Ah, idag kom endelig den pakken jeg har ventet på siden romjulen. Det har vært litt problem med denne leveransen og jeg har holdt hyppig kontakt med nettbutikken. Det er i bunn og grunnen min egen feil, da adressen valgte å kjøre autocorrect i det jeg bekreftet køpet. Jeg burde vært litt mere nøyaktig og sjekket en siste gang. Men nå er den hvertfall her :)

Åja, jeg har ikke engang sagt hva det er, haha. Mere stoff!!  Nå kan jeg endelig få testet ut overlocken skikkelig :)

Åå, det er så fine. Gleder meg virkelig til å se hva jeg kan få gjort med disse.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Fy fader denne dagen har ikke vært noe annet enn stress. Alt startet i dag tidlig når Malin skulle leverea på skole. Det var ikke måkt på parkeringsplassen og når jeg skulle ut, ble jeg sittende bom fast. Sendte Leon med bestekompisen i steden. Han satt også fast, men med litt hjelp fra naboene kom han seg løs og fikk levert ungene. Jeg fikk hjelp med å rygge meg tilbake på plass.

Når Malin skulle hentes, valgte jeg å gå med bæresele, men det ble for vindfult og vanskelig for Emma å puste. Ettersom det var måket nå, valgte vi å gå tilbake for å ta bilen i steden. Men, jeg kom meg fortsatt ikke av flekken. Begynte å bli super stresset. Kl. Var 12.00 og Malin slutter 12.20. Hadde ikke sjans til å komme meg avgårde. Ringte søsteren og hun kunne hjelpe meg, men hun satt også fast. Det endte opp med at jeg bar Emma ned til henne i bærestolen og hjalp henne ut på veien. 4 personer måtte dytte. 15 minutter sent kom jeg. Gjennom svett, kald og super stressa.

Likes

Comments

God tirsdag dere! Det er 16. Januar idag og det betyr også at min lille bebis er blitt hele 8 måneder. Herremin som den tiden har gått fort. De siste to månedene har hun virkelig vokst og lært seg så mange nye ting. Hun kan si mamma og pappa og hun klatrer opp og går rundt bordet. Krabbe har hun gjort en god stund og er super stolt hver gang hun plutselig dukker opp når du f.eks er på do. Hun kan sitte og sette seg opp selv. Hun E L S K E R å hoppe! I forhold til søsteren sin så er Emma ekstremt klåfingret. Malin var aldri interessert i noe som helst av pynt. Emma skal helst ta på alt og alt skal prøve å spises!

Jeg gleder meg ekstremt til videre oppfølging av dette blide snille sjarmtrollet av ei jente. Hun smelter i hvertfall meg hver eneste dag

Likes

Comments

God kveld. Mannen er straks ferdig på jobb og jeg sitter egentlig bare å ser på serie og skriver litt. Mamma, som har bodd hos oss de seneste 3 ukene, har endelig fått seg leilighet og begynte flyttingen idag. Hun jobber i kveld og i morgen tidlig, så vi må fortsette i morgen kveld. Bilen vår virker heller ikke akkurat nå, da det er en reim som har ryki, men det er fort gjort å fikse. Den står på parkeringen, vi må bare få den ned til verkstedet først.

vi var på 8 måneders kontroll i dag. Emma legger på seg akkurat som hun skal og har vokst og blitt hele 69 cm lang. Det er 5 cm. bare den siste måneden. store fine jenta :)

Likes

Comments

Ah, besøket hos diabeteslegen tidligere denne uken gikk over alle forventning! Jeg får endelig, etter 2 år med venting prøve en insulinpumpe. Jeg skulle først få være med på puljen som har opplæring den 13. Og 14. Februar, men den gruppen var full så jeg ble forflyttet. Jeg må vente helt til april, som er litt lengre enn jeg først måtte vente, men det tror jeg det er verdt. Aaah. Jeg gleder meg! :)

Dette er den jeg skal teste. Virker kjempe enkel og smidig. Jeg fikk se på den når jeg var hos legen og den er også liten og lett. :)

Q: Noen der ute som har testet denne? Hva synes du i såfall? :)

Likes

Comments

Altså, jeg er så overlykkelig over den mye overlocken, men gud så mye frustrasjon den har utløst de seneste 4 dagene. Svette, sinne og tårer. Jeg fikk den altså ikke til å funke. Jeg leste bruksanvisningen kanskje 100 ganger. Og plutselig bestemte jeg meg for å træ trådene på nytt. JADDA. Den virket. Såå, hva hadde jeg gjort feil? Jo. Jeg hadde ikke fått den ene tråden godt nok den i sporet ved første hakk. Synes jo kanskje det kunne stått at om sømmen blir for løs, sjekk så trådene sitter ordentlig i sporet.

Nå behøver jeg bare litt tid sånn at jeg får klippet ut litt mønster, også skal jeg sy.. Masse.. :D

Likes

Comments

Det er sent. Jeg er sliten. Jeg er så dårlig og håper egentlig bare dagen går over og at kroppen min lar meg hvile. Jeg trenger å bli frisk. Blodsukkeret stiger og er ett ork å stabilisere. Jeg pøser på med karbohydrater, vann og insulin. Passer på så jeg ikke får en ketonstigning. Høyt blodsukker gjør at jeg blir enda mere sliten og ødelagt. Disse to tingene funker ikke sammen for meg.

Emma har også vært syk. Hun er heldigvis bedre Idag. Døgnrytmen er litt på jordet, men ellers er hun ihvertfall på bedringens vei. Tenkte bare å oppdatere litt. Lommer sterkere tilbake :)

Sova ?!

Likes

Comments

God torsdag dere!

Startet dagen veldig uthvilt idag. Første gangen på kanskje 1 uke. Veldig deilig. Det gikk fort over når vi kom litt utover dagen. Hodepinen sprengte på og den holder fortsatt på. Jeg føler hodet trykker på og litt vanskelig å holde øynene oppe.

Idag kom et brev jeg har ventet en stund på. Nemlig størrelsesmerkene til klærne jeg syr. Jeg hadde surret litt med adressen, men de kom frem. Kjempe fine, Såå fornøyd!

Kjempe fornøyd med disse altså. Eller skal kanskje ikke si for mye før jeg har testet de på stoffet, hehe. Men, ja 74 er den størrelsen jeg syr med i. Ettersom det er den størrelsen Emma straks hopper inn i :)

Likes

Comments

Godt nytt år dere!

Idag har jeg vært avgårde og kjøpt meg hotellputer og dobbeldyne. Nå skal jeg virkelig grave meg ned i sengen når jeg skal legge meg. Har hatt lyst på det såå lenge og Endelig fikk jeg kjøpt det. Putene er jo bare helt himmelske. Store og fyldige. Fant ikke så mange sengetrekk jeg likte, men det ble ett i flanell som var billig.

Emma er desverre blitt syk, litt feber og veldig snørrete. Det vil si, jeg tror hun er syk. Det kan være tenner. Hun hadde samme symptomer sist, når hun fikk tennene nede. Vi var i hvertfall ute å gikk en liten tur istad for å få litt frisk luft. Godt for både liten og stor.

Hun har i det siste begynt å klatre. Hun er virkelig overalt. Blir 8 måneder den 16.januar. Tiden går alt for fort. Men jeg elsker å følge med på utviklingen hennes og hun er bare helt herlig.

Likes

Comments

God morgen dere. Jeg er sånn passe trøtt i dag merker jeg. Jeg ble jo sittene oppe  ganske lenge i natt med et lite prosjekt jeg begynte på. Resultatet ble jeg veldig fornøyd med. Jeg lagde jo dette hårbånd et, men tenkte også at jeg ville lage et annet plagg som matchet denne.

Så da bestemte jeg med for å lage en bukse med frynser. I samme størrelse som Emma bruker. Resultatet ble dette.

Passet Emma så bra og nå test krabber hun rundt på gulvet. Kjempe fornøyd.

Likes

Comments