Header

Höstfärger och manchester

Gokväll! ✨

Det var inte igår jag startade datorn, den har legat i hyllan så den var nästan dammig, haha! Prio ett har inte varit datorn med andra ord. Vad har hänt sedan sist då? Mamma var här hela förra veckan och servade med mat och såklart endel fikapauser vilket var härlig. Hon hade även med sig vovven! Han skötte sig förvånansvärt bra för att aldrig ha varit i stan tidigare, kanske är han en stadshund ändå 😉 Man kan inte alltid tro att han är elva år.. Skolan rullar på och det är precis en vecka kvar tills höstlovet, sån lyx att ha ledigt såhär mitt i terminen. Ska bli mysigt dock!

Ovan är några knäpp från tidigare idag, har varit riktigt fint höstväder hela dagen, och vi hoppas att det håller i sig i några dagar till! Manchesterbyxor är och kommer bli mina riktiga go- to- brallor under hösten och vintern. Älskar att trender kommer tillbaka med jämna mellanrum.


Nu somnar jag snart i soffan.. Dags att sova, imorgon är den torsdag och min favoritdag, sömnadsklass hela dagen! Min kjoldesign börjar ta form och snart får ni se hur den blev! 😃

Godnatt på er!🌙


#nouwoutfit


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

New in from Carin Wester

Hur fin är inte min nya stickade tröja?? Jag är såå kär i den och den kommer vara en av höstens/vinterns stora favoriter i garderoben. Lyckades haffa den sista i min storlek inne på Åhlens för några dagar sedan och är så glad för det. Den är helt i min stil 💓 Carin Westers senaste kollektion är verkligen så fin, färgerna och allt är bara on point. Fick så mycket inspiration av att kika runt bland plaggen.

Love it!Likes

Comments

Gårdagens look

Hej hopp alla glada!

Oktober månad är här och hösten är officiellt igång, löven har börjat gulna lite och Halloween-festerna har redan börjat planeras, haha! Vi ska ha en klass-fest om några veckor som vi ser fram emot 🎃Förra veckan var väldigt full-bokad så var största delen av dagarna i skolan, men tänk att det kan vara så kul? Denna vecka är däremot lite mer chill. Idag har haft eget arbete hela dagen så jobbade på extra igår så jag kunde ta sovmorgon idag, så skönt! Köpte en juice från Juiceverket påväg till skolan, drömgött! Just nu sitter jag bänkad i soffan och har inte tänkt röra mig mer idag. En dag helt i min smak 😉

Imorgon väntas work-shop hela dagen, det kommer bli spännande!


#nouwoutfit


Likes

Comments

Modeteckning och gofika

Hej hopp!

En bra onsdag har snart passerat, första dagen på typ en vecka som vi har kunnat slappna av efter skolan.. Iallafall lite! Vi har haft modeteckning på schemat hela dagen och jobbat på våra projekt, samt en liten b arnkollektion som vi gjorde i grupp. Jättekul verkligen! Samtidigt utmanade för mig som inte är så bra på att rita/sketcha.. Än! 😉 Efter skolan stack jag och tre andra tjejer från klassen på eftermiddagsfika! Mysigt, så sköna brudar! 😃 En bra onsdag helt enkelt!

Nu- Packa ihop för imorgon. Torsdagar är långdag och efter lektionerna ska vi på ett event med klassen!

Ha en fortsatt bra kväll! 💓Likes

Comments

Favorit-toppen från KappAhl

Hej!

Hoppas allt är bra mer er! Denna vecka har verkligen gått i ett, varit i skolan mest hela tiden känns det som. Men det är kul, och har fått mycket gjort som jag missade de dagar jag var borta och sjuk. Hela helgen kommer också bestå av mestadels plugg, bl.a. konstruktion av vår egna kjoldesign. Ska bli så spännande att få börja göra våra egna plagg nu! Mer invecklat än vad man kanske tror.

Just nu sitter vi i soffan och kollar på tv, men tänkte gå ut och se oss omkring snart. Kanske gå till Mr Cake, Roy Fares nyöppnade konditori på Östermalm! 😍 Från vad vi sett från deras Instagram ser det ut att finnas mycket gott, har svårt att tro något annat dock. Däremot kan nog kön vara lång idag när det är lördag. Viktor är här också, så får slita mig från plugget och visa honom runt lite!


Vi hörs! 💗
Likes

Comments