vardag

Hej fredag!

I lördags åkte Martin till Teneriffa med sin pappa för en veckas golf-semester! Inte alls avis... några tårar och "detta är så orättvist" fick han höra innan han åkte haha.

Jag har ALDRIG gillat att vara själv, men jag måste lära mig det. För när jag tänker efter är det ju rätt skönt, bara vara och göra det man själv vill och slippa tänka på någon annan i en hel vecka.. rätt härligt ändå!

Så veckan själv har faktiskt vart bra, jag har sysselsatt mig med mycket efter skola/jobb! Vart ute hos mamma två dagar, ute och åt en god middag och firade svärmor som fyllt år och igår träffade jag min fina Jonna på en mysig middag/fika på bryggan.

Ikväll blir det en riktig tjej-kväll med mina närmsta, Malin är hemma från Stockholm och vi alla tjejer i gänget ska samlas hemma hos Jenny för middag och kolla Lets Dance...
En perfekt fredag med andra ord! ❤️

Min fina Jonna <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

graviditet

Jag har nu betat av 15 av 40 veckor, snart 4 månader har gått!? Det känns som tiden gått jätte sakta men nu när jag skrev 4 månader så har det ju faktiskt gått väldigt snabbt! Om 5 veckor är vi halvvägs 👏🏼

Dom första 2-3 månaderna var pest och pina, illamående från helvetet och låg på toalettstolen varje morgon och kväll. Matlusten var lika med noll, varje måltid jag åt gjorde mig illamående och snart fanns det inte många rätter jag kunde äta. Blev mest yoghurt och juicer och lätta mellanmål som gick ner.. och Billys panpizza gick konstigt nog alltid ner haha. Vanlig pizza fick magen att vrida sig men en Billys om dagen tyckte bebis var bra för magen..
Sömnen blev även drabbad dom första månaderna, upp och kissa 3 gånger per natt, klåda på kroppen och många timmars grubblande och tänkande varje natt och ångesten kom sakta krypandes.
Har alltid trott att jag skulle känna en otrolig glädje när jag blev gravid och sväva på moln varje dag, så detta kom lite som en smäll.

Men efter samtal med min barnmorska så förstod jag att detta är väldigt vanligt, kroppen går igenom en stor förändring med massa hormoner i kroppen och du ska ställa in dig på att om 9 månader ska du bli mamma, ta hand om ett liv. Det är stort!

Men idag mår jag mycket bättre! Vissa dagar kan vara extra tuffa men så är det ju i allas liv, inte bara i gravidas.
Jag har fått tillbaka min matlust (kanske lite väl mycket haha) och känner mig mycket piggare och gladare.

Nu får 5 veckor gärna gå snabbt så vi får se vår älskling inne i magen igen..

Längtar tills vi är tre <3

Likes

Comments

graviditet

Här har vi vår första bild på vår lilla människa som vi skapar❤️

För ungefär 2 veckor sen var det dags för vårt första ultraljud och kombinerat KUB-test.
Många blandade känslor innan för min del, tänkte alla katastroftankar man tänka men sen samtidigt en otrolig spänning att få se sin bebis för första gången.


Efter många lugnande samtal ifrån min älskade Martin (vad skulle jag göra utan dig?) så släppte oron lite.

Direkt när barnmorskan satte igång ultraljudet och vi fick se vår bebis på tv-skärmen kom ett stort leende på våra läppar och all oro bara släppte, såg det lilla hjärtat slå och bara log i hela kroppen.
Kommer alltid minnas den dagen, och kollar varje liten detalj av vår bebis på ultraljuds bilderna varje dag och tycker han/hon redan är det finaste jag sett.. haha.

Om ungefär 4 veckor är det dags för andra ultraljudet och är så förväntansfull och spricker av nyfikenhet.. man kan ju förhoppningsvis se könet (håller alla tummar och tår✊🏼)!

Säg hej till vår växande lilla plutt 👋🏼👶🏼

Likes

Comments