Header

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Sommeren er her, ikke akkurat her jeg er, men på kalenderen vises det i alle fall at det skal være sommer. Planene for sommeren er ganske vage og ser vel i det store og det hele ut som ingenting. Mest av alt skal det pakkes ned og flyttes så sydligere strøk får vente til en senere anledning. Men det er uansett gøy å se på hva som befinner seg på markedet av forskjellige sommertekstiler. Har i første omgang funnet noen bikinier og badedrakter jeg syns kunne friste. Selv er jeg veldig glad i farger på badetøyet og syns det passer både på blek og solbrun hud, selv er jeg mest av den første.

//Alle bildene har bildelink og er hentet fra Asos og Topshop//

Når jeg tenker meg om kunne jeg jo faktisk fått godt utbytte av ny bikini for man blir jo faktisk gjennomvåt av en liten tur ut om dagen. Det bøtter virkelig ned.


- har du noen preferanser når det kommer til badetøy?

Likes

Comments

Inspirasjon

<Da jeg skrev dette innlegget for en stund siden var jo planen at jeg skulle fortsette å bo i Trondheim, men tiden har jo vist meg at det er flytting på gang og at det ikke blir i denne stuen det evt nye bordet skal stå, men altså i mitt nye krypinn i Oslo. Jeg skal fortsatt bo i fjerde uten heis, så de rumpemusklene får kjørt seg 🙌. Men det er fortsatt noe i samme duren som jeg har funnet under her jeg fortsatt er på utkikk etter.>

Endelig har jeg lagt ut stuebordet mitt for salg, det har lenge vært en tanke om å gjøre det men det er ikke før nå jeg faktisk har tatt bildene og lagt det ut. Mitt ett år gamle retrobord søker altså ny eier og jeg har store ønsker om å få inn et nytt og litt mindre bord som kan passe den lille stuen min bedre.

Jeg ser for meg et bord med marmorplate, marerittet med å få det opp i fjerde etasje uten heis vil jeg vente med å se for meg. Men det vil nok mest sannsynlig bli stående litt mer enn fjorten dager, så det skal jeg nok overleve. Har også sett litt på mindre bord med nogen lunde samme utforming som det jeg allerede har, men kjenner jeg er litt giret på noe annet. Og for den som måtte tro at prosjekt stuebord er en enkel oppgave så er det jammen ikke det. For ikke bare skal bordet være fint å se på, det må også passe etter målene dine både i bredde og lengde og aller helst også i høyde. (Hvorpå høyden var grunnen til at jeg kjøpte det forrige, for hvem vil ha for lavt bord?)

Om det skal være hvit marmor på plata, svarte, gull eller messing bein vet jeg ikke enda. Prosjektet har enda ikke fått så store bein å stå på enda, så jeg har litt tid på å fundere over hva jeg ønsker meg mest denne gangen.

Likes

Comments

Inspirasjon

Den siste tiden har jeg tatt opp igjen en gammel hobby, foto. Jeg kan med skam ikke huske når sist jeg brukte kameraet mitt, det er snakk om år... Da jeg fikk det til konfirmasjonen var jeg en flittig bruker av det, jeg hadde fotoblogg og sendte ofte inn bildene mine til avis etc. Så sa det stopp, hvorfor vet jeg ikke helt men jeg tror det kan ha noe med at jeg syns det er stort og tungt å dra på når jeg er ute på turer.

Lenge har jeg tenkt at mobilkamera er like så bra, fordi det er lettvint. Og du får jo helt ok bilder. Men nå er det jo gøy å fikle med innstillingene og styre med redigering på fritiden så det har jeg begynt å bruke mine sene søvnløse netter på. Hurra for kreative tanker!


Har du noen gamle hobbyer du har tatt opp igjen?

Likes

Comments

Vlogg

Tidligere i år var jeg i Amsterdam i forbindelse med et treff på jobben, vi hadde en oval weekend hvor vi fikk sett litt av byen, forskjellige plantasjer og leverandører og vi fikk en tur til den flotte tulipanparken Keukenhof som bare er åpen noen få uker i løpet av året (grunnet tulipanens holdbarhet). Jeg vlogget når jeg var i parken og har satt det sammen til en snutt jeg håper dere vil like. Virkelig en opplevelse.

  • Skrevet i: Vlogg

Likes

Comments

Serietips

Det har nå gått noen dager siden jeg skrev om Storytel for første gang, da hadde jeg vel ikke hørt ferdig min første bok enda og lette fortsatt etter noe som jeg kunne lytte til. Siden da har jeg hørt konstant. konstant. Jeg tok meg selv i å være ekstra lenge på trening fordi jeg syns det var så godt å høre på lydbok på øret fremfor masete musikk. Hadde helt ærlig ikke trodd jeg skulle komme til å være lenger på trening pga en lydbok, men dette ble altså tilfellet. Dagsverkene mine de siste dagene har vært "En gatekatt ved navn Bob", "Bobs bok", "Min hemmelighet" av Petter Stordalen og jeg er snart ferdig med "Etter deg" av Jojo Moyes, det bare tar litt lenger tid med den, klarer ikke helt å føle den og jeg vet det er slemt å si ettersom så mange elsker bøkene hennes. Tror bare det har mye å si hvem det er som leser den.


Jeg var jo litt i knipa på hvilke bøker jeg skulle høre videre etter at jeg hadde hørt ferdig bøkene om Bob, som forresten er veldig fine og rørende bøker. Så etter en relativt lang telefonsamtale med mamma ble bokhyllen fort fylt opp med mange forskjellige bøker og nå står jeg bare igjen med å faktisk velge hvor jeg skal begynne. Det er godt døgnet har 24 timer så det kanskje finnes tid til å høre ferdig alle bøkene jeg har satt i hyllen min.

Storytel jeg liker deg, tumman up osv.

Likes

Comments

Endelig noen varme sommerdager i Trondheim, etter mye regn kommer heldigvis litt sol og det har forekommet tilfeller med grilling i park og is på benk.

Sommeren betyr ofte at jeg faktisk klarer å lese bøker, vet ikke hvorfor jeg ikke gjør det ellers i året, men nå kan jeg altså lese bok på bok. Lydbok er jeg også blitt en fan av, det begynte egentlig med podcast, og etter som jeg nå har hørt meg igjennom både Radioresepsjonen og Tusvik og Tønne var det på tide med noe nytt. Og jeg er nå over på en måneds prøving av Storytel. Og det må jeg si, for et utvalg! 

Det fine med lydbok er jo at man kan gjøre noe annet mens man hører på, gå tur eller når middagen lages. 


Har du brukt Storytel? Og kanskje du har en bok å anbefale?

Likes

Comments

Det er uhorvelig tidlig, madrugada, når jeg skriver dette. Jeg skal fly. På fredag føltes dette som en helt ok tid å reise på, i dag reiser jeg også 20 min senere, både med tog og fly.

Har oppdaget en egen rase i dag, tidlig-pendlere. Enn at mange tar toget til jobb kl 5, dette forbauser meg. Da er man jo oppe en halv dag før selve dagen er i gang for resten av omverdenen.

Hadde jeg fått sove ville nok synet mitt på femtallet vært et annet, men for en som er utpreget B-menneske med tidvis store problemer med å sovne er dette normalt klokkeslettet jeg endelig får sove. I dag ble bordet altså snudd.


Likes

Comments

Serietips

Det går utrolig mange timer med til å se serier, og hvorfor skal man kaste bort tiden på å se noe dårlig når det finnes så mange bra serier der ute. Her kommer første runde med serietips fra meg.

Først og fremst er jeg ganske åpen på å se det meste, alt fra rom-kom til thriller og det som finnes mellom er egentlig det jeg ser, så jeg håper det blir et relativt bredt spekter av serier her. Det meste jeg har sett i senere tid er å finne på Netflix, HBO og NRK. Denne gangen har jeg plukket ut tre relativt korte serier som eks. kan passe på reisen nå som sommeren står for tur. Tar gladelig i mot tips om du sitter på en serie du mener jeg burde sett.

Riverdale, Netflix nye high school-serie hvor en mordgåte og mye drama skjer på kort tid. første sesong er i disse dager ferdig og er i påvente av sesong to. En moderne, kul og spennende måte å vise amerikansk skoledrama på og jeg likte det veldig godt. Her var det mange twister en ikke helt kunne se komme (uten å røpe for mye), gode dialoger og skuespill. 🌈🌈🌈🌈 (en skal ha noe å leve opp til før neste sesong, forventet lansering i 2018)


Grace & Frankie, Elsk på Jane Fonda, hun er fantastisk i denne rollen som Grace og det er sånn jeg håper jeg blir som gammel, sprek og morsom. Tidligere i vår kom sesong tre, men ikke la deg skremme (om det er noe å bli skremt av) for episodene er korte så dette suser du fort igjennom. Her kan du forvente deg mye latter, kanskje noen tårer og mange grenser som blir brut. Her skal det nytes! 🌈🌈🌈🌈🌈


Flaked, Her er serien som vekker reiselysten, i alle fall i meg. Følelsen av å ha Venice i stua gjorde meg så glad og dette er en skikkelig feel-good serie hvor du blir dratt rundt i både møkk, latter og tårer. Det handler om to kompiser som har hatt sine problemer opp gjennom tidene. Det høres kanskje ikke så gøy ut men de blir presentert på en fargerik og komisk måte som gjør at du ikke kan gjøre annet enn å le. Her var jeg usikker på hvor mange regnbuer den fortjente, likte serien veldig godt, men vet ikke noe om når ny sesong kan forventes. Jeg vil ha mer! 🌈🌈🌈

Har du sett noen av disse seriene?

🌈//Bilder er hentet fra imdb.com

Likes

Comments

For to dager siden pludret jeg et innlegg (som jeg enda ikke har publisert) om mitt store ønske om nytt stuebord og hvor fin leiligheten min kom til å bli med litt nytt interiør. Fordi min plan for de neste tre årene ville være å bo i leiligheten min og trives godt der mens jeg begynte på skole igjen. Men så skjedde det store, forferdelige. De bestemmer seg for å legge ned skolen med virkning fra høsten 2017, noe som betyr at jeg ikke vil få tilbudet om skoleplass i Trondheim slik jeg hadde ønsket, bestemt meg for og hadde som plan. Istedenfor kommer kompensasjonen med å starte i Oslo på samme studie, et tilbud jeg takket ja til. Hei helomvending!

Nå hadde jeg i forkant tenkt og vurdert skolegang i Oslo, så for meg var ikke dette et så stort og skummelt skritt som det kanskje vil være for mange andre. Oslo er nære hjemme, jeg har mange venner der og det vil være overkommelig å gå på skole der de tre neste årene. Det er bare helt andre ark og kapitler enn jeg var forberedt på å begynne på.

Ettersom jeg eier leilighet som jeg er blitt veldig glad i syns jeg jo dette er trist. Den første leiligheten blir ofte som et hjertebarn som man ikke helt vil kvitte seg med, og jeg kjenner at det blir trist å skulle flytte i fra.

Tankene som surrer i hodet nå er absurde, er dette en vond drøm jeg ikke enda har våknet fra? en dårlig spøk hvor de om noen dager sier "Kødda, var ikke meningen å gi dere hjerteinfarkt, bare en hard start på en heftig fadderuke i verdens beste studentby" men jeg er redd det er dette som er realiteten.

Oslo. fine vakre Oslo. Jeg håper du vil gjør meg godt.

Likes

Comments