Først må jeg bare si at jeg er så utrolig dårlig på det her. Dagene flyr ifra meg og jeg glemmer bort alt som har med bloggen å gjøre. Jeg lover ikke at jeg skal bli bedre, Det har jeg prøvd. Hehe.


Igår var jeg endelig tilbake til den egentlige diabetes legen min. Etter over ett halvt år på et annet sykehus pga. Graviditeten. Det var så koselig å se henne igjen :)


Det største høydepunktet fra det møtet var at hun ville gi meg en freestyleLibre. Sensor som holder koll på blodsukkereret verdiene mine. Altså behøver jeg ikke å stikke i fingeren hver gang lengre. Sensoren sitter i armen igjen scanner enkelt overmoden telefonen. Helt fantastisk. Er så glad teknologien er såpass godt utviklet.


#diabetes #freestylelibre

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Nå har jeg akkurat fått Emma til å sove. Hun har vært litt urolig på kvelden i dag. Veldig kosesyk og hun har nesten ikke sovet i dag. Dessuten har hun hengt i puppen så jeg mistenker økedøgn. Sa jeg at hun sov? Jeg tok feil.

Vi begynte å rydde boden idag. Fy fillern å mye dritt vi har samlet på gjennom disse 6 årene som samboere. Vi har fått sortert ut av boden ute og det resterende er det dere ser på bildene. Det skal selges og noe av det skal kastes. Pengene vi får av det som selges skal brukes på å lage ett hobbyrom i lille boden inne. Det blir høstens prosjekt å få det ferdig. Akkurat nå angrer jeg sterkt. Vi har ting over alt!

Likes

Comments

Contains affiliate links

//annonselenker//

Idag har vi vært på enda en vekstkontroll med Emma. Ettersom Emma er født i uke 36 er hun regnet som prematur og ettersom hun ikke la på seg riktig så mye som de ville hun skulle før vi fikk reise hjem fra sykehuset når hun ble født, har vi hatt veldig hyppige kontroller på helsestasjonen. Noe jeg har vært mest redd for er at melken min ikke gir henne nok næring. Jeg fullammer 100% og selvom det tok nesten to uker før vi kom skikkelig igang med ammingen var jeg fortsatt litt skeptisk på om jeg faktisk klarte å opprettholde behovet til Emma. Jeg var altså redd hun ikke skulle få i seg nok næring. Jeg har også fått en del tettere kontroller for at sinnet mitt skal slappe av og for at jeg skal bevise for meg selv at jeg ikke har noe å uroe meg for. idag fikk jeg bevist det for siste gang. Melken min er god nok og hun får akkurat den næringen hun trenger.

Hun er nå 8 uker og er 59cm lang og veier 5620g. Stoor jente. Men, dette betyr også at vi må opp ett hakk i klær. Derfor har jeg tittet litt på nettet og funnet noen bodyer på salg. alt fra 30-50% De er fra name it og det er for tiden favoritt merket mitt når det gjelder babyklær. De har så mye fint! Hun bruker 62 nå, (56 passet i 2 dager. hun er født 5 kg )men det begynner å bli litt i trangeste laget, så det er på høy tid å oppgradere til 68. Bodyene under er noen av de jeg falt for.

Likes

Comments

God mandag! Håper derealle har fått en fin start på uken om dere har ferie eller jobber. Jeg har vært hos mamma en tur og jeg har hatt besøk av mine to favoritt personer. Vi spiller Crash Bandicoot for harde livet. Kan ikke huske at det var så vanskelig.

Når vi var i Risør var jeg inne om Libris Og tittet på bøker. Kjøpte litt inne i butikken, men da jeg hadde betalt og skulle gå tittet jeg på bøkene på bordet på utsiden. Der falt vi for en perlebok. Den var 50% og det var ikke i tvil om at vi skulle ha den boken. 79 kr var absolutt verdt det :)

Så mange fine mønster. Planen var at jeg og Malin skulle gjøre dette sammen, men det endte opp med at jeg ble alene om å perle. Jaja, jeg synes hvertfall det var morro!

Likes

Comments

Jeg tror jeg smelter <3 Den siste uken har Emma virkelig vist interesse for mye som skjer rundt henne og hun har begynt å reagere på ting hun synes er morsomt. Klarte å fange dette smilet på bilde :)

Likes

Comments

Oj da. 26 mars. Det var sist jeg blogget her. Det er jo en stund siden og mye har skjedd. Jeg har for det meste blogget på den andre bloggen min på blogg.no (trykk for å komme dit) Der kan dere lese alt som har skjedd i mellomtiden. Verdens nydeligste Emma ble født 16. Mai. Det er vel det største som har skjedd siden 26. mars. Er så lykkelig over det. Ville bare stikke innom å oppdatere litt. Skal oppdatere mere med bilder senere. Jeg lover :)

Likes

Comments

God kveld dere!

Idag fikk jeg fri fra jobben og det er jeg veldig glad for. Kroppn begynner å bli tung og jeg takker ja til alle muligheter jeg har for å få hvilt denne kroppen. Inatt hadde jeg så ille halsbrann at jeg trodde halsen skulle brenne opp. Funker ok om jeg ligger på venstre siden, men jeg har i tillegg veldig rastløse ben for tiden så jeg klarer ikke å ligge så lenge i samme stilling. Fikk hentet ut mere medisin idag, så nå skal jeg sove godt inatt, håper jeg!

Malin har vært hos mormor i helgen, så det første jeg gjorde idag når jeg våknet, var å spise frokost med noe annet enn tegnefilm på tv'n. Etter det fikk jeg ut på plattingen for å henge opp klær, merket at det var varm lutft. Sjekket gradestokken og den viste 13 grader i skyggen. Endelig litt varme. Det skal sies at skyggen fortsatt er litt kjølig, men da jeg fikk for meg at gangen skulle vaskes og åpnet døren ut på solsiden, da merket jeg hvor varmt det egentlig var! Så dagen idag har vært herlig. Sol og varme. Våren er rett rundt hjørnet på alvor.

Vi hentet Malin vet 15-tiden og dro i butikken og handlet grillmat. Ryddet plattingen, byttet duk på bordet og spiste ute. D E I L I G !

Nå skal jeg egentlig bare henge opp en runde til med klær og så skal jeg legge meg jeg også ! I morgen er det jobb igjen.


Vi snakkes snart!

Likes

Comments

Hei dere! Jeg var så sikker på at jeg hadde postet en sånn rapport her før, men jeg finner den ikke igjen. Uansett, idag er vi bikket uke 29 og jeg merker nå at det virkelig ikke er lenge igjen og jeg føler spenningen stiger. Gleder meg så masse til å møte den lille jenta som gjemmer seg i magen. Hun er så utrolig aktiv om dagen og jeg har tydelig merket mere og mere av henne. Jeg har kjent noe jeg tror er bitte små fingre. Men også tydelig en rompe og hode. Kjempe morsomt å erte de små bevegelsene hun gir fra seg :)


Termin: 7. Juni 2017

På vei: 29 uker

Igjen til termin: 79 dager ca

kjønn: Jente

Bestemt navn?: Jepp :)

Aktivitet innenfra: Det er aktivitet meste parten av dagen. Mere bevegelse enn rolig for å si det sånn.

Vekt økning: Ca. 7-8 kg.

Barnerom ferdig: Ikke selve barnerommet i seg, ettersom det ikke finnes noen akkurat nå, men hun har fått ferdig soveplassen sin og det er inne hos oss.

Innkjøp til babyen; Nå tror jeg faktisk vi har alt vi trenger. venter bare på mere sengetøy.

Strekkmerker: Jeg tror ikke jeg har fått noen nye, men jeg har jo noen fra graviditeten med Malin.

Plager: Jeg har slitt med blodsukkeret siden jeg er diabetiker og jeg sliter en del med ryggen, akkurat nå er det ingen konkrete plager som går utover min hverdag.

Matkikk: Nei.

Neste kontroll: 30. Mars

Likes

Comments

God torsdag dere! Snart helg nå. Jeg gleder meg til helgen. Jobber lørdag, men har fri søndag. Idag har det vært strålende vær ute og merker godt at den skikkelige vår temperaturen er rett rundt hjørnet.

Jeg var en tur på jobben idag også. Var utviklingssamtale med sjefen og jeg har ingenting i mot å stille opp på fridagen min. Det underletter bare for henne :).

Når vi kom hjem idag, så lovet jeg Malin å plante litt. Vi plantet gressløk og markjordbær. De skal riktig nok stå inne en god stund, men da slapp vi alt styr med jordsøl inne. Ellers i helgen så skal Malinsen til mamma. Hun elsker kosehelger sammen med mormor, så jeg kjører henne dit i morgen etter jobb.

Likes

Comments

Hei hei!

Idag våknet jeg brått av at telefonen ringte. Det var jordmoren min som skulle si ifra at verdiene fra blodprøvene jeg tok forrige uke var veldig lave og at jeg behøver jerntabletter. Så da var det vel bare å dra på apoteket å få tak i det. Så ringte diabeteslegen for det gjør han hver onsdag. Og han var veldig fornøyd med verdiene mine og det er jo også kjempe bra! Jeg hadde også en tannlege time idag. For ca 1,5 år siden så knakk jeg en del av framtanna mi og etter det har jeg hatt ett implantat som det var på tide å fikse nå. De satte inn nytt og tannen ser fin ut igjen. Skal tilbake på tirsdag og fikse resten. Passet på å Besøke moren til Mathias og på vei hjem handlet vi litt. Det har vært en hektisk dag og det merker jeg på kroppen. Malin er i seng, men hun er så himla trassig på sovingen sin for tiden. Soving er liksom noe hun har bestemt seg for at ikke eksisterer, så noen dager kan det ta litt tid. Hun er ihvertfall i seng og hun er stille. Nå skal jeg kose meg i sofaen med litt TV, før jeg også tar kvelden :)

Likes

Comments