Header

Hej allesammans!

Jag har varit ganska oaktiv ett bra tag, har bara inte hittat orken till det. Men nu kör jag igång igen, så jag tänkte börja med lite viktminskningstips, olika övningar du kan göra för att träna olika delar av kroppen, olika "dieter" man kan testa på, även hur man blir av med sockersug och hur man ska göra för att klara sina mål man sätter upp.

1. Övningar man kan göra hemma eller på gymmet, ensam eller med kompisar.
Övningar att göra på gymmet kan t.ex. vara

Relaterad bild

Övningar hemma som man inte behöver vikter eller skivstång, har man det hemma så kan man bara lägga på vikter om man vill, annars så kör man med sin egen kroppsvikt som redskap.

Bildresultat för övningar för mage

Men sen finns det även vissa övningar man kan göra med en vän.
En övning är att man ska göra sit ups, sitta med benen i kors, och varje gång man går upp så gör man en high five. Kör gärna i intervaller, till exempel 20 sek träning, 10 sek vila.
En annan övning är att man inte ska nudda hälarna i marken, stå som på bilden nedan. Din kompis/mamma/pappa eller vem som än hjälper dig ska försöka putta ner dina ben i marken, men då får man spänna magen och försöka få tillbaka benen till startläge.

Bildresultat för övningar för mage med kompis

2. Dieter finns det många av, varje dag möts man av en ny diet. men oftast är de inte så bra som de låter. Vi har till exempel Multifast eller Nutrilett, det funkar när man väl använder produkterna, men när man lägger av så går man oftast upp i vikt, och oftast går man upp några extrakilon utöver ens startvikt.
Därför ska man köra med att äta mycket proteiner, dricka mycket vatten, äta mer grönt och försöka att inte äta så mycket pasta/ris/potatis.

Det finns en "fruktdiet" man kan testa, den utspelar sig under en vecka, så alltså inte under en längre tid.
Dag 1. Man äter BARA frukt, drick minst 8-12 glas vatten första dagen. Undvik bananer
Dag 2. BARA grönsaker, man kan tillaga grönsakerna, men använd INTE olja eller andra fetter när du tillagar. Drick även här minst 8 glas vatten.
Dag 3. Både grönsaker och frukt är dagens intag av näring. INTE potatis och banan. Drick mycket vatten.
Dag 4. Äntligen får du dricka tre glas mjölk och 8-10 bananer genom dagen. Vatten 12 glas
Dag 5. Feast dagen! 1 cup ris på hela dagen, välj när du ska ta den. Resten av dagen är en grönskasdiet. Höj även vatten intaget från 12 till 15 glas.
Dag 6. Samma som dag 5, vatten minst 8-12 glas vatten.
Dag 7. 1 cup ris med grönsaker, även en fruktdryck av eget val. Vatten 8-12 glas.
Jag länkar en video för att ni ska förstå ännu bättre vad det handlar om.
https://www.youtube.com/watch?v=UfboAGG-MTo

Om man inte vill köra på en så strikt diet kan man helt enkelt bara minska eller byta ut kolhydrater mot grönsaker eller frukt. Om du har 2 val, välj det bättre.

Vissa dieter de senaste åren har gett kolhydrater dåligt rykte, men vi behöver kolhydrater för att må bra. Prova dig fram och satsa på sådana med långsamt GI, till exempel:.

Sallad
Morot
Kål
Broccoli
Ärtor
Lök
Tomat
Bönor
Paprika
Avocado
Bär
Råris
Hirs
Bovete
Quinoa

3. Bli av med sötsuget.
Här är exempel på saker du kan äta utan att trigga igång sötsuget:
Ägg
Kyckling
Fisk
Skaldjur
Kött
Fil
Creme fraiche
Grädde
Kokosmjölk och fett
Olivolja
Smör

Ät frukost, lunch och middag och bra mellanmål så minskar behovet av energipåfyllning i form av sött. Det är energibrist som gör att vi vill ha snabb påfyllning. Eftermiddagens sötsug (sockerkick) kan ersättas med ett bra mellanmål, t ex naturell yoghurt med några nötter och bär. Det ger en bra energipåfyllning och inga snabba blodsockersvängningarOm sockersuget är stort – borsta tänderna eller skölj munnen med munskölj. Den fräscha smaken minskar sötsuget. Något surt, t ex ett glas vatten med pressad citron minskar begäret efter socker


Bildresultat för tumblr fit girl motivation

Relaterad bild

Bildresultat för tumblr fit food

Bildresultat för tumblr fit food

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

När kommer det få ett slut?
Måste man förstöra folks liv?


Att flytta runt folk från en stad till en annan, folk som har en gemenskap, som har skapat sig en familj, och som har folk som älskar en får allting bortkastat. Det är så migrationsverket fungerar idag, men det är ingen som lägger märke till hur det egentligen är.
De behandlar utländska ungdomar som hundar, tar de i nackskinnet och flyttar de till en annan plats utan att de har något att säga till om. Det tar ifrån dom de människor de älskar, som bryr sig om dom och som har blivit en ny familj. Det blir deras nya familj eftersom att deras biologiska familj blev kvar i det hemlandet som de flydde ifrån eller så klarade som inte av vägen och sitter nu mera på ett moln uppe i himlen. De tar ifrån dom en skola där alla deras vänner finns, där de faktiskt har kommit någonstans i livet. Varenda utländsk person vi känner bär på en skräck varje dag för att få hem ett brev från migrationsverket att de inte längre får vara kvar hos den nya familjen de skapat.
Dom flydde från deras egna land som dom älskar, och nu när de äntligen har funnit ro så blir de flyttade om och om igen. Vi tycker att detta är fel av migrationsverket och alla andra som är inblandade i hur man ska arbeta med nyinkomna för att hjälpa dem.
Det är ingen hjälp att bli flyttad. Det förstör deras liv, men inte bara deras, utan alla som också lämnas kvar.

Vi vill få ett slut på hur man behandlar vissa människor. Det spelar ingen roll vart de kommer från, de har fortfarande samma rättigheter som oss och ska därför bli behandlade likadant. Ingen ska få mer än den andra, och inte heller tvärt om.

Vi vill inte se våra pojkvänner, flickvänner, bästa vänner, vänner eller familj bli flyttade utan att vi kan göra något för att stoppa det.
Det enda vi kan göra är att sitta och kolla medans de personerna vi älskar försvinner ifrån oss.
Nu får det vara bra. Nu är det slut med det här. Vi klarar inte längre av att bli sårade för att våra nära och kära blir flyttade.
Om ni nu måste flytta några, ta de som inte ännu har en gemenskap eller inte bott i staden så pass länge. Ta inte de personer som bott här över flera år för det förstör mer än vad folk kan tro. Det ger så extremt stora sår i folks hjärtan, det är det värsta som finns.

Hur hade ni andra känt er om ni var tvingade att fly härifrån, komma till t.ex. USA, först bo sättas i Texas, skapa sig en ny familj med vänner, träffa en pojkvän/flickvän och sen en dag tvingas ni ifrån dom utan något att säga till om.

Även om en person gör ett fel, vad hjälper det att flytta den? Varför förstöra ännu mer och få ännu större risker till att personen gör mer fel, eller kanske till och med tar sitt liv? Vad gör det för nytta? Försök att få de må bra, i SAMMA stad som de kom till. INTE en annan. Fan vad jag blir arg på dethär, människor har ett värde. Behandla andra som du själv vill bli behandlade.

Vi har även startat en namninsamling för att NI andra ska förstå att vi inte är de enda som tycker såhär. Nu ska det bli en ändring, och det ska vi se till!

Likes

Comments

JA! det gjorde jag. Även fler människor har klarat det.
Jag kom in till diabetes teamet Oktober 2014 som ni kan läsa i mitt tidigare inlägg om fetmateam osv.
Igår, 27-02-2017 var jag inne på ytterligare ett möte ang. min "diabetes".
Jag har INTE diabetes längre. mina värden ligger som en frisk persons värden och min nya läkare kunde inte förstå hur mina före detta läkare gett mig metformin i så starka doser när jag inte skulle haft någon medicin alls den senaste tiden.
Jag var under en frisk persons värde medans jag gick på mina mediciner, jag rubbades totalt. både psykiskt och fysiskt.
"- jo men det kommer bli bättre när dina biverkningar försvinner." Vadå försvinner? jag hade biverkningar hela tiden, jag mådde skit dagligen i flera månader. Jag mådde illa, var skakig, tappade balansen ofta, hade humörsvängningar från helvetet och mådde allmänt dåligt i både kropp och själ. Ett vanligt värde för mig när jag gick på mina mediciner var ca. 1.5- 3.0 mmol/l, jag skulle ligga mellan 4-6 i blodsockervärdet.
Jag fick bara skit kastat på mig hur dåligt jag skulle må i framtiden om jag inte tog mina mediciner, men jag kunde inte fortsätta. I det läget kände jag bara att "Heller sluta och må bra nu, och sen få ta mina konsekvenser i framtiden"
Väldigt fel då det kunde gått illa, men jag hade rätt.
Jag hade diabetes när jag först kom in till KSS, men även vid det första testet kan det blivit fel, det har förmodligen visat högre siffror i blodsockret än vad jag verkligen hade, för när man är riktigt stressad så höjs blodsockret ibland en aning. När jag tog mitt blodprov var jag sönderstressad och panikslagen och hade lustgas. Det finns så mycket som spelar roll.
Jag är nu förklarad frisk hos läkarna. Självklart kommer jag få åka in och kolla mig ibland så att inte diabetesen kommer tillbaka, bara för jag är frisk nu betyder det inte att den aldrig kan komma tillbaka. Jag är fortfarande i riskzonen, men jag har inte diabetes.
Många kommer skratta åt mitt inlägg, många kommer nog bli stolta. För det är jag, så sjukt stolt över mig själv, det här har varit min dröm sedan jag blev sjuk, och nu är jag mer motiverad än någonsin att klara detta. Fortsätter jag som jag gör med att äta bra och röra mig mer så kommer jag kanske inte ens ligga i riskzonen längre fram. Det här var en morot i allting, nu kör jag stenhårt!

Likes

Comments

Jag är så jävla arg. Vart man än går så finns det folk som gör fel, men vissa ska alltid visa sig bättre än de andra, vilket jag stör mig på något fruktansvärt.
ALLA människor gör fel. Livet är inte en dans på rosor.
Självklart så ska man få ta konsekvenser för sina agerande, men när man gör fel, även om man har fått ta sina konsekvenser så finns det fortfarande personer som vill göra allting värre. Som tror att den personen tjänar något på att trycka ner en människa ännu mer och klagar ännu mer på det man gjorde än vad som behövs.
Jag är så trätt på såna människor, som själva gjort mycket grövre och allvarligare saker än vad jag själv gjort ska komma och visa sig så jävla tuffa och starka.
Är det meningen att man ska bli rädd eller vad är det frågan om? För då ska jag säga det att jag blir inte rädd. Vänd hela världen mot mig, jag kommer fortfarande stå i mina jävla 41;or och le åt er IQ befriade människor som mår bra av att förvärra och förvränga saker och ting, för ni är inte värda ett skit under mina skor ens en gång.
Jag gjorde en dum sak, men denna människan var inte med, såg inte vad som hände och vet egentligen inte ett jävla skit. Vad får man ut av att förstöra för andra? Det var ingen som blev skadad, det kunde skett en olycka, men det är vi alla tacksamma över att det inte gjorde. det hände förra veckan, vet att det var fel. Vafan ger det för nytta att blanda sig in nu?
Hatar personen mig? vill personen visa sig cool inför samhället? uppmärksamhetskåt?
Ja, man kan ju undra. För vissa människor borde tänka sig för. Även jag, men jag tar mina konsekvenser, jag lär av mina misstag och jag kan bara bli bättre. Så ni som tror att ni är så duktiga när ni förstör för andra, lägg ner. Ni tjänar inget på det.Likes

Comments

Nu kommer jag ta upp en sak som jag vet att många, även jag tycker är ganska jobbigt att prata om men som man ändå behöver ta upp. Alla människor har varit där någon gång eller kommer komma dit någon gång, att alla har haft dagar då man känner att man inte vill dra av sig täcket och gå upp, ibland tar ångest och oro över, men man måste alltid veta att det är okej, och att man inte är ensam. Även självskadebeteende är något som är fruktansvärt, att en person mår så dåligt att man gör illa sig själv.

Jag har varit där, jag har haft dagar då allting känns skit, att gå upp ur sängen på morgonen var svårt, jag var otrevlig, jag gömde mig en hel del, jag ville inte synas, för jag kände att jag inte var värd det, eftersom jag mådde dåligt, alla andra var ju glada, varför skulle jag förstöra? Varför skulle jag göra så mycket fel hela tiden?
det kändes som att jag var den mest ensamma människan i världen, jag visade mig ofta glad och utåt, men när jag var själv så ville jag bara försvinna. Alla tankar om alla misstag man gjort, eller saker man inte gjort, allting går över till det dåliga, jag kunde hjälpa en person men ändå hitta dåliga saker jag gjorde i handlingarna, även om de var bra.
Jag kände mig så dålig, jag var så kall, jag ångrar alla elaka saker jag sagt och gjort, men jag tänkte mig inte för, jag hade en kamp inom mig som ingen annan såg. Man lär sig väldigt snabbt att spela.
För ca. 1-2 månader sedan skadade jag mig själv för sista gången. Jag skäms över mina ärr i vissa stunder, men samtidigt så känner jag mig stark över att se dom, det visar bara att jag är starkare än de som ville trycka ner mig.
Jag gömde mig ofta i stora kläder, och det var ju lättast på vintern, för då är det inte konstigt att ha stora tröjor på sig, men det kommer ikapp, hur man än gör så finns alltid ärren där. de försvinner aldrig,

Var ALDRIG rädda för att söka hjälp.
Min bägare rann över i november/December 2016 och då kände jag att jag inte klarade det ensam längre, jag har världens bästa familj, jag vet att vad jag än säger till dom så finns de där och stöttar, men jag vågade aldrig säga att jag mådde dåligt. Jag var rädd för att de skulle tycka jag var löjlig.
Så jag skaffade hjälp genom Ungdomsmottagningen i Tidaholm och har nu i ca. 1-2 månader pratat med en psykolog regelbundet. Jag började inse att jag inte var själv igenom allting, det finns så många andra människor som har det mycket tuffare och jobbigare än mig.

Jag skriver INTE ut detta för att folk ska tycka synd om mig, utan jag skriver detta för att visa att alla kan må dåligt, man är aldrig ensam. Man kan få hjälp, man måste bara finna modet till det. Att söka hjälp var nog det bästa valet jag gjort, vi informerade min mamma ihop, jag och psykologen, och efter det kändes det redan bättre, jag visste att jag kan prata med mamma, jag visste det innan också, men det gjorde allting så mycket enklare. Idag pratar jag och mamma jätte mycket om hur vi båda mår, för ibland vill mamma också få gråta ut. Därför är det bra om man vet om vad som händer, annars kan man inte få den hjälp och det stöd som man behöver.
Man behöver någon där, antingen anhöriga, psykologer, en bra kompis eller någon man känner sig trygg med, det finns alltid någon som lyssnar. Även om det kanske inte finns en orsak till att man mår dåligt så kan man faktiskt det, jag hade inga direkta anledningar, vad jag trodde, men jag har inte bearbetat klart saker som hänt tidigare i livet, små saker som jag inte trodde spelade någon roll visade sig vara en stor tyngd på mina axlar. Jag mår fortfarande inte helt bra, jag har vissa dagar allting fortfarande känns skit, men då är jag tacksam för de dagar jag faktiskt mår bra. Det lilla är bättre än inget alls.

"En liten bagatell för dig kan vara hela världen för någon annan", man ska alltid tänka på det. T.ex. om man tappar en penna, vissa människor skrattar och sen tar de upp den, vissa tar bara upp den, men sen finns det även de personer som bryter ihop över det. Man ska aldrig trycka ner någon. Även den som verkar gladast och starkast kan vara den som känner sig ensammast i världen och gråter sig till sömns om kvällarna. Man vet aldrig vad någon annan går igenom, så tänk er alltid för vad ni säger och gör mot någon.

istället för att gömma psykisk ohälsa borde vi höja den, alla ska veta att det finns fler, alla ska kunna få hjälp, ingen ska få känna sig ensam och otillräcklig, för alla är värda en andra chans.

Likes

Comments

denna helgen har varit den bästa på länge. Har spenderat hela helgen med min kusin Leanniie, i fredags blev det käk och strög med flera andra goa vänner. Farbror Blå var även i Tidaholm och kolla läget, så det blev att man snackade med dom en stund. I lördags tog jag ut min moped dum som jag är, halt och kallt var det, men jag och Ann-sofie köttade på ändå, här kan man inte vara fega, Go hard or go home brukar man ju säga ;) Skjutsen hem skulle väl gå runt 1, men en rem gick sönder så var hemma ca. kvart i 3, men eftersom man var med sjukt bra vänner så led jag inte av det direkt.

Denna veckan kör vi på skola och träning i första hand sen får vi se vad resten utav veckan har att ge.

Likes

Comments

Jag skiter i vem som blir arg och butthurted nu!

Jag behöver ingen jävla coach som inte ens lyfter ett finger för att hjälpa en! Hade såna otroligt stora förväntningar och allt verkade så jävla "bra" har endast blivit kontaktad när det gällt att jag ska få in pengar typ. Nä nu är det nog!!!
Jag klarar faktiskt detta, men verkligen inte pga dom, Pga mig och min familj! Vi är så jävla bäst!
Vi behöver ingen som kränker och trycker ner oss! Så fort vi har gjort minsta misstag så blir vi blockade och borttagna ur grupper ALLA medlemmar får vara med i, det är där all informationen finns och det är som en samlingsplats, men nej nej, när man gjort minsta lilla misstag, t.ex. jag, jag började hjälpa en person, men jag hade inte bjudit in henne själv, så då blev jag borttagen totalt, min mamma tog en tunn leverpastejs skiva till sina ägg då hon hatar ägg, hon har ALDRIG ätit det förut, hon ville bara spy på det. Men hon var stolt och skrev ut i gruppen, det första hon fick var skit, hon skulle ringa "Coachen" och prata hur man kunde rädda situationen och inlägget togs bort 2 min senare. Min mamma är så jävla duktig, istället för ca. 10 olika kaksorter på 10 h nattjobb tog hon 4 ägg och 1 (!) tunn skiva leverpastej. Jag är riktigt stolt över henne. Det är samma som att i grupperna får INGEN göra fel, allting är perfekt, så fort någon har en fråga ska man ta det i PM, för det är så hemligt. Så fort någon skriver "Är det någon som misslyckats eller t.ex. varför är allt så hemligt, ja då tar dom bort inlägget och man blir blockad. Bra va?
Men nu kör vi vidare!💪 UTAN dessa IQ befriade människor, fyfan vad skönt!
Bild 1 är sen balen i 9an och bild 2 är tagen för bara någon dag sen, enda sen dess har jag gått ner ca. 5 kg, 3 kg utav dessa har jag gått ner på 2 veckor, har förlorat över 15 cm på kroppen och detta är UTAN en "utbildad" coach's hjälp!

Om någon annan känner för att få hjälp så hör av er till mig! Vi klarar det ihop! Allting går att fixa bara man vill! Jag LOVAR att jag kommer hjälpa er, som en RIKTIG coach ska göra, jag är medmänniska och vill alla väl, jag tar inget betalt, jag vill bara finnas till och hjälpa alla till ett bättre och hälsosammare liv. Och det bästa är att om ni gör ett misstag så blockar jag inte er, härligt va? 💪😎


Likes

Comments

måndag den 9/1 satte jag in min tandställning i överkäken, värken har fortfarande inte gått över och mina kinder är sönderskavda. har knappt inte kunnat äta på hela veckan , har hällt i mig mitt te med activazor, mina aminosyror, och restorate iallafall, lite yogurt har gått ner också. På denhär värken och ömheten i munnen och inte kunna äta har jag även åkt på en influensa, ont i halsen, feber, snorig och allmänt trött i kroppen, inte det roligaste nu när skolan började igår.
så just nu ligger jag här i soffan och kollar lite på det okända, jag känner att jag är ett proffs på att ligga still iallafall🤘🤘

har även trappat ner på rökningen en hel del! från att ha rökt ca. 1 paket om dagen har jag nu bara rökt 1 och ett halvt paket från söndags till idag. riktigt stolt över mig själv faktiskt 🤘🤘🚭

Likes

Comments

efter en vecka med Cellreset har det hänt otroligt mycket med min kropp! Mer än vad jag kunnat ana!

Jag mår bättre, känner mig piggare och är mycket gladare!

På en vecka har jag gått ner 1 kg och förlorat 10 cm på kroppen! Är otroligt nöjd! Nu ska vi fortsätta med en "Grön vecka" där vi äter grönsaker, proteiner och yoghurt frukost! Vita veckan är jobbig, men har man bara kämpat sig igenom den lovar jag att det kommer gå bra! Man har mycket att se fram emot!!💪💪😁😁

Även de andra i familjen har nått otroligt bra resultat! Är så stolt över oss alla!!😁🤘💪

Häng på! http://www.healthacademyclub.com/livsstilsprogram25.html

Likes

Comments

Nu har det snart gått 3 dagar av Cellresist´s utrensningsvecka. Jag kan ju ärligt säga att jag aldrig har kissat så här mycket i mitt liv. Man känner verkligen att kroppen rensas, än så länge är jag ganska trött i min kropp då jag är beroende av energidricka och choklad. Det är tufft, men samtidigt är jag så taggad för vad detta har att ge mig. Som i ett äldre inlägg där jag skriver om min vikt och en del av mitt liv där vikten är inräknad. Jag är redo för en förändring nu. Nästa vecka kommer vi få lägga till grönsaker till maten, jag ser fram emot att variera lite mer, då det just nu består av Té, ägg, kyckling och andra proteiner. Kallt ska det ätas, och man ska dricka mycket så man rensar ur all skit i kroppen.

Jag ska uppdatera sidan varje måndag, och försöka göra fler inlägg under veckorna som går. Bilder på olika maträtter kommer också komma upp.

Resultaten efter dessa 12 veckorna brukar vara mycket bra, folk har mått bättre i kroppen, Deras sjukdomar har blivit bättre. Även diabetes och ont i kroppen kan bli mycket bättre.

Är ni sugna på att hänga med i detta tåget? Gå gärna in och kika och hör av er om ni vill veta något! :D

http://www.healthacademyclub.com/livsstilsprogram25.html

Likes

Comments

nu har vi börjat med detta!

http://www.healthacademyclub.com/livsstilsprogram25.html

Hela familjen är igång och det känns superbra! Kommer lägga upp varje måndag hur det går och vad som sker i min kropp, just nu har min mage börjat rensa sig, toalett besöken är många hahah!

Men bra går det! Så nu kör vi!

Häng gärna på i utmaningen! Jag är supertaggad! Det kan ni också bli!!💪💪💪

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

2016 har för mig varit både det bästa och sämsta året i hela mitt liv. Kärlek har det funnits mer och lite till av, gråt, sorg, saknad över nära som gått bort, glädje och lycka har även varit en stor del av 2016.

I april så gick mormor bort, jag var hur ledsen som helst, men vet att hon har det bättre där hon är just nu, hon slipper lida och vad jag tror så har hon åter igen fått träffa sin pappa och andra vänner som gått bort under hennes liv. Denna julen kändes det lite extra tomt i Logårds kryp in. Mormor saknades där i soffan. Som tur var fanns hon med i tankarna💓

Jag sökte till Idol där jag fick svaret att jag har en god talang men att jag var dels för nervös och lite ung för att klara av allting. Tyckte dom iafl 😋😂

Jag slutade 9an på hökensåsskolan, åkte balvag, gick på min första "avslutningsfest" och mådde allmänt bra. Sen kom sommaren och solen tillbaka mer och mer och livet kändes faktiskt rätt bra ändå. Många roadtrips, lite festande, tagit hand om huset, varit barnvakt och mycket mer! En Awesome sommar helt enkelt.

Jag kom in på det program jag ville och börjar ni snart min andra termin av Vård och omsorgs programmet.

Sen kom hösten och lite höstdepprision smög sig sakta in, fick hjälp för mina problem vilket har lättat på mitt hjärta något enormt. Och det blev inte direkt sämre för att jag blev moster den 28e November! Älskade unge!

Mina systerbarn är underbara och jag skulle kunna göra allt för att få de må bra, och ja. Jag kan erkänna att jag är världens bästa moster också 😋✋🤘

Imorgon är det nyår, sen är det 2017. Den 2a januari kör jag och min familj igång med "Cellresist" (hör av er om ni vill veta mer) , kommer uppdatera under hela periodens gång och det som sker med min kropp.

Det jag känner just nu är..


2017. Come at me bro

Likes

Comments

2 advent har redan gått förbi och snart är det julavslutning. Tisdag den 20e går jag på jullov, vilket känns väldigt bra, släppa skolan för ett tag och ta det lugnt, mysa med bebis, vara med familjen och bara ha det gött.

Just nu kretsar mitt liv runt skola, vänner och familj. Det är mycket att hinna med innan man slutar. en kurs är redan över till jul och man måste vara godkänd för att kunna på ett diplom för att ens bli en godkänd undersköterska till studenten. F i slutbetyg på något ämne innebär att man inte kan få något diplom och då blir blir det svårt, näst intill omöjligt att få en heltidstjänst.

Engelskan är det jag satsar på nu då det är det enda jag har uppgifter kvar i att göra, just nu håller jag på med en sammanfattning av en bok jag inte ens läst... önska mig lycka till haha :P

kommentera gärna vad jag ska skriva om. kan vara vad som helst. har sån idetorka nu :O

Likes

Comments

Det tog slut mellan mig och han som flyttade, det funkade tyvärr inte. han mådde inte bra och det gjorde inte jag heller, så vi valde att vänta tills vi mår bättre. dock så saknar jag honom självklart väldigt mycket. men men, you can't have sunshine whitout a little rain.

Jag var på kss förra veckan och fick sätta in en blodsockermätare i armen som jag kan mäta blodsockret med bara genom att dra en scanner över pluppen. jag har dock legat väldigt låg när jag har mätt blodsockret. hoppas det kommer bli bättre och att jag får beskedet att min diabetes är borta. det skulle göra mitt liv så mycket bättre, inte behöva oroa mig för besök på kss där dom ändå bara kastar Skit på mig... 😞😬


Kommer ni ihåg att jag lade upp gravidbilder på min fina syster när hon var höggravid? 😏

Idag kommer det istället bilder på en bebis! för jag blev moster igår till världens sötaste flicka Selina 💓💓💓

Likes

Comments

​Jag har inte varit så aktiv det senaste då jag haft en jobbig period. Varför kan jag inte direkt svara på, utan det bara kommer ibland och det känns som om att allt är ett rent helvete. 

Hade en underbar helg med pojkvännen och vänner, jag tog även ut A-traktorn för första gången i stan, det gick över mina förväntningar förutom punktering i bakdäcket och att den började låta jättemycket på kvällen påvägen hem. Det slutade med att vi lämnade den hos pappa i och han körde oss sen till mamma. 

Helgen var riktigt bra, och jag kände att allt rullade på hur bra som helst. Tills igår. 

Jag fick beskedet att min pojkvän blir flyttad idag, Tisdag den 22/11 och att jag inte kommer få träffa honom på minst 3 veckor. Det var jobbigt att ta in och har fortfarande inte insett att jag inte kommer få träffa honom varjee dag som jag brukar. Men livet går vidare, distans är svårt men om man verkligen tycker om någon så klarar man det. som tur är det inte så jättelångt dit han flyttar. Det är någon timme med tåg sen framme. 

Skriv gärna kommentarer om vad jag kan skriva om då jag får ide torka totalt det sista. 

Likes

Comments

Idag var det en tidig morgon på kss. väldigt bra besked där. faktiskt dom bästa på länge. jag har haft exem sen jag var ett litet barn och vi har aldrig fått reda på vad som utlöser det eller varför det ens utlöses. Idag fick jag reda på genom ett såkallat "Lapptest" där de sätter 30 olika basämnen på ryggen och ser vilket som ger en reaktion. I mitt fall var det gummi jag reagerade på! så nu blir det att ändra om lite så jag inte behöver ha kroppslig kontakt med gummi var dag så jag kan få bukt med dessa förbaskade exem. JAG ÄR GLAD! äntligen en anledning till varför, efter alla dessa år!

Nu är jag hemma, har städat lite på rummet och ska snart krypa ner i sängen till en film.

Ha de så bra allihop för det ska jag!✌

Likes

Comments

Igår kväll fixade jag min syster innan vi gick ut i snökaoset och tog fina gravidbilder. Hon är nu i veckan 38 och är beräknad 1 December. kommer bli så Himla mysigt med en till liten Bebis i familjen 💕

Jag har världens finaste syskon ska jag även tillägga, och snygga som attan är dom också💕

Tänkte inte skriva så mycket mer nu. Ha en superbra kväll! :)

Likes

Comments

Nu är det såhär att jag tänkte ta upp ett ämne som varit ganska känsligt för mig, nämligen vikt. Jag har varit överviktig hela mitt liv, det är dock inget jag har mått dåligt över det. Men tydligen gjorde väldigt många det och hade ingen mer skam i kroppen än att totalt mobba mig i lågstadiet/Mellanstadiet jag hade fruktansvärt jobbigt vissa år. det gick upp och det gick ner. Jag gick inte ens till skolan i perioder för jag var rädd för att de andra skulle vara elaka mot mig. Jag var liten och har aldrig kunnat stå upp för mig själv då jag varit så osäker på om det var mig eller dom det var fel på. min vikt stod still till jag började 7an, då hade jag vägt +100kg, tänker inte gå in på exakta siffror då inte jag anser att det behövs. I 7an när vi hade hälsokoll gick jag till skolsyster och var glad, som jag alltid varit, gick med huvudet högt då jag visste att min vikt skulle tas upp. det gjorde den också, vi kom överens om hur jag skulle göra för att få hjälp. jag fick tips och råd hur jag skulle göra. men ca. 2 veckor efter det mötet fick jag ett brev hem från KSS i Skövde. "Hej Elin, Välkommen till "FETMATEAM". ja, jag var alltså ett fetmabarn. jag blev förstörd över att skolan gått bakom min rygg och gjort såhär. jag var inte alls beredd på det därför gjorde det så ont. jag var ledsen ett bra tag framåt innan jag förstod att "-ja, men detta kanske är den hjälp jag behöver". Och det funkade. det har inte gått snabbt men det har gått neråt, nu går jag i 1an på Gymnasiet och jag är glad, väger under 100 och mår allmänt bättre. Men det var inte enbart genom detta "fetmateam" jag gick ner i vikt. Utan min underbara familj och vänner som stöttar mig hade jag aldrig klarat detta själv. jag är så sjukt tacksam. Men resan ärr inte slut än. jag ska inte gå ner inte vikt för att någon annan vill det. jag ska göra det för min skull, för att kunna visa mig själv i t.ex. bikini eller alla dehär snygga kläderna som bara passar på "Smala" personer. men nu vet ni lite om mig angående min viktminskningsresa

Likes

Comments

8 NOVEMBER 2016, Elin svarar!

1: Namn? Elin Karlsson Munk Logård

2: Födelsedag? 23 Maj 2000

3: va är de första du hade köpt om du vunnit 1 miljon? allt😂😱⚠

4: När blev du av med oskulden? När jag var 14

5: har du husdjur? Ja, En hund och en katt 🐶🐱

6: Har du lärt dig ett nytt språk? Njaa, bara några ord på Spanska, Arabiska, Persiska, Franska och flytande engelska ✌

7: Har du en Bästa vän? Ja

Dina mest använda plagg? Mina mollyjeans från Gina👌

9: Din första dejt? Har aldrig varit på direkt en dejt

10: Hur lång är du? 171 cm

11: Vad saknar du just? Vänner som jag haft skitkul med som visade sig vara falska as fuck

12: Vilken tid föddes du? Ingen aning

13: Din Favoritfärg? Blå och svart 👌😏

14: Är du kär i någon? Jaa✌

15: Favoritcitat? '"Throw me to the wolves and I will return leading the pack"

16: Favoritplats? Där jag får mat

17: Favoritmat? Har ingen favoritmat, älskar typ allt✌

18: Är du någon gång ironisk? Nästan alltid

19: Vad lyssnar du på just nu? Nån film i bakgrunden

20: Vad lägger du först märke till med en ny person?
Kläderna och ögonen

21: Va använder du för sminkprodukter? Primer, colourcorrection, foundation, ögonbrynskit, mascara, Eyeliner, Ögonskugga typ

22: Ögonfärg? Bruna

23: Hårfärg? Svart/Mörklila och Violett

24: Favoritfärg på kläder? Svart

25: Har du någon gång busringt någon? Hahha ja

26: Vad är färgen på dina underkläder du har på?
Beige bh och ljusrosa trosor

27: Meningen bakom ditt alias (användarnamnet)? Har det på ig också, så fuck it

28: Favoritfilm? "Walking on sunshine"

29: Vart ser du dig själv om tio år? Jobb, eget place och stabilt liv

30: Någon du älskar? Min fina familj❤

Likes

Comments

Hallå alla! tänkte ha en "Elin svarar" snart, men behöver ha lite frågor att svara på! skriv gärna i kommentarerna så gör jag ett inlägg där jag svarar på alla frågorna, helt ärliga svar. ⚠✌


Denna veckan känns som att den gått fruktansvärt fort, nu är det söndag och skolan börjar imorgon igen, inte något jag sett fram emot så jättemycket, men jag ska kämpa på som vanligt. veckan har varit fullbokad, ullared, lan, träffa vänner och idag ska vi ha mys med familjen med bingolotto, semlor och annat gott.

Hoppas ni haft en bra vecka för det har jag! ✌😊

Likes

Comments