Kristina Karlsson Fashion is what you buy. Style is what you do with it.
Kristina Karlsson Fashion is what you buy. Style is what you do with it. instagram: Kristinaakarlsson
Kristina Karlsson Fashion is what you buy. Style is what you do with it.
  • Förhållande-

    "Jag har en ask där jag fick frågan om jag kunde skriva ett inlägg om varför jag inte vill ha förhål…"

  • Bekännelser

    "- jag har en dagbok i "anteckningar" där jag skriver exakt vad jag tycker och tänker när jag är gla…"

  • Be proud over yourself

    "Jag la upp ett inlägg som var väldigt personligt förut angående min vikt och kropp. Jag blev retad …"

Mamma säger att det kommer fler bussar. Pappa säger att finns det en så finns det flera. Nya pojkar, nya bästa vänner, nya kollektioner, nya fester. Finns det något jävligt bra, finns det fler jävligt bra exemplar. Man vill inte ha skorna från den gamla kollektionen längre eftersom de släpps en ny, man vill inte ha sitt ex längre eftersom man träffat någon ny eller kanske man inte vill prata med sin förra bästa vän eftersom man nu softar med en ny.


Tillslut låter man varje träff bli kallprat och varje sekund meningslös medan man står med händerna i fickorna fast man bryr sig. Fastän man egentligen bryr sig. Fastän man vill skrika ut och berätta hur varenda sekund varit utan dem. Jag skulle aldrig låta honom, henne eller dem få veta vad det är som håller mig vaken om nätterna eller varför jag vissa dagar inte klarar av att resa mig ur sängen. Inte längre. Aldrig skulle jag göra bort mig så igen.


Men min kropp kryper, sprätter och gör ont när jag inte kan få erkänna deras påverkan på mig. Erkänna det faktum att jag varje dag märker av dem som skuggor i min vardag. Och erkänna att det Varje gång ger mig ett fånigt leende i någon sekund innan jag bittert fnyser bort det. Ren och skär hatkärlek till alla de skuggor dem lämnat efter sig. Hat åt personerna som lämnade mig och kärlek till minnena som aldrig lämnade mig.


Det faktum att jag fortfarande ställer rostmackorna emot brödrosten någon sekund för att han avskydde smällt smör. Att jag fortfarande gör oboy-ostrullar som nattkäk trots att alla äcklades av det. Att jag fortfarande äter smält ostmacka med grillkrydda efter skolan för att det smakar pizza. Att jag fortfarande promt ska ha täcke på fötterna på grund av att han annars inte kunde somna. Att jag fortfarande äter tomat och salami mackor till frukost. Att jag fortfarande köper chailatte varje jul som du älskade. Att jag alltid har mitt lillfinger sådär fånigt när jag håller en mugg som fick alla att ifrågasätta oss. Att jag fortfarande kör vår koreografi så fort jag hör back street boys trots att folk fortfarande skrattar åt det.


Vill få skrika på dem att dem borde ha tagit med sig allt när dem drog eftersom att Jag inte vill vara något av dem. Ta med era minnen som ni tog med mina hemligheter. För jag vill bara få vara Mig själv. Inget av det som var Vi eller Han eller Hon eller Dem.Likes

Comments

Esther mötte upp mig innan mitt prov idag, för lite pepp. Blev mer gråt över fina jackor än vad det blev repetition inför provet. Efter att ha skrivit provet, dödade jag cirkus en halvtimme på stan och passade på att köpa ansiktsmask åt mig och mamma till nu ikväll. Just nu sitter jag och kollar igenom lite plugg med en asniktsmask på och en godis smaskande mamma bredvid mig. 

Likes

Comments

​Fått påtryckningar att ha borde skriva mer i mina inlägg. Är väldigt snabb när jag publicerar inlägg. Jag redigerar och lägger sedan in dem med lite andra latjo bilder från weheartit, sen är jag klar. Insåg att jag borde lägga mer tid och energi på att skriva om vad jag gör under dagarna också. 

Likes

Comments

Innan jag somnar är det alltid någon av dessa som spelas för att få bort tankar.

Likes

Comments

Jag ska förråda dig

Längtan att förstöra

Längtan att få bli förstörd

En längtan att beröra

Och att få bli berörd

Att svika dom jag älskar

Vara den som aldrig kom

Att aldrig kunna gå tillbaka

 Och aldrig vända om

Ge mig ditt hjärta

Din hunger

Din själ

Jag ska förråda dig

Du som litar på mig

Du som vill mig så väl

Jag ska förråda dig

Ibland vill jag gå sönder

Som ett glas som går itur

Och svika alla dom jag älskar

Jag är inget lyckligt slut

Jag vet inte hur man gör, när man älskar
Hur man blir en som stör, hur man kittlar och förför
Vet bara inte hur man gör
Jag vet inte hur man gör, när man lever
För att inte vara rädd, att bli älskad, att bli sedd
Vet bara inte hur man gör

Jag vet inte hur man gör, när man lämnar
Våga resa sig och gå, inte stå där o se på
Vet bara inte hur man gör
Jag vet inte hur man gör, när man andas
Andas in och andas ut, våga tro på nåt till slut
Vet bara inte hur man gör

Men jag vet vad jag vill, jag vill leva ett liv värt att dö för Jag vet vad jag vill, jag vill leva ett liv värt att dö för Jag vill leva ett liv värt att dö för Jag vill leva ett liv värt att dö för

Jag vill leva ett liv, leva ett liv, leva ett liv värt att dö för Jag vet vad jag vill, jag vill leva ett liv värt att dö för


Ja då hoppas jag för digJag upprättar dig käraNär du faller omkullMen när du inte tror merSka jag tro för våran skullNär det känns tungt o levaÄr jag ditt hjärtas slagOch när du knappt kan andas

Är jag ditt andetag

Ditt andetag

​Ulrik Munther förtjänar all kärlek i världen för hans musik. Han förtjänar all lycka en människa maximalt kan bära i sin kropp. Han är mitt kvällsplåster.

Likes

Comments

Nouw Magazine