Wow. Nå så jeg at det var en god stund siden jeg skrev sist og grunnen til det er rett og slett jobb. Det var vel rundt sommerferien hvor det dabbet litt av når jeg tenker etter. Uansett, siden den gang så har det jo skjedd en hel del og det aller største er vel det av vi har blitt gravide. Skriver man det sånn ? Vi er jo to om det. Malin blir storesøster i Juni 2017. Vi gleder oss enormt.

Siden jeg er type 1 diabetiker så har jeg en hel del ekstra kontroller og oppfølginger rundt meg hele tiden sånn at ting skal gå så bra som det kan. Till nå har det ikke oppstått noen komplikasjoner enda og jeg er i uke 13+5. Vært på 2 ultralyder og begge gangene var store opplevelser. Kan vel si at det ligger en veldig livlig liten baby i magen. Tenkte skrive mere om dette senere da det er ganske mye, men ville bare gi fra meg ett lite livstegn igjen :)


/Linn B


#gravid

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

​God kveld folkens. Endellig har jeg funnet sofaen. Dagene i det siste har vært hektiske. Vi holder på med forberedelser til varetelling på jobben, og det er så mye som må være klart. Heldigvis føles det som om alt er i rute nå, så tror det kommer til å gå bra. Jeg har vært i begravelse idag. Tatt farvel med min kjære oldemor. En hyggelig seremoni med kun de nærmeste familie medlemmene. En flott måte å ta farvel på. Hun blir plassert å en hyggelig liten grav, sammen med sine foreldre. Det er også hyggelig å tenke på :)

Håper dere fortsatt har en fin dag. Jeg kommer sterkere tilbake i morgen. Da har jeg fri :)


//Linn

Likes

Comments

Det hele startet med at vi var på ferie i en liten. liten by. I denne byen var det en fornøyelses park på størrelse med en litt større parkeringsplass. Det var liksom bare plass til 5-6 karuseller og noen få boder og ingen av dem var spesielt store. Det var 2 berg-og-dalbaner og noen småkaruseller som de hestene som kjører rundt og rundt osv. Vi hadde med oss Malin og vi følte at vi virkelig hadde funnet det perfekte stedet å tilbringe sommeren på. Det var bare det at tivoliet var så øde og forlatt. Det så rett og slett etterlatt ut. Bodene med mat var brutt ned av naturen, det var ugress og trær over alt og det jobbet 2 personer der. To unge mennesker. En gutt og ei jente. Billett bodene var ubemannet og alt var på en måte gratis. Men vi var så fornøyde med dette stedet og det var også mange mennesker her. Vi begynte jo etterhvert å ville teste ut litt karuseller og siden Malin er så veldig glad i berg-og-dalbaner var det en av de største vi ville prøve. Den var ikke særlig stor.. Vi leste på beskrivelsen og man skulle da altså sitte i en rund vogn og holde seg fast i ett håndtak på midten. I følge bildet hvertfall. Sannheten var noe helt annet. Det stod noen barn forran oss i køen og etterhvert som de gjorde seg ferdig ble det vår tur. Det som møtte oss var langt ifra det vi hadde ventet på.. Karusellen bestod av en badering på størrelse med ett lastebildekk. Man skulle sitte i midten og holde seg fast i håndtakene på siden. Det hadde funket, hadde det ikke vært for at det ikke var noen form for at den var festet til banen. Ikke engang ett gjerde rundt. Ingen sikkerhet i det hele tatt. Han som stod forran oss gjorde seg klar og satte seg i. Han klarte seg opp bakken, men så ble ringen i ubalanse og skled av karusellen og rett ned på bakken, med han i. Og personalet stod og lo. Som om det var det mest naturlige i verden. Ikke fader att vi skulle kjøre den. Samtidig som det to menneskene som jobbet her stod og lo forandret hele fornøyelses parken seg til ett eneste stort øde nedlagt sted hvor det ikke var noe som helst som fungerte og ikke en eneste person. Bare masse igjen grodde båser og boder som om det hadde stått tomt og urørt i flere 10-år.


jeg måtte bare få delt fra meg dette. Men jeg hadde altså en så sykt creepy og skremmende drøm inatt. Jeg er ingen drømmetyder og har ingen anelse om det betyr noe som helst, men skremmende var den uansett. Om noen vet så gi lyd ;)

Bildet er lånt av google, prøvde å finne nettstedet til bildet for å linke den, men interwebs finner ikke siden. link til nettstedet står også på bildet om noen vil prøve å få tak i det.

Likes

Comments

Den siste uken har jeg hatt så sykt problemer med å kontrollere blodsukkeret mitt. Jeg har hatt høye og lave verdier om hverandre og det er så utmattende. Men etter at jeg våknet med perfekte verdier med 5,2mmol/liter i dag tidlig, så har jeg holdt meg rundt 6 mmol/liter i hele dag. Det er der jeg trives best. Jeg har vært på jobb idag også.. Sluttet litt over 16 og har vel egentlig liggi på sofaen siden da. Har en hodepine som ikke helt vil slippe og jeg er så sliten. Gleder meg sykt til en fridag i morgen. Ser frem til den, selvom jeg mest sannsynlig ikke kommer til å gjøre noe spesiellt uansett. Jeg har lest daglige dosen med blogger og sett de daglige vloggene så nå er det bare å slappe av og lese og svare på litt mails, jobbe litt med bloggen osv. den siste tiden frem til Malin skal legge seg.


Likes

Comments

Heisann dere!

Det ble visst ikke helt tid til denne bloggen igår. jobber så lange dager og da er egentlig ikke dataen det første jeg tenker på når jeg kommer hjem.. Samma som idag. Egentlig min fridag, men jeg stiller jo selvfølgelig allitd opp når noen behøver meg. Uansett har jeg endelig kunnet sette meg ned i sofaen med tv'n. Malin er ute å leker med naboene på lekeplassen. Endelig, nå har hun ventet så lenge på noen som kan være med henne ut å leke. Jeg tenkte egentlig jeg skulle spise litt også fortsette å se på tvn. Dette ble egentlig ett mere "livstegns innlegg" Håper dere fortsetter å ha en fin dag!

Likes

Comments

God søndag dere!

Altså jeg har nettopp spist frokost! Jeg og Malin våknet rundt 11. Hvor sykt er ikke det. Virker som vi trengte en skikkelig god søvn idag. Det er såå lenge siden jeg sov så lenge. Vanligvis blir jeg veldig tung i hodet og enda mere sliten når jeg sover for lenge, men idag var det faktisk bare deilig. Nå skal jeg gi Malinsen litt oppmerksomhet også skal jeg på jobb kl. 15.


Forresten ,når jeg sjekket facebook idag, så poppet dette bildet opp som ett minne. Tenk at det er hele 5 år siden den lille jenta mi var nyfødt. på bildet er hun 13 dager gammel. Jeg smelter<3

Likes

Comments

En liten oppdatering til før jeg legger meg. Jeg mistet en veldig fin person igår. Min oldemor gikk bort. En sprek dame på 92 år. Døde fredelig og stille. Hun rakk å bli tippoldemor til 2 fine barn før hun sovnet. Hvil i fred. Nå er du endelig sammen med farmor igjen. Vi sees. 💓

Likes

Comments

Heisann dere!

Nettopp vært en tur på butikken. Handlet inn dagens middag, byttet en bukse og kjøpt litt pynt til de tomme hyllene på veggen i stuen. Jeg har vært på jobb idag, så nå er jeg ganske så sliten. Blir vel å sette seg i sofaen.

Igår kveld tikke det inn en melding på Facebook av svigermor. Hun takket for besøket. vi var nemlig der en liten tur igår, da vi bestemte oss for å ta middagen på en restaurant i  "byen". Jeg er så heldig når det gjelder den familien jeg ble en del av for snart 7 år siden. kunne virkelig ikke fått en bedre familie. Jeg har ikke noe problem med å sitte hos svigermor å prate, eller dra dit alene. Søstrene hans har jeg hengt mye med og jeg kommer veldig godt overens med også. Det er sånn det skal være. Det varmer.

  • 11 lesere

Likes

Comments

Heisann dere. Fri idag og det er så deilig! Lovte Malin å titte igjennom nettsider og finne litt klær å bestille idag. Det nærmer seg jo høsten så det er greit å få fyllt på litt i skapet med litt tykkere og varmere tøy. Malin er litt spesiell når det kommer til klær og har panikk for strømpebukser som har sømmen forran tærne og ikke over. Jeg vet ikke hvorfor, men vi har i hvertfall gått igjennom og funnet litt strømpebukser som har sømmen over tærne. Så da legger vi inn en bestilling på strømpebukser også får hun åpne pakken når den kommer. Dette er hun selvfølgelig klar over, at pakken kommer på posten og gleder seg allerede til det. Bare synd det er helg og den ikke kommer før neste uke.

HER // HER // HER

HER // HER

Likes

Comments

Jeg ble så lykkelig da Mathias tilbød seg å kjøpe pizza etter jobb isdag. Kunne ikke vært noengang jeg aller helst hadde lyst til å trøkke i meg detter jobb idag. Jeg er så sliten og så utrolig glad for at denne dagen er over og at jeg ikke skal på jobb i morgen. Det er ombygging uke på jobb og det resulterer oftest i at hele butikken skal endres på til nytt reklameblad og det andre skal få en ny plass. Nå tar jeg kvelden, da hele kroppen verker som fy. Jeg har ryddet stuen og tent lys. Koser meg med åndenes makt. Ha en fin torsdag!!

Det har vært tungt å leve idag. Haha. Ikke noe negativt altså. Men været vi har nå tar knekken på meg..  Idag har jeg omtrent gått rundt å svettet uten noen grunn pga. Fuktigheten i luften​. Hodet har vært tungt og jeg har rett og slett følt meg tung generelt. Det skal bli godt å få ta seg en dusj og legge seg snart! Ha de fint videre i kveld :-)


Likes

Comments