Header

Negledesign

Endeliiiig er det 1. Desember og jeg kan nesten ikke vente! Selv har jeg hørt på musikk siden midten av oktober så skal love dere at ventetiden har vært noe lang i år, men det er bare stas. Nå er det på høy tid å sette inn høygiret for julestemningen. I år har jeg for første året på lenge faktisk adventskalender og av typen ekstra stas, nemlig Essie sin. Tror bare dette bekrefter hvor gal jeg er etter neglelakk, men til mitt forsvar så har jeg mange som har gått tomme i det siste så jeg trenger de 24 lukene i påfyll, hehe! Håper å få vist dere noen fine designs i løpet av desember slik at neglene er fine og polerte frem til jul og nyttår! 🎄

​God første Desember 🎄

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Serietips

Denne helgen har virkelig vært helg med stor H, sammen med venner og familie har både julebord og bursdag blitt feiret. Så da søndagen kom var det veldig godt å bare ta den helt ut også, på riktig søndags vis. film, film og mer film.

🎄Den første filmen falt nok i bedre jord hos meg enn hos søskenbarna på 8 og 6 år, enda det var de den var ment for. Kanskje ikke så heldig med den, men god humor om du syns pelskledde ørret og rare animerte dyr er gøy. Bob og den ødelagte sleden, tre kvarter med helt ok underholdning, typisk barnefilm.

🎄Juleprinsen var den neste filmen ut, den er ny av året og byr på alt en julefilm skal by på. Humor, lettrørt øyeblikk, en kjekk prins og en keitete hemmelighet. Men som alltid blir det en orden på det meste. Denne tror jeg blir min favoritt denne førjulstiden.

🎄Denne søndagens siste julefilm måtte jo bli en ren komedie for det blir ikke helt jul uten. Desk the Halls kunne by på mye latter og noe himling med øynene. En veldig typisk amerikansk julefilm og den fyller kriteriene en hver julefilm må ha. En god latter for hele familien.

​Har du noen gode julefilmer du vil dele? 

Likes

Comments

Negledesign

Jeg har en mani og det er å samle på neglelakk fra essie, vil ikke si det er på nippet til flaut men det er nå altså ille mange forskjellige farger. Får aldri nok, sånn som de som aldri får nok sko. Uansett, vinteren er i anmarsj og jeg spiller julemusikk for (snart) alle penga. Det gjør livet bedre og skal man kunne få tid til å høre all den fine julemusikken må man jo starte tidsnok.

Nå har jeg plukket ut tre farger jeg har sverget til en del ganger alt i høst og tror jeg kommer til å ty til utover vinteren også. Kommer snart med flere innlegg om samlingen min og noen julete designs som passer frem mot advent og jul.

//Innlegget er ikke sponset

Likes

Comments

Eksamensbobla er et faktum og jeg hadde egentlig ikke planer om å skrive om det her, men nå gjør jeg det uansett. Jeg er dypt inne i eksamen nr 2 dette semesteret og denne gangen er det én ukes hjemmeeksamen i gruppe, har aldri skrevet gruppeeksamen før så dette er veldig nytt men jeg liker egentlig konseptet. Det skumle er at man blir så avhengig av at de andre på gruppen også bryr seg om oppgaven og gjør en real innsats slik at alle blir fornøyde. Som den lone wolfen jeg er er det veldig nytt å skulle være avhengig av andre på denne måten. Erfaringer rikere der altså.

Over helgen er det tilbake på skolen for å gjøre ferdig de siste forelesningene i de fagene som gjenstår, også en uvant måte å gjøre semesteret på. Jeg er vant med at alle forelesningene er ferdig omtrent til samme tid og en real eksamensperiode hvor det kun konsentreres om eksamen. Mens nå ble det ikke slik. Skal ikke si at det ikke funker, det bare føles som 9 uker lang eksamensperiode, når det i utgangspunktet bare er 4. Uansett. Kjekt å få utløp for litt eksamenstanker, drooodlis.


- Er du i eksamenboble selv, kanskje du har noen gode tips til eksamensangsten?

Likes

Comments

På tur
Forrige helg var jeg på familieutflukt til det store utlandet, nærmere bestemt Freiburg, Tyskland. Anledningen var å besøke broren min som er der på utveksling dette semesteret og vi hadde leid oss en fin leilighet sentralt i byen. Helgen ga oss både sol og varme, samt en del regn og vind. Så det var absolutt varmere enn å komme hjem til 2 grader og snø.


Freiburg er en stor studentby, litt som Trondheim og det kunne vi merke både fredag og lørdag kveld, hehe. Men utenom et livlig natteliv har byen også koselige gater med mange fine hus med klatreplanter oppover veggene og koselige butikker å by på.
Nå er det tilbake til eksamensskriving for min del, men jeg håper du får en fin helg! ♥

Likes

Comments

Inspirasjon

Kan man kalle vindusshopping en hobby? Det er i såfall min nr.1 hobby! Bruker alt for mye tid til å se på nytt interiør og drømme meg bort i fine ting som kunne ha passet i huset jeg en gang langt der fremme drømmer om å ha. Nå som høsten er her blir jeg inspirert av engelske tekstiler og det massive. Fargeglad er jeg av natur men det blir nok litt ekstra nå på høsten.

//Bildelinker. ikke sponset

Likes

Comments

Inspirasjon

//Bildelink på bildene, hentet fra Strikkemekka.no og Sandnesgarn.no

Høsten er her for fult og det betyr at bursdagen min nærmer seg med stormskritt, hurra! Og i den anledning ønsker jeg meg genser av mormor, hun har i år strikket som en helt til alle barnebarna og jeg blir sist ut i gjengen. Så jeg har nå funnet meg noen alternativer som kan være aktuelle.

Bjørk genser
Kristianes bølgegenser
Line Langmo Poppygenser
Kristianes fingenser
Perleflette
Rugbygenser

Kanskje du har noen alternativer som er i samme bane som disse, eller er du en strikker selv?

-Ha en fin dag!

Likes

Comments

På tur

Det er enda lenge til nyttår men jeg gleder meg sånn og har så veldig lyst til å gjøre noe ut av denne helgen i år. 2017 har vist seg å gjøre store endringer for meg så jeg håper å få feiret slutten og overgangen til det nye året på skikkelig vis. Akkurat nå ser jeg på forskjellige byer, hovedsakelig i Europa, det hadde vært fint å reise til så jeg tenkte dele noen med dere.

Paris, London, Cobh (Irland) og Reykjavik//Bildene er hentet fra Pinterest//


Likes

Comments

//IKKE sponset innlegg//

Hverdagen er som kjent tilbake og i den anledning følger også mye handling av dagligvarer, et evig stress om du spør meg. Eller, egentlig så pleier jeg ikke synes det, men etter at jeg flyttet til Oslo så har jeg syntes det. Og det av den enkle grunn at jeg ikke klarer finne meg en matbutikk jeg er fornøyd med som er nære nok til å kunne bære fire poser uten å føle at det var et maraton. Det er fler faktorer her også men de er ikke så relevante i forhold til hva jeg skal frem til, for det er jo blitt lansert det mest fantastiske som finnes, nemlig matbutikk på nett.

Er det noe jeg setter som øverste hobby og største glede så er det netthandel, en skummel fiende for et levende sentrum, det vet jeg. Men det gjør også hverdagen så mye enklere. Så tidligere denne uken gjorde jeg min storhandel via det o-store internettet, ønsket levering dagen etter og som bestilt kom det en løpende señor opp trappene med varene mine. Bare det var en glede i seg selv. Matvarene var også av ypperste kvalitet og poser i resirkulert papir. 🔔🔔🔔

Veldig fornøyd med hvor enkelt og greit dette var, nå skal man kanskje være ganske våken når det kommer til prisene om det er av interesse at det skal koste omtrent det samme som å handle maten i butikk. Men absolutt en fin løsning når hverdagen byr på vanskeligheter for å rekke innom butikken, eller av ulike årsaker ikke har anledning til å komme deg dit.


Har du prøvd en slik ordning før?

Likes

Comments

Inspirasjon

- Start dagen med et smil. Da blir som regel resten av dagen bra

- Det er lov å si nei. Selv om du har så inderlig lyst til noe er det lov å si nei, fordi kroppen har meldt i fra om at dette ikke er så lurt i dag.

-Det er lov å feile. Vi er mennesker ikke roboter, mennesker gjør feil så ikke bruk tiden din på å gremmes over ting som ikke ble som det skulle.

- Gjør ditt beste. Det er godt nok.

-Husk å puste. En veldig dum ting å glemme, som jeg selv gjør ganske ofte.

-Drikk nok vann! Så enkelt, fortsatt så vanskelig å få til. Mitt tips er å alltid ha med vannflaske.

- Solhilsen. Noen enkle yoga-øvelser for å starte dagen og noen innimellom slagene hjelper på for å løse opp spente muskler og tankene. Det virker kanskje unødvendig om du ikke har gjort det så mye før, men det er utrolig hvor mye det faktisk hjelper.

- Gå ut en tur. Vi bruker alt for mye tid innendørs og av det blir man både tung i hodet og grå i huden. En liten luftetur letter både på sinnet og gir deg frisk glød i kinnene, en kan til og med få opp hjertepumpa om en går en liten runde, mange fluer i smekken der altså.

- Ikke sitt igjen med dårlig samvittighet for alt du ikke har fått gjort. Det er som regel en grunn for det, og vil ikke kroppen så er det greit. Uansett hva det gjelder har du gjort så godt du kan.

- 3 gode ting. Si/skriv ned 3 gode ting som har skjedd hver dag, det kan være store eller små ting, bare lær deg til å tenke over hva som er bra i løpet av hver dag.

🙏

Likes

Comments