Hej alla!!

Just nu ligger jag i sängen å väntar på att klockan ska bli 22 så mitt program börjar. Idag hade vi bara två lektioner å slutade 14. På morgonen har vi projekt arbete till lunch å som vanligt jobbar jag knappt då för fattar ingenting. Satt för de mesta under den lektionen å deppa å grät på toan. Skolan för mig har blivit fruktansvärt jobbig å vara i medans lektionerna går lite bättre. Jag menar alltså att vara där är jobbigt för jag ser hur alla är glada, skrattar å har många vänner. Medans jag sällan e glad i skolan å skrattar ytterst sällan å känner att jag har väldigt några vänner jag trivs med. Lektionerna går ovanligt bra oftast förutom engelskan å projekt. Jag hinner ofta klart med uppgifterna vi får. På sista timmen hade vi 3 timmar bild å jag hann med uppgiften.

Jag har börjat blivit så iskall att jag bryr mig inte om vad jag säger eller vem jag sårar för min äckelhjärna tror ändå att jag kommer bli sårad på slutet. Mina två allrabästa vänner är jag inte alls lika tajta med längre, hänger knappt med dom. Tänker till och med att dom kommer lämna mig på slutet för jag har blivit en sån annorlunda Ebba. Dom flesta människor tror jag kommer lämna mig till slut å även att dom börjat tröttna på mig, fast egentligen är det tvärtom jag har tröttnat på människor.

Idag i skolan å på senaste har jag bara känt att jag lika gärna kan sjukanmäla mig för mitt mående kommer ändå aldrig bli bättre å jag kommer ändå aldrig få nån utbildning. Men på något sätt så fortsätter jag kämpa ändå.

Idag så skulle jag gymma med en kompis men såklart som vanligt så balla jag ur för jag kände verkligen att orken var så liten. Jag får sån ångest när jag inte tränar men sen så orkar jag inte heller för mitt mående så de blir ju svårt då.

De var allt för idag.
Puss på stjärten

FÖRESTEN TACK FÖR 400 LÄSARE I INLÄGGET HULKANDE Å SKAKANDE, HELT JÄVLA SJUKT ÄR DET!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla!!!

Det var ett litet tag sen jag skrev sen sist. Min energi just nu lägger jag på skolan och orka hålla mig levande. Min ork är så himla liten just nu, snart är väl orken så liten att jag inte kommer orka gå på toa. Min adhd-hyperhet kommer inte alls lika ofta, ibland kommer den inte ens på en hel vecka och då är det fan illa för jag brukar ha den minst en gång varje dag. Men nu kommer den kanske ibland en gång i veckan när jag är med nån vis människa å har lite för mycket energi eller har en bra dag. Jag är verkligen inte mig själv längre, över hypa Ebba är nästan borta, jag är slut och sliten i hela kroppen. Det ända jag vill är att ligga i min säng och bara hålla på med mobilen å kolla film. Men det går såklart inte för den jävla skolan man är tvungen att gå till.

När jag skriver det här så skakar jag å har nån ångest tryck mot bröstet, men jag försöker mitt bästa för att skriva detta för jag behöver verkligen skriva av mig lite.

Som ni ser på titeln så kan ni se att det står depression och ja det är sant, jag har depression. Jag fick veta det förra veckan av min psykolog. Efter jag träffat min psykolog och var klar med mötet så satt jag på bup toan å grät, de bara brast i mig. Det var samtidigt skönt att veta svaret på varför jag mår så dåligt men samtidigt var de så jävla jobbigt att få höra. Eftersom jag alltid varit den glada och hypa Ebba i både mina ögon och i andras, men jag är inte det längre, jag är deppig, trött och förstörd. Det är nått som folk bara får leva med att jag är nu. Jag har tagit antidepressiva nu ett tag men de var nu första gången jag fick bekräftelsen om att jag har det.

Mitt självskadebeteende har kommit tillbaka igen på den kraftiga nivå som i 7an. Jag har till och med börjat skära mig på benet som jag aldrig förut tänkt att jag skulle göra, eftersom jag tyckt att bristningarna på mina ben varit fula. Men jag kan erkänna det jag tycker ärr är på något konstigt sätt är fint, iaf på mig.

Jag är väldigt ofta irriterad och sur, å jag vill bara be om ursäkt för dom jag är det emot. Det är absolut inte meningen men de kommer tyvärr vara så nu i en period, för jag orkar knappt med människor och orkar inte heller prata med nån. Jag vet att de inte är en ursäkt men jag kan helt enkelt inte rå för hur jag är mot människor just nu, tyvärr.

Jag är sjukt tacksam för dom människor som finns där för mig och stöttar mig trots att jag inte orkar ta kontakt med nån och knappt orkar prata med nån. Vill bara ge ett extra stort tack till Tuva min allrabästavän som alltid funnits för mig och aldrig svikit mig hur dumt jag än betet mig, gjort dom grejer jag gjort/gör. Jag älskar dig Tuva<3

Det var nog allt för mig idag.

Puss på stjärten!!!!!!!

Likes

Comments

Hej alla fina!! Hoppas ni mår bra, med mej är det upp å ner hela tiden. Under veckan har jag haft det sådär eller jag ska inte ljuga jag har haft det riktigt jävla tufft. Jag har haft sån damp och aggression att jag spenderat mycket tid på toaletten på skolan, jag har bara suttit där å tänkt å tänkt på allt som snurrar i huvudet.

I onsdags tror jag det var så fick jag reda på att mina vänner som jag hade bestämt med att gå på marknaden inte längre vela/kunna ha med mig. Aa dom sa helt enkelt as konstiga å dumma grejer till mig, som gjorde att vi nu inte är vänner längre å inte har någon form av kontakt. Tro inte att de bara är över marknads grejen de är mer än bara de inblandat. Så jag var helt enkelt tvungen att skita i allt jag tänkt göra den underbara marknads helgen. Under torsdagen var jag hemma för på onsdags kvällen så bröt jag ihop totalt. Mådde inte så vidare den dagen och under fredagen så var jag väldigt låg och deppig i skolan. Spenderade också en hel del sittande på toalocket med mobilen den dagen också, mådde allt för dåligt också för att vela äta.

Under fredag å lördag så fick jag planer trots allt som hänt. Min allra bästavän Tuva sov över och myste med mig framför tvn. På lördagen så gick vi på marknaden trots allt fast inte åkte vi några karuseller nej vi gick och kolla bland alla stånd ist. Jag har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde dom två dagarna på jätte länge. Tuva är verkligen en av dom få grejerna som gör mig glad nu för tiden.

Ni som undrar hur det går med skadebeendet ska veta att jag har skart mig lite men mamma och pappa har gömt rakhyvlarna nu så har inte fått chansen å göra de nu på ett tag. Det är en fruktansvärt jobbig känsla å veta att de inte går att skada sig själv när man mår så dåligt.

Till er i min släckt och vänner som inte sätt mig på ett tag så ska ni veta är för att jag mår inte så bra å det är absolut inte för att jag inte vill se er.

Min mamma och min psykolog har kommit fram till att jag ska göra en deppretions utredning så att jag kan få svar på varför jag är så himla nerstämd. Ser faktiskt framemot och få svar på det.

Det fick bli allt för idag. Puss på stjärten:))

Likes

Comments

Hej alla!

Jag sitter i skolan å e helt trött å less i hela kroppen. Känner ingen ork, vi är med niorna varje dag å gör saker som känns så onödiga. De ända jag vill är att få mitt schema å att niorna å åttorna ska splittras så jag kan få börja jobba å fokusera.

Jag har sånt humör att jag inte vet vad som händer, jag e butter, sur, arg, ledsen å energifylld på samma gång. Har sån himla grov aggression hela tiden. Orkar inte äta, mat känns inte för fem öre gott längre. Jag gråter ungefär varje dag innan jag ska sova, det är kanske bara en dag i veckan jag inte gråter på kvällarna.

Livet känns jävligt jobbigt just nu. Om nå minsta litet händer så ger jag upp. Jag har börjat skära mig själv igen. På något konstigt sätt så är de en sån jävla äckligt skön känsla att skada sig själv.

Har få vänner just nu jag ens orkar träffa och vara med för är så slut i hela kroppen. Dom få vännerna är dom människor som jag älskar nå jävla otroligt mycket just nu.

Skolan e sjukt tråkig, de går få människor i min klass som är roliga å min typ av personer. Resten är sjukt tråkiga människor man knappt orkar prata med. Vi gör inget speciellt om dagarna eller jo dom har börjat fixa lite uppgifter.

Vi har lektion just nu men jag orkar ingenting, vet inte vad jag ska skriva å jag känner bara för å åka hem å sova. De är rent kaos å jag försöker isolera mig så gått de går.

Puss på stjärten

Likes

Comments

Hej alla..

En söndag utan ångest är en perfekt söndag. Tog tag i livet å drog mig till gymmet, blev mycket kondition å som alltid ben å rumpa. Ett väldigt bra pass faktiskt. Dammsugit å tagit ett långt bad och städat på rummet så de blev en väldigt effektiv söndag. I jämfört med gårdagen då jag bara låg i sängen hela dan, helt död av veckan som varit.

Jag känner verkligen hur mycket bättre jag mår under helgerna jämfört med i skolan. Då jag är helt slut å mår skit och inte har nån lust att äta alls. Första skolveckan inleds med tårar å skär sår på benen, blev ju verkligen bättre med att byta skola. Men än så länge har jag bara börjat skolan så förhoppningsvis så blir de bättre med tiden.

Imorgon så kommer ännu fler personer från öster å börjar å de bästa är att jag känner två av dom väldigt bra. Efter skolan imorn så ska jag nog gå på stan å kolla efter några nya jeans, sen ska jag åka hem å bara chilla och om jag orkar ska jag försöka ta en promenad.

Jag vill börja rida igen men jag vill inte rida lektioner utan jag vill bli skötare, så om nån vet nån som behöver en skötare så kontakta gärna mig :))

Mitt inlägg om min skolgång i sjuan ska jag försöka orka å ta mig å skriva till veckan.

Puss på stjärten :))))

Likes

Comments

Hej alla:)))

Hur mår ni? Själv så känns de som mitt dåliga mående kommer mer å mer krypande långsamt framåt. Igår mådde jag verkligen inte bra, dagen i skolan var as dryg å tråkig å när jag kommer hem så bara gråter jag å gråter i flera timmar. Sen slutar jag gråta men så snart så börjar jag gråta igen. Så under dagen idag så har jag inte varit väldigt jätte glad. Anledningen till att jag mådde/mår dåligt vill jag inte dela med mig av.

Men efter skolan så hade jag kul, jag var med mina bästa vänner från min förra skola. Vi var på donken å sen gick vi hem till en av mina kompisar. Jag mår så bra med dom att jag verkligen saknar öster å alla dom andra i klassen. Men när vi börjar jobba så kanske jag inser att de e bra å stanna kvar på skolan.

Jag är alltid så himla trött i kroppen. Vill typ säga upp skolan å ba vara hemma å ligga å sova. Har även fått tillbaka min svårighet med å äta, mat är inte gott längre typ.

Ska försöka börja skriva om hur min skolgång i 7an var eftersom de var rätt så många som lika förra inlägget. Men de e svårt för orkar inte tänka på det som varit. Men kan göra de som tack för mer än 200 läsare på två inlägg<33 Tack alla!!!!!

orkar inte skriva mer

puss på stjärten :P

Likes

Comments

Hej alla super fina :))

Imorgon börjar skolan å jag är rätt så nervös å har rätt så rejäl ångest. Har också svårt å äta och är väldigt irriterad hela tiden. De tror jag absolut pappa märkt på mig.

Sov med brun utan sol i natt och på morgonen så vakna jag med bruna lakan å helt mörkbrun över hela kroppen. Efter jag duschat så hade jag ett jätte mörkt ansikte å brunfejlade händer å fötter. Så kommer ha jätte fejlade händer med brun utan sol i skolan hahaha bra första början. Ansiktet kommer jag täcka med smink å sen så ska jag även skrubba mig i ansiktet på kvällen.

Jag har mest legat i min säng hela dagen å kollat på ytube å försökt installera Sims men de går åt helvete rent ut sagt. Sen har jag storstädat mitt rum, rensat kläder, plockat upp kläder från mamma, renbäddat å fixat på mitt smink bord. Så har nästan gjort allt förutom att dammsuga. Så nu är mitt rum fint igen.

Jag har inte sätt hur Monitor ser ut så jag är taggad på å se hur det ser ut. å så klart hur min nya dator kommer se ut. Imorn så kommer skolan invigas å på tisdag så ska vi till hölick å på fredag tror jag de var så ska vi till blacksås.

Ska försöka träna till veckan så om nån skulle vilja hänga med till Friskis så hör av er :))) Sen ska jag bara ta de lugnt för är väldigt trött nu för tiden. Å på onsdag så ska jag till min kurator på bup.

Jag har inte mått så himla bra nu men jag tror de är min ångest å mitt problem med å äta som gjort det. Men jag hoppas jag kommer börja å må bättre nu när rutiner kommer in. Men är väldigt rädd att mitt mående från 7an ska komma upp igen, fast jag har bestämt mig för att kämpa å försöka anstränga mig i skolan. (Skulle ni vilja höra om hur min skolgång var i 7an så kan ni gilla detta inlägg).

Som sagt sist jag skrev hade jag shoppat nya kläder inför skolans start å nu har jag även köpt en handväska eftersom min förstördes i branden jag var med om. Så nu är nästan allt klart inför den nya starten i mitt liv förutom att jag behöver köpa en ny mobil.

Usch hela jag luktar brun utan sol. Men men allt för att bli brun.

Önska mig lycka till tills imorn.

Puss på stjärten :))))))))):(((((((((

Så här blev bikini linjen, syns inte jätte bra men men

Likes

Comments

Hej alla super fina

Idag har jag haft en super bra dag med min saknade bästa vän Tuva. Vi har gått runt å shoppat nya kläder till mig, käkat glass på möljen å bara haft en så mysig dag. Köpte nästan alla kläder på rea men är super nöjd över dom. Super tack till morsan som spendera så mycket pengar på mig till kläder.

Vi käkade revbensspjäll ugnsbakad potatis supergott. Sen efter maten så låg jag bara som vanligt på mitt rum å kollade på ytube. Sen har jag även tagit ett varmt bad fullt med skum, det bästa som finns å göra på kvällarna.

Sen så bestämde jag mig nu för att uppdatera bloggen lite. Jag loggade in å så gick jag in å skulle se hur många läsare jag har å ser att mitt första blogg inlägg har 154 läsare och mitt andra inlägg harv 119 läsare. De e helt sjukt jag trodde aldrig att så många skulle gå in och läsa om mig å mitt liv. Jag trodde bara att de skulle vara min familj å mina närmsta vänner som skulle palla gå in å läsa men nej. Tack så sjukt mycket det betyder så mycket för mig.

Imorgon så ska jag till pappa så imorn måste jag tyvärr ta tag i mitt stökiga rum å packa väskan till pappa. Jag ska även träffa min saknade Jimmie å spendera hela dagen med han. Längtar faktiskt väldigt mycket tills jag får träffa han.

Jag börjar i skolan på måndag har faktiskt inte tänkt så mycket på det men börjar bli lite nervös nu när de närmar sig. Men känner rätt så många som ska börja där så de e nice. Är mest orolig över hur jag ska lyckas byta buss på morgonen för jag har noll koll. Men de löser nog sig.

Förresten så skulle jag vilja ge en till shoutout till min bästa kompis Lina som har nyligen startat en blogg som skriver om sitt liv å hennes häst.

Länk här https://nouw.com/karolinajonsson/profile

Puss på stjärten :)))))

En av tröjorna jag köpte å kan säga e kär😻


Likes

Comments

Hejsan alla fina :))))

Tack som fan för hundra läsare på mitt första inlägg, betyder as mycket. Även tack till ni få som trycker på gillar knappen<33

Igår vad jag på Grönan med min syrra, morsa å ena kusin. Jag skrev ju i ett inlägg innan att jag var rädd att jag skulle vara på dåligt humör den dagen men jag vaknade faktiskt på ett ganska bra humör. Jag klädde på mig å åt frukost å sen sminkade jag även mig så jag blev på ännu bättre humör. När vi kom ditt så käka vi grillad korv innan vi gick in på Grönan så vi kunna bara åka karusell sen.

Vi åkte Twister först för att slippa köa, de tog bara tio minuter ungefär som senare under dagen ökade till fyrtio minuter. Min favorit karusell Jettline var sönder så de var jävligt synd. Så jag provade åka Incene istället, det kan jag säga blev min nya favorit karusell. Jag åkte den tre gånger, första gången var lätt värst. Jag å min kusin åkte Blåatåget själva å skrek som idioter. Sen åkte även min kusin Ikaros den nya två gånger och Frittfall, hon försökte få upp mig i båda men Ikaros aldrig å Frittfall åkte jag förra året å de var hemskt. Vi åkte även de flesta andra karuseller som fanns där också såklart.

Nu sitter jag i bilen hem ifrån Uppsala, jag är svin trött å ser framemot att lägga mig i sängen. Ska vara med min saknade Tuba imorgon å eventuellt shoppa för vill ha lite nya kläder tills skolan börjar, sen på fredag så ska jag kanske vara med Jimmie.

Ikväll så ska jag försöka smörja in mig med brunutansol, har aldrig gjort det så de kan bli en stor upplevelse. Nu är vi i Hudik så nu ska jag avsluta. Men först vill jag ge en shotout till min favorit blogg som är anledningen till att jag börja blogga och den bloggen heter https://nouw.com/käraliv/profile . Tycker alla borde gå in å kolla hennes blogg.

Puss på stjärten:)))))
Likes

Comments

Shoo alla fina!!;)))

Hela dagen, från när jag vakna å nu så har jag haft nån konstig känsla i bröstet å magen. Först trodde jag de var mensvärk men de blev mer å mer en ångest känsla. Vissa dagar får jag bara ångest helt plötsligt, dom flesta gånger finns de en anledning men idag gjorde de inte det å dä gör mig så sjukt irriterad.

Har iaf varit sjukt trött å irriterad hela dagen idag. Just nu e jag i Uppsala å ligger på min hårda säng å har ont i huvudet å är hungrig.

Jag å mamma köpte två nya bh-ar till mig idag när vi kom till Uppsala för ungefär 500 kronor. Så nu har jag äntligen bh-ar i rätt storlek eftersom vi fick professionell hjälp.

Vi käkade grillad kyckling när vi kom hem, fett gott!! Å efter jag har ätit så har jag ba legat å kolla på mobilen hela tiden. Funderar på å borsta tänderna å sova för sover så dåligt nu för tiden.

Som många vet så ska jag byta till Monitor alltså byta skola. Å jag e faktiskt rätt så taggad på att gå på en skola långt från stan så jag inte skolkar å så. Jag har även bestämt att börja ta tag i skolan de här året, för i 7an gick de rent åt helvete. Ska även börja träna å kanske rida på ridskola, så denna tid hoppas jag blir bättre än den som varit.

Imorgon ska vi till Grönalund jag e faktiskt inte så taggad för jag hatar mycket människor å att köa plus att nu några dagar har jag inte mått så bra så rädd att de ska bli lika imorgon å då blir hela dagen förstörd. Men men hoppas dagen blir bra ändå. Nu ska jag försöka sova.

Puss på stjärten
💋💋

Likes

Comments