God kveld!  Alt startet vel egentlig med tlf.  Samtalen med diabeteslegen igår tidlig. Ettersom blodsukkereret mitt har vært veldig vanskelig å få kontroll på så har jeg liggi på en del høye verdier. Det er jo dette som verken er bra for meg eller bebisen. Hvertfall ikke bebisen. Etter diabeteslegen var det besøk hos barnmorska for 25 ukers kontroll. Alt så og hørtes bra ut der. Hun var ikke heller så veldig begeistret for sukkerverdiene mine,  så jeg fikk ny tid hos lege idag,  som endte med 16 dager sykmelding. Rett og slett for å få kroppen til å slappe av og få orden på verdiene mine igjen. Vil jo selvfølgelig at lille bebisen skal ha det trygt å godt inne i magen de siste 3 månedene som gjenstår.

Over til noe annet!  Den nye vognen kom idag. Og jeg elsker den. Den er så nydelig,  den er stor og fin og akkurat sånn jeg ville ha den,  om ikke bedre faktisk. Romslig og perfekt. Skal prøve å få tatt noen bilder av den etterhvert,  men dere kan jo få se en stolt Malin som har fått håndtaket i perfekt trille høyde.

Virkelig veldig fornøyd med denne.  Jeg er ikke så fan av de nye vogn typene og vil heller ha noe massivt og kraftig. Med stor god plass under. Denne er perfekt .

Nå skal jeg legge meg og prøve å smelte inn at jeg ikke skal på jobb i morgen. Uvant,  men føler at det skal bli veldig deilig å få slappet skikkelig av.

Likes

Comments

Vi var jo på IKEA igår og kjøpte en kommode.  Den skal stå inne på rommet til Malin og begge jentene skal ha klærne sine i den. E. Skal jo dele rom med Malin når hun blir stor nok. Skal ikke legge skjul på at jeg allerede har sortert alle babyklærne som Malin har brukt. Jeg er så redd for at de siste ukene skal gå for fort og at jeg ikke rekker å bli ferdig. Jeg har jo allerede planlagt når jeg går av i permisjon og hvor lenge jeg skal bli hjemme.

Fikk god hjelp med sammenskruing av kommoden og hun var veldig stolt av det.

Likes

Comments

Idag var det på tide med en ny kontroll hos diabeteslegen,  på sykehuset. Fikk også snakke med en fødselslege og vi pratet mye om dette med diabetes og graviditet og om hvorfor de har så tette kontroller. Føles mye tryggere nå som jeg vet litt mere om hva det går ut på.

Siden vi også har veldig lang kjørevei til sykehuset og siden møtet jeg hadde ikke aner mere enn 20-30 minutter,  så bestemte vi oss for å dra alle sammen. Vi skulle uansett inn på IKEA å kjøpe en kommode som Malin og E. Skal ha klærne sine i. Etter det bestemte vi oss for å overraske Malin med en tur til Leos lekeland. Hun ble så glad og absolutt èn perfekt avslutning på dagen :)

Jeg er så stiv å støl om dagen,  så dette med leking tar Mathias seg av heldigvis. Hadde vært kjedelig for henne om hun måtte leke alene. Hun har verdens beste pappa :)

Likes

Comments

Heisann dere. Her nytter vi søndag til det fulle og vi har fortsatt ikke kommet oss ut av pysjen. Har litt klesvask å ta ikapp idag, men annet enn det er det ikke mye som står på skjemaet. Lurer kanskje på å dra å kjøpe sjelke til Malin, ettersom det snør idag og akebakken er ganske fin.

Vi tok oss en runde på senteret igår også når vi likevel var der å skulle handle mat. Malin hadde spart penger til en liten dukke hun har ønsket seg en stund og når vi var der inne så vi også at de hadde 70% på superfine ugle sparebøsser. De kostet oss 37kr og vi kjøpte to. Det var rart. Vi kjøpte en til hver av barna våre. Dette er nok det første vi har kjøpt til E. Som faktisk gav fra seg en litt emosjonell følelse og som gav meg enda mere følelse av å skulle bli tobarnsmor. Litt rart, men samtidig veldig fint. Idag går jeg inn i uke 23. Det var denne uken jeg skrev statusrapport med Malin for første gangen. Tenkte gjøre det samme nå, morro å sammenlikne de to senere :)

Likes

Comments

God morgen dere!  Jeg Hadde vel egentlig tenkt å oppdatere en gang til i går kveld, men mannen klarte å brenne seg på hånden,  så kvelden gikk til å kjøle ned og behandle såret. Mye bedre idag heldigvis, selv om natten har vært lang.

Vi varen tur i svømmehallen igår også. Det var så deilig. Malin er jo som faren sin,  en skikkelig og fisk når det kommer til vann.  Hopper fra kanten og dykker etter ringer og i det hele tatt. I motsett til meg som lærte å svømme når jeg var 13 og som er livredd for å få hodet under vann.

Det er i hvertfall veldig deilig for ryggen. Jeg badet veldig mye når jeg gikk gravid med Malin men jeg hadde en del værre ryggproblemer da. Er forresten i uke 22 idag og tenkte etterhvert å begynne med ukes oppdateringer.  Synes alltid det er spennende å lese om selv, så tenker hvorfor ikke.

Må bare legge med ett bilde fra noen somre siden. Jeg lengter til den kommende sommeren. Har så mye å se frem til.

Likes

Comments

God kveld!

Dette har vært en hard uke. 5 lange arbeidsdager og jeg ser allerede frem til helgen. Da har jeg fri.

Det som er med disse lange arbeidsdagene er at jeg havner veldig i tenkeboksen når jeg kommer hjem å slapper av. Det som jeg har tenkt en del på disse siste dagene er det å få ett nytt barn til familien. Jeg elsker allerede Malin av hele mitt hjerte. Klarer jeg virkelig å elske ett barn til,  like mye?  Heldigvis så kjenner jeg allerede på kjærligheten som tobarnsmor ettersom lille E. Er veldig aktiv om dagen. Vi knytter ett bånd til hverandre. Et bånd som skal vare livet ut. Jeg vet jeg kommer til å elske begge barna mine like mye.

En annen ting jeg tenker veldig mye på,  er hvordan Malin vil ta det den dagen E kommer til verden. Blir hun skuffet, blir hun lei seg,  er hun redd for at hun ikke kan få all oppmerksomhet?  For meg er det veldig viktig å inkludere fra dag én. Hun skal ikke føle seg mindre elsket eller mindre verdt. Hun er fortsatt Malin,  høyt elsket. Derfor er det også viktig for meg at venner og familie også inkluderer henne. De fleste har allerede flere barn, så de vet nok litt om hva de bør gjøre. Gleder meg til den dagen jeg kan ta det første bildet av de to søstrene sammen.

Vi snakker veldig mye om den nye babyen. Forklarer hvordan hun vil være de første ukene. Malin har kjente spark og elsker å synge nattasang til babyen. Hun kommer til å bli en fantastisk storesøster. Hun er fantastisk.

Likes

Comments

God kveld og god lørdag!

Malin fikk plutselig overnattingsbesøk av fetter sin igår. De er nesten like gamle så de leker fint med hverandre. Første gangen Malin har overnattingsgjest på sin egen alder, så kan ærlig innrømme at å få de to til å sovne igår var litt av et prosjekt, men de sovnet etterhvert. Idag kom også søsteren min på overnatting, så kan trygt si vi har fullt opp med folk her nå. I skrivende stund leker de på rommet til Malin med byggeklosser tror jeg. De ler og har det gøy hvertfall

Over til noe annet. De siste dagene har lille E. i magen blitt mere og mere aktiv og spesiellt på kvelden. Selv om hun fortsatt er veldig liten og ikke så sterk, er noen av sparkene hun gir fra seg skikkelig ubehagelige, men jeg kan ikke beskrive hvor fin den følelsen er, det å kunne ligge å kjenne at hun romsterer og flytter på seg der inne. Bevegelsene er også så tydelig at man kan kjenne de på utsien. Både Malin og Mathias har kjent dem og Malin var så stolt. Hun gleder seg så masse til å bli storesøster.

Likes

Comments

God kveld! 

Det var ikke meningen det skulle bli så sent,  og jeg som skal tidlig på jobb i morgen. Jaja,  jeg har hvertfall rukket å brette 3 dunker med klær og det var deilig å få unnagjort. Jeg hadde egentlig tenkt legge meg nå,  men så oppdaget jeg at Det hadde kommet en ny episode av timeless på Viaplay og den må jeg bare se først. Samtidig som jeg endelig kan slappe av å kjenne E. Sparke og kose seg inne i magen. Hun begynner virkelig å bli sterk nå.

Verdens nydeligste pusekatt,  elsker å kose magen :) ❤️

Likes

Comments

God kveld! 

I skrivende stund sitter jeg og momser minitomater. Det er min "craving" under denne graviditeten.  Absolutt ikke værst.  Mathias sitter å spiller resident Evil 7.  Et nytt skrekkspill som kom til VR brillene idag. Ganske spennende å se på.

Begynte på jobb kl. 12 idag. Har vel egentlig bare rukket å lage mat siden jeg kom hjem. Gikk faktisk greit å jobbe en sånn lang dag. Litt slit for ryggen,  men ikke vondt. I morgon har jeg fri og det gleder jeg meg til. Sove litt lenger og kose meg hjemme sammen med Malin.

Likes

Comments

God kveld fine lesere!

Jeg liker å ligge å skrive dagens innlegg når jeg egentlig har tatt kvelden. Er vel straks i drømmeland tenker jeg. Idag var jeg tilbake på jobb etter en helg med masse soving. Jeg skulle ville hatt enda lengre fri. Jeg er så utrolig sliten om dagen. Jeg ønsker meg en ferie hvor jeg bare kan slappe av. Jeg gleder meg allerede til å gå inn i mamma-ledigheten. Jeg har satt datumet og teller dager. Det er nemlig ikke så alt for lenge til. Jeg vet at jeg kommer til å bli borte ganske lenge. Jeg behøver den fritiden jeg kan få. Jeg begynte å jobbe allerede når Malin var 7mnd. Og det vart alt for tidlig. Denne gangen skal jeg bruke de dagene jeg har fått tildelt og nyte ledigheten til det fulle!  Ser frem til det! 

Den fineste jenta jeg vet om!  Hun gleder seg så masse til å bli storesøster og har allerede planlagt dagene. Håper ikke hun blir alt for skuffa når hun skjønner hvor lite en nyfødt baby kan gjøre.

Likes

Comments