Nu har 3 månader gått sedan jag med övernaturliga krafter klämde ut vår älskade lilla lillasyster, Norah. Denna lilla tjej är en fantastiskt glad liten person som ler så fort man ser på henne. Hon älskar redan nu att prata, så hon lär ge oss skavsår i öronen längre fram 😄 Att ligga i magläge och träna nacken är nog det värsta hon vet, medan det bästa hon vet är att iaktta storasyster, samt att sova. Vi älskar dig till månen och tillbaka lilla skruttan vår ❤

Första mötet med storasyster, enbart några timmar gammal. // 3 månader gammal liten gladfis.

  • Norah

Liker

Kommentarer

@LIVSFÖRÄNDRINGAR utmanade mig att anta Five things challenge. Utmaningen går ut på att nämna fem saker som gör mitt liv komplett, här är mina:


1. Mina fantastiska döttrar - Leah & Norah. Kärleken jag känner till mina barn är större än vad jag kan beskriva med ord. De två har gjort mig hel!

2. Min kära fruga - Mone. Hon är min största och viktigaste stöttepelare, min livskamrat och bästa vän.

3. Karlstad. Som jag längtar efter att bli Karlstadbo igen. I Karlstad finns massor som får mig att må bra: billigt lösgodis, familj, stora mataffärer, vänner, massa fina badplatser, gång- eller cykelavstånd till mycket mm.

4. Träningen. Att få röra på fläsket och slänga med vikter är den perfekta egentiden för mig. Balsam för själen och gör min kropp väl.

5. Föda. Jag älskar att äta! Jag är så tacksam för att varje dag kunna äta mig mätt , allt från havregrynsgröt på måndagsmorgonen till lösgodiset på lördagskvällen.

Liker

Kommentarer

Fittiräckern vilken start på dagen vi hade idag. Full ös medvetslös redan innan tuppen hunnit yttra så mycket som k i kuckeliku...puh!

Inatt har jag och Mone sovit med varsin unge i var sitt rum på grund av att Leah har en elak hosta som hon vaknar av stup i kvarten. Jag & Leah sov därför inne i vår dubbelsäng medan Mone & Norah intog soffan. Flera gånger inatt har jag fått både sparkar och slag i ansiktet och då klockan slog 5 väcktes jag brutalt av en pigg Leah som vääägrade sova mer. Då jag försiktigt drog henne intill mig och strök henne över håret började hon gallskrika och gråta och prata (läs skrika) helt oförståeligt. Bara att gå upp. I vardagsrummet möttes vi av en surmulen fru och en gladfis till lillasyster.

Efter lite ipad och mys i soffan var det dags för frukost. Som att Leah ville ha yoghurt och blåbär eller? Närru! Glööööööt, fejkgrät hon och pekade på min gröt. Mone ordnade lite gröt till henne, men den dög då bestämt inte. Hon skulle ha mamma Fi´s gröt ju! Jaja, varsågod! Hon satt mest och sörplade upp mjölken jag hällt över gröten och plockade ur blåbären... Behöver jag säga att det såg ut som att hon fått blålila skägg och fingrar? Sedan råkade hon spilla ut sitt mjölkglas över sina brallor och hela golvet. Jaja, det går bra. Sånt sker, lilla vän, sa jag snällt och började torka. Tacksam som hon är hällde hon ut mer mjölk över sig och resterande på golvet. Gah, då orkade jag inte mer. Bar in en gallskrikande Leah på badet, tvättade, bytte kläder, borstade tänder osv osv. Allt under högljudd protest, såklart! Huvudvärken var ett faktum...

Inte nog med att Leah är tvåårstrotsig som tusan så klarade inte heller vi mammor av att bete oss. Utväxlade några onödiga kommentarer innan hon brummade till jobbet utan att ens säga hej då. Så töntigt. Min pw till barnehagen med Leah & Norah sovandes i vagnen lugnade ner mig och så fort Leah var levererad så ringde jag frugan och bad om ursäkt. Hon ursäktade också. Så nu hoppas jag att vi kan leva lyckliga och glada resten av dagen utan fler intriger och trots...

#jagbehöversömn

Ungefär såhär såg Leah ut idag (bilden är från pannkakslunch i bhg förra veckan) 😝 Bilden på gladfisen är från idag, där är trotset låååångt borta än så länge 😉

Liker

Kommentarer