Mitt första egna hem. WOW! Det här känns stort. Spännande. Smått pirrigt och alldeles underbart :D
Äntligen känns det bara så rätt alltihop. Det känns som "jag". Fräscht och enkelt. Rofyllt och inspirerande.

Det här är en del av vardagsrummet. Mycket av inredningen är inköpt från jysk, rusta, öb etc. men det mesta är faktiskt ärvt av släktingar och andra små fynd från loppisar runtom ön. Tycker det är roligt att blanda från olika delar och inte bara köra på samma tema och stil. Soffgruppen var en gåva från grannen t.ex ;)


Gitarren har följt med på en lång resa. Ursprungligen från sundsvall i norrland när jag var 10 år gammal. Köpte den för hela veckopengen ;) Bästa köpet jag gjort för den har gett mig så mycket glädje. Musiken skulle jag inte klara mig utan. Pianot likaså som varit i min ägo i nu 5 år men har spelat både gitarren och pianot från att jag var runt 7-8 år :)

köket. Det är här vardagsmagin sker. Matlagning och bakning = stor passion <3

​Badrummet. Wish come true! Har hela livet önskat mig ett badkar och hoppades så in i norden på det när jag skrev intresseanmälan. SÅ jäkla glad. Mörka kalla höstkvällar - släng er i väggen :p 

Likes

Comments

"Den varma sommarsolen i ditt gråa hår,
De långa böljande grässtråna mellan dina fingertoppar,
Den svala vinden som en viskning mot din kind,
Ditt muntra visslande i trots mot fåglarnas kvitter.

Du tittar upp mot solen,
en sista gång,
Kisar,
småler för dig själv
och följer stigen,
sakta mot ljuset,
som ska föra dig vidare.

Du är äntligen hemma."

I natt förlorade jag min farmor i kampen mot cancer. Hon kämpade tappert in i det sista men i slutet orkade hennes kropp inte slåss mer och hon föll in i en lugn stillsam ostörd sömn. Mina tankar går till henne och min kärlek riktas till alla goda minnen och jag ser tillbaka på livet med henne med ett leende och en retsam blick. För det var så vår relation var. Vi kunde skämta och prata om allt när jag var liten och de saker och kunskaper hon lärt mig, dom bär jag med mig genom livet. På senare år förlorade vi kontakten och jag tror att hon liksom jag ångrar att det blev så.

Jag sa det inte ofta Farmor, men jag älskade dig, trots allt.


https://open.spotify.com/track/59UOqNP1w1SUy270vblIMrLikes

Comments