Header

​Det är ditt val. 

Jag ser massa texter som ungdomar mellan 12 och 16 års åldern skriver ute på internet att samhället ger dem så hård tryck på allt. Men är det verkligen sant? Jag förstår att som ungdom vill man inte ha några större problem med kompisar, i skolan, hemma men att följa trycket är det verkligen en så bra idé? Senare skriva ut hur dåligt man mår p.g.a alla dessa grupperingar som finns i samhället. Det finns massa ungdomar som vill vara som alla andra och när dem gör minsta lilla snesteg så tar de ut det på sig själva. Men det finns även såna som ljuger om att de har det dåligt hemma, har självmordstankar och är utsatta för mobbing i skolan bara för att få minsta lilla uppmärksamhet av dem äldre och bland kompisar i skolan. Nånstans måste ni själva sätta en gräns, vad som är okej och vad som är helt oacceptabelt. Att kunna vara sig själv i dagens samhälle är absolut inte lätt särskilt för dig som fortfarande går i skolan och ser alla dessa "perfekta" ungdomarna som egentligen bara är kopior av varandra för att dem inte ser någon bättre utväg, stötter de ut på nått sätt så är dem klassade för nördar, töntar, slampor och massvis med annat. 
Men jag vill ändå peppa dig som går i skolan och studerar, var dig själv, ljug inte om ditt liv bara för att passa in och bli omtyckt fokusera istället på studierna. Senare i livet kanske du möter skolans populäraste utanför Ica med en pappersmugg för dem fokuserade så mycket på hela altet så dem glömde bort vad skolan egentligen är gjord för, det är ingen modé visning. Du ska inte ha dem dyraste kläderna som är just nu så inne, du ska ha hjärnan som är så ute nu men som du kommer långt med.

Likes

Comments

2 veckor kvar

Det är knappt två veckor kvar tills jag och Fransi flyttar, massor som man måste tänka på. Massa flyttkartonger som bara står och väntar. Det jobbigaste kommer nog vara att köra dit alla möbler montera dem och få ordning på allt. Men det är väldigt härligt att få flytta ihop med någon man älskar och leva ihop. Jag längtar bara tills allt är klart och man bara kan komma hem och slappa. Det finns mycket som man måste tänka på när man flyttar ihop, dels för man är med varandra dag och natt då märker man dessa små grejer som man kan störa sig på men även så är det inte heller samma sak om man ses varje dag och kanske sover över.
Man måste ju fixa allt tillsammans, måla, möblera och komma överens om att köket ska vara vitt och inte grönt, men man hoppas verkligen på det bästa och längtar tills allt är klart.

Likes

Comments

Vad har drömmar för betydelse?

Drömmar ger oss inblick i våra omedvetna behov och innersta tankar. Det är genom drömmarna vi får information om emotionella tillstånd och kroppslig hälsa som annars kan vara svår att komma åt. Har du en dröm som ofta återkommer? Oftast tänker vi inte så mycket på vad vi drömmer om nätterna. Men om vi blir nyfikna på vad som händer inom oss när vi sover öppnar vi upp för helt nya möjligheter att förstå oss själva. Innehållet i våra drömmar är budskap från vårt omedvetna om vad vi bär med oss, och hur det påverkar vårt mående och beteende. Man kan se det som att vi får tillgång till helt nya rum inom oss själva, som hjälper oss förstå vad vi behöver för att bearbeta sådant som vi förträngt eller förnekat.
Här har du några exempel på dom 5 vanligaste drömmarna. 

  • ​Någon jagar dig​, Det beror på vem som jagar dig. Allmänt kan man säga att det är en skuggsida, en känsla som jagar dig för att bli sedd och mottagen.
  • ​Du står nagen offentligt​, Du känner dig annorlunda,utsatt. 
  • ​Du flyger​, Visar oftast att man flyr från utmaningar.
  • ​Du reser​, Drömmar där vi reser handlar oftast om vår egen livsresa. Kör du bil eller sitter du som passagerare? Att komma försent eller något annat stressande kan signalera att du är rädd att missa något speciellt. Om du vänder hemåt kan tolkas som ett djupt tecken på en djupare instinkt, en biljett till att hitta dig själv.
  • ​Att falla​, Att drömma att vi faller är en av våra vanligaste drömmotiv och tolkningen är faktiskt rätt enkel, oftast betyder det en rädsla för att bli avslöjad , att tappa masken, tappa fotfäset, att falla. Oftast vaknar man med ett ryck, ju mer vi tycker vi oss ha förlorat desto större är fallhöjden i drömmen- tex från ett träd , från ett hustak, från ett berg eller från ett flygplan. Det finns någonting att förlora och vi kan göra det om vi ``faller``


Likes

Comments

Nej inte bomb attacken utan min födelsedag.

Japp jag fyller år nu på fredag, den 11 september. Då alla sörjer medians jag blir ett år äldre. Den fredagen kommer bli amazing, iallafall vad jag hade planerat. Jag ska bland annat till Liseberg med mina syskon, träffa en mystisk kille who knows who?
Jag är fett taggad dels för att det blir en mys dag med familjen första gången på länge, men även för jag ska träffa "Mr Magic".
Kommer natten vara lugn? Eller helt fantasti full? Det vet man inte förens då.

Lite annat också, jag undrar verkligen vad jag ska ha på mig ska jag ha klänning som alla brudar brukar ha eller vanliga jeans? Det blir fett svårt. Iallafall nu jag ligger i sängen kollar på "Teen Wolf" käkar lite gott bara myser o snackar med "Mr Magic", jag är fett taggad inför veckan. Imorgon o på torsdag ska jag träffa min terapeut och shoppa inför fredag. Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi i veckan.Likes

Comments

CRIMINAL MINDS
Varje av dom är extra bra på en sak. Alla dom jobbar åt FBI. Killen längst till vänster kan läsa 4000 ord i minuten. Mannen med skägg det är en känd författare men även en utmärk psykolog, han sätter sig i mördarens situation och försöker förstå. Alla dom tillsammans bildar en fantastisk grupp. I varje avsnitt får du lära dig nått nytt om varje person i gruppen. Rekommenderar starkt, Kriminalserie.

ORPHAN BLACK
Handlar om en tjej som har haft svår uppväxt åker tillbaka till staden som hon är uppväxt i på tågstationen ser hon en tjej begå självmord genom att hoppa framför ett tåg. Hon tar hennes plånbok, märker strax att dom ser likadana ut. Hon börjar leta och hittar nått som hon börjar ångra. Sina klon-systrar. Serien är sjukt spännande, ingen typisk tonårs-serie. Skräck-actionserie.

LIE TO ME
Handlar om en grupp som studerar antropologi, mannen på bilden håller i en egen kurs om människans medvetna . Han är hjärnan i gruppen och vet hur man ljuger bäst. Dom löser många fall åt stadspolisen men även sina egna kunder. I serien visar dom hur man märker att någon ljuger. Enkelt och spännande. Psykologiserie

Likes

Comments

Det är bara att trycka på bilden så kommer du fram till sidan där du kan köpa allt det här.

Likes

Comments

"Alla killar är såna svin"

Ah men visst är de det? Visst behandlar dem dig som skit? Visst visar de ingen respekt? Eller så är det kanske ni som väljer fel?
Brudar nu för tiden gillar ju bara "badboys" som behandlar dig som skit, visar ingen respekt alls, och bara leker med dig.
Men det är ditt val, du vill ju bli behandlad så, annars skulle du inte välja den "mesiga" varianten. Det finns otroligt goa killar med, men det tar tid att hitta dem , att du sitter och klagar på alla killar är så patetiskt. "Alla killar vill ha en barbie docka" nej faktiskt inte. Jag känner massa brudar som är lite större och har underbara pojkvänner , det handlar inte bara om din fucking kropp. Det måste du förstå, det är ju du och bara du som inbillar dig att du måste ha den snyggaste kroppen, stora bröst och den perfekta röven för att få en kille men så är det inte alls, du väljer ju som sagt "badboys" som bara utnyttjar sig? Vad är problemet liksom? Om du verkligen vill bli behandlad så? Inga problem, men att du sitter och klagar på alla killar och män?

Likes

Comments

Var finns jämnlikheten?

Varför är inte killar och tjejer accepterade på samma sätt? Varför kan inte en kille ha på sig "tjejiga" kläder medians för en tjej så är det helt okej att ha på sig "killiga" kläder? Varför finns det ens någonting som kallas "manligt och kvinnligt"? Varför bryr alla sig så mycket om vad andra har på sig, hur dem beter sig och att de "stöter ut"? Frågan är egentligen varför vågar inte folk klä sig som de vill, varför måste de passa in så mycket? Hade inte det varit bättre om man bara kunde göra vad man ville utan att andra ska döma hela jävla tiden? Liksom vill du färga ditt hår rosa visst fine liksom det är ditt liv, bara du känner dig bekväm i det. Samhällets vägar ska inte bestämma över dig.


Likes

Comments

 Tänkte börja dagen med ett lätt inlägg, bekännelser? Det tycker väl alla om? Brukar oftast läsa sånna inlägg om folk jag inte tycker om , tragiskt nog. 

  1. Jag är rädd för att säga "finnar" så istället säger jag "f" , kanske också eftersom min panna var full med "f" för ett tag sen, men nu är allt borta tack vare len hud kliniken och deras fantastiska behandlingar och produkter. 
  2. Jag vill göra inbrott någonstans bara för att se om jag klarar av det.
  3. Tycker att det är så sorgligt när någon säger om nån artist "han/hon är så jävla dålig" vadå kan du bättre själv? Aha okej varför står inte du där istället för h*n?
  4. Min kärlek för Eminem är obeskrivlig.
  5. Medians jag skrev det här har jag och min pojkvän diskuterat om hur vi ska göra inbrott i Kenya och Spanien.  


Likes

Comments