Då har man varit sjuk i över 1 vecka...
Har haft både halsfluss och bihåleinflammation och jag kan säga att det finns INGET som är drygare än att va sjuk, speciellt när man bor ensam! Som tur är har jag underbara vänner som kom och höll mig sällskap och tog även hand om mig när jag va sjuk, Ni är guld värda❤️
Mår bättre idag så fick bli lite lätt hemma träning där core & yoga stod på schemat! Det får även bli en lång promenad med lilla chloe senare!

Har klickat hem ett par nya skor från LaModa och jag är sååååå kär! Det är dom perfekta sommarskorna och jag kommer att använda dem nästan hela tiden!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som ni kanske ser så är det en vit liten ruta i bilden, där står jag!

Likes

Comments

Något väldigt kul kommer att hända snart och jag kan inte vänta, längtar sönder!
kan inte riktigt säga vad det är just nu, men ni kommer får veta det senare, lovar!

imorgon (måndag) åker jag hem från underbara Milano.. vill inte åka men samtidigt vill jag hem eftersom jag saknar min lilla gris så otroligt mycket!

Likes

Comments

KOLLA VAD VI FICK IDAG!!!!
#student2015
Kunde inte ha varit gladare, haft världens bästa kontaktperson Robin och han har varit helt underbar och även gjort så att vi fick våran leverans ett par veckor tidigare, gjorde verkligen allt för att göra oss glada! Sånt gillar vi!!!!

Likes

Comments

Hej folket!
Sorry för dålig update dom senaste dagarna... Haft rätt så mycket på g med träning, skola & så har jag varit sjuk en dag med. hade en GRYYYMMMM fredag förra veckan, as rolig kväll på UNDERBAR med mina tjejer & sen haft lugn och ro på lördagen men blev lite sjuk på söndagen...
Igår kom min finaste som jag inte träffat på typ 1 månad pga hans träningar + träningsläger utomlands, tänkte kolla bio men gick inga filmer som vi kände oss verkligen sugna på så det blev en myskväll med chokladfondue & filmkväll hemma hos mig istället!


Likes

Comments

Jag har aldrig varit den som har tagit bilder på min kropp för att visa upp den, vill helst inte visa min kropp eftersom ja jag har dåligt självförtroende och för att jag har haft en väldigt otränad mage, fortfarande otränad men äntligen börjar jag se resultat, känner mig verkligen mera motiverad nu och satsar extra hårt på träningen nu när jag väl ser att det ger resultat som jag faktiskt kan känna mig väldigt stolt över!
Nu har jag äntligen modet och självförtroendet e att lägga upp en bild på min mage, den e långt ifrån mitt mål, men det är ett steg närmare och jag kommer inte att ge upp förrens jag når mitt mål!

Första gången jag kan säga att jag verkligen känner mig stolt över att visa upp min kropp!
Likes

Comments

Dagens gympass gick riktigt bra! Va verkligen taggad på att träna och det resulterade till 2 grymma pass idag!
Sen efter gymmet drog jag till skolan för att käka och sen för att hålla på lite med min kollektion som är mitt gymnasiearbete, tog tåget hem vid 2 och nu är jag äntligen hemma & nerbäddad i sängen för lite plugg!

Senare ikväll kommer jag lägga ut lite tips för hur man får bättre hy och vad en av mina bästa köp är för något!

Likes

Comments

Ligger i sängen och ska snart sova, skola imorgon och 2 gympass väntar och det ska bli riktigt härligt!
Ska mörda rumpa/benen första passet & det andra passet ska magen och armarna få lite träning med.
Hoppas jag kan köpa lite nytt protein snart och vill även införskaffa lite fatbruner, men har man inget jobb och är en student så har man inte riktigt råd med allt haha!
Sov gott folket!


Likes

Comments

 Jag vill tipsa dig som har en blogg, som mer än gärna vill hitta massor av företag som hade kunnat bli en sponsor till blogg, som hade kunnat sponsra din blogg med gratis produkter till produktrecensioner och bloggtävlingar!!!!

Det är helt gratis att använda Tourn som bloggare. Du kan registrera dig på www.tourn.se och ansök till så många sponsorer till din blogg som du vill. Det finns INGA begräsningar i hur många sponsorer som du kan hitta till din blogg!! 

Likes

Comments

Know your worth, don't ever let anyone tell you somethingelse