hoppas ni överlevde den utan större huvudvärk.
Själv har jag haft fullt ös näst till medvetslös.
Nä men skämt åt sido .
Jag har haft en super bra , lite udda , valborg. Mesta dels jobb , men även haft tid att träffa underbara vänner, kusiner och bebiskompisar.Fredag;
Efter tordagens jobb så var man rätt lagom trött och sliten. Jag ovh Tindra hade bestämt träff med mammorna på Leos Lekland på morgonen så det var bara att bita ihop . Efter några timmars bus var det dags att åka hem . Tindra sten somnade så fort jag satte henne i bilen . mission completed haha!Ibland känns det som dagen inte räcker till riktigt till allt & att energin nästan är tom , man vill ta ledigt från att vara människa haha. Men när man kämpar så vänder det sen & allt kommer bli bra. När vi kom hem till mamma var det en snabb stostädning på schemat. Det är ändå det sista jag kan göra när hon är så snäll och tar hand om min lilla prinsessa medans jag jobbar. Kände mig mer död än levande.
Kaffe , Celsius & koffeintabletter.. & lite smink , wips så såg man lite levande ut & swish iväg till affären för att inhandla dom hemliga ingredienserna till sommarens drink lista. *stress stressad stressigast* .
Ha ! kände mig som super woman !
Det var en lugn kväll på jobbet & vi hann experimentera fram lite drinkar , måste säga att det finns några fina guld korn.Lördagen;
Bjöd på kusin mys & pannkaks lunch i Brämhult. Barnen lekte & hade skoj. Alltid lika mysigt att träffa familj ♡
Tiden sprang snabbt iväg & vi fick avbryta det mysa. Hatar när det händer. 

Mitt hjärta sprack i tusen bitar när jag skulle till jobbet. Tindra har en period då hon är jätte mammig , hon började stor gråta och ropade efter mig när jag skulle gå till jobbet . Känns jätte hemskt, men tyvärr måste man ju. Usch det var det hemskaste jag varit med om. 


Men jobbet var en katogori för sig själv , haha kan inte mer än skratta åt mig själv , kvällen var super bra och mysig, vi fick till dom sista drinkarna MEN .. ett stort men , stängningen , vet inte vilket spöke det var som jävlades med mig och Tove men bra gick det då inte . Inte varje dag man gör översvämning på jobbet , fick stå och skrapa golvet ett bra tag * jävla pucko jag* , aja nu är det rent iaf , men för övrigt var det en helt super bra dag & många nya roliga idéer.Hur har er valborg varit ?
Puss&pill 💋

Likes

Comments

Ville bara önska er alla en trevlig Valborg.
Ta det lungt med alkoholen & ta hand om varandra.
Nu ska jag iväg till jobbet , vad är lång ledig helg liksom ? *kirrkirr i kassan*

.. mot jobbet
puss&pill 💋

Likes

Comments


Jag vill tipsa er om söta små rosetter från Åhléns . Dom fanns i vitt, svart, ljusrosa cerise, rött & marinblått . Även i 3 olika storlekar. Jag köpte dom minsta till Tindra & dom kostade 29:- st .
puss&pill 💋

Likes

Comments

hellow där!
Idag har vi varit på första tandläkar besöket , om man inte räknar med den lilla incidenten i januari när vi fick gå på en akut tandläkar besök.

Tandläkaren var jätte trevlig och gick igenom hur man ska sköta dom små tänder . Det var redan sådan nformation man egentligen redan visste om, som borsta tänderna morgon kväll , hur man ska äta , vad man ska undvika, inte små äta , undvika socker & att man max ska ha napp max fram till dom är 3 år.

Men Tindra tyckte det var roligt och hon fick sig en ny tandborste. Då är nästa besöket först om ett år .

PUSS&PILL 💋

Likes

Comments