Detta är min favorit bild i temat "gult, ensamhet och parkbänk". Denna bilden tycker jag om oerhört mycket, till att börja med så är allt centrerat vilket jag tycker är häftigt. Bänken är i mitten, fönster precis över och fönster skydden precis likadana. Jag skulle vilja ha bilden mer rak då det stör mig att till exempel det gråa längst ner på väggen ej är rakt. Annars gillar jag bilden väldigt mycket och jag tycker även om färgkombinationerna mycket.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​denna bilden ska representera ensamhet. Jag tycker att bilden visar ensamheten på ett bra sätt, alla kan tolka bilden olika. Enligt mig så är bilden väldigt dyster, jag gillar att det är kallt ute vilken gör att hon behöver ha mycket kläder på sig och nästan gömma sig lite bakom dem. Att hon går samtidigt tycker jag visar att alla kan känna sig ensamma utan att visa det. Jag tycker att bilden är full av känslor och det gillar jag eftersom det är en sådan enkel bild. 

Likes

Comments

​Denna bild ska representera vårar tema "gult", jag tycker denna bild passar in på temat gult då det finns mycket gula toner i bilden. Klistermärket på stolpen är gult och är fokuset av bilden. Jag gillar att det är fler än ett ställe som är gult och att det är olika nyanser av gult tycker jag får bilden att se mer intressant ut. 

Likes

Comments

Detta är min version av skuggning på en frukt. 

Jag är inte helt nöjd med bilden då jag skulle kunna göra den mer realistisk genom att använda mig mer och tänka mer på hur jag använder mig av skuggningen och vart jag placerar den. Jag skulle även kunna vara mer försiktigt med blyertsen då jag tycker skuggan blev en aning för mörk.

Likes

Comments

​Denna bilden ska spegla respekt. När jag hörde ordet respekt och reflekterade lite började jag tänka på solen, av många anledningar. Man måste ha respekt för solen då den kan ge dig både glädje och sorg. Du kan bränna dig eller bli allvarligt sjuk om du tillbringar mer tid i solen än vad din kropp tål. Solen fick mig också att tänka på rasism då länder med mycket mer sol än oss oftast har mörkare hudton. Därför valde jag att göra halva solen svart och andra halvan vit. Rasism är något stort som pågår än idag och det är hemskt att folk blir behandlade annorlunda utifrån vart de kommer ifrån eller hur de ser ut. Jag tycker att vårar samhälle har utvecklats såpas mycket att det är löjligt att folka fortfarande skyller på folks  ursprung eller hudfärg. Alla ska behandlas lika, med respekt. För att alla är lika mycket värda. 

Likes

Comments