Hej alla mina små vänner! Allt bra idag?

Nu ska ni få veta 10 saker om mig! 🤔

10 saker ni inte visste om mig.

1 jag har 9 tatueringar.

2 MÅSTE sova i ett helt mörkt rum.

3 jag älskar att spela ps4

4 jag har 2 chinchillor.

5 jag har en tavla som jag fått av någon som betyder oerhört mycket på mitt sängbord. som måste stå där annars somnar jag inte och funderar ännu mer.

6 jag gillar kriminall filmer

7 Jag kan se en och samma film 2 gånger på en och samma dag.

8 ibland gillar jag att krypa in i min bubbla med en bok.

9 jag har nästan inga kontakter på mobilen (fabriksåterställd)

10 i skrivande stund så ser jag på en kriminalare och en sovande hund på magen.

Nu har ni fått veta 10 otroligt tråkiga saker om mig😂. Dock tänkte jag såhär att om jag får till tillräckligt med frågor så tänkte jag ta ett inlägg där jag bara svarar på frågor om vad som helst i princip. Ni kan skicka på Facebook eller var ni vill tänkte att får jag mer än 20 frågor så kör jag en sådan som jag gjorde på gamla bloggen. Tänkte att detta lägs ju ut idag 4 april så tänkte att då gör jag fråge inlägget den 6 eller 7 april!

"Du kan komma vart du vill.
Vi börjar med vännerna i häktet
slutar med madrass på golvet.
Att följa hjärta sitt är inte lätt,
när man tror sina vänners lag är rätt.
Man inser att häktet är blekt
Även är kul och viktig en stund,
tills man vaknar på madrassem och inser att det var en dröm.
Den enda personen man aldrig ska svika,
är sig själv som aldrig kommer att vika.
Jag sviker aldrig mig själv. "
Ibland skriver man saker som bara kommer inifrån! 👏

Även om jag varit hängig idag och haft mycket värk så har jag städat rummet och flyttat runt lite , cyklat med Kira & Pappa Lasse , chillat på balkongen och gått en runda med Erica. Även om värken sitter där så måste man försöka trycka emot det. Imorgon får jag äntligen veta lite mer hur vi ska göra för att detta ska bli det bästa för mig.
Men nu har jag krupit ner i sängen redan då kroppen är sliten och jag känner inte så mycket av vänster armen idag så kroppen får vila lite till imorgon.

Men jag hoppas att alla har haft en fantastisk dag idag och att allt gått som tänkt!
Ha det bra alla små godisbitar!🍬

Här kommer lite bilder ifrån dagen!👇👇👇

På bilderna så får ni se
                    👇👇

Mig & Kira🐶
En del av rummet efter städningen💯
& på sista bilden så får ni se Ericas hund Eroz🐶

Likes

Comments

Idag tänkte jag skriva lite om hur det är att leva med skolios och klippel feil syndrom.

EN snabb förklaring. Jag är sned ifrån skulderbladen och hela vägen upp i nacken , vilket innebär att mina skulderblad sitter olika högt. Mitt vänstra sitter ca 2 - 2 1/2 centimeter längre ner än det högra. Visa utav mina nackkotor är ihop växta. Ibland hakar liksom kotorna fast i varandra o sitter så någon sekund , jag får vrida huvudet sakta tillbaka annars känns det som att hela huvudet vrida av utav kroppen.

Det som jag absolut känner är värst , är ju så klart smärtan dagligen. Fast.. att fingrarna domnar bort ibland hela armen , det känns liksom som att hela armen försvinner.
Ibland känns de som att hela min kropp är halvt krossad. Men de är ju bara för all denna smärta som sitter där.

Skolios

Att ha skolios innebär att ha en krokig ryggrad alltså kan de även enbart sitta i nacken med. En vanlig typ av skolios beror på att benen är olika långa, vilket gör att bäckenet blir snedställt. Då rätas ryggraden ut när man sitter eller ligger. Dock rättas det inte alltid ut när man ligger eller sitter. Vid en annan typ av skolios rätas ryggraden aldrig ut och orsaken är då för det mesta okänd.
Jag har då inte en typ som hör att ryggraden rättas ut så mitt är lite annorlunda ifrån den vanliga formen.

Klippel Feils Syndrom

Klippel-Feils syndrom, är ett ovanligt syndromsom påverkar skelett- och muskler, syndromet leder bland annat till skolios och att nackkotorna är sammanväxta. Jag har skolios som jag skrev längre upp och mina kotor är sammanväxta.

Jag lever alltså med ständig huvudvärk , domningar i nyckelben , arm , fingrar och upp i nacken. (vänster sida) smärtan lider jag med dagligen kan ibland inte ens gå med hunden när jag håller henne i vänster hand.
Jag menar jag vill kunna jobba? Sporta?.
Jag ville jobba som veterinär men det får jag tyvär inte då det är ett alldeles för tungt jobb. s
Så jag väljer att utbilda mig till undersköterska även fast det och egentligen är ett för tungt jobb det med. Men där är mer val möjligheter för mig inom det.
Och ibland tänker jag på om jag ens kommer kunna födda barn? Gå igenom en graviditet? Bära ett barn? Jag menar det är princip begränsat vad jag kan jobba med.

Dock ska jag träffa min läkare i Malmö nu på onsdag och då ska även 3 andra specialister vara med. Mer om det kommer en annan dag få jag inte vet så mycket mer själv just nu tyvär. Tankarna snurrar och jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska tänka.

Detta var det för idag och jag ber om ursäkt för  rörigt inlägg idag men jag ligger med mer huvudvärk än vanligt då är lite hoppigt. Så nu får ni alla små godisbitar ha en fantastisk dag💎🍬

Likes

Comments

Glöm aldrig att le , det är livets viktigaste medicin även ett skratt.


Ett leende är det finaste en människa kan bära!

Börja dagen med att le
livet känns underbart 
när man ler
Ingen av oss är allseende 
det är helt uppenbart det.

Allt blir bättre av ett skratt och ett leende.
även idioter skit
Förtärs av ljus från ett leende
fy vad vi skrattat för de är läkande 

Så lyft dina vänners leende
för de ljusaste av stunder 
Minns dem att du hjälpte dem att le.
och inte bara försvan.

Ibland måste man le även om saker och ting är svårt. som just nu lever jag med en daglig smärta , huvudvärk och att känsel i kroppsdelar försvinner. Jag tänkte berätta
mer om det i ett inlägg imorgon

Jag hoppas att alla ni godisbitar haft en helt fantastisk dag och att ni även får en fantastisk sömn inatt! godnatt mina små godisar!🍬

Likes

Comments