Hej! Nu var det ett tag sen som jag la upp ett inlägg och så klart har det hänt en hel del under tiden. Jag har nästan sagt upp kontakten med min pappa, jag och min kille firar 6 månader imorgon, jag har börjat i en ny skola, jag har varit i både göteborg och avesta under sommaren osv. Ja det är lite av det som har hännt men tänkte ta det här med skolan nu.

De flesta började skolan nu förra och denna vecka. Jag har som jag skrev börjat i en ny skola då jag började gymnasiet nu. Jag går just nu i G2, det är en skola i gustavsberg/värmdö. Där har det dock inte hännt så mycket, vi har fått datorerna men vi som går stylist väntar fortfarande på vårt smink och penslar och allt va det är. Skolan verkar vara som värsta lall skolan alltså vi har hafft flera inställda lektioner och vi har bara gått en vecka. Våra lärare släpper oss typ 1 timme till 30 min innan vi ens slutar och vi har vikarier och de fasta lärarna verkar jätte osäkra och nästan rädda för ungdommar. Men även fast det är en så chill skola har skolångesten och att jag e skoltrött redan. Jag fattar inte varför det blir så här varje gång! Men, men så blir det väll för det flesta antar jag. 

Har lite brottom nu måste sätta på nheo kläder för vi ska iväg. Våran kusin fyller 11 år så vi ska dit och fira han. Sen får vi se om jag åker till claudio eller inte beror lite på hur trött jag är. jag får se om det blir mer bloggande men jag skriver när jag har tid och lust nästa gång.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag, Vem är jag?, Bilder

Såg nyss att jag hade missat fler dagar så kör på dag 8 nu och sen dag 9. Men dag 8 är iallafall vad jag tycker om min kropp.
Och ja jag har många olika åsikter om min kropp. Jag tycker själv att jag e lite mullig eller tjock men om jag jämnför min kropp med hur jag såg ut för ca 1 år sen så ja då är jag smal. Det ända är att det är ingen annan än jag som tycker jag e tjock utan de är bara i min hjärna. Men min kropp jag har nu är jag mycket mer nöjd med än va jag hade tidigare. Lägger in en bild på hur jag ser ut nu. Har tror dock att jag inte har någon från tidigare men om jag har lägger jag in den också

ignorera mitt ansikte men båda bilderna är jag nu.

Likes

Comments

Vem är jag?, Allmänt

​En person som kommit mig nära på kort tid och varför är min pojkvän. Vi har känt varandra i ca 4 månader bara men ändå är han en av mina bästa vänner. Det va så att jag la till honom på snapchat, hade inge bättre för mig och han hade lagt ut på sin insta att folk skulle lägga till han så jag la till honom. Det visade sig sen att han hade gått i den här skolan som jag går i just nu och faktiskt så dagen efter ja la till honom så kom han hit till min skola och hälsade på lärarna och träffade mig. Ganska sjukt om man tänker efter och vad världen är liten ibland men sen den dagen har vi umgåtts nästan varje dag och nu idag är han min pojkvän och min bästa vän!

Likes

Comments

Vardag

​Min favorit plats är nog min säng faktiskt. Haha kanske inte så oväntat svar men det är där allt händer. Man kan göra allt i sängen. Ett väldigt kort inlägg blev ju denna så lägger upp dag 7 så snabbt som möjligt!

Likes

Comments

Vardag

1a juni idag och det är verkligen sommar! Älskar detta väder. För mig slutar skolan om 8 dagar alltså på torsdag nästa vecka osen är jag klar med grundskolan. Kan inte fatta de! För 3 år sen trodde inte jag att det här skulle hända, att jag går ut med bra betyg trodde jag skulle gå ut med sträck i typ alla ämnen, helt sjukt asså!
E på väg till skolan nu iallafall. kanske kommer i tid för ån gång skull.. haha. nej men dag 6 inlägget kommer lite senare idag.

Likes

Comments

Vem är jag?

​Jag har gjort en hel del misstag i mina dar och det finns mycket jag skulle ändrat på om jag fick leva om mitt liv dock så ångrar jag inte nånting då det har fått mig till den jag är idag. Men en av de största misstag jag gjort är att använda droger. Det är mitt största misstag. och det är inte något jag är stolt över men det är så det har varit. nu idag har jag varit drogfri i 8 månader igår faktiskt och det är sjukt stort då jag inte hade varit drogfri under nästan 3 år. 

Likes

Comments

Vardag, Vem är jag?

​Hej! jag har inget internet på min lur just nu utan får nytt imorgon så imorgon kan jag lägga upp dagligen igen så jag får ta dag 4 och 5 nu.

Min första kärlek är min nuvarande pojkvän. Han är den ända som jag verkligen älskat. Claudio är min bästa vän och min pojkvän och mer än det kan man inte önska sig. Han är sjukt snygg dock så går jag inte på utseende utan mer på insidan medan utsidan bara är ett plus och hans personlighet är helt underbar! Han är snäll, omtänksam, generös och så himla gullig mot alla och han bryr sig verkligen. Han visar att han bryr sig och om någon mår dåligt gör han allt för att den personen ska må bra. Han är verkligen den bästa man kan önska sig. 

Likes

Comments