Header
View tracker

Jag skiter i vem som blir arg och butthurted nu!

Jag behöver ingen jävla coach som inte ens lyfter ett finger för att hjälpa en! Hade såna otroligt stora förväntningar och allt verkade så jävla "bra" har endast blivit kontaktad när det gällt att jag ska få in pengar typ. Nä nu är det nog!!!
Jag klarar faktiskt detta, men verkligen inte pga dom, Pga mig och min familj! Vi är så jävla bäst!
Vi behöver ingen som kränker och trycker ner oss! Så fort vi har gjort minsta misstag så blir vi blockade och borttagna ur grupper ALLA medlemmar får vara med i, det är där all informationen finns och det är som en samlingsplats, men nej nej, när man gjort minsta lilla misstag, t.ex. jag, jag började hjälpa en person, men jag hade inte bjudit in henne själv, så då blev jag borttagen totalt, min mamma tog en tunn leverpastejs skiva till sina ägg då hon hatar ägg, hon har ALDRIG ätit det förut, hon ville bara spy på det. Men hon var stolt och skrev ut i gruppen, det första hon fick var skit, hon skulle ringa "Coachen" och prata hur man kunde rädda situationen och inlägget togs bort 2 min senare. Min mamma är så jävla duktig, istället för ca. 10 olika kaksorter på 10 h nattjobb tog hon 4 ägg och 1 (!) tunn skiva leverpastej. Jag är riktigt stolt över henne. Det är samma som att i grupperna får INGEN göra fel, allting är perfekt, så fort någon har en fråga ska man ta det i PM, för det är så hemligt. Så fort någon skriver "Är det någon som misslyckats eller t.ex. varför är allt så hemligt, ja då tar dom bort inlägget och man blir blockad. Bra va?
Men nu kör vi vidare!💪 UTAN dessa IQ befriade människor, fyfan vad skönt!
Bild 1 är sen balen i 9an och bild 2 är tagen för bara någon dag sen, enda sen dess har jag gått ner ca. 5 kg, 3 kg utav dessa har jag gått ner på 2 veckor, har förlorat över 15 cm på kroppen och detta är UTAN en "utbildad" coach's hjälp!

Om någon annan känner för att få hjälp så hör av er till mig! Vi klarar det ihop! Allting går att fixa bara man vill! Jag LOVAR att jag kommer hjälpa er, som en RIKTIG coach ska göra, jag är medmänniska och vill alla väl, jag tar inget betalt, jag vill bara finnas till och hjälpa alla till ett bättre och hälsosammare liv. Och det bästa är att om ni gör ett misstag så blockar jag inte er, härligt va? 💪😎


Likes

Comments

måndag den 9/1 satte jag in min tandställning i överkäken, värken har fortfarande inte gått över och mina kinder är sönderskavda. har knappt inte kunnat äta på hela veckan , har hällt i mig mitt te med activazor, mina aminosyror, och restorate iallafall, lite yogurt har gått ner också. På denhär värken och ömheten i munnen och inte kunna äta har jag även åkt på en influensa, ont i halsen, feber, snorig och allmänt trött i kroppen, inte det roligaste nu när skolan började igår.
så just nu ligger jag här i soffan och kollar lite på det okända, jag känner att jag är ett proffs på att ligga still iallafall🤘🤘

har även trappat ner på rökningen en hel del! från att ha rökt ca. 1 paket om dagen har jag nu bara rökt 1 och ett halvt paket från söndags till idag. riktigt stolt över mig själv faktiskt 🤘🤘🚭

Likes

Comments

efter en vecka med Cellreset har det hänt otroligt mycket med min kropp! Mer än vad jag kunnat ana!

Jag mår bättre, känner mig piggare och är mycket gladare!

På en vecka har jag gått ner 1 kg och förlorat 10 cm på kroppen! Är otroligt nöjd! Nu ska vi fortsätta med en "Grön vecka" där vi äter grönsaker, proteiner och yoghurt frukost! Vita veckan är jobbig, men har man bara kämpat sig igenom den lovar jag att det kommer gå bra! Man har mycket att se fram emot!!💪💪😁😁

Även de andra i familjen har nått otroligt bra resultat! Är så stolt över oss alla!!😁🤘💪

Häng på! http://www.healthacademyclub.com/livsstilsprogram25.html

Likes

Comments

Nu har det snart gått 3 dagar av Cellresist´s utrensningsvecka. Jag kan ju ärligt säga att jag aldrig har kissat så här mycket i mitt liv. Man känner verkligen att kroppen rensas, än så länge är jag ganska trött i min kropp då jag är beroende av energidricka och choklad. Det är tufft, men samtidigt är jag så taggad för vad detta har att ge mig. Som i ett äldre inlägg där jag skriver om min vikt och en del av mitt liv där vikten är inräknad. Jag är redo för en förändring nu. Nästa vecka kommer vi få lägga till grönsaker till maten, jag ser fram emot att variera lite mer, då det just nu består av Té, ägg, kyckling och andra proteiner. Kallt ska det ätas, och man ska dricka mycket så man rensar ur all skit i kroppen.

Jag ska uppdatera sidan varje måndag, och försöka göra fler inlägg under veckorna som går. Bilder på olika maträtter kommer också komma upp.

Resultaten efter dessa 12 veckorna brukar vara mycket bra, folk har mått bättre i kroppen, Deras sjukdomar har blivit bättre. Även diabetes och ont i kroppen kan bli mycket bättre.

Är ni sugna på att hänga med i detta tåget? Gå gärna in och kika och hör av er om ni vill veta något! :D

http://www.healthacademyclub.com/livsstilsprogram25.html

Likes

Comments

nu har vi börjat med detta!

http://www.healthacademyclub.com/livsstilsprogram25.html

Hela familjen är igång och det känns superbra! Kommer lägga upp varje måndag hur det går och vad som sker i min kropp, just nu har min mage börjat rensa sig, toalett besöken är många hahah!

Men bra går det! Så nu kör vi!

Häng gärna på i utmaningen! Jag är supertaggad! Det kan ni också bli!!💪💪💪

Likes

Comments

2016 har för mig varit både det bästa och sämsta året i hela mitt liv. Kärlek har det funnits mer och lite till av, gråt, sorg, saknad över nära som gått bort, glädje och lycka har även varit en stor del av 2016.

I april så gick mormor bort, jag var hur ledsen som helst, men vet att hon har det bättre där hon är just nu, hon slipper lida och vad jag tror så har hon åter igen fått träffa sin pappa och andra vänner som gått bort under hennes liv. Denna julen kändes det lite extra tomt i Logårds kryp in. Mormor saknades där i soffan. Som tur var fanns hon med i tankarna💓

Jag sökte till Idol där jag fick svaret att jag har en god talang men att jag var dels för nervös och lite ung för att klara av allting. Tyckte dom iafl 😋😂

Jag slutade 9an på hökensåsskolan, åkte balvag, gick på min första "avslutningsfest" och mådde allmänt bra. Sen kom sommaren och solen tillbaka mer och mer och livet kändes faktiskt rätt bra ändå. Många roadtrips, lite festande, tagit hand om huset, varit barnvakt och mycket mer! En Awesome sommar helt enkelt.

Jag kom in på det program jag ville och börjar ni snart min andra termin av Vård och omsorgs programmet.

Sen kom hösten och lite höstdepprision smög sig sakta in, fick hjälp för mina problem vilket har lättat på mitt hjärta något enormt. Och det blev inte direkt sämre för att jag blev moster den 28e November! Älskade unge!

Mina systerbarn är underbara och jag skulle kunna göra allt för att få de må bra, och ja. Jag kan erkänna att jag är världens bästa moster också 😋✋🤘

Imorgon är det nyår, sen är det 2017. Den 2a januari kör jag och min familj igång med "Cellresist" (hör av er om ni vill veta mer) , kommer uppdatera under hela periodens gång och det som sker med min kropp.

Det jag känner just nu är..


2017. Come at me bro

Likes

Comments

2 advent har redan gått förbi och snart är det julavslutning. Tisdag den 20e går jag på jullov, vilket känns väldigt bra, släppa skolan för ett tag och ta det lugnt, mysa med bebis, vara med familjen och bara ha det gött.

Just nu kretsar mitt liv runt skola, vänner och familj. Det är mycket att hinna med innan man slutar. en kurs är redan över till jul och man måste vara godkänd för att kunna på ett diplom för att ens bli en godkänd undersköterska till studenten. F i slutbetyg på något ämne innebär att man inte kan få något diplom och då blir blir det svårt, näst intill omöjligt att få en heltidstjänst.

Engelskan är det jag satsar på nu då det är det enda jag har uppgifter kvar i att göra, just nu håller jag på med en sammanfattning av en bok jag inte ens läst... önska mig lycka till haha :P

kommentera gärna vad jag ska skriva om. kan vara vad som helst. har sån idetorka nu :O

Likes

Comments

Det tog slut mellan mig och han som flyttade, det funkade tyvärr inte. han mådde inte bra och det gjorde inte jag heller, så vi valde att vänta tills vi mår bättre. dock så saknar jag honom självklart väldigt mycket. men men, you can't have sunshine whitout a little rain.

Jag var på kss förra veckan och fick sätta in en blodsockermätare i armen som jag kan mäta blodsockret med bara genom att dra en scanner över pluppen. jag har dock legat väldigt låg när jag har mätt blodsockret. hoppas det kommer bli bättre och att jag får beskedet att min diabetes är borta. det skulle göra mitt liv så mycket bättre, inte behöva oroa mig för besök på kss där dom ändå bara kastar Skit på mig... 😞😬


Kommer ni ihåg att jag lade upp gravidbilder på min fina syster när hon var höggravid? 😏

Idag kommer det istället bilder på en bebis! för jag blev moster igår till världens sötaste flicka Selina 💓💓💓

Likes

Comments

​Jag har inte varit så aktiv det senaste då jag haft en jobbig period. Varför kan jag inte direkt svara på, utan det bara kommer ibland och det känns som om att allt är ett rent helvete. 

Hade en underbar helg med pojkvännen och vänner, jag tog även ut A-traktorn för första gången i stan, det gick över mina förväntningar förutom punktering i bakdäcket och att den började låta jättemycket på kvällen påvägen hem. Det slutade med att vi lämnade den hos pappa i och han körde oss sen till mamma. 

Helgen var riktigt bra, och jag kände att allt rullade på hur bra som helst. Tills igår. 

Jag fick beskedet att min pojkvän blir flyttad idag, Tisdag den 22/11 och att jag inte kommer få träffa honom på minst 3 veckor. Det var jobbigt att ta in och har fortfarande inte insett att jag inte kommer få träffa honom varjee dag som jag brukar. Men livet går vidare, distans är svårt men om man verkligen tycker om någon så klarar man det. som tur är det inte så jättelångt dit han flyttar. Det är någon timme med tåg sen framme. 

Skriv gärna kommentarer om vad jag kan skriva om då jag får ide torka totalt det sista. 

Likes

Comments

Idag var det en tidig morgon på kss. väldigt bra besked där. faktiskt dom bästa på länge. jag har haft exem sen jag var ett litet barn och vi har aldrig fått reda på vad som utlöser det eller varför det ens utlöses. Idag fick jag reda på genom ett såkallat "Lapptest" där de sätter 30 olika basämnen på ryggen och ser vilket som ger en reaktion. I mitt fall var det gummi jag reagerade på! så nu blir det att ändra om lite så jag inte behöver ha kroppslig kontakt med gummi var dag så jag kan få bukt med dessa förbaskade exem. JAG ÄR GLAD! äntligen en anledning till varför, efter alla dessa år!

Nu är jag hemma, har städat lite på rummet och ska snart krypa ner i sängen till en film.

Ha de så bra allihop för det ska jag!✌

Likes

Comments