den här dagen har varit helt kaotisk, jag skojar inte. Får reda på att jag fick C på ekonomi-Provet så nu ska jag plugga till torsdag för att komplettera. Sen säger en del lärare lite dumma grejer vilket leder mig till upprorshandlingar..

Har gråtit en Hel del idag också och ja, har väldigt bladade känslor då jag inte ens vet vad jag känner längre för vissa människor..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

har spenderat kvällen med massor av "festande" (fnatic vann 3/3 matcher vilket innebär att de vann sin grupp och är vidare till kvartsfinal mot EDG)
har även pratat med väldigt många fina människor idag som Wille, Felix, krille, Max, Tobbe, mfl!
ganska så okej dag faktiskt!

framöver tänkte jag skriva om lite mer djupare tankar och sånt där. ni får gärna tipsa om vad jag ska skriva om men förväntar mig inget eftersom att jag har så få läsare! Ha de gött

Likes

Comments

okej, ixie.. Andas... godmorgon mina fina läsare! Hoppas att ni har sovit gott, för det har nämligen inte jag gjort. (Mardrömmar samt så vaknade jag flera gånger under natten)

Snart börjar LCS (league of legends championship) och mitt favoritlag fnatic spelar vid cirka 11, 13 och 15 och de matcherna tänker jag inte missa. De två senaste matcherna så har de gjort några misstag men det fixar de till idag hoppas jag, annars är de ute ur ligan.

Likes

Comments

hola!! nej men tjena, det är lördag och jag vaknade vid halv åtta. Så grymt.. Eller inte... men jaja, har hur som helst mest kollat på tv idag, jag har även städat mitt rum och för tillfället sitter jag och kollar på lcs (league of Legends chapionship)
ha en bra dag!!

Likes

Comments

precis lagt mig en stund i sängen efter en lång dag.. efter skolan drog jag ut till min medryttarponny Isi och red ett pass på henne som innehöll mest volter, ställning på böjt spår och gångöversättningar.

Tänkte faktiskt ta och sätta mig framför datorn nu med baconships och trocadero innan jag förhoppningsvis får en god natts sömn

Likes

Comments

sitter för tillfället på biblioteket med Nea och skriver på min novell. Jag hade ett jättebra flyt i början men efter en sida blev det bara segt och jag försöker verkligen komma på idéer på hur den kan fortsätta. Kanske problem för en annan dag, vem vet? För jag ska nämligen härifrån om 40 minuter och vi får se om jag lyckas skriva något mer överhuvudtaget.

Likes

Comments

det är fredag morgon och alarmet gick som vanligt igång vid 06:20. dagen är fylld av saker såsom ett UMO besök klockan 9 och senare till biblioteket för att skriva och dricka te, jag hoppas innerligt att det blir en bra dag.

har haft det lite jobbigt de senaste dagarna men jag hoppas att det vänder nu.. med ett fysikprov och glosor jag inte pluggat till, samt så har jag varit så himla trött och frusit hela tiden. Sedan har jag även känt mig ensam och deppig vilket suger eftersom att jag samtidigt varit med mina vänner. Men men! Ha en bra fredag!

Likes

Comments

👍🏻 lösögonfransar är såååå snyggt om en lyckas applicera dem rätt! det är väldigt trendigt och det är en trend som aldrig dör ut. därför hissar jag lösögonfransar nu i oktober! (dessutom kan en ha med glitter medmera på halloween)

👍🏻 höga mysiga vinterskor som du slipper frysa i! de är fodrade och jag har själv införskaffat ett par. köpte mina på hööks för cirka 600:- och nu blir det inget frysande i vinter!

👍🏻 te!! te går att variera med olika smaker och är extra mysigt att dricka nu när det börjar bli kallare och mörkare ute

👎🏻 kyla.. Det kan ju inte bara vara jag som fryser ihjäl så fort det blir minusgrader? Jag tror inte att det behövs någon vidarförklaring på den här.

👎🏻 kaffe... Samma beska smak hela tiden som jag verkligen inte tycker om. Grimaserar så fort jag testar dricka och kaffemänniskor hur kan ni ens tycka att detta är gott?

👎🏻 vad är värre än uggs? Jo, billiga kopior av de skorna. Inte bara det att de är väldigt fula, du måste ju halka runt med den där sulan och är de ens varma? Nej tack.

Likes

Comments

nej nu kör vi igång med en till blogg *pust*
har tappat räkningen på hur många som jag har haft hittills men det spelar ingen roll, tycker jag.
nu ska jag hålla denna bloggen vid liv och uppdatera!

men hej!
mitt namn är ixie och jag är 15 år gammal.
istället för att berätta för er vem jag är så tänkte jag att ni ska få bilda er en egen uppfattning under tiden som jag bloggar.

jag kommer dela med mig av skrivverk, fotografier, musik, hästar, citat och tankar

Likes

Comments