Detta är min älskling nummer ett bland alla väskor och skor man lyckats köpa på sig genom åren. 
Perfekt i storlek, blir inte sådär jobbig att bära runt på och rymmer även en hel del. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dessa söta små korgar fick följa med mig hem från Gekås sist jag var där. De kommer från ett fint märke med, ibland har man ju turen att springa på sådana saker på självaste Gekås! Gav inte mer än 15-20 kronor för båda korgarna. Perfekt att ha till mina sminkborstar och lite annat smått och gott!

PUSS v

Likes

Comments

Jag bara älskar linnelakan. De är så otroligt fina!

Likes

Comments

Det är min jobbhelg och jag ska bege mig till jobbet om två timmar. Igår jobbade jag till 15 och det var mycket att göra, men också roligt eftersom jag fått ta min första arteriella blodgas! Kanske inte låter mycket för världen som inte är så insatt i sjukhusvärlden, men en arteriell blodgas är en läkaruppgift att ta. Dock tas det så många på vår avdelning eftersom vi är en lungavdelning. Därför får vi sjuksköterskor lära oss att ta blodgaser. Har sett fram emot det eftersom det alltid är roligt att lära sig något nytt! Speciellt när det är något utöver det vanliga.

Igår kväll kom Michaela och Jimmy hit. A och jag bjöd på hemlagade hamburgare gjorda på högrevsfärs. Till det hade vi rotfrukter gjorda i ugnen med en ostronskivlingsås som A gjorde. MUMMA! Vi drack vin, spelade spel och skrattade åt gamla minnen. Myskväll!

Nu ska jag fortsätta med tvätten innan det är dags för lunch och jobb.

PUSS v

Likes

Comments

En ledig dag, helt välbehövligt känner jag. Det finns inte en endaste dag då jag är ledig och hemma hela dagen. Alltid är det hundra bollar i luften och det slutar ständigt med att man hinner inte med sig själv. Så idag känner jag att hur gärna jag än vill in till stan, åka iväg och handla och greja så blir det en hemmadag. Dagens planer är bara att plocka och städa här hemma samt träna och ta det lugnt. Min hjärna går på högvarv nuförtiden eftersom detta är en jobbig tid för mig. De senaste månaderna hade man ju kunnat må bättre, men det är inte så himla lätt med tanke på allt som händer just nu.. Nu ska jag ta tag i mitt liv och fortsätta med plockandet! Älskar att ha det iordning när det sedan är dags för en jobbhelg. Finns inget värre än att då komma hem till en stökig lägenhet haha! Hoppas ni får en fin dag!

PUSS v

Likes

Comments

För en månad sedan var vi i London. En underbar resa med massor av shopping, musikal och sevärdheter. Slänger upp lite bilder från resan här.

Likes

Comments

Något intressant är hur otroligt bra jag sovit sedan vi möblerade om och bytte sovrum! Tidigare var detta vårt "tredje rum", även kallat vårt "messy room" då allt jämt var i en enda röra! I detta avlånga rum fanns ett skrivbord, en soffa, tv, en crosstrainer och massa överflöd som av någon anledning alltid hamnade där inne. A och jag hade hans mamma på besök och hon fick idén att ändra om. Först var vi båda väldigt skeptiska, men sent på kvällen tog nyfikenheten över och vi bestämde oss för att prova. Och jag har aldrig sovit så bra som jag gör nu. Sovrummet ligger nu längst in i lägenheten och man hör därför inga ljud från trappuppgången. Känns dessutom mycket mer personligt och privat.

PUSS v

Likes

Comments

Jag har saknat att skriva. Att skriva är något jag alltid tyckt om att göra och velat göra sedan jag var liten. Sagor och berättelser, dikter, rim, bloggar, dagbok.. you name it. Jag mår bra av att skriva. Och därför har jag nu skapat en ny blogg där jag kan skriva av mig när jag är arg, glad, ledsen eller bara vill dela med mig av något! 

PUSS v

Likes

Comments