Header

inaktiv som fasiken men va gör de om 100 år. Snart är julen här, bara 6 dagar kvar! Helt sjukt vad tiden har gått snabbt. 13 dagar kvar till 2018, och om 156 dagar blir jag 18 år, vuxen alltså, jag kommer få ta körkort, gå på krogen o köpa tobak.. …

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har det snart gått 3 dagar av Cellresist´s utrensningsvecka. Jag kan ju ärligt säga att jag aldrig har kissat så här mycket i mitt liv. Man känner verkligen att kroppen rensas, än så länge är jag ganska trött i min kropp då jag är beroende av energidricka och choklad. Det är tufft, men samtidigt är jag så taggad för vad detta har att ge mig. Som i ett äldre inlägg där jag skriver om min vikt och en del av mitt liv där vikten är inräknad. Jag är redo för en förändring nu. Nästa vecka kommer vi få lägga till grönsaker till maten, jag ser fram emot att variera lite mer, då det just nu består av Té, ägg, kyckling och andra proteiner. Kallt ska det ätas, och man ska dricka mycket så man rensar ur all skit i kroppen.

Jag ska uppdatera sidan varje måndag, och försöka göra fler inlägg under veckorna som går. Bilder på olika maträtter kommer också komma upp.

Resultaten efter dessa 12 veckorna brukar vara mycket bra, folk har mått bättre i kroppen, Deras sjukdomar har blivit bättre. Även diabetes och ont i kroppen kan bli mycket bättre.

Är ni sugna på att hänga med i detta tåget? Gå gärna in och kika och hör av er om ni vill veta något! :D

http://www.healthacademyclub.com/livsstilsprogram25.html

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

nu har vi börjat med detta!

http://www.healthacademyclub.com/livsstilsprogram25.html

Hela familjen är igång och det känns superbra! Kommer lägga upp varje måndag hur det går och vad som sker i min kropp, just nu har min mage börjat rensa sig, toalett besöken är många hahah!

Men bra går det! Så nu kör vi!

Häng gärna på i utmaningen! Jag är supertaggad! Det kan ni också bli!!💪💪💪

Likes

Comments

2016 har för mig varit både det bästa och sämsta året i hela mitt liv. Kärlek har det funnits mer och lite till av, gråt, sorg, saknad över nära som gått bort, glädje och lycka har även varit en stor del av 2016.

I april så gick mormor bort, jag var hur ledsen som helst, men vet att hon har det bättre där hon är just nu, hon slipper lida och vad jag tror så har hon åter igen fått träffa sin pappa och andra vänner som gått bort under hennes liv. Denna julen kändes det lite extra tomt i Logårds kryp in. Mormor saknades där i soffan. Som tur var fanns hon med i tankarna💓

Jag sökte till Idol där jag fick svaret att jag har en god talang men att jag var dels för nervös och lite ung för att klara av allting. Tyckte dom iafl 😋😂

Jag slutade 9an på hökensåsskolan, åkte balvag, gick på min första "avslutningsfest" och mådde allmänt bra. Sen kom sommaren och solen tillbaka mer och mer och livet kändes faktiskt rätt bra ändå. Många roadtrips, lite festande, tagit hand om huset, varit barnvakt och mycket mer! En Awesome sommar helt enkelt.

Jag kom in på det program jag ville och börjar ni snart min andra termin av Vård och omsorgs programmet.

Sen kom hösten och lite höstdepprision smög sig sakta in, fick hjälp för mina problem vilket har lättat på mitt hjärta något enormt. Och det blev inte direkt sämre för att jag blev moster den 28e November! Älskade unge!

Mina systerbarn är underbara och jag skulle kunna göra allt för att få de må bra, och ja. Jag kan erkänna att jag är världens bästa moster också 😋✋🤘

Imorgon är det nyår, sen är det 2017. Den 2a januari kör jag och min familj igång med "Cellresist" (hör av er om ni vill veta mer) , kommer uppdatera under hela periodens gång och det som sker med min kropp.

Det jag känner just nu är..


2017. Come at me bro

Likes

Comments

2 advent har redan gått förbi och snart är det julavslutning. Tisdag den 20e går jag på jullov, vilket känns väldigt bra, släppa skolan för ett tag och ta det lugnt, mysa med bebis, vara med familjen och bara ha det gött.

Just nu kretsar mitt liv runt skola, vänner och familj. Det är mycket att hinna med innan man slutar. en kurs är redan över till jul och man måste vara godkänd för att kunna på ett diplom för att ens bli en godkänd undersköterska till studenten. F i slutbetyg på något ämne innebär att man inte kan få något diplom och då blir blir det svårt, näst intill omöjligt att få en heltidstjänst.

Engelskan är det jag satsar på nu då det är det enda jag har uppgifter kvar i att göra, just nu håller jag på med en sammanfattning av en bok jag inte ens läst... önska mig lycka till haha :P

kommentera gärna vad jag ska skriva om. kan vara vad som helst. har sån idetorka nu :O

Likes

Comments

Det tog slut mellan mig och han som flyttade, det funkade tyvärr inte. han mådde inte bra och det gjorde inte jag heller, så vi valde att vänta tills vi mår bättre. dock så saknar jag honom självklart väldigt mycket. men men, you can't have sunshine whitout a little rain.

Jag var på kss förra veckan och fick sätta in en blodsockermätare i armen som jag kan mäta blodsockret med bara genom att dra en scanner över pluppen. jag har dock legat väldigt låg när jag har mätt blodsockret. hoppas det kommer bli bättre och att jag får beskedet att min diabetes är borta. det skulle göra mitt liv så mycket bättre, inte behöva oroa mig för besök på kss där dom ändå bara kastar Skit på mig... 😞😬


Kommer ni ihåg att jag lade upp gravidbilder på min fina syster när hon var höggravid? 😏

Idag kommer det istället bilder på en bebis! för jag blev moster igår till världens sötaste flicka Selina 💓💓💓

Likes

Comments

​Jag har inte varit så aktiv det senaste då jag haft en jobbig period. Varför kan jag inte direkt svara på, utan det bara kommer ibland och det känns som om att allt är ett rent helvete. 

Hade en underbar helg med pojkvännen och vänner, jag tog även ut A-traktorn för första gången i stan, det gick över mina förväntningar förutom punktering i bakdäcket och att den började låta jättemycket på kvällen påvägen hem. Det slutade med att vi lämnade den hos pappa i och han körde oss sen till mamma. 

Helgen var riktigt bra, och jag kände att allt rullade på hur bra som helst. Tills igår. 

Jag fick beskedet att min pojkvän blir flyttad idag, Tisdag den 22/11 och att jag inte kommer få träffa honom på minst 3 veckor. Det var jobbigt att ta in och har fortfarande inte insett att jag inte kommer få träffa honom varjee dag som jag brukar. Men livet går vidare, distans är svårt men om man verkligen tycker om någon så klarar man det. som tur är det inte så jättelångt dit han flyttar. Det är någon timme med tåg sen framme. 

Skriv gärna kommentarer om vad jag kan skriva om då jag får ide torka totalt det sista. 

Likes

Comments

Idag var det en tidig morgon på kss. väldigt bra besked där. faktiskt dom bästa på länge. jag har haft exem sen jag var ett litet barn och vi har aldrig fått reda på vad som utlöser det eller varför det ens utlöses. Idag fick jag reda på genom ett såkallat "Lapptest" där de sätter 30 olika basämnen på ryggen och ser vilket som ger en reaktion. I mitt fall var det gummi jag reagerade på! så nu blir det att ändra om lite så jag inte behöver ha kroppslig kontakt med gummi var dag så jag kan få bukt med dessa förbaskade exem. JAG ÄR GLAD! äntligen en anledning till varför, efter alla dessa år!

Nu är jag hemma, har städat lite på rummet och ska snart krypa ner i sängen till en film.

Ha de så bra allihop för det ska jag!✌

Likes

Comments

Igår kväll fixade jag min syster innan vi gick ut i snökaoset och tog fina gravidbilder. Hon är nu i veckan 38 och är beräknad 1 December. kommer bli så Himla mysigt med en till liten Bebis i familjen 💕

Jag har världens finaste syskon ska jag även tillägga, och snygga som attan är dom också💕

Tänkte inte skriva så mycket mer nu. Ha en superbra kväll! :)

Likes

Comments

Nu är det såhär att jag tänkte ta upp ett ämne som varit ganska känsligt för mig, nämligen vikt. Jag har varit överviktig hela mitt liv, det är dock inget jag har mått dåligt över det. Men tydligen gjorde väldigt många det och hade ingen mer skam i kroppen än att totalt mobba mig i lågstadiet/Mellanstadiet jag hade fruktansvärt jobbigt vissa år. det gick upp och det gick ner. Jag gick inte ens till skolan i perioder för jag var rädd för att de andra skulle vara elaka mot mig. Jag var liten och har aldrig kunnat stå upp för mig själv då jag varit så osäker på om det var mig eller dom det var fel på. min vikt stod still till jag började 7an, då hade jag vägt +100kg, tänker inte gå in på exakta siffror då inte jag anser att det behövs. I 7an när vi hade hälsokoll gick jag till skolsyster och var glad, som jag alltid varit, gick med huvudet högt då jag visste att min vikt skulle tas upp. det gjorde den också, vi kom överens om hur jag skulle göra för att få hjälp. jag fick tips och råd hur jag skulle göra. men ca. 2 veckor efter det mötet fick jag ett brev hem från KSS i Skövde. "Hej Elin, Välkommen till "FETMATEAM". ja, jag var alltså ett fetmabarn. jag blev förstörd över att skolan gått bakom min rygg och gjort såhär. jag var inte alls beredd på det därför gjorde det så ont. jag var ledsen ett bra tag framåt innan jag förstod att "-ja, men detta kanske är den hjälp jag behöver". Och det funkade. det har inte gått snabbt men det har gått neråt, nu går jag i 1an på Gymnasiet och jag är glad, väger under 100 och mår allmänt bättre. Men det var inte enbart genom detta "fetmateam" jag gick ner i vikt. Utan min underbara familj och vänner som stöttar mig hade jag aldrig klarat detta själv. jag är så sjukt tacksam. Men resan ärr inte slut än. jag ska inte gå ner inte vikt för att någon annan vill det. jag ska göra det för min skull, för att kunna visa mig själv i t.ex. bikini eller alla dehär snygga kläderna som bara passar på "Smala" personer. men nu vet ni lite om mig angående min viktminskningsresa

Likes

Comments

8 NOVEMBER 2016, Elin svarar!

1: Namn? Elin Karlsson Munk Logård

2: Födelsedag? 23 Maj 2000

3: va är de första du hade köpt om du vunnit 1 miljon? allt😂😱⚠

4: När blev du av med oskulden? När jag var 14

5: har du husdjur? Ja, En hund och en katt 🐶🐱

6: Har du lärt dig ett nytt språk? Njaa, bara några ord på Spanska, Arabiska, Persiska, Franska och flytande engelska ✌

7: Har du en Bästa vän? Ja

Dina mest använda plagg? Mina mollyjeans från Gina👌

9: Din första dejt? Har aldrig varit på direkt en dejt

10: Hur lång är du? 171 cm

11: Vad saknar du just? Vänner som jag haft skitkul med som visade sig vara falska as fuck

12: Vilken tid föddes du? Ingen aning

13: Din Favoritfärg? Blå och svart 👌😏

14: Är du kär i någon? Jaa✌

15: Favoritcitat? '"Throw me to the wolves and I will return leading the pack"

16: Favoritplats? Där jag får mat

17: Favoritmat? Har ingen favoritmat, älskar typ allt✌

18: Är du någon gång ironisk? Nästan alltid

19: Vad lyssnar du på just nu? Nån film i bakgrunden

20: Vad lägger du först märke till med en ny person?
Kläderna och ögonen

21: Va använder du för sminkprodukter? Primer, colourcorrection, foundation, ögonbrynskit, mascara, Eyeliner, Ögonskugga typ

22: Ögonfärg? Bruna

23: Hårfärg? Svart/Mörklila och Violett

24: Favoritfärg på kläder? Svart

25: Har du någon gång busringt någon? Hahha ja

26: Vad är färgen på dina underkläder du har på?
Beige bh och ljusrosa trosor

27: Meningen bakom ditt alias (användarnamnet)? Har det på ig också, så fuck it

28: Favoritfilm? "Walking on sunshine"

29: Vart ser du dig själv om tio år? Jobb, eget place och stabilt liv

30: Någon du älskar? Min fina familj❤

Likes

Comments