Målmedveten och inte vika sig när vägen blir krokig utan att bara köra på rätt fram med tunnelseende är bra på ett sätt,på ett annat så hinner du inte se i tid om det kommer något på flankerna som du hade kunnat undvika eller rädda upp. Just där är tunnelseendet på sitt eget vis farligt, du upptäcker inte i tid alltid att du står mitt ute på ett minfält. Därav bör alla stanna upp en stund och se sig omkring och faktiskt se hur långt man kommit på vägen. Jag har knappt förstått att jag betat av mer än hälften av mina mål för iår redan då fokuset ligger på målet i april,att lyckas med det jag misslyckades med. Envis och målmedvetet kämpar jag på mot det målet och på vägen har jag skapat nya fantastiska kontakter och fått otroligt mycket kunskap och lärdom. Med ny energie och mera kunskap om hur jag som person fungerar i olika situationer,hur man bemöter och hanterar andra människor i olika situationer med en press på mig där mitt enda mål är att prestera till max och klara det. Just nu står jag mitt ute på minfältet.

Där jag gör val som är nödvändiga, där jag fortsätter bygga mig själv,mitt liv och ännu mera av min fokus på det stora målet och strävan att lyckas ökar för varje dag. Nej jag är inte bäst eller bättre än någon annan och kommer inte kunna bli det heller för vi är ju alla bäst på vårat eget sätt. Mina styrkor är målmedvetenhet,att inte ge upp och en kämpar glöd med ett jävla anama där jag vill bli så bra jag kan på det jag är bra på och fokuserar stenhårt på det lika mycket som på mina egna brister!

Jag hade inte tagit mig så här långt fram om det inte var för dom byggstenarna som sitter i mitt DNA. Jag är inte rädd för att misslyckas utan ser det mera som att där lär jag mig av misstagen,gör om gör rätt. Vem vill göra helt rätt från början? Ingen för vi lär oss inte något av att alltid göra rätt. Koppla av och stanna upp,öppna ögonen och se hur långt du kommit på din resa i livet!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag vill tillbaka till dom höga fjällen och dom djupa dalarna. Jag trivs bäst där vid foten av fjället,där himmel möter vatten.,där stjärnorna lysser starka och klara. det är där jag vill vara just nu. Fiska i sjön, upp och gå på fjället och ner in i trollskogen.

Likes

Comments

Jag menar vem vill inte resa? Jag har rest mycket i mitt liv,men nu senaste tiden så reser jag mycket i Sverige. Tror att vi glömt vilken fantastisk natur vi har här hemma. Som Norrland och det. Roliga berg att klättra i,fjällvandra och man får inte glömma Abisko och Sarek! Mitt dröm resemål i sommar,vandra i Sarek en vecka eller två.

Kärlek.....eh ja det kommer väll när det kommer. Inget jag direkt jagar.

Lycklig och glad-klart man är det annars skulle ju livet bli fabulöst jättetråkigt och grått.

Likes

Comments

Det här med att sitta och titta på snön som faller utanför är avslappnande.Jag älskar snö och vinter.Blir fridfullt att sitta och titta medan man dricker kaffe.Dock så är jag redigt trött på att dricka det ensam varenda morgon.Jag har varit ensam i 1 och 1/2 år.Jag trivs rätt bra med det faktiskt men det är nu senaste månaderna som jag börjar tröttna och faktiskt vill ha någon vid min sida som delar mina intressen och hittar på något galet när man kommer hem typ attackerar med en vattenpistol eller kastar iväg en kudde och vrålar kuddkrig.Det är ju lite charmigt om vi säger så.Jag dejtar det gör jag och jag har fastnat för en person men om det blir något ut av det får tiden visa jag är inte den som stressar i onödan om vi säger så.

Likes

Comments

Det här när livet skiter sig lite är ju alltid spännande. Blir ju ett äventyr med nya utmaningar. Det jag fick reda på idag är att jag måste flytta innan augusti och mmm få tag i en lägenhet i låg hyra här är nästan omöjligt jag har bara haft tur dom senaste 4 åren.

Jag kan bli antingen knäckt för att min enda fasta punkt i livet försvinner helt och jag inte vet vart jag ska ta vägen eller så får jag se det som en ny möjlighet att vart jag i världen än vänder har jag möjligheten att göra vad jag vill just nu.

Jag kan flytta till dom högs fjällen eller panik leta fram en bostad snarast....men det är lite så att jag är sugen på att byta stad helt. Jag har möjlighet till det och jag kan ju pendla till jobbet om jag så vill,långt bort behöver det inte bli även om jag byter stad.

Ska bli spännande att se vart jag kommer hamna,i värsta fall får jag krascha på en soffa hos en vän ett tag även om det känns surt til en början

Likes

Comments