God kveld dere!

Idag fikk jeg fri fra jobben og det er jeg veldig glad for. Kroppn begynner å bli tung og jeg takker ja til alle muligheter jeg har for å få hvilt denne kroppen. Inatt hadde jeg så ille halsbrann at jeg trodde halsen skulle brenne opp. Funker ok om jeg ligger på venstre siden, men jeg har i tillegg veldig rastløse ben for tiden så jeg klarer ikke å ligge så lenge i samme stilling. Fikk hentet ut mere medisin idag, så nå skal jeg sove godt inatt, håper jeg!

Malin har vært hos mormor i helgen, så det første jeg gjorde idag når jeg våknet, var å spise frokost med noe annet enn tegnefilm på tv'n. Etter det fikk jeg ut på plattingen for å henge opp klær, merket at det var varm lutft. Sjekket gradestokken og den viste 13 grader i skyggen. Endelig litt varme. Det skal sies at skyggen fortsatt er litt kjølig, men da jeg fikk for meg at gangen skulle vaskes og åpnet døren ut på solsiden, da merket jeg hvor varmt det egentlig var! Så dagen idag har vært herlig. Sol og varme. Våren er rett rundt hjørnet på alvor.

Vi hentet Malin vet 15-tiden og dro i butikken og handlet grillmat. Ryddet plattingen, byttet duk på bordet og spiste ute. D E I L I G !

Nå skal jeg egentlig bare henge opp en runde til med klær og så skal jeg legge meg jeg også ! I morgen er det jobb igjen.


Vi snakkes snart!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei dere! Jeg var så sikker på at jeg hadde postet en sånn rapport her før, men jeg finner den ikke igjen. Uansett, idag er vi bikket uke 29 og jeg merker nå at det virkelig ikke er lenge igjen og jeg føler spenningen stiger. Gleder meg så masse til å møte den lille jenta som gjemmer seg i magen. Hun er så utrolig aktiv om dagen og jeg har tydelig merket mere og mere av henne. Jeg har kjent noe jeg tror er bitte små fingre. Men også tydelig en rompe og hode. Kjempe morsomt å erte de små bevegelsene hun gir fra seg :)


Termin: 7. Juni 2017

På vei: 29 uker

Igjen til termin: 79 dager ca

kjønn: Jente

Bestemt navn?: Jepp :)

Aktivitet innenfra: Det er aktivitet meste parten av dagen. Mere bevegelse enn rolig for å si det sånn.

Vekt økning: Ca. 7-8 kg.

Barnerom ferdig: Ikke selve barnerommet i seg, ettersom det ikke finnes noen akkurat nå, men hun har fått ferdig soveplassen sin og det er inne hos oss.

Innkjøp til babyen; Nå tror jeg faktisk vi har alt vi trenger. venter bare på mere sengetøy.

Strekkmerker: Jeg tror ikke jeg har fått noen nye, men jeg har jo noen fra graviditeten med Malin.

Plager: Jeg har slitt med blodsukkeret siden jeg er diabetiker og jeg sliter en del med ryggen, akkurat nå er det ingen konkrete plager som går utover min hverdag.

Matkikk: Nei.

Neste kontroll: 30. Mars

Likes

Comments

God torsdag dere! Snart helg nå. Jeg gleder meg til helgen. Jobber lørdag, men har fri søndag. Idag har det vært strålende vær ute og merker godt at den skikkelige vår temperaturen er rett rundt hjørnet.

Jeg var en tur på jobben idag også. Var utviklingssamtale med sjefen og jeg har ingenting i mot å stille opp på fridagen min. Det underletter bare for henne :).

Når vi kom hjem idag, så lovet jeg Malin å plante litt. Vi plantet gressløk og markjordbær. De skal riktig nok stå inne en god stund, men da slapp vi alt styr med jordsøl inne. Ellers i helgen så skal Malinsen til mamma. Hun elsker kosehelger sammen med mormor, så jeg kjører henne dit i morgen etter jobb.

Likes

Comments

Hei hei!

Idag våknet jeg brått av at telefonen ringte. Det var jordmoren min som skulle si ifra at verdiene fra blodprøvene jeg tok forrige uke var veldig lave og at jeg behøver jerntabletter. Så da var det vel bare å dra på apoteket å få tak i det. Så ringte diabeteslegen for det gjør han hver onsdag. Og han var veldig fornøyd med verdiene mine og det er jo også kjempe bra! Jeg hadde også en tannlege time idag. For ca 1,5 år siden så knakk jeg en del av framtanna mi og etter det har jeg hatt ett implantat som det var på tide å fikse nå. De satte inn nytt og tannen ser fin ut igjen. Skal tilbake på tirsdag og fikse resten. Passet på å Besøke moren til Mathias og på vei hjem handlet vi litt. Det har vært en hektisk dag og det merker jeg på kroppen. Malin er i seng, men hun er så himla trassig på sovingen sin for tiden. Soving er liksom noe hun har bestemt seg for at ikke eksisterer, så noen dager kan det ta litt tid. Hun er ihvertfall i seng og hun er stille. Nå skal jeg kose meg i sofaen med litt TV, før jeg også tar kvelden :)

Likes

Comments

Vi nærmer oss slutten av mars med stormskritt og april er rett rundt hjørnet. April er den måneden den deiligste måneden jeg vet om. Det er også bursdags-måneden min som også noe jeg gleder meg til hver vår. Men det er ikke det dette innlegget skal handle om, men grunnen til at jeg liker april så godt. Det begynner å bli litt mere fargerrikt ute. Gresset begynner å bli grønnere og trærne begynner å sprette blader. Dessuten så begynner det virkelig å bli varmere ute. Det å gå en tur i vår-solen, knall blå himme og våt asfalt. Ikke våt fordi det har vært dårlig vær, men våt fordi solen har smeltet siste rest av snø og is som sildrer langs bakken. Har du noen gang hørt det ? Om ikke så anbefaler jeg deg å gå en tur ut i vårsolen. Det er idyllisk.

Har de siste årene vært så himla dårlig på å ta bilder. slenger med noen ett sommer og ett vår bilde av Lille Malin i 2013.

Likes

Comments

God morgen dere!

Har vært oppe en god stund og er i full gang med husarbeid selv om jeg burde sitte rolig å slappe av ettersom jeg har en kveldsvakt foran meg i dag. Jeg vil bare så gjerne at det skal vær nydelig her i morgen når jeg våkner. Haha. Da har jevn nemlig fri igjen. Hele 3 dager. Har en liten tannlege tid i morgen for å fikse framtanna mi som knakk for drøyt 1 år siden. Har hatt en tann som har vært der intil videre, men i morgen skal den altså fikses ordentlig håper jeg.

Nei, husarbeid it is. Passer på nå mens jeg har energi. Blir rastløs av å ikke ha noe å gjøre.

Likes

Comments

God mandag alle sammen!

Dagen idag startet ganske brått. Jeg hadde så vidt stått opp da jeg ble ringt etter i dag tidlig. Sykdom på jobb så jeg ble spurt om å ta åpningspasset. Det gjør meg ingenting. Da kommer jeg tidligere hjem og kan bruke mere tid sammen med Malin. Dette er 4 av 5 dagen og det har gått overraskende bra. Har bare i morgen kveld igjen også skal jeg få slappet av litt igjen. Jeg føler meg mye bedre om dagen og kjenner at jeg har fått tilbake energien. Jeg føler meg overhodet ikke så utmattet lengre. Jeg sliter litt med noe jeg tror er en påbegynnende bekkenløsning. For tilfellet er det bare værst når jeg sitter og skal reise meg opp og om jeg går lengre strekninger. Jeg hadde det allerede fra uke 17 eller noe når jeg gikk gravid med Malin og dette er ikke helt det samme, så jeg håper jo på at jeg slipper at det blir værre. for med Malin var det så vondt at jeg ikke kunne gå noe sted uten støtte. Jeg husker jeg ble sykmeldt 2,5 mnd før permisjon pga. dette. Over til permisjon! Jeg har 10-11 arbeidsdager igjen. Det vil si at jeg har 18-20 dager igjen til permisjon. kommer ann på om jeg jobber den siste helgen eller ikke :) Jeg gleder meg!!!

Likes

Comments

God fredag!

Min kjære hentet meg på jobb idag. Kunne gått hjem, men ryggen sier at det er noe jeg ikke burde gjøre. Det ble hjemme laget pizza idag og det smakte så godt.

Jeg var tilbake på jobb igjen idag også. Det gikk faktisk overraskende bra. Hvis man ser
bort ifra at jeg fort blir andpusten og må ta noen pauser. Har en jobbe helg forran meg og  er veldig spent på hvordan det skal gå. Ser på åndenes makt akkurat nå, men blir snart å sove. Har åpningspasset i morgen :)

Idag har aktiviteten i magen vært ekstrem. Tror hun driver å turner. Elsker virkelig den følelsen av at hun beveger seg og viser at hun har det bra :) ❤️

Likes

Comments

God torsdag dere !

Idag har vi vært på helsestasjonen for å sjekke så alt står bra til. Vi fikk høre hjertet til E. Og både hun og jeg har det kjempe bra akkurat nå :)

Igor var vi på sykehuset for ultralyd og vanlig møte med diabetes legen. Ultralyden viste at hun har vokst bittelitt mere enn normalt, men fortsatt ikke noe som tyder på unormal tilvekst. Dette blir selvfølgelig fulgt opp ettersom jeg har hatt litt problemer med blodsukkeret, og dette er grunnen til at hun har lagt på seg. neste ultralyd er om 4 uker. Altså, den 12. April. Blir spennende å se om de endringene vi bestemte oss for å gjøre hjelper på dette.

Ellers idag har vi egentlig ikke gjort så mye. Slappet av, rydde litt og rett og slett tatt det rolig :) imorgen er det tilbake på jobb. 5 dager før det er litt fri igjen. 24 dager til permisjon. 3 uker til jeg har bursdag :D

Bare måtte mimre litt. På bildet, er Malin 1 dag gammel <3

Likes

Comments

Heisann dere!

Jeg sitter litt med den paniske følelsen av å ikke bli klar med noe som helst før E. kommer. Jeg er i uke 28 og jeg vet at jeg innom 10-11 uker har henne i armene mine, men man vet aldri hva som kan skje. Malin ble født 9 dager etter termin så ca. 1,5 uker overtid. Pga. at jeg er diabetiker vet jeg at jeg ikke kommer til å gå overtid og er av den grunn litt mere begymret for å ikke bli ferdig med alt i tid. Jeg har allerede vasken alle klærne ên gang for å få bort kjellerlukten av babyklærne og de er pakket ned i kommoden. De skal vaske engang til når jeg får beskjed om hva som skjer videre og hvordan ting blir rundt fødselen.

Jeg tror også at mye av dette behovet for å få ting ferdig er fordi at jeg ikke hadde noe klart når Malin ble født. Vi hadde akkurat kommet i orden i ny leilighet og vi hadde bodd der drøyt 1 mnd. Altså, jeg hadde jo alt klart av seng, sengetøy, stellebord og sånne praktiske ting for det var vi så heldige å arve av onkelen og tanten min. Men ut i fra det så var ingenting klart. Ikke fødselsbagen, ikke min bag, ikke bleier eller noe sånt. Jeg visste virkelig ikke hva jeg gikk til og google ble på langt nær brukt like mye da, som nå. Nå har jeg googlet omtrent alt av lister som finnes, så nå er jeg forberedt, behøver bare å få tak i siste rest, men det slår jeg meg til ro med :)

Nei, det er spennende. Imorgen skal vi en tur til spiecialistene på sykehuset igjen og det er på tide med ultralyd igjen. Gleder meg til å se igjen den lille jenta mi. Og se om hun vokser som hun skal :)

Likes

Comments