Header

Inspirasjon

Kan man kalle vindusshopping en hobby? Det er i såfall min nr.1 hobby! Bruker alt for mye tid til å se på nytt interiør og drømme meg bort i fine ting som kunne ha passet i huset jeg en gang langt der fremme drømmer om å ha. Nå som høsten er her blir jeg inspirert av engelske tekstiler og det massive. Fargeglad er jeg av natur men det blir nok litt ekstra nå på høsten.

//Bildelinker. ikke sponset

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Inspirasjon

//Bildelink på bildene, hentet fra Strikkemekka.no og Sandnesgarn.no

Høsten er her for fult og det betyr at bursdagen min nærmer seg med stormskritt, hurra! Og i den anledning ønsker jeg meg genser av mormor, hun har i år strikket som en helt til alle barnebarna og jeg blir sist ut i gjengen. Så jeg har nå funnet meg noen alternativer som kan være aktuelle.

Bjørk genser
Kristianes bølgegenser
Line Langmo Poppygenser
Kristianes fingenser
Perleflette
Rugbygenser

Kanskje du har noen alternativer som er i samme bane som disse, eller er du en strikker selv?

-Ha en fin dag!

Likes

Comments

På tur

Det er enda lenge til nyttår men jeg gleder meg sånn og har så veldig lyst til å gjøre noe ut av denne helgen i år. 2017 har vist seg å gjøre store endringer for meg så jeg håper å få feiret slutten og overgangen til det nye året på skikkelig vis. Akkurat nå ser jeg på forskjellige byer, hovedsakelig i Europa, det hadde vært fint å reise til så jeg tenkte dele noen med dere.

Paris, London, Cobh (Irland) og Reykjavik//Bildene er hentet fra Pinterest//


Likes

Comments

//IKKE sponset innlegg//

Hverdagen er som kjent tilbake og i den anledning følger også mye handling av dagligvarer, et evig stress om du spør meg. Eller, egentlig så pleier jeg ikke synes det, men etter at jeg flyttet til Oslo så har jeg syntes det. Og det av den enkle grunn at jeg ikke klarer finne meg en matbutikk jeg er fornøyd med som er nære nok til å kunne bære fire poser uten å føle at det var et maraton. Det er fler faktorer her også men de er ikke så relevante i forhold til hva jeg skal frem til, for det er jo blitt lansert det mest fantastiske som finnes, nemlig matbutikk på nett.

Er det noe jeg setter som øverste hobby og største glede så er det netthandel, en skummel fiende for et levende sentrum, det vet jeg. Men det gjør også hverdagen så mye enklere. Så tidligere denne uken gjorde jeg min storhandel via det o-store internettet, ønsket levering dagen etter og som bestilt kom det en løpende señor opp trappene med varene mine. Bare det var en glede i seg selv. Matvarene var også av ypperste kvalitet og poser i resirkulert papir. 🔔🔔🔔

Veldig fornøyd med hvor enkelt og greit dette var, nå skal man kanskje være ganske våken når det kommer til prisene om det er av interesse at det skal koste omtrent det samme som å handle maten i butikk. Men absolutt en fin løsning når hverdagen byr på vanskeligheter for å rekke innom butikken, eller av ulike årsaker ikke har anledning til å komme deg dit.


Har du prøvd en slik ordning før?

Likes

Comments

Inspirasjon

- Start dagen med et smil. Da blir som regel resten av dagen bra

- Det er lov å si nei. Selv om du har så inderlig lyst til noe er det lov å si nei, fordi kroppen har meldt i fra om at dette ikke er så lurt i dag.

-Det er lov å feile. Vi er mennesker ikke roboter, mennesker gjør feil så ikke bruk tiden din på å gremmes over ting som ikke ble som det skulle.

- Gjør ditt beste. Det er godt nok.

-Husk å puste. En veldig dum ting å glemme, som jeg selv gjør ganske ofte.

-Drikk nok vann! Så enkelt, fortsatt så vanskelig å få til. Mitt tips er å alltid ha med vannflaske.

- Solhilsen. Noen enkle yoga-øvelser for å starte dagen og noen innimellom slagene hjelper på for å løse opp spente muskler og tankene. Det virker kanskje unødvendig om du ikke har gjort det så mye før, men det er utrolig hvor mye det faktisk hjelper.

- Gå ut en tur. Vi bruker alt for mye tid innendørs og av det blir man både tung i hodet og grå i huden. En liten luftetur letter både på sinnet og gir deg frisk glød i kinnene, en kan til og med få opp hjertepumpa om en går en liten runde, mange fluer i smekken der altså.

- Ikke sitt igjen med dårlig samvittighet for alt du ikke har fått gjort. Det er som regel en grunn for det, og vil ikke kroppen så er det greit. Uansett hva det gjelder har du gjort så godt du kan.

- 3 gode ting. Si/skriv ned 3 gode ting som har skjedd hver dag, det kan være store eller små ting, bare lær deg til å tenke over hva som er bra i løpet av hver dag.

🙏

Likes

Comments

Serietips

Instagrammen min har vært overfylt med bilder av Prinsesse Diana i dag som en markering på at det er 20 år siden hun gikk bort. I den anledning er det blitt laget en dokumentar hvor en rekke private bilder er blitt vist, og den har jeg brukt den siste timen på å se. Tid vell brukt spør du meg.
Nå har jeg åpenbart ikke noen minner fra da hun levde etter som jeg bare var et par år på den tiden, men jeg har jo gjennom årenes løp fått høre om denne fantastiske Prinsessen av Wales, så å kunne se denne dokumentaren hvor så mye fint, men samtidig gripende bli vist var en fin hyllest i hennes minne. Anbefales!

Dokumentaren kan du se HER (NRK.no) //bilde hentet fra imdb.com//

Likes

Comments

Jeg føler for å fortelle i dag, for i helgen har jeg skrudd helt av og det har føltes veldig godt. Jeg tror ikke jeg har hatt et så stort behov for fred på lenge. Og det kan kanskje ha noe med at det er lenge siden jeg egentlig har kjent på stress og nye impulser. De siste to ukene har vært fylt med full fart fra tidlig morgen til sen kveld, en hverdag jeg egentlig ikke kan huske sist jeg hadde. Det er jo lenge siden jeg har hatt noe som kan ligne på en normal hverdag og derfor tror jeg det tar litt ekstra på kroppen.

Fredag morgen startet bra, men da jeg utover dagen kjente det bygge seg opp en uro i meg bestemte jeg meg fort for at jeg måtte komme meg litt bort fra byen. Og det er dette jeg liker ekstremt godt med å bo så nære hjemme, det er mulig å bestemme seg for at om 20 min så sitter jeg på toget hjem. Og det var akkurat det som skjedde.

Å kjenne at "det" slipper er den beste følelsen når du føler kroppen er i høyspenn, så når toget rullet vekk fra Oslo S var det akkurat den følelsen jeg satt med. Skuldre som senket seg og pusten som ble normal. Jeg må ta lærdom av dette, kanskje ikke legge opp fulle dager hver dag hvor det nesten ikke finnes tid til en pust i bakken. Helgen er til for hvile og det burde jeg nok bli bedre til å skjønne.

Dette er i utgangspunktet ikke noe jeg så for meg å dele på denne bloggen, fordi dette skulle bli et fristed hvor jeg skulle snakke om det som gjør meg glad og legge ut inspirasjon til en fargeglad hverdag. Men denne gangen føler jeg at det er viktig å dele, akkurat fordi jeg har lært å lytte til kroppen min, og det vil jeg at du som leser dette også skal gjøre. Lytt til kroppens ønsker, lær deg selv å kjenne. For det er deg og ditt du skal holde ut med hele livet ♥


♥Husker du å lytte til kroppen?

Likes

Comments

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne med å beskrive denne uken her, fadderuke altså. I dag er det fredag og det er bare en dag igjen av denne uken som bare har toppet seg dag etter dag. wow. Det er til å bli stum av, for dette hadde jeg virkelig ikke sett for meg.

Nå har jeg jo vært igjennom noen slike uker fra før, både som barn og fadder så denne her så jeg liksom ikke så frem til, følte jeg var litt ferdig med det hele og gledet meg mest til bare å hilse på folk, få noen kjente fjes til skolen begynner på skikkelig. Men så blir jeg veldig lett revet med da, og fra Sondre Justad til superoverraskelsen med Karpe Diem som kommer på og tårene bare fosser, til Latter og Cess som får hver en lattermuskel til å bli støl. og rave, herregud så sliten jeg er etter å ha hoppet rundt på det gulvet i flere timer. Det føles som tidenes treningsleir.

Så det må jeg si, dette hadde jeg absolutt ikke sett for meg, og det er kanskje derfor det har blitt så bra også. Uansett en helt fantastisk start på skoleåret og studiestarten, er det slik det skal bli må jeg innrømme at jeg gleder meg enda mer enn jeg gjorde fra før!


-Har du vært med på fadderuka og hva er ditt beste minne?

Likes

Comments

De siste dagene, og jeg vil nesten si ukene har inneholdt mye flytting, pakking og organisering. Å flytte fra passe stort til ganske lite er krevende. Man vil gjerne ha med seg alt man har fra før, kanskje ønsker man seg noe nytt også skal alt dette få plass på et ganske mye mindre areal enn man ser for seg i hodet. Dette er mitt tilfelle. Men skal på ingen måte klage på det, jeg tror dette blir bra.

Jeg er for tiden midt inne i fadderuka, en uke med mange forventinger og spørsmål. I dag startet dagen med et motivasjonsforedrag og det er nå jeg begynner å skjønne at jeg kan komme til å trives veldig godt på denne skolen, av den grunn at de har lagt det tilrette for at det er lov å feile, det er lov med dårlige dager og ikke vite helt hva man ønsker. Jeg kan ikke si at jeg tidligere har hatt muligheten til å kunne gå til en generell rådgiver og ha en studeierådgiver i tillegg, men det tilbyr skolen! Det må jeg virkelig skryte av, for er det noe jeg har savnet og ikke helt visst hvor jeg skulle ha begynt å lete så er det etter rådgivere som bryr seg om litt andre ting enn bare akkurat det rundt skole,fag og utveksling.


Likes

Comments

Inspirasjon

Hei igjen dere!

Som jeg nevnte for en stund tilbake er jeg i disse dager på flyttefot og med flytting kommer ønsker om nye ting. interiør, håndklær, kopper, krus etc. I den forbindelse sonderer jeg internettet for inspirasjon til mitt nye hjem, som egentlig bare er et rom hvor det ikke finnes så veldig mye plass. Så drømmene får flyte fritt her også får realiteten heller bli noe helt annet.


Har sondert terrenget hos HM Home , Urban Outfitters og Society6 denne gangen, mye fint på alle plassene.


Likes

Comments