Header

Historien om Carl Edmond


I Samarbete med Carl Edmond

Har ni hört talas om historien med Carl Edmond?

Vi alla strävar dagligen efter att leva ett härligt, inspirerande och spännande liv. Den stora frågan är om vi verkligen prioriterar oss själva tillräckligt mycket? Boken om Carl Edmond handlar om personen som inte lät något komma i hans väg. Han tog tillvara på livet och inte en sekund fick gå till spillo.

Han är killen vi alla vill ha i vår närhet. Han är cool, inspirerande och lever i stunden. Det kanske är dags för oss alla nu, att börja prioritera våra egna liv.

Carl Edmond


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En look från någon vecka tillbaka

Hej på er! Hoppas allt är bra med er, jag har som förra veckan "tidig helg" och har varit ledig igår och idag. Härligt yees! Slutrean på KappAhl i onsdags var inte att leka med alltså, det händer något med folk så fort reaskyltarna sätts upp, galet kan man beskriva det. Men det är såklart kul med mycket folk! Augusti månad har dragit igång och sista sommarmånaden är här, whaat? Det känns ju helt sjukt faktiskt, och vi hoppas på att Sverige bjuder på riktigt sommarväder in i det sista, eller hur? ☀


Ovan är en look från någon vecka tillbaka, jag har varit all about "double denim"-trenden denna sommar. Eller ja trend och trend, det har väl alltid varit inne mer eller mindre, men känns som det fått ett extra uppskjut det senaste. Känns tufft men ändå ganska casual. Kände mig som en godis i den lila färgen, haha!


Nu är det dags att fixa matlådor inför kommande dagar! Ha en fin fredag kära ni 💗
Likes

Comments

Mormors Glasscafé i Lysvik

Hej hopp! Som ni ser har jag ätit glass idag, jag mamma och pappa tog en tur till glasscafét i Lysvik på eftermiddagen. Vi delade på två glassar och det räckte gott och väl. Cafét ligger så fint till precis vid Fryken, och det är ju så mysigt inrett därinne. Cozy cozy! Älskar btw Cadillacen som stod parkerad utanför, har ju en viss kärlek för klassiska bilar, speciellt om de är rosa, haha.

Igår var även jag och pappa och åt motti och fläsk på hembygdsgården här i Torsby, så har gottat oss ordentligt de senaste dagarna. Skönt att vara hemma med andra ord 😉 Har varit ledig i två dagar och sticker tillbaka till Karlstad imorgon bitti. Fjärde veckan på KappAhl drar mot sitt slut, och därefter tänkte vi dra ut och dansa! Man kommer ju inte alltid bo på samma gata som sin bästa kompis 💃

Hoppas ni också haft en härlig start på helgen! 💓

Likes

Comments

Somrig blus och somrig park

Hej! Hoppas allt är bra med er. Har varit rätt så frånvarande pga att jag inte haft internet i lägenheten här i Karlstad, och datan är borta på ett swhish om jag bloggar och laddar upp bilder genom mobilen. Men det är inte så många veckor det handlar om så det går bra. Halva sommaren har ju redan gått, och det har redan börjat droppa in höstnyheter på jobbet. Vi funderade på ifall vi skulle råka glömma att plocka fram det från lagret, haha. Sommaren kan få stanna några månader till tycker vi. Sen sist har jag jobbat på, varit på den årliga cykelfesten, partajat lite i Karlstad, gått en hel del kvällspromenader, haft picknick och ja.. mycket annat har jag inte gjort. Igår kväll fotade jag och Julia i parken, var så fint med alla blommor som finns där. Matchade min fina blus från Gina 😄 Imorgon gör jag ett arbetspass och tänkte efter det åka hem, är ledig i två dagar. Hemma finns det wifi, haha!

Godnatt på er! 💓
#nouwoutfit


Likes

Comments

Peonies from the garden

Tisdag! Vaknade av att solen sken rakt in i lägenheten imorse, bästa sättet att vakna på eller vadå?? Idag börjar jag jobbet kl 12 så har haft hela förmiddagen ledigt. Jag som annars är van att börja jobba runt 6-7 på morgonen ser ju detta som värsta lyxen, haha. Visst är det skönt att ha mer kvar av dagen när man kommer hem, men under sommaren när det är ljust såpass länge tycker jag bara det är skönt. Jag älskar att sova på morgonen 😉

Bilderna ovan tog jag och syrran under helgen när jag var hemma. Alltså pioner, att det kan växa upp så vackra grejer ur jorden. Jag vet vad det ska finnas i min brudbukett den dagen jag gifter mig, hihi. Efter pionerna älskar jag min fina ljusrosa blus från Ida Sjöstedt, vill aldrig ta av mig den. Favorit i garderoben för all framtid typ!


Nu ska jag alldeles snart sticka, ha en fin dag! 💗
Likes

Comments