• Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

FASHION/CLOTHES

So I've missed my blog and I've decided to come back! These are some sets I did today, tell me what you think! Which one do you like the most?

// Så jag har faktiskt saknat att blogga och har beslutat mig för att börja igen! På bilderna ser ni några sets jag satte ihop idag, berätta gärna vad ni tycker! Vilken tycker ni om mest?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

DAILY

Hey guys! I hope everything is well with you. This week has started of really good, I had my leg day yesterday and today I trained my back together with some ab exercises. I must say that it feels really good even though we worked really hard at the stock of the store today, my whole body was literally in pain! Btw I got a question about how many times I workout in a week, so I figured that I could answer it here. I haven't been all good with keeping it up during the winter, but I got back on track again so now I'm working out 5-6 days a week and I couldn't be happier about it, it feels really good!
Now, is it just me or does the time really just fly away? I can't believe that's it's March already? But it just brings me closer to my vacation next month, yay can't wait!!!
That's it for today and now I'm going to cuddle down in my bed and sleep! Well I won't get any beauty sleep when the construction workers are going to wake me up with their drills at eight o'clock in the morning....

Sweet dreams babes
Love,J

//

Hey guys, jag hoppas att allting är bra med er. Veckan har börjat riktigt bra måste jag säga, benpasset blev avklarat igår och idag tränade jag rygg och mage. Måste säga att det känns riktigt bra fastän att jag och chefen jobbat på butikens lager idag, det var verkligen ansträngande, hade verkligen ont i hela kroppen! Btw jag fick en fråga om hur många dagar i veckan jag tränar, så tänkte att jag lika bra kunde svara här. Jag var ju inte så duktig på att hålla träningen igång som vanligt under vintern, hade som sagt mina svackor men det har ju ändrats! Är ju tillbaka på samma banor som förr och tränar ungefär 5-6 gånger i veckan, det känns riktigt bra måste jag säga!
Okej, är det bara jag eller känns det verkligen som att tiden bara flyger iväg? Kan inte fatta att det är Mars redan? Å andra sidan är det positivt, desto snabbare tiden går desto närmare kommer jag min semester, längtar!!
Nu var det dags att krypa in under täcket och sova! Jag lär väl inte få någon skönhetssömn när byggarbetarna kommer och väcker mig med sina borrmaskiner klockan åtta på morgonen..

Sov så gott babes
Love, J

Likes

Comments

QUESTIONS & ANSWERS

hur beställer du från amerikanska sidor som inte fraktar till sverige? har du postbox i usa?

- Ja precis, så jag beställer till min postbox i USA!

VART ÄR LÄPPSTIFTET IFRÅN???😍

Skulle du kunna lägga ut vart du köpt de? 😊

- Beställde de från Gerard Cosmetics, du hittar dem här, men då måste du ha en postbox i USA för att kunna beställa! Men jag såg nyligen att en hemsida här i Sverige har börjat sälja produkterna också, du hittar hemsidan här!

Var kommer stövlarna ifrån?

Vart har du köpt dina svarta lårhöga stövlar???Du har bild på instagram

-Stövlarna köpte min tjejkompis till mig i London!

Varför bloggar du så sällan 😩

- Haha det är bara för att jag inte har bloggen som prio 1, bloggar lite när jag känner för det!

Likes

Comments

MAKEUP/BEAUTY, SHOPPING

// Gerard cosmetics in the color "Ecstasy"

// La Splash in the color "Ghoulish"

// La Splash in the color "Nymphaea"

// La Splash in the color "Poison Apple"

Hey guys! So I've ordered some more liquid lipsticks and I can't wait until I get to try these babes out! Since I've started using liquid lipsticks I can't get enough of them.. I don't know if it's a good thing or bad thing though lol.. Let me know if you'd want me to swatch them for you!

//

Hey guys! Så nu har jag beställt ytterligare med liquid lipsticks, längtar verkligen till att få testa dessa älsklingar! Sedan jag börjat använda liquid lipsticks har jag fastnat helt, kan inte få nog av dem.. Vet dock inte om det är en bra eller dålig sak haha.. Säg till ifall ni vill att jag swatchar dem till er sen!

Love J

Likes

Comments

DAILY

Hey guys, vet att jag har varit dålig på att uppdatera under den senaste tiden, för att vara helt ärlig så har jag inte orkat.. Man kan säga att jag hamnade i en liten svacka, inte bara med bloggen utan även med träningen och det är något jag inte är stolt över. Det viktigaste med att hamna i en svacka är att lyckas ta sig ur den, vilket är något jag äntligen bestämt mig för att göra! Har verkligen ätit super dåligt och idag kände jag bara nej, vad fan sysslar jag med?? Så från och med i morgon är det dags för nya tag och nu ska jag get back on track! Nog med onyttigheter och ursäkter!

Update från helgen
Fredagen började med att hade jag öppning 9-17, därefter träffade jag upp S och käka lite gott på Emporia. Runt 20 tiden var det äntligen dags att få se Kevin Hart! Alltså wow säger jag bara, har inte skrattat så mycket på länge hahaha! Hade verkligen längtat ihjäl mig av att få se honom sen jag köpte biljetterna, loved it!


I lördags hade jag också öppning, tanken var att gå ut och festa efteråt men eftersom jag knappt hade sovit något den natten så orkade jag inte göra något så det sluta med att jag deckade så fort jag kom hem... Det var den lördagen liksom haha!
I söndags gjorde jag inte så mycket, var faktiskt ledig från jobbet så det blev en riktig chilldag, tog det lugnt hemma och Bokade två resor! Whoop whoop can't wait!
Love,J

Likes

Comments