Idag har det varit en lång tråkig dag och det har inte hänt så mycket.

Men imorgon händer det saker, Killen jag gillar ska komma hit över dagen och det ska även Annie och hennes "kille" göra så det ska bli spännande och trevligt, jag tror dock att mer eller mindre bara kommer att kolla på film och mysa med killarna. 

Jag tänkte faktiskt prata mer er om kärlek och att vara "kär" i tonåren...

Tro mig det är inte så lätt som det ser ut att vara, och framför allt inte för tjejer som mig. Och med det menar jag att vi som inte har över 300 följare på Instagram inte är dom coolaste och mest populära tjejerna på skolan, eller hur? Och vi har ibland också svårare för oss att skaffa en "snygg" kille som inte bara är ute efter sex. Och när vi kanske börjar falla för en av dom populära killarna blir det jobbigt för oss för vi vet att dom aldrig skulle titta efter en tjej som oss, men ibland är det faktiskt värt ett försök, dessutom så säger han nej så är det hanns förlust och inte din. 

Men när det kommer till kärlek vet jag mycket väl hur det känns att vara kär i killen du vet att du aldrig skulle kunna få, men jag försökte lära känna honom och till slut blev det han och jag. Och visst han och jag slutade inte bra för han gjorde slut med mig 1 månad senare, men under den tiden så förstod jag hur det var att verkligen gilla någon. Visst jag var helt förstörd efter att vi gjorde slut så jag vet hur det känns också, men låt aldrig rädslan för att det ska ta slut stoppa dig från att ha kul och leva livet. 

Jag om någon vet hur jobbigt livet kan vara hos en 15 årig tjej.... Men låt aldrig det stoppa dig från att hitta killen som får hela dig att sväva, för när du väl hittar honom och ni är tillsammans så kommer du vara den gladaste tjejen som finns. Och om ni skulle göra slut så kommer det göra ont ett tag, men tro mig.... det varar inte för evigt. Titta bara på mig, efter kanske 1 och en halv månad är jag en helt annan person, mycket gladare och mycket mer framåt. Så tro mig när jag säger att du kommer starkare ut ur det, oavsett om det bara är ett nej från killen du gillar eller att det nyss tog slut. Du kommer ut starkare!!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jaha, 2017 invigdes med hög feber, men trots detta var jag glad och har inte ätit så mycket som jag gjorde igår.

Idag har det inte direkt hänt en massa saker, bara att en kille från Staffanstorp har hatat lite mer på mig, och det roliga är att han verkligen tror att han kommer bryta ner mig. Det han säger är att jag snackar skit om hans kompisar och att jag tydligen inte är över mitt ex... och det ända skitsnacket kommer från honom, Jag har dock jävligt kul åt att han tror att han vet så mycket om mig när han inte vet ett skit.

Men vad ni än gör så lita inte på när folk som inte kan förklara vad det är du sagt så lita inte på dom, bara skit i dom. För personer som honom lever bara på att trycka ner folk som är ovanför dom, om du har lyckats med något i livet som inte dom har så klarar dom inte av att se dig leva livet o bara vara glad, för då ska dom göra allt för att trycka ner dig så att du ska må dåligt över att du lyckades med något. Så låt dom INTE komma till dig!Likes

Comments

​2016  har varit ett av dom mest händelse fyllda året någonsin i mitt liv. 

Det har inte varit mycket stora saker som har hänt utom en massa småsaker som har gjort att detta året är ett sjukt bra år men samtidigt ett dåligt år, Många människor har kommit o gått, jag fick en kille men det varade inte så länge, jag träffade min barndoms vän för första gången på 6 år, jag och pappa har kommit närmare varandra osv.  

och sen har en massa andra saker hänt runt om i världen, det som folk nog har hört mest om är att Donald Trump blev president i USA och många tankar går runt det, och att igår så dog Carrie Fisher som spelade princess Lea i Star Wars. 

Folk lägger ner för mycket tid på alla stora dåliga saker som händer runt om i världen och därför missar man dom små men betydelsefulla sakerna i livet, man kanske inte tror det men dom små sakerna i livet är oftast dom man ska ta bäst hand om o det är ibland dom som är dom viktigaste sakerna. 

Likes

Comments

Tjo.

Nu har vi äntligen fått sommarlov. Inga läxor och inte behöva gå upp tidigt på morgonen längre. Nu på måndag fyller jag år och tyvärr så ska några av mina bästa vänner iväg så kommer förmodligen firar den ensam hemma med film och snacks. men sen på Onsdag blir det att gå upp vid 7 för att åka till Liseberg med några av dom bästa jag vet. Spendera en hel dag på Liseberg utan vuxna är helt fantastiskt. Tyvärr behöver vi sitta på en buss med massa andra ungdomar i ca 3 timmar fram och tillback men det är det fan värt.  Men fy fan vad kul vi kommer att ha det. XD

Hoppas att ni andra också kommer att ha ett trevligt lov och att ni får åka på solsemester och umgås med era vänner och åka på en massa spontan resor runt om i Sverige. 

Likes

Comments

Tjo alla!

Denna veckan har vi Sportlov och jag har ovanligt vist mycket att göra!

I frdags så fick vi sluta en halvtimme innan vi skulle, Senare på kvällen så åkte jag och min bror till Skåningen idär vi var till 23.00 och då hämtade vi även upp Annie som skulle sova över hos mig, Sedan på lördagen så var jag iväg och handlade lite och på kvällen så gick jag bort till fritidset med Frida. Igår så var jag hos mina kusiner och det var ganska kul förutom att jag blev till en klätterställning... Idag var jag på Emporia med Frida och imorn ska jag till Tropikariet med henne, Min bror och Jojo (ett smeknamn) och efetr det så ska jag sova över med Frida. Sedan på Fredag så ska jag träffa min kusin som har fyllt år så vi ska äta middag hos henne.

Så detta lovet har jag inte så jätte mycket tid att slappa och sova bort hela dagarna på. 

jag hoppas att alla andra kommer att ha lika kul som jag på lovet och att ni kan sova mer än vad jag kommer få göra. 

Puss på er och godnatt :-*

Likes

Comments

​Hejsan alla. 

Jag har inte kunnat blogga på ett tag eftersom att jag har haft mycket med skolan och mycket läxor på senare tid. Jag ska lägga ner allt tänkande om min youtube kanal eftersom att det är mycket jobb med videos och så vidare, istället ska jag börja med videofyme som är nästan som youtube fast endån inte. Imorn är det äntligen sista dagen i skolan detta äret och det ska bli så sjukt skönt att få ha lite lov. Idag var det en ganska lugn dag eftersom att vi bara städade skåpen och kollade på film hela dagen plus att vi som kollade på film fick sluta en halvtimme innan alla andra så det var sjukt skönt. 

Det finns en kille i min klass som jag gillar och det kommer att kännas lite tråkigt att gå på lov utan att jag lärt känna honom. Efter lovet så ska jag färga mitt hår och det ska bli så sjukt kul. 

Godnatt alla 

Likes

Comments

​Right now i have a really bad headache, it feels like someone have hited me in the head whit a basketball or something like that.

Today have been a crazy day. First i went to the principal about changing class and then i was whit Frida witch was fun and when i was at her place she send a video to a guy in her class from my phone where it sounded like i was a crazy freak that was obsessed whit him and now he thinks i´m crazy. Fine he is cute but not as much as it sounds like when she was recording it, plus that is was what i thought that she liked him...

So when i go back to school tomorrow if he told anyone about it i will be a crazy freak that they think is stalking someone... And tomorrow i will talk whit my teacher about my chancing class. I really hope i can make the switch and that i can go in A instead of B. 

Likes

Comments

Today i have cleaned my room and i have made som new things.
I´m not done yet, i want my room to be more young adult. Cleaning is nothing for me and i hate it, but it have too be done.

Today in school i found out that a friend of mine have been self harming for a while now and i understand how it feels like for her. I´ve had eating disorder before and people were telling me to eat more and to eat more often, it´s easier said than done. When i had my eating disorder i had trouble whit eating food, i looked at it as it was my enemy. I don´t like to talk about that so enough about that!

There is two girls in my Spanish class who i have a lot of fun whit but sometimes they can be a bit of... i don´t now how to say it but lets just say that they are a very interested in my life and they like to know EVERYTHING that i do and who i´m dating. And in they´s class there is a guy that i think is cute and nice. And they had to figure that out... But i´m not ashamed of that.

On Saturday it´s my dads birthday so me and my brother is gonna celebrate that whit him. My dad is really special to me and he means a lot to me and when i´m having a bad day i know that i can text or call him. Ever since my parents got divorced my life have changed. It may sound weird but my dad is my hero and i love him a lot. 

Likes

Comments

This blog is about my life and what i do at the days. I'm gonna try to blog everyday.

Today i went to the zoo and got a new hamster which i share whit my brother. I have listen to one directions song 15 times and thats only today! I think I'm goning crazy😅😅

School starts in 1 and a half weeks. Having nothing to do anymore... Were having to long summer break.

Likes

Comments