Bakeren i meg har våknet til liv for fult om dagen, så de to siste ukene har jeg fått prøvd ut en rekke nye oppskrifter. Pølsehorn, rundstykker av forskjellige slag, forskjellige typer kjeks og nanbrød er noe av det jeg har prøvd meg på.

Ettersom baksten også trenger et sted å oppholdes før den inntar magen har jeg gått til innkjøp av denne fine krukken. Skulle vel også hatt et stettfat med lokk men det får bli ved en senere anledning.

Nå blir jeg vel gående å småspise kjeks hele dagen.. Enda en god grunn for å komme seg opp og ut. Så det blir plass til mer.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Solstrålene har endelig begynt å sende varme over landet, lukten av vår siger sakte men sikkert frem og lystene til å kle på seg noe annet enn tykke ullgensere og parkaser er absolutt der. Så jeg har rotet litt rundt på nettet etter noe som kan friste nå som våren er i anmarsj. Håper det kan friste.

Blomsterkjole HER Hvit kjole HER Asymmetrisk kjole HER

Sandaler HER Brogues HER Semskede boots HER

Blomstrete kjole
Hvit kjole
Fotsi blomsterkjole
Matallic

Likes

Comments

Denne helgen skal jeg på hyttetur og i den anledning har jeg tatt kokkekunnskapene fatt og prøvd meg på en ny sjokoladekake. Ved de fleste anledninger tar jeg internettet til hjelp for inspirasjon til hva jeg skal lage, men denne gangen fant jeg frem en bok som dessverre har stått alt for lenge i hyllen uten å ha blitt rørt. Det er flere spennende oppskrifter i den, så at jeg aldri benytter meg av de er jo dumt. Kanskje det blir et mål for året.

Grønnsaker har nok kanskje skremt meg litt i fra å prøve en rekke oppskrifter, så at jeg denne gangen gikk til innkjøp av rødbeter, en bete jeg såvidt spiser kokt/bakt/eller på brødskiva, kan jeg si var en liten spennende utfordring. Kan dog sies at eneste skumle med rødbeter er fargen den etterlater seg.


Det viste seg jo at denne kaken var superenkel å lage, så nå får vi se om den slår an. Jeg har gode forhåpninger, både for kaken og hytteturen.


- God helg!

Likes

Comments

Hei!
For en liten stund siden var jeg på et event hvor jeg følte for å glame meg opp litt ekstra. Følte derfor for å bruke disse superfine "The Wild One"-vippene fra XoBeauty

Likes

Comments