Inlägg om livet & allt vad det innebär

Där stod jag med ett hjärta dunkande likt nikotin

" Att sedan stå där med ett dunkande hjärta likt takten av nikotin när han släcker lågorna som att det vore ännu en bruten cigarett. Som att…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Jag är din att förstöra

" Jag drar min hand genom hans hår och ned för hans kind. Han ler och min hand landar längst hans käka. Hans kinder bildar de vackraste grop…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Svart trasigt tvåtusenpussel

" Jag beundrar honom för att ha funnit något vackert att stanna för, i något så sönder trampat & meningslöst. Att han såg något fint i en ur…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Man måste vilja dö för att vilja leva

" Jag tror att man måste upplevt de värsta för att begripa det bästa. Jag tror man måste ha velat dö för att kunna älska att vara vid liv. J…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Vakuum

" Ens hjärna kan inte besluta om man är ledsen eller glad. Lycklig eller förkrossad. När skratt övergår till gråt. När sorg inte lyckas fäll…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Hon log av lättnad

" Han räckte henne rosor & hon fick ett leende på läpparna. Han antog att de var av glädje. Medan hon själv var övertygad om att de uppstod …"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Frusen

" Deras ögon möttes & sekunderna hann inte räknas innan båda log. Fan tänkte hon. Fan. Fan. Fan. Fan. Jag måste springa. Jag måste fly nu. N…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Lånar luft & känslor i brist på sin egen

" Om jag skulle vara ärlig mot mig själv, ni också, så skulle man väl säga att det inte finns mycket bättre än att ha någon som man Egentlig…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Det är som att bli nedslagen medan du stod bakom deras ryggar & kollade på.

" Du ska veta att du krossade aldrig mig. Det var jag som krossade mig. Att jag har krossat mig själv i ännu ett år. Och då du bär min hemli…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Hör du min bön?

" Igår slöt jag mina händer & satte pannan emot. Tog tre djupa andetag & försökte sedan få fram några ord. Till en början visste jag inte va…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Bad women mad women thats just the way you are

" Konstiga saker jag attraheras av: påsar under ögonen, underarmar, knogar, svanken, puffiga nyvakna ögon. En önskan: finna någon med samma …"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Jag visste att detta var vårt hejdå

" Luftigt täcke över varma kroppar. Gult flammande sken i rummet av ljusen som brinner. Höga hjärtslag och lugna andetag är det enda ljud so…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Att dricka kaffe på en måndagsmorgon

" Egentligen, en sak som jag tänkt på. Jag som är en nördig kaffe älskare. Det handlar inte om vem man dricker sitt söndagskaffe med utan de…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Störd? Kalla mig vad du vill.

"Vaken med tunga ögonlock som kämpar för att se skärmen genom de diffusa. Armar & axlar tunga som om duntäcket vägde ett ton över min kropp.…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

You are a different kind o crazy. My kind.

"Desto mer människor jag pratar med i min stad desto mer inser jag den väldiga piratkopieringen. Samma skor, samma frisyr, samma musik, samm…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

And we can be heroes , just for one day

"Min hjärna går i hundraåttio. Inte för att jag fyller mina dagar fulla med aktiviteter och sysselsättningar. Utan för att jag spenderar min…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

if you're reading this it's too late

"I hope you miss me – I hope it haunts you how much you miss me. I hope you feel the a fraction of the suffering and pain you put me through…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Eat pray Love

"Julia Roberts. Vad ska man säga. ALLA hennes filmer är mina favorit filmer och hon har gjort det igen. Kan så länge jag kan minnas, komma i…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Skjorta, vin, glöd

"Jag vill sitta på sovrumsgolvet i trosor & en stor skjorta. Jag vill känna smaken av vin & rök. Från hans läppar. De enda ljudet är den hes…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Please don't ever tell me you Love me again

"It’s the feeling that she is a 100,000 piece puzzle of black and grey and everyone staring at the mess realizes that putting her back toget…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

PATTERN & MATERIAL AW 2016

"Jag är helt lyrisk när det kommer till mode just nu. Alla butiker har börjat med så balla mönster, material och modeller på sina plagg. Det…"

Dem tittar på än och säger "Jag beundrar din styrka." "Jag skulle aldrig klara av att agera sådär." " Hur kan du stå upp för dig och välja bort honom. "

Dem tittar på än och ser bara ens halva leende medan man rycker på axlarna och säger att man själv inte vet. För att man vet. Man vet att dem inte vet allt som än själv vet. Dem ser inte hur svag man var innan det enda alternativet kvar var att vara stark.

Dem ser inte gångerna man låg på köksgolvet mitt i natten för att ens kropp inte förmådde att lägga sig i sängen som var vår. Dem ser inte gångerna man sminkade om sig för tredje gången eftersom spegelbilden inte längre speglade än själv. Dem ser inte gångerna man satt i en bil och skrek tills halsen sved för att man inte kunde skrika åt honom.

När man varit svag för länge, finns det inget annat alternativ än att agera stark. Hans ord eller hans avstånd skadar inte mig nu. Det skadade mig då. De gjorde mig svag förr. Men det gör mig bara starkare nu för att varje meddelande bevisar att jag inte längre är kvar där på köksgolvet, framför spegeln eller i bilen. Han når inte mig längre.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tomt rum skapade eko från kyssar. Det svarta golvet skapade kolsvart mörker speglat av rymden. De gula morgonskenet började leta sig mellan persiennerna för att skapa vintergator i luften och längst väggarna. Födelsemärken på bara kroppar som förvandlades till galaxer av stjärnor. Och där medan vi sakta svävade runt omfamnade i dess tyngdlöshet. Då skapade mörkret och tomheten ett universum, ett nytt universum, vårt universum. Ett universum där endast vi existerade.

Jag som är livrädd för universum. Jag som brukar skrika mig till sömns i rädsla för universums storhet, tomhet & mörker. Jag som brukar ligga vaken med tunga ögonlock för inte möta de mörka universum som existerar under ögonlocken. Jag som brukar avundas stjärnor, galaxer, vintergator & månen för att de lyser så starkt och orädd varje natt trots att de lever i det största mörker av alla. Att de inte existerar utan de stora mörker. Att desto mörkare himlen blir desto starkare är dem. Jag som inte brukar vilja existera här & jag som ändå inte brukar vilja avsluta min existens här pågrund av rädsla för det stora mörkret.

Är det såhär det känns när man existerar? Är det såhär det känns när man slutar existera? Är det såhär det känns att hamna i universums vakuum i rymden så är jag inte rädd. Då är jag inte rädd för de obeskrivliga mörker längre. Då vill jag för all tid dansa i mörkret av vårt universum för där är jag inte rädd.

Likes

Comments


Jag drar min hand genom hans hår och ned för hans kind. Han ler och min hand landar längst hans käka. Hans kinder bildar de vackraste groparna i detta universum. Och jag säger till honom att jag min högsta önskan är att äga ett leende som hans. Lika gropar som hans. I min avundsjuka begär jag att han ska ge dem till mig, då han inte dyrkar dem som jag. Han ler åter igen. Fnyser åt mig. Lägger min hand mot hans kind och säger, du äger ett par redan.

Likes

Comments

Jag är inte en bitter människa. Jag är en försiktig människa. Jag är inte en känslokall människa. Jag är en rädd människa. Jag är inte en taskig människa. Jag är en sårad människa.

Likes

Comments

Ord kan dölja vad dem vill men ansiktet kommer alltid avslöja sanningen. Man ställer frågan om vad som hände mellan dem och i samma sekund bryter dem ögonkontakten. Deras ögon landar åt sidan & fastnar i något snabbt minne. Man ser hur ögonen sakta stängs medan dem glittrar. Hur mungiporna långsamt rör sig uppåt & läpparna försiktigt spänds. När leendet blir allt för tydligt för att lyckas avslöja dem så vinklas huvudet nedåt. Leendet som de tror inte syns bakom håret. Det känns istället. Man känner hur personen slet blicken från det där minnet även fast den ville stanna där. Huvudet vinklas sedan upp & man får ögonkontakt igen. Ögonbrynen rynkar bort blicken & munnen tränger bort leendet från läpparna.

Rynkan försvinner dock inte utan växer sig starkare & lämnar istället ett bekymrat uttryck medan munnen sakta öppnar sig. "Vi är..." Blicken vänder sig mer nedåt och iakttar sina fingrar som krampaktigt pillar medan orden sakta stakar sig fram. "Vi var bara vänner."

Likes

Comments


Jag beundrar honom för att ha funnit något vackert att stanna för, i något så sönder trampat & meningslöst. Att han såg något fint i en urblekt färgad pusselbit bland alla svarta, trasiga. Att han försöker pussla tillbaka med hans. För det är väl sant ändå, man måste ha samma pussel för att kunna laga och komplettera varandra.

Likes

Comments

Att dricka champagne för att känna smaken av honom på läpparna. Den bitterljuva smaken av dyra konsekvenser.

Likes

Comments

Ja, en pojkvän vore väl trevligt, sa hon som att hon bad om en kopp te.

Likes

Comments

Nouw Magazine