Header

Lugn dag idag, städat lägenheten, fått goda nyheter att min syster äntligen kommer tillbaka till hällefors igen är överlycklig! som sagt, har städat mest chillat, har inte ens gått utanför dörren idag, heh men så kan det gå, bara gått runt i mjukis kläder plockat och grejat hemma hela dagen, legat i sängen och kollat på idol, nu blir det paradise hotel sen blir det sova. Godnatt (:

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

honom kommer jag älska tills hjärtat slutar slå, min tomas.
tomas botström, min bästa vän. min kärlek, mitt allt.

förhoppningsvis löser sig allt i slutet. vi har varit ifrån varandra i 10 månader. vi kanske bara behövde den här långa breaken med varandra. för mina känslor är starkare än någonsin för denna killen.

Likes

Comments

SHIT säger jag bara. så galet bra film. jag rekommenderar den verkligen! så mycket känslor och personligheter i den och man berörs sjukt. en tankeställare rent ut sagt. man ska verkligen inte klaga på småsaker. det finns dom som har det så så mycket värre. somsagt, BRA är bara förnamnet. tårarna rann kan man säga!

tveksamt om den finns på dreamfilm eller liknande redan, men gå på bio med ett gäng kompisar eller en kompis. ni lär inte bli besvikna.

Likes

Comments

​folk, behöver inte ens säga något mer. alltid, alltid. är allting mitt fel hela tiden, vad jag än gör, vad jag än säger så skyller folk alltid på mig, jag förstår inte. hela tiden är det allting nånting, även fast jag inte ens öppnat käften, har inte sagt ett ljud så tar folk friheten till att stå och skälla på mig, förlåt för jag ens existerar. för vafan, jag är som ett jävla offer hela tiden. lägg ner. blir så trött. 

Likes

Comments

Hej, min blogg har legat nere länge nu, men tänkte det är dags att dra igång med bloggen lite igen. dels för att jag behöver skriva av mig ibland och livet börjar rätta till sig igen.
Jag har börjat träffa min crush och just nu går allting prima emellan oss. Livet på topp för tillfället, har även börjat i skolan igen. Nu ska allting ordna sig. För övrigt mår jag bra.

Likes

Comments

Mitt liv har förändrats efter jag blev singel. Känns som jag börjar bli mig själv igen. Känns som jag börjar bli den personen jag aldrig blev.
Jag har för övrigt börjat träffa en person som står mitt hjärta nära, den där killen som man alltid tyckt om. Den killen som alltid funnits i ens tankar. Den personen man spenderade flera år med av bara ren kärlek. Tills jag tog det där snedsteget och slutade höra av mig 2013. Ända sen dess har han hört av sig. Skrivit att jag ska ge honom en chans till. Jag är osäker. Det fanns ju trots allt en anledning till varför jag valde att lämna honom. Men varje gång jag sett honom under dessa 2,5 år har jag funderat... Tänkt. När jag sett han med en annan tjej, har jag tänkt ba.. Det där kunde varit jag. Men jag stod ju där & hade en annan pojkvän som jag tyckte om som fan. Som jag delat mitt liv med sen i slutet på 2013. Men ändå fanns den andra i mina tankar. Långt bak. Han och jag sa ju för alltid för några år sen. Och det har verkligen varit för alltid. Minns att jag skrek ditt namn inför dina vänner för du såg mig inte. När du fick se mig hade du största leendet och sprang fram till mig och kysste mig och kramade mig inför dina vänner. Då insåg både du och jag att vi var meant to be. Du var verkligen lycklig för att se mig.

Men nu är jag bara förvirrad. Mitt hjärta vill nånting men min hjärna säger något helt annat.

Likes

Comments

Alltså fy... Vad tråkigt det är att bo själv. Alltså nu verkligen inser man ju vad tråkigt allting är. Jag antingen sitter eller ligger i sängen exakt hela dagarna bara för jag inte har något bättre för mig.
För det första är det tråkigt att bo själv.
För det andra är det tomt att inte ha någon och prata med hela tiden.
För det tredje, sova själv (men det händer ju sällan dock 😏) men ändå.
Alltså fan. Vill bara ha mitt liv tillbaka som det var, man hade någonting att se fram emot när man kom hem, eller när man väntade på han. Livet var underbart! Men men. Alla gör misstag här i livet. Efter jul blir det och köpa nya grejer till lägenheten och börja inreda precis som jag vill ha det! 😍

Likes

Comments

Ringde runt till massa företag och hörde om priset och leveranser! Så.. På fredag kommer min stora säng hem till lägenheten! Taggad på och sova gött 😏✌🏻️ hehe! Blev en kontinentalsäng i 180, kommer nog bli skillnad i sovrummet eftersom jag bara hade 160 innan. Blir nog bra.

Likes

Comments

Svartsjukan gnager in i mitt huvud, jag blir frustrerad, ledsen irriterad & arg och inte kunna veta nånting. Jag blir helt ärligt tokig, blir så jävla arg bara av att se "blivit vän med.... Och 3 andra" varav bara tjejer. Min svartsjuka håller på och ta över helt och hållet. Känner mig så förstörd. Men ändå mitt fel att allt är som det är. Jag får skylla mig själv.
Men jag upplever att svartsjukan tar över i min vardag. Jag är extremt svartsjuk och att allt blev som det blev gör ju inte saken bättre... Fan. Gahah.


(Onödigt inlägg, ser mest bloggen som terapi, min dagbok, behöver skriva av mig om saker jag inte berättar för folk...)

Fan.

Likes

Comments