Jag ser dig varje dag i korridoren, jag försöker nå fram till dig men misslyckas. Jag studerar dig, får in alla minsta detaljer. Det låter som om jag är en stalker, men det är jag inte. Jag är bara mig själv och det borde alla få vara. För om vi inte hade alla de människor som studerar människor i minsta detalj hade vi inte haft någon som jag, en person som är en del av en men som man bara behöver gräva efter i sin själ. Problemet som alla har när de letar efter mig är att man inte vet vad man ska leta efter. Så kommer det vara ett tag till. Jag njuter av att du inte vet vem jag är. /I

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag vet att det var du, jag håller koll på dig och kan dina svagheter. Jag vet vad du tolererar och vad som får dig att brista. Hemligheten är att jag är du fast i en annan, okänd form. Ingen vet att den här sidan av dig ens existerar, bara jag. Jag är personen som känner dig bäst och är en del av din själ. Jag tittar på dig, studerar dig noga, jag vet allt om dig och det får vi inte glömma. För jag är jag, och du har ingen aning om vem jag är och alla måste ha en sådan sida av sig.

/I


Likes

Comments

Jag är jag, jag håller koll på dig. Jag ser dig, jag följer dig, men du har ingen koll på vem jag är. Det är bra, för jag behöver inte vara den jag verkar. Jag kan vara tjej, kille eller icke binär, men det är gåta ni inte kommer lösa. Mina intressen förblir ett mysterium med, med tanke på alla 120 elever i 6:an. Du kommer aldrig få reda på om jag är killen som aldrig är med, tjejen som skär sig eller personen som står upp för sin läggning. Men en sak bör du veta, jag håller koll på dig och vet allt om dig, även saker du inte själv visste om dig. Jag känner dig, ser dig och iakttar dig, men det lägger du aldrig märke till. Det är det som gör mig till den jag är "I". Eller med andra ord. Personen med post-it lapparna.


/I

Likes

Comments

Mörkret lämnar dig aldrig. Du kan alltid känna dig trygg med mörkret. Mörkret ljuger inte. Det bara finns där.

Ljuset lämnar dig om natten. Ljuset ljuger. Ljuset bländar dig för att du inte ska kunna se sanningen.

Göm dig inte för mörkret, det hittar dig ändå. Fly istället från ljuset. Det vill dig illa... /I

Likes

Comments