I söndags var jag som sagt i Sthlm på besök hos Isabelle och hennes nya lägenhet! Vi lagade lunch (okej, hon lagade), laxpasta och så drack vi champagne till. Helt ok söndagslyx. Resten av dagen hängde vi i hennes soffa och drack kopp efter kopp med kaffe. Sen kom även Isadora tillbaka från sin resa till Lyon, så mysigt att få träffa henne med. På kvällen åkte jag tillbaka till Uppsala.

I måndags hade jag bara en föreläsning på förmiddagen och sen på kvällen fick jag feber... Hade det även igår, men var tvungen att dra mig till skolan för att IT-sektionen hade stormöte! Det var dags att rösta fram en ny styrelse för 2017 och jag kandiderade som sekreterare! Och vann!!!! Kommer bli så kul, blev en riktigt bra styrelse! Vi tillsätts i januari, så det är bara att vänta.

Idag stannar jag hemma hela dagen för att igårkväll när jag kom hem från mötet, fick jag feber igen. Dagens planer: plugga, städa och bli frisk! För till helgen väntar en utgång på fredagen och trapphusfest på lördagen, då måste jag vara helt återställd.


Likes

Comments

I fredags var det dags för fest. Den här gången var det Preklin på V-Dala och det är läkarnas sittning! Vi kom dit för släppet (som är öppet för alla efter sittningen) och det var kul som vanligt. Standard att vi dansade som dårar till stängning. Innan släppet var vi hos Norah, aka Flogsta babecave.


Igår spenderade jag hela dagen hemma tittandes på filmer och åt pizza. Mm, behövs sånna dagar för att landa lite.


Nu är jag på väg till Stockholm för att hälsa på Isabelle. Älskar att Uppsala är så pass nära Stockholm, bara 40 min med tåget.

Likes

Comments

Nämen hallå!

Första inlägget, alltid lika spännande.

En liten presentation passar sig kanske. Jag heter Tijana, men brukar kallas för Titti och är 21 år. Är från Göteborg, men i augusti flyttade jag till Uppsala för att börja plugga till civilingenjör inom IT.

Det går inte riktigt att sammanfatta de månaderna som har varit här i Uppsala. Det har hänt så extremt mycket, men summa kardemumma är att jag är totalt kär i Uppsala och livet här.

Syftet med den här bloggen? Ganska enkelt och ungefär samma som resten av bloggar, en dagbok på nätet. Börja dokumentera min tid här ordentligt för att sedan kunna blicka tillbaka. Men också för att inspirera tjejer att plugga till civilingenjör, speciellt inom IT. Bryta fördomarna. Att tjejer kan koda.

Likes

Comments