Tja !

Har idag gjort en massa saker. Vi ska sälja min säng och köparen kommer i morgon. Så har städat ur mitt rum då jag har en säng från Ikea som både har skrivbord, bokhylla och gaderob i ett. Så fått tömnt hela mitt rum för att kunna ta ner den i morgon.

Även lagat vofflor idag, min syster och jag turas om att laga middag när mamma jobbar, och idag gjorde jag maten. I morgon ska jag lära min syster hur man gör potatis och sedan gör mos utav det. Min syster är en pasta älskare så hon brukar inte vilja laga potatis osv..

Nu ska jag avsluta!

Ha en bra kväll! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!😐
Vet inte vad jag ska skriva så här har ni 10 av mina favorit serier.
(serierna är i ingen speciell ordning)

1.Pretty Little liars
2. The originals
3. The vampire diaries
4. Bones
5. 13 reasons why
6. IZombie
7.scream
8.scream Queens
9.  Lucifer
10. Gossip girls

Likes

Comments

Förebilder

Efterbilder

Igår klippte jag mig som ni kanske minns. Här kom för och efter bild. Vad tycker ni?
Jag är jätte nöjd
😀

Likes

Comments

Tja ! 🙂

Idag har jag vart på utflykt med skolan. Vi var till Tylssnäsudde. Där vi gjorde olika aktiviteter.
Det var roligt. Sedan har jag idag klippt mig, men tänkte visa bilder i morgon på det.
I morgon har jag skolfoto. Då behövde jag klippa håret. Jag är nöjd med mitt nya hår.

Men nu ska jag gå och lägga mig.
Godnatt
❤️

Likes

Comments

Tja ! 😊

Idag har jag vart i skolan, som vilken annan människa. Jag slutade klockan 15.00 och gick då hem. Väll hemma bakade jag Cupcakes .
Som blev super fina. ( eller inte )
Bild på dom här !

(Även super äckliga)

Efter mitt bakande så åkte jag och min stora syster Jacqueline till Kupolen för jag behövde ett par nya gummistövlar. Eftersom vi har typ samma stolek så köpte vi ett par som vi kan ha båda två. Bild våra nya snygga stövlar har ni här.

Vi var även till Ikea och fikade, vi brukar sällan vara med varandra. Så vi tog i akt att ta en fika på Ikea. Jag tyckte det var roligt att få syster tid.
Sedan gick vi runt på Ikea och kollade på allt möjligt.

När vi väll kom hem, så hjälpte hon mig att starta denna bloggen! Sedan har jag käkat middag och även nu sitter jag och kollar på serien Bones och ska snart ta och lägga mig i sängen.

Hoppas ni haft en bra dag. Det har jag haft!
❤️

( Bilder tagna från min syster , förutom Cupcakesen. )

Likes

Comments

Hej !

Mitt namn är Melody Engström-Hagelin. Jag fick tips om att skapa en blogg utav min storasyster. Då hon själv är bloggare. På denna bloggen tänkte jag skriva om allt möjligt, från mina intressen till ett liv med eventuellt diagnos Asperger. Jag håller just nu på med en utrednig om jag har asperger då det finns tydliga drag till att jag har det.

Jag är 12 år gammal och går i 6:an. Jag tycker om att lyssna på musik och även kolla på serier. Jag är inte så social av mig då jag tycker om att vara för mig själv. Jag har 5st syskon, 3 yngre och 2 äldre. Jag bor med dom och min mamma, då min pappa har ett missbruk han får hjälp med så just nu bor han på ett annat hem.

Jag hoppas ni tycker om att läsa min blogg. Jag är ny med sådana saker så kommer till en början kanske inte vara så super aktiv. Då min syster får lära mig om alla saker på denna portal. Men ni får ha det så bra!

Glöm inte att kolla in min systers blogg

http://Nouw.com/jackielarsson


Likes

Comments