Idag er jeg altså uke 19. Husker allerede første ultralyden uke 7 som om det var igår. Og vente tiden frem til ultralyd uke 12 og vi endelig kunne fortelle venner kjente at vi venter ett nytt mirakel. De første 12 ukene gikk skremmende sakte og ukene etter gikk skremmende fort. Jeg og Malin hadde overnattings party på datarommet på en luftmadrass med masse godis og film igår. Kjempe koselig!  Våknet ekstremt uthvilt og i god form idag. Det ble også en spesiell dag,  siden jeg kunne kjenne bebisen tydelig på utsiden 2 ganger etter hverandre. Og etterat morgenstellet var klart og frokosten inntatt kjente jeg det flere ganger også. Mathias tror også han kjente det, men litt usikker på om det var det han kjente. Uansett. En dag å bemerke seg hvertfall. Jeg ønsker meg virkelig sånne Milestone cards. Synes de erså koselige. Tror. Nesten jeg å bestille meg sånne.

Likes

Comments

Dagene går så fort om dagen.  Helt sykt. Har mye å gjøre om dagen og timer går for fort!  Igår kom den etterlengtede snøen. Malin var temmelig fornøyd da hun tittet ut av vinduet. Tok ikke lange tiden før hun hade klær på og var ute av døren. Idag våknet jeg til 15-. Snaue 18- for 1 times tid siden. Kan bli spennende å se om bilen min vil ut kjøre i morgen. I slike tilfeller er jeg så glad for at jeg bare har 20 min å gå til jobb. Jeg og Malin har bakt kake idag. Mannen i huset har bursdag i morgen og fyller hele 25 år. Han bestilte gulrotkake og gulrotkake skal han få :)

Likes

Comments

God kveld fine dere!

Dagen idag har gått veldig fort. Idag enkel mere uthvilt enn igår.  Har også hatt fri fra jobben idag og det har vært utrolig godt. Det kom bittelitt snø idag også, så Malin var ute å lekte litt med nabogutten også akte de litt i den lille snøen.  Etter en stund bestemte vi oss for å gå ned til senteret for å handle litt. Der var også salg på cubus så Malin fikk seg noen nye plagg. Veldig fornøyd med det. Sitter for øyeblikket å ser på tv. Sett ferdig siste episoden av izombie.  Wææ, bra :D Skal egentlig bare spise litt mat også gå å legge meg.  Natta folkens.

/Linn

Likes

Comments

Heia! :)
Det er første mandagen i nytt år. Det føles veldig bra.  Jeg har akkurat kommet hjem fra jobb.  Sitter å ser på izombie.  Ny favoritt serie på Netflix. Liker den veldig godt.

Vi holder på med nedpakk av julevarer og det er ganske mye som skal bort.  Jeg sliter så ille med vond rygg om dagen.  Verst når jeg skal bøye meg eller sitter i en viss stilling.  Orker ikke dette allerede nå.  Når jeg var gravid med Malin hadde jeg vondt i Rygge. Fra dag 1. Denne gangen har det bare kommet i det siste.  Jeg hverken sover eller ligger  godt om natten og jeg føler meg aldri uthvilt. Men,  det er vel verdt det til slutt :) 

Vi snakkes senere!

/Linn

Likes

Comments

God morgen dere!

Eller, det er jo egentlig ikke morgen. klokken er jo straks 13. Vi sov litt ekstra lenge idag og det kjente jeg var vel behøvelig. Jeg er så sliten om dagen!

Idag er jeg gravid i uke 18 og jeg venter iherdig på å kjenne de første sparkene. Jeg har allerede kjent romstering der inne i noen uker. Sånn at jeg kjenner at det beveger seg der inne. Jeg tror jeg kjente ett tydelig dunk igår kveld, men jeg er ikke helt sikker. Uansett så er det nok rett rundt hjørnet. Idag er butikker stengt og jeg har fri. Noe som er veldig deilig. Vi hadde en kjempe fin feiring igår, med moren og faren til Mathias. Vi feiret forresten også 7 år sammen igår. Tenk det da. Årene går så fort!

Likes

Comments

Wow. Nå så jeg at det var en god stund siden jeg skrev sist og grunnen til det er rett og slett jobb. Det var vel rundt sommerferien hvor det dabbet litt av når jeg tenker etter. Uansett, siden den gang så har det jo skjedd en hel del og det aller største er vel det av vi har blitt gravide. Skriver man det sånn ? Vi er jo to om det. Malin blir storesøster i Juni 2017. Vi gleder oss enormt.

Siden jeg er type 1 diabetiker så har jeg en hel del ekstra kontroller og oppfølginger rundt meg hele tiden sånn at ting skal gå så bra som det kan. Till nå har det ikke oppstått noen komplikasjoner enda og jeg er i uke 13+5. Vært på 2 ultralyder og begge gangene var store opplevelser. Kan vel si at det ligger en veldig livlig liten baby i magen. Tenkte skrive mere om dette senere da det er ganske mye, men ville bare gi fra meg ett lite livstegn igjen :)


/Linn B


#gravid

Likes

Comments

​God kveld folkens. Endellig har jeg funnet sofaen. Dagene i det siste har vært hektiske. Vi holder på med forberedelser til varetelling på jobben, og det er så mye som må være klart. Heldigvis føles det som om alt er i rute nå, så tror det kommer til å gå bra. Jeg har vært i begravelse idag. Tatt farvel med min kjære oldemor. En hyggelig seremoni med kun de nærmeste familie medlemmene. En flott måte å ta farvel på. Hun blir plassert å en hyggelig liten grav, sammen med sine foreldre. Det er også hyggelig å tenke på :)

Håper dere fortsatt har en fin dag. Jeg kommer sterkere tilbake i morgen. Da har jeg fri :)


//Linn

Likes

Comments

Det hele startet med at vi var på ferie i en liten. liten by. I denne byen var det en fornøyelses park på størrelse med en litt større parkeringsplass. Det var liksom bare plass til 5-6 karuseller og noen få boder og ingen av dem var spesielt store. Det var 2 berg-og-dalbaner og noen småkaruseller som de hestene som kjører rundt og rundt osv. Vi hadde med oss Malin og vi følte at vi virkelig hadde funnet det perfekte stedet å tilbringe sommeren på. Det var bare det at tivoliet var så øde og forlatt. Det så rett og slett etterlatt ut. Bodene med mat var brutt ned av naturen, det var ugress og trær over alt og det jobbet 2 personer der. To unge mennesker. En gutt og ei jente. Billett bodene var ubemannet og alt var på en måte gratis. Men vi var så fornøyde med dette stedet og det var også mange mennesker her. Vi begynte jo etterhvert å ville teste ut litt karuseller og siden Malin er så veldig glad i berg-og-dalbaner var det en av de største vi ville prøve. Den var ikke særlig stor.. Vi leste på beskrivelsen og man skulle da altså sitte i en rund vogn og holde seg fast i ett håndtak på midten. I følge bildet hvertfall. Sannheten var noe helt annet. Det stod noen barn forran oss i køen og etterhvert som de gjorde seg ferdig ble det vår tur. Det som møtte oss var langt ifra det vi hadde ventet på.. Karusellen bestod av en badering på størrelse med ett lastebildekk. Man skulle sitte i midten og holde seg fast i håndtakene på siden. Det hadde funket, hadde det ikke vært for at det ikke var noen form for at den var festet til banen. Ikke engang ett gjerde rundt. Ingen sikkerhet i det hele tatt. Han som stod forran oss gjorde seg klar og satte seg i. Han klarte seg opp bakken, men så ble ringen i ubalanse og skled av karusellen og rett ned på bakken, med han i. Og personalet stod og lo. Som om det var det mest naturlige i verden. Ikke fader att vi skulle kjøre den. Samtidig som det to menneskene som jobbet her stod og lo forandret hele fornøyelses parken seg til ett eneste stort øde nedlagt sted hvor det ikke var noe som helst som fungerte og ikke en eneste person. Bare masse igjen grodde båser og boder som om det hadde stått tomt og urørt i flere 10-år.


jeg måtte bare få delt fra meg dette. Men jeg hadde altså en så sykt creepy og skremmende drøm inatt. Jeg er ingen drømmetyder og har ingen anelse om det betyr noe som helst, men skremmende var den uansett. Om noen vet så gi lyd ;)

Bildet er lånt av google, prøvde å finne nettstedet til bildet for å linke den, men interwebs finner ikke siden. link til nettstedet står også på bildet om noen vil prøve å få tak i det.

Likes

Comments

Den siste uken har jeg hatt så sykt problemer med å kontrollere blodsukkeret mitt. Jeg har hatt høye og lave verdier om hverandre og det er så utmattende. Men etter at jeg våknet med perfekte verdier med 5,2mmol/liter i dag tidlig, så har jeg holdt meg rundt 6 mmol/liter i hele dag. Det er der jeg trives best. Jeg har vært på jobb idag også.. Sluttet litt over 16 og har vel egentlig liggi på sofaen siden da. Har en hodepine som ikke helt vil slippe og jeg er så sliten. Gleder meg sykt til en fridag i morgen. Ser frem til den, selvom jeg mest sannsynlig ikke kommer til å gjøre noe spesiellt uansett. Jeg har lest daglige dosen med blogger og sett de daglige vloggene så nå er det bare å slappe av og lese og svare på litt mails, jobbe litt med bloggen osv. den siste tiden frem til Malin skal legge seg.


Likes

Comments

Heisann dere!

Det ble visst ikke helt tid til denne bloggen igår. jobber så lange dager og da er egentlig ikke dataen det første jeg tenker på når jeg kommer hjem.. Samma som idag. Egentlig min fridag, men jeg stiller jo selvfølgelig allitd opp når noen behøver meg. Uansett har jeg endelig kunnet sette meg ned i sofaen med tv'n. Malin er ute å leker med naboene på lekeplassen. Endelig, nå har hun ventet så lenge på noen som kan være med henne ut å leke. Jeg tenkte egentlig jeg skulle spise litt også fortsette å se på tvn. Dette ble egentlig ett mere "livstegns innlegg" Håper dere fortsetter å ha en fin dag!

Likes

Comments