​Idag är inte en vanlig dag. Det är den 1 december, det har inte varit den bästa dagen eftersom att jag gick till skolan med feber och har mått skit hela dagen, men tack o lov så gick jag inte hem för att sista lektionen hade vi Fabian (den nya viakrien som e sjuuukt snygg). Han är ca 4 år äldre än mig och skit snygg. Vi har även fått ut betygen i Engelska nationella provet, och jag är riktigt stolt. 

I förrgår var jag på öppet hus på Spyken i Lund där jag funderar på att gå, Jag ska isåfall gå estetisk linje med bild och formgivning eftersom att jag är ganska bra på att rita och på att fota. SÅ jag tycker det passar mig helt perfekt. 

// Bella

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Såå då var det dags igen, gå tillbacks till skolan imorn och om jag ska vara ärlig så är jag lite nervös för att träffa alla igen.
Mycket har ju hänt under lovet och jag är inte samma person som jag var när jag lämnade för att gå på lov.

När jag börjar på imorn så kommer det en "ny" till klassen, och när jag menar "ny" så är det för att innan jag började där så gick hon i klassen men sedan tog hon ett år av för att gå i USA så man kan säga att hon är ny....typ.....

I alla fall, hoppas att ni kommer att få en bra termin och bra betyg!!

Godnatt på er alla😘😘
xo xo

Likes

Comments

När du kommer till den punkten i livet då du måste välja vilken väg du vill ta, det är det svåraste beslutet du kommer att få välja. Jag har alltid skjutit det bakom mig och sagt till mig att jag tar det sen, men tillslut måste man välja hur man vill att livet ska fortsätta.
Jag tog beslutet att jag skulle under jullovet förändra mig och att jag skulle satsa på mina drömmar.

Jag har alltid valt den enkla vägen i mitt liv och det har inte lett mig någon stans, jag har aldrig kunnat släppa tagget om det som har hänt, och det har tyvärr hållt mig tillbacks och jag har inte kunnat fokuserat på min framtid.

Allt jag säger är att när du kommer till den delen av livet då du måste välja vilken väg du vill ta. Välj att satsa uppåt, låt inte ditt förflutna dra dig bakåt i livet. Släpp taget om det och fokusera på framtiden.

Likes

Comments

Tagga att åka skridskor imorn med skolan. Imorn ska jag och alla 8 på skolan åka skridskor i Lund och jag ser ganska mycket fram till det eftersom att jag äntligen har lärt mig åka skridskor. På lördag kommer min lilla prinsessa att sova över hos oss och då ska vi åka till Vellinge blomman med henne, mamma, Björn och Hampuz.

Jag har ju funderat på att göra en Youtube kanal och jag har äntligen skaffat en men jag har inte lagt upp

några videor än men jag ska snart göra det.

Och i den nya klassen så trivs jag sjukt bra, Där är i alla fall 4 killar som är snygga men dom gillar nog nt mig... Men man får ju alltid tycka att dom är det.

Likes

Comments

​Idag är det min första dag i A och hittills har det gått bra. Jag har So/Svenska just nu och vi har en liten rast så jag tänkte att jag skulle blogga lite. Idag ska jag vara med Disa och jag ska plugga lite till No-provet som jag har på torsdag.... Även om jag redan har haft det provet så får jag göra om det så hon kan se hur det går. Jag känner mig lite konstig men även efter bara 2 lektioner i A så känner jag mig redan välkommen och jag har haft många att vara med på rasterna.


Likes

Comments

​Idag är det Fredagen som jag har väntat på hela månaden för idag så var det min sista dag i B. På måndag så börjar jag i A-klassen. Jag har inte trivts i min egen klass så jag frågade om jag fick byta och nu har jag fått det. Jag är så sjukt taggad tills måndag. 

Idag händer det nog inte så mycket. Jag ska kanske ner till fritids med Carla och Emilie. Eller så sitter jag bara hemma och kollar på film. Jag är en av dom som gillar att vara ensam och kolla på filmer under mitt duntäcke...... Finns det något bättre än det? 

 

Likes

Comments

Idag har jag så sjukt mycket att göra. Jag ska städa rummet, leta reda på fakta om Demi Lovato till engelskan imorn, Städa toan.....😖

På vår skola har vi ett "fritids" för ungdomarna i Staffanstorps komun. Igår så var jag där och jag spelade lite fotboll med Carla, Leo och några andra killar som typ går i 6.an. Jag hatar fotboll men det var faktiskt kul att spela igår. Leo är en kille som gick i min klass i 5.an. Jag kommer ihåg att han och jag "bråkade" som syskon ofta, Tilda och Iris sa att man kunde tro att vi var syskon.... 

Näst sista veckan kvar i B!!!!! nu är det bara 2 veckor kvar tills jag byter ​klass. Det ska bli så skönt att få byta klass.

Likes

Comments

​Idag var vi på Tingsrätten i Lund. Det var väll kul, vi fick se hur det såg ut när man satt i häktet... Det var en sån liten cell och där fanns inte ens en säng. Killen vi var och såg hade som tur  inte behövt sitta i en sådan cell. Man märkte på honom att han inte hade haft det bra hemma hos sig.

Idag på spanskan så hade Frida en kondom som hon kastade på mig och som jag sedan kastade tillbacks och sedan fick Ali den som sedan kastade den till Danne och han har fortfarande kvar den. Det kändes lite pinsamt när Danne stoppade den i sin ficka... Vår skola är inte helt normal... 


Likes

Comments

​Imorn ska vi på rättegång med klassen. Vi måste sitta tysta i ca 3-4 timmar och man får inte ens ha musik i hörlurarna... Jag kommer inte att klara av det. Idag var det en ganska lugn dag på i klassen vi hade 4 lektioner idag. Idrotten var värst. vi hade fysträning och det var så sjukt jobbigt. Jag hatar att ha det och speciellt med Yvonne som kär extra hårt med oss. 

Är det bara jag eller känns det som att när man går i 8.an så blir alla killar sjukt petiga med utseende, kläder, populäritet och smink? Mer eller mindre alla killar på min skola vill bara ha dom snyggaste och coolaste tjejerna eftersom att då blir dom ju coola. När jag gick i 3.an så var det sjukt lätt att få en kille, men sedan allt med märkes kläder, smink mm har kommit så har killar blivit mer och mer petiga med hur dom vill att tjejer ska se ut.  Visst jag är inte snygg och så men jag vet i alla fall vem jag vill vara och vad jag vill bli. 


Likes

Comments

​idag är det äntligen måndag och jag har haft mitt utvecklings samtal. Jag tyckte att det gick bra och det var inte så hemskt som jag trodde att det skulle vara. 

Idag när jag skulle gå till skolsyster med en kompis fick jag reda på att vi skulle ha ett hälso samtal, jag orkar INTE gå på det jävla samtalet... Det är så sjukt tråkigt att snacka med henne och hon behöver väll inte veta om min hälsa.

Imorgon har vi teknik för första gången på denna skolan och då ska vi ha en ny lärare som heter Lisa. Jag hoppas att hon är bra och att hon är snäll mot oss. Jag hatar när lärare är stränga och inte låter oss sluta tidigare...

Nu ska jag duscha och göra mig redo för att lägga mig.!!!! 

Likes

Comments