Ja, for det er jo tross alt snart jul! Eller, det er jo en liten stund igjen. Men jeg prøver alltid å være litt tidlig ute med å handle julegaver. Føler at jeg får tid til å nyte mere av julen om jeg gjør meg ferdig før Desemberkaoset starter.

Når det er mere tid til baking, gode filmer på tvn, pyssling med innpakking osv - da koser jeg meg! Og da får jeg julestemning! :)

Jeg har allerede tenkt mye på ønsker både til Milia og meg selv, så da puttet jeg det likeså godt inn i et par bildecollager.


Nr. 1 Her Nr. 2 Her Nr. 3 Her Nr. 4 Her Nr. 5 Her Nr. 6 Her Nr. 7 Her

Det er jo så mye fint til barnerommet nå om dagen, så det er ikke akkurat vanskelig å finne noe.

Når det er sagt er det nok et lekekjøkken og en ny seng som står høyest på ønskelisten til mini.

Nr. 1 Her Nr. 2 Her Nr. 3 Her Nr. 4 Her Nr. 5 Her Nr. 6 Her Nr. 7 Her Nr. 8 Her

Ønskelisten min var for en gang skyld ikke liten - noe som sikkert er normalt når man har et helt hus å fylle! ;) Men det er nok Nespressomaskinen og Oslowood lampen som står høyest på ønskelisten min i år.

Nespressomaskinen, forde samboeren drikker ikke kaffe, og jeg er avhengig av en kopp for å starte dagen skikkelig! Da er det litt kjedelig å måtte trakte seg kaffe for en kopp eller to. Lampen, forde den ja... Bare se på den! Trenger vel egentlig ikke si så mye mere.


Hva er deres ønsker til jul?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 165 lesere

Likes

Comments

God formiddag fininger!


Jeg opplevde en kommentar igår - som jeg forsåvidt også har hørt tidligere. En kommentar som gjorde meg skikkelig sint!

Jeg fikk spørsmål om hvorfor jeg kledde opp ungen min i merker som blant annet MeMini. Jeg måtte trekke pusten litt, og spørre; hvorfor ikke?

Er det virkelig noen fasit på hvordan ungene skal gå kledd? Jeg mener, er de kledd i ull om vinteren - har det noe å si om klærne er kjøpt fra et velkjent merke eller h&m? Ull er gull uansett!

Alle må da få kle opp ungene sine i de klærne man ønsker, uavhengig av hvor de kommer ifra!

Når Milia blir eldre derimot, så vil jeg som mor være litt mere bevisst på å ikke kle opp barnet mitt i de dyreste merkeklærne, og prøve så godt jeg klarer å lære henne verdien i dette. 

Hun skal jo ikke få "den skjorten" bare forde Pernille i klassen har den. Og jeg er ikke fan av å ha det nyeste nye. Jeg derimot kjøper det jeg synes er fint og ser behagelig ut.

Det virker som det er veldig mange meninger rundt dette med klær, og forsåvidt interiøret i et barnerom nå om dagen. La nå folk få gjøre, kjøpe, å kle opp ungene sine i det de selv vil.

Om jeg velger duse farger til Milia sitt rom, betyr det ikke at hun ikke vil bli stimulert på det estetiske området. Vi oppholder oss mest i stua, og der flyter det over av fargerike leker. Dette vil i tillegg komme mer og mere inn i rommet hennes, ettersom hun blir eldre.


Sånn! Det var dagen utluftning! 

  • 287 lesere

Likes

Comments


Annonse

Siden jeg har vært litt fraværende, tenkte jeg det hadde vært hyggelig å dele med meg en fin rabattkode til dere!

Nå får du 50% rabatt på din dyreste* vare + FRI FRAKT hos Ellos. Den gjelder maks en gang pr kunde. Og det kan ikke kombineres med andre tilbud, prisreduserte varer eller varer merket med "kampanjepriser".

Kopier koden: 345418 og klikk deg inn HER

Rabattkoden gjelder til 30/9

Happy shopping! :)


  • 470 lesere

Likes

Comments

Jeg måtte rett og slett ta en liten pause fra bloggen en stund. Dagene har gått i ett etter ferien, og jeg har rett og slett ikke vært så motivert til å legge ut daglige fortellinger om A4-livet vi har hatt den siste tiden. For det er jo helt ærlig, ikke noe særlig spennende å lese om akkurat? :P

Når vi kom hjem til Narvik var det rett på tilvenning for Milia i barnehagen - som utrolig nok bare tok 2 dager. Siden da har det gått på skinner, og hun stortrives :) Det er så godt for mammahjertet!

Eirik måtte ta igjen litt på skolen, så det ble litt mye for han også.

Nå som hverdagen er begynt å stabilisere seg igjen, og for meg som har altfor mange baller i lufta. Så ser jeg endelig at jeg får litt mere tid, og ikke minst lyst til både bloggen og instagram.


Helgen som gikk hadde vi finbesøk fra Tromsø. Det var så koselig å se noen kjente ansikter igjen!

Jeg kjenner at savnet etter familie og venner ikke akkurat blir noe mindre med tiden, og jeg gleder meg over at jeg snart skal ta meg en langhelg hjem til Tromsø igjen!

Hadebra så lenge!

  • 458 lesere

Likes

Comments

Vi har vært så heldige å få teste ut Nabby babycall, og vi er superfornøyd!

Ikke bare er den liten - som er veldig positivt om man skal bruke den når barnet sover i vognen, eller om en skal sove borte. Den er også veldig lett å bruke, enkel og forstå. - ja den lever rett og slett opptil forventningene. Tommel opp!

Litt fakta om Nabby Babycall

- Lad den i 1 time, og du har 70 timers batterilevetid

- Verdens laveste stråling

- Bluetooth-forbindelse med en rekkevidde på 340 m

- Den måler temperaturen der barnet sover

- Det er ingen problem å surfe på tlf - Nabby gir beskjed.

- Den gir klar og tydelig lyd så snart barnet våkner.

- 0 signalforstyrrelser!

- Nabby kan brukes av både Android, Iphone og nettbrett

Har du også lyst på en Nabby Babycall? Du finner den HER

/Sponset

  • 806 lesere

Likes

Comments

Er det noe jeg elsker, så er det frokost!

Det er det første måltidet du får i deg, og for meg er det viktig at den er variert - enten det er bær, frukt eller grønt ved siden av.

Min frokostfavoritt er det definitivt bananpannekaker, og idag prøvde jeg å ha litt blåbær i røra. Det smakte enda bedre! :)Du trenger:

- 2 egg

-2 modne bananer

- 1 neve blåbær

- 100 g lettkokte havregryn

- 1 ts bakepulver

- 1 ts vaniljesukker

- 1/2 ts kanel

- 1 dl vann eller melk

Hiv alt i en bakebolle og bruk stavmikseren til å mose alt til det blir en fin og luftig røre.

Stek de på lav varme i ca 5 minutter. Strø på frukt, bær, melis og NYT! :)

Håper du får den en ny frokostfavortt - som meg.

Hade så lenge <3
  • 821 lesere

Likes

Comments

Min nye favoritt i garderoben er denne skjønnheten av en overdel fra Zara ❤️

Den skal bli så utrolig deilig på varme sommerdager i Hellas 🙏🏼 Bare skulder og en enkel shorts til ☀️

Er det noe jeg elsker, så er det å bli fornøyd med det jeg handler på nett 👌🏼

du finner herligheten HER

Perfekt start på uken!

Ha en nydelig uke alle sammen ❤️

  • 860 lesere

Likes

Comments

Sitter bare å dagdrømmer om Hellasturen vi skal på i August ☀️ Vi reiser med svigerfamilien - noe som jeg tror blir helt fantastisk da det er første gang vi reiser så langt med Milia.

Nå som hun er 14 måneder, er det alt annet enn å ligge i ro som er det mest interessante kan man si. Milia vil helst utforske alt som er å utforske 😅 Og alt skal selvfølgelig godkjennes i form av å putte det i munnen 🙈 Godt vi er flere som kan passe på!

Sommerklærne til Milia er på plass. Hun har så utrolig mange fine små sommerkjoler - blir nesten litt misunnelig! 😂

Her henger de klar til bruk, ferdig vasket og strøket 😉

Ellers er det jo veldig mye som bør og skal være med til syden når man reiser med barn. Jeg blir helt matt av alle lister jeg finner på nett - men vil gjerne høre deres tips, om tid og lyst? ☺️

Har det meste av klær, badetøy, og håndduker klart.

Solkremer, solhatt, Crocs og sandaler er også klart.

Jeg har også vært så heldig å kommet i kontakt med kit4kids - der alt av mat, bleier, våtservietter osv. vil stå klart på hotelrommet dagen vi ankommer 🙌🏼 Det er helt fantastisk spør du meg! Slikt blir det mye ekstra vekt av, pluss at man aldri kan være sikker på at man har pakket med seg nok.


De har både KIT for 1 uke, 2 uker osv.

Om du reiser med småbarn vil jeg absolutt anbefale deg å sjekke ut deres nettside HER
Instagram: @kit4kids.se

- Alt ligger klart på hotellet dagen du ankommer.

- Du kan velge mellom merker som Ella's, Semper, Nestle osv.

- De har bleier, solkremer - ja alt du egentlig trenger til barnet på ferie ☀️

Ha en fortsatt fin Søndagskveld!

/Deler av innlegget er sponset

  • 882 lesere

Likes

Comments

Alenetid er så ekstremt viktig! Det får meg til å føle på en helt ny energi - en energi som gjør at jeg mestrer ting bedre i hverdagen!
Det å kunne være den beste mammaen til Milia, leke med hun, være ute å oppleve verden med hun. Jeg vet at jeg også blir en bedre kjæreste av det.

Bare det å kunne dra en times tid hjemmefra, på trening eller bare å gå seg en liten tur i frisk luft.
Noen ganger er det også utrolig deilig og bare legge seg i sengen å lese en god bok, se en film eller et par episoder av f.eks Suits.

Som mamma i snart 1,5 år kan jeg skrive under på at bare et lite toalettbesøk er som en pause! En lang og uforstyrret dusj føles 10 ganger bedre ut enn før.

Dette er å sette pris på små ting i hverdagen, men også små ting som for oss som foreldre er så utrolig viktig! Man skal jo ikke slutte å ta vare på seg selv bare forde man er blitt foreldre!

Jeg skulle selvfølgelig ha tatt meg en real treningsøkt nå som lille sover. Dog er det pissregn(always an excuse), og jeg må ærlig innrømme at det å kunne legge seg med bena høyt i sofaen, la oppvasken ligge - sette på en til episode av The Bachelorette JoJo - med kaffe og nybakt blåbærmuffins er akkurat det kroppen min higer etter nå! Og det skal jeg gjøre med god samvittighet! :)

  • 1001 lesere

Likes

Comments

Da var vi endelig hjemme i Narvik etter en kjempefin langhelg i Tromsø - som blant annet har bestått av et nydelig bryllup, sydentemperaturer og masse familietid :)

Nå skal det bli godt å bli helt ferdig med huset før vi tar ferie. Vi skal male soverom, veggene skal få litt bilder, hagen skal få en opprydning, og litt nye møbler og interiør skal på plass.


Spisestuen er ferdig, og den går helt perfekt med vårt unike peishjørne :)

Jeg har i alt TRE gladnyheter idag!

Eirik har hatt en vellykket første skoledag, Milia har fått bhgplass og sist men ikke minst - leiligheten i Tromsø er solgt!! :) En bedre start på uken skal man lete lenge etter!

Nå skal jeg starte på middagen, før jeg skal gjøre med ferdig med klærne til Milia. Flere som synes det er "kjempegøy" å brette klær? Hehe ;)

Kom gjerne med tips til hva dere vil lese om. Kommer også snart til å ha en spørsmålsrunde :)

Hade så lenge.

  • 1092 lesere

Likes

Comments