Idag har vi hatt en veldig fin dag. Ryddet leiligheten klar for besøk av de fineste i helgen og bare egentlig slappet av. Det er så deilig når det er så ryddig og fint rundt oss og at vi faktisk kan ta oss den friheten å virkelig nyte stillheten etter at ungene er lagt. Emma begynner også å få en slags døgnrytme og det er så deilig. Malin er et prakteksemplar på den fronten. Virkelig kommet inn i en fantastisk god døgnsrytme og alt fungere så bra.

Emma har vært i supert humør idag og koser seg på gulvet med lekene sine. Ruller rundt og begynner å bli en skikkelig baby. Absolutt ikke morsomt å bare ligge rolig lengre. Og hun har meninger! Kan nesten allerede nå begynne å forestille meg hvordan hun kan bli når hun blir større. Hun er veldig lik søsteren sin, men likevel stikk motsatt.


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Et spørsmål jeg har fått veldig mange ganger etter at jeg ble tobarnsmor og siste fødsel endte med planlagt keisersnitt er hva jeg fortrakk mest, vaginal eller Keisersnitt.

Jeg tenkte svare på dette nå.. Begge fødslene var like fantastiske. Keisersnittet var enkelt og greit. Ikke behøvde jeg å gjøre noe hardt arbeid for det og jeg ble meg selv veldig raskt etterpå. Den vaginale fødselen var vond, men gikk fort over. Ble meg selv veldig raskt etter den også.

Men, jeg tenkte gå litt mere inn på dette nå. Keisersnittet tar såå lang tid for meg å hele ordentlig. Magen er fortsatt dvass etter 4 mnd og kroppen er så langt ifra seg selv som overhode mulig. Det tok lang tid før jeg kunne gjøre noe som helst pga. øm mage og sårt arr. Arret er ikk enoe problem, det har allerede bleket ganske bra og kommer nok ikke til å være noe problem. Det eneste jeg ikke liker er at det liksom har blitt ett slags "heng" eller en "brett" over arret. Håper virkelig det går over etterhvert eller at det går å trene bort når jeg kommer igang med det igjen.

Den vaginale fødselen var enklest å komme seg tilbake fra. Selve fødselen i seg selv, var ganske lang, men ikke mere enn det. Ingen større skader og det Ggkk ganske fort over og i løpet av 2 uker, var jeg liksom 100% meg selv igjen og magen trakk seg inn veldig bra.

Konklusjonen her er at jeg tror nok den vaginale fødselen var den beste av de to og om det ikke hadde vært for at jeg ikke kom for uten keisersnitt denne gangen ville nok det også vært en fin fødsel. Men, jeg gidder egentlig ikke å bruke så mye tid på å tenke på det, ettersom jeg sitter her med 2 fantastiske jenter og de er det jeg trenger her i livet. Ingen fødsler er like og jeg er takknemlig for å ha fått den æren av å bære to nydelig jenter og gi dem ett godt liv.

Likes

Comments

De aller fineste og kjæreste jeg har i hele verden. elsker dere.

Likes

Comments

Wow, denne helgen har vært MYE. I dette øyeblikk hvor mye jeg skriver dette innlegget er første gangen jeg har dumpet meg ned i sofaen siden fredag morgen. Nå er dennehelgen over for i år og det er et helt år til neste gang. Skoleuke igjen i morgen så nå blir det totalt avslapping den kommende uken.

Likes

Comments

Det å ha en bitteliten baby i hjemmet byr må mange overraskelser hver eneste dag. Det skjer liksom alltid noe nytt. Emma blir 4.måneder i morgen og idag gjorde hun noe hun har jobbet med i flere dager.

I dag tidlig etter kveldsstellet og mating fikk hun litt tid til å ligge på gulvet. Det tok ikke lange tiden før hun plutselig lå på magen. Kjempe fornøyd! Etter den ene gangen er det å ligge på gulven ikke like morro, men hun liker jo heller ikke å ligge på magen, så litt vanskelig det der.

Likes

Comments

Jeg har i det siste blitt skikkelig forelsket i noen hudprodukter som ei venninne av meg anbefalte. Jeg skal skrive mere om det senere! :)

Mamma sendt meg melding i dag tidlig og lurte på om ikke vi ville komme på taco middag. Hvem sier vel nei til det? Vi kledde hvertfall på oss å dro avgårde. Selv om været ikke er av det beste så er det faktisk deilig å komme seg ut. Malin har vært på skolen idag og trives fortsatt masse.

Denne helgen er det tivoli og marked i byen. Gleder oss masse. Sendere hele helgen med familie og venner :)

Likes

Comments

Vi ble så kraftig forkjølet her, hele gjengen. Sengeliggende nesten hele uken og uten noe som helst ork. Emma var den eneste som ikke ble skikkelig syk. Bare litt snørrete. Hun er virkelig gått igjennom noen utviklingssteg i det siste. Skal oppdatere mere om det senere :)

Stemmen min er hvertfall nesten borte etter denne runden med sykdom så jeg sitter godt i sofaen å ser på party of five. En serie som gikk på tv da jeg var yngre. Jeg ville bare stikke innom å gi fra meg litt lyd :)

Likes

Comments

God morgen! Vi har hatt noen vonde dager med sykdom, men nå er vi friske og Malin er tilbake på skolen igjen. Vi voksne har forsåvidt klart oss unna med sår hals. I går var det Destiny2 release Og idag er serveren nede. Det er litt trist, ettersom vi gledet oss til å spille mens Malin er på skolen. Skal ikke legge skjul på at vi er en gaming familie og at spill er en stor interesse vi har. Jeg kommer sterkere tilbale senere :)

Herlig stil på den jenta der, hehe.

Likes

Comments

Hektisk dag! Idag tok jeg med meg eldste Jenta og Sigrid på kino. Vi så biler 3. Vi likte den kjempe godt, alle 3. Emma fikk være hos mormor ett par timer. Virker som hun koste seg masse der. Nå er det faktisk kvelden her. I morgen er det release på Destiny2 og det ser jeg virkelig frem til! Kort innlegg, men kommer tilbake i morgen. Jeg lover!

Likes

Comments

Altså,, dette kom som en like stor overraskelse for meg som for henne. Igår la jeg henne på gulvet for å trene nakken litt. puttet noen leker foran henne som hun kunne se på og plutselig hørte jeg en liten latter og da hadde hun rullet fra magen til ryggen. Hun var nok litt sjokkert og hun har bare snudd seg den ene gangen. Dette skjedde jo i går da, så jeg forlanger ikke at hun skal gjøre det hele tiden:P

Uansett. Hun begynner virkelig å bli stor nå. 4 måneder om 12 dager. Det skjer noe med begge barne hver dag. Malin har sin første ordentlige løse tann og er så stolt. Hun hadde en annen løs tann, men den har nesten festet seg igjen, ettersom den løsnet i et kræsj med sykkelen. Fortsatt litt løs, men den ny løse er enda løsere. Håper ikke det drøyer så lenge før den faller ut. Hun er så stolt. Store prinsessa mi.

Likes

Comments