Hey,

Nu skriver jag igen.

Det har hänt en del sen jag skrev sist så har inte orkat eller haft tid för att skriva. Många tankar har gått åt att tänka på vad jag stoppar i mig. Väldigt många av mina vänner lyckas gå ner i vikt, känns som jag är den enda som inte lyckas. Vet inte vad jag gör för fel, är det maten? Eller är det den där dumma rullstolen? Har börjat med att inte äta godis, dricka läsk eller alkohol, eller äta onyttigt.. Men känns som att jag sväller mer än går ner, kan man få i sig för mkt bra fett så man går upp? Tar promenader varje dag, dock i rullstolen. Men tänker att så länge jag svettas så är det bra? Eller?

//mvh förvirrad tjej.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hey,

ett tag sen, men har inte vetat vad jag ska skriva.
Men nu har jag haft tid och har kommit på vad jag vill skriva om.

Igår, var jag på Pride med S, och det hann komma så sjukt mkt tankar på bara en kort tid. Jag hann känna mig livrädd, superglad, fundersam, arg, snygg, ful, osv. Såg en person i paraden som funnits där för mig från dag ett som vi träffades, vi ses inte speciellt ofta men vi ses på platser då jag verkligen behöver se hennes leende. P, om jag fick spola tillbaka tiden till dagen du sluta på det jobbet där vi sågs första gången, så skulle jag se till att.. Ja du vad vill jag säga? Jag har ju kvar dig. Och det kommer jag alltid ha. Du är en fantastisk person, jag älskade dig som en vän från första stund och du har alltid varit en otroligt viktig person för mig. Och kommer alltid vara! Tack för allt!

När det är Pride, så är det ju så att alla personer ska kunna vara sig själva, men enligt mig ska man alltid kunna vara sig själva, men det finns ju dem som är till exempel bi eller homosexuell men inte vågar komma ut. Det är så synd för alla ska kunna var sig själva no matter what. Man ska få älska vem man vill. Men vem vet, en dag kanske alla även de mest rädda personerna vågar visa sitt sanna jag.

Det var nog allt för denna gång!
Ha det bra så hörs vi snart igen!
//Elinor

Likes

Comments

Hey,

Åkte förbi Skogskyrkogården idag, och J:s grav. Saknar dig så sjukt mycket och känns fortfarande som en stor sten i bröstet. Jag vet inte vad jag ska säga eller göra.

Kände mig så tom, vill bara spola tillbaka tiden..

Är det okey?

//Elinor

Likes

Comments

Hey,

Idag är en bra dag, känner mig på gång och redo för dagens äventyr, åker för att hämta min bror, vi ska köpa en telefon till mig, sen åka och fika med en av mina bästa vänner S, blir nog en bra dag!

Igår, så fick jag två meddelanden av en kille, först skrev han att det var så coolt att jag var personlig assistent och använder rullstol, sen när jag inte hade svarat på typ en minut, så fick jag ett meddelande där det stod "är jag så ful att inte ens en rullstolsburen tjej vill ha mig", förlåt men har du så dåligt självförtroende är du inget för mig. Visst man vill ju inte ha en egenkär människa men lite självförtroende skadar aldrig!

Men men, vad tycker ni? Ni som har ett funktionshinder och dejtar eller är tillsammans med någon som inte har, är detta ett okey beteende?

//Elinor

Likes

Comments

Hey alla!

Idag bestämde jag mig för att testa på att börja blogga igen, känner att jag har lite för många känslor inom mig som jag inte vet vad jag ska göra av.

Så tänkte att skriva är en bra sak!

Vi får väl se, tänker mig att det allra första riktiga inlägget får komma imorgon, för nu vill jag ta och sova!

Vi hörs imorgon,
Godnatt!
//Elinor

Likes

Comments