Vart ska man börja, hur inleder man ett sådant ämne?


Att må dåligt händer ju många. Det är mänskligt. Men varför känns det som om jorden kommer att gå under när det väl händer? Är det för att man inte är förberedd på det? Eller faktum att man inte trodde detta kommer att hända överhuvudtaget?

Många frågor, men vart letar man efter svaret? Ska man vända sig till sina närmsta och prata ut, eller ska man istället i tystnaden, gråta ut och låtsats som ingenting har hänt?Jag har inte mått så bra dem senaste dagarna, visste inte riktigt vad det beror på och vart jag skulle ta vägen. Därför bestämde jag mig att försöka lösa det och istället söka efter hjälp. Jag vände mig direkt till kompisarna vilka gav mig bra otroliga bra råd och fick mig på underbar humör. (Fick även lite choklad, dryck och mina favorit skittles av den underbaraste vännen jag har <3)

Bara att kunna prata om sitt problem gör så att man känner en lättnad och ger motivation till att fortsätta med vardagen. Självklart är det upp till var och en att bestämma hur man vill hantera sina känslor och problem. Därför vill vissa människor inte ens nämna att de mår dåligt, eller problemen som uppstår i deras liv. Det är helt okej! Vi alla fungerar annorlunda. 

Tillåt dig själv att vara ledsen, men i slutändan ska du försöka få dig själv på bättre humör och inte tillåta sig själv att vara nere för resten av ditt liv.Nu, från om med idag har jag bestämt mig att försöka vara lite självisk och tänka på mig själv i första hand. Att ta hand om sig själv är nog det bästa man kan göra för att kunna få upp sig igen! Att inte lägga ner sin energi på omgivningen gör en till bättre humör, tro mig. Jag vill inte vara ledsen för resten av mitt liv bara för att en liten problem uppstod nu när jag egentligen ska njuta av livet som mest. Därför.....

....Mina tips till er är att:
- Fokusera på dina mål
- Tillåt sig själv att vara ledsen
- Var lite självisk och tänk på vad situationerna gynnar dig först och främst
- Prata ut/be om hjälp
- Ta hand om dig själv, gör något du har velat göra på länge
- Gör något fint för någon annan
- and lastly, BE YOUR SELF at any times


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Denna tjejen fyller 18 idag och dagen kan inte börja bättre!!! 🎉🎉🎉 Sovmorgon till 12, samt fick höra att vi har inställda lektionen resten av dagen för att lärare är sjuk. Det känns så skönt, nu gäller det bara att hitta på något roligt att göra och fira Cissi på de bästa möjliga sätt 😂👌🏼

Likes

Comments

Hola¡

Just nu ligger jag i sängen och kollar på min nya favoritserie 'How to get away with a murder'. Jag mår inte så mycket bättre än igår, därför skippade jag ännu en dag från skolan. Vill bara bli frisk nuu!!! Det känns som jag ligger efter jättemycket i skolan.

Inte mer än så, vi hörs i nästa inlägget, kram<3

Likes

Comments

Denna helg uppdaterade jag inte så mycket då det var väldigt mycket på gång. I fredags stannade vi ganska länge ute då vi firade Claudio.

Morgonen därefter åt jag och min pojkvän på Spicy Hot (ingen bra bakis mat). Sedan stack vi till Ingelsta med min familj och handlade lite. Det var jäkligt kallt därborta, men min bror har ändå bestämt sig för att äta glass ute???

Anyhow... lördagkväll var vi ute och firade en till kompis som fyllde 20. Firandet var inte lika lång som dagen innan då jag mådde dåligt och ville hem.

Hela söndagen mådde jag dåligt, sov hela dagen och försökte göra allt för att må bättre.

Inte mer än så, idag gick jag inte till skolan utan bara legat hemma och försökte vila.

Här kommer några bilder från helgen, kram<3

Likes

Comments

Hej!

Igår blev det ingen inlägg då det inte blev så mycket som hände. Jag var i skolan och sedan på Back up där vi spelade in en film om oss, so stay tuned for that👌🏼

Annars planer för idag är att vi ska gå till Rebecka efter skolan, baka och bara mysa. Efter det har jag föreläsning kl 17:00-18:30 och därefter ska jag träffa min pojkvän och fixa mig inför Claudios 20-års fest 😌

Mycket på gång, lite tid för att blogga... Men jag ska försöka att få ut en till inlägg ikväll där ni kan få lite bilder och se vad det är som händer.

Annars hörs vi imorgon! Kram på er <3

Likes

Comments

Hej igen!

Ville bara uppdatera lite då det är slutet på dagen. Idag var det väldigt lång och jobbig dag för mig. Gjorde egentligen inte så särklit mycket... Som tur har jag sovmorgon imorgon och en spännande dag framför mig hehe.

Just nu kollar jag på lite olika youtube videos och försöker bara slappna av.

Inte mer än så, hoppas er dag var bättre än min, så hörs vi imorgon!

Kram<3

Likes

Comments

Hej allihopa!


Mitt namn är Ivana och jag är 18 år gammal. Just nu läser jag Samhällsprogrammet i Norrköping.

På fritiden hittar ni mig oftast ute, då jag är med i en idéel organisation som heter BACK UP. Förutom skolan, BACK UP och kompisarna så spenderar jag tid med min underbara pojkvän.

Intressen för smink och mode är väldigt populär just nu, men även något jag tycker om. Därför kommer det förmodligen att finnas mycket av det på bloggen i framtiden.


Detta var min första inlägget, men vi ses alldeles strax i nästa.
Kram <3Likes

Comments