Header

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne med å beskrive denne uken her, fadderuke altså. I dag er det fredag og det er bare en dag igjen av denne uken som bare har toppet seg dag etter dag. wow. Det er til å bli stum av, for dette hadde jeg virkelig ikke sett for meg.

Nå har jeg jo vært igjennom noen slike uker fra før, både som barn og fadder så denne her så jeg liksom ikke så frem til, følte jeg var litt ferdig med det hele og gledet meg mest til bare å hilse på folk, få noen kjente fjes til skolen begynner på skikkelig. Men så blir jeg veldig lett revet med da, og fra Sondre Justad til superoverraskelsen med Karpe Diem som kommer på og tårene bare fosser, til Latter og Cess som får hver en lattermuskel til å bli støl. og rave, herregud så sliten jeg er etter å ha hoppet rundt på det gulvet i flere timer. Det føles som tidenes treningsleir.

Så det må jeg si, dette hadde jeg absolutt ikke sett for meg, og det er kanskje derfor det har blitt så bra også. Uansett en helt fantastisk start på skoleåret og studiestarten, er det slik det skal bli må jeg innrømme at jeg gleder meg enda mer enn jeg gjorde fra før!


-Har du vært med på fadderuka og hva er ditt beste minne?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

De siste dagene, og jeg vil nesten si ukene har inneholdt mye flytting, pakking og organisering. Å flytte fra passe stort til ganske lite er krevende. Man vil gjerne ha med seg alt man har fra før, kanskje ønsker man seg noe nytt også skal alt dette få plass på et ganske mye mindre areal enn man ser for seg i hodet. Dette er mitt tilfelle. Men skal på ingen måte klage på det, jeg tror dette blir bra.

Jeg er for tiden midt inne i fadderuka, en uke med mange forventinger og spørsmål. I dag startet dagen med et motivasjonsforedrag og det er nå jeg begynner å skjønne at jeg kan komme til å trives veldig godt på denne skolen, av den grunn at de har lagt det tilrette for at det er lov å feile, det er lov med dårlige dager og ikke vite helt hva man ønsker. Jeg kan ikke si at jeg tidligere har hatt muligheten til å kunne gå til en generell rådgiver og ha en studeierådgiver i tillegg, men det tilbyr skolen! Det må jeg virkelig skryte av, for er det noe jeg har savnet og ikke helt visst hvor jeg skulle ha begynt å lete så er det etter rådgivere som bryr seg om litt andre ting enn bare akkurat det rundt skole,fag og utveksling.


Likes

Comments

Inspirasjon

Hei igjen dere!

Som jeg nevnte for en stund tilbake er jeg i disse dager på flyttefot og med flytting kommer ønsker om nye ting. interiør, håndklær, kopper, krus etc. I den forbindelse sonderer jeg internettet for inspirasjon til mitt nye hjem, som egentlig bare er et rom hvor det ikke finnes så veldig mye plass. Så drømmene får flyte fritt her også får realiteten heller bli noe helt annet.


Har sondert terrenget hos HM Home , Urban Outfitters og Society6 denne gangen, mye fint på alle plassene.


Likes

Comments

Serietips

Det er tid for en ny runde med serietips!

Manhattan er en serie som over to sesonger tar for seg historien rundt oppfinnelsen av de første atombombene og den lange veien rundt. Nå er jeg i utgangspunktet ikke så veldig fan av serier som omhandler krigshistorie, men Manhattan likte jeg godt og føler jeg satt på pinebenken gjennom hele sesong 1. Her får du underholdning samt historietimene du gikk glipp av. 🌈🌈🌈🌈

Designated Survivor må være en av de bedre seriene jeg har sett dette året, spenning på flere plan samt litt mer enn en sak å skulle følge. Selv er jeg fan av at det er fler spenningsmomenter gjennom en serie og det vil jeg påstå at du får her. Liker du House of Cards og Homeland vil du nok like denne godt. 🌈🌈🌈🌈

//bildene er hentet fra IMDb.com

Har du sett noen av disse, og likte du de?

Likes

Comments

Baking

Sommer betyr jordbær, bringebær, alle slags andre bær og rabarbra. Og det må nok være noe av det jeg savner mest ved å bo i sentrum av Trondheim, tilgjengeligheten til en hage med rabarbra og jordbær er ikke her. Men hva er det man ikke får kjøpt på butikken dere, så etter jobb i går kjøpte jeg de siste rabarbraene de hadde på meny og laget meg en enkel pai som jeg tok med meg til et vennepar. Jeg filmet prosessen så her kommer en kort snutt.


Ingredienser

4 stilker rabarbra
5 ss sukker
2 ss maizena

50 g havregryn
50 g mandler (jeg brukte massen jeg har tørket etter å ha laget mandelmelk, bruk gjerne hakkede mandler)
50 g smør
50 g sukker
1 ts kanel

Kutt rabarbraen i 1-2 cm store terninger og bland så sammen med maizena og sukker, dette blir bunden.

Bland så sammen de resterende ingrediensene og strø over.

Stekes på 225 grader i 15-20 min

Serveres med is🍦

Tips: Det lønner seg å bruke en mindre form enn det jeg har brukt, eller, dette er nok det beste tipset, lag dobbel porsjon. Denne forsvinner fort!

🌸

Likes

Comments

Foto

I kveld har himmelen virkelig vist seg fra den mystiske siden. på minutter forvandlet den seg fra det ene kunstverket til det andre, før det brått var blitt helt hvitt. som et blankt ark og himmelen åpnet seg. det bøttet ned.

  • Skrevet i: Foto

Likes

Comments

Likes

Comments

I dag har jeg gjort noe litt uten om det vanlige. Sommeren bringer jo ofte med seg større og mindre selskaper og denne sommeren skal det samles til søskenbarntreff på morfar sin side hvor også foreldre og barn er bedt. Så det skal jo se ut til at det blir en real gjeng. I forbindelse med dette treffet har morfar fått i oppdrag å skrive ned litt historie fra hans oppvekst og hvordan det var på gården han kommer i fra under krigen. Dette har jeg i dag fått skrive om og skrive ned slik at det er klart til selskapet.

Jeg blir helt sjokkert over hvor mye morfar husker fra da han var liten, og ned til hver minste detalj kan han si hvordan ting var og hvem som var med på det som skjedde. Det er gøy å få høre om alt han har av informasjon om slekten og hans oppvekst. 


-Har du mye info om din slekt og forfedre? 

Likes

Comments

Og DER var sommeren offisielt i gang! Kan melde om vepsestikk og blikkstille vann mens sola varmer godt på den ellers bleke kroppen min. Nå er det virkelig ikke stort å klage over.

Jeg har tatt turen sørover til foreldrene mine og her var det litt andre temperaturer enn jeg har måtte hanskes med i Trondheim de siste ukene. For all del, skal ikke klage over været, men sol er jo bedre enn regn og vind.

Likes

Comments