Detta skal fick jag hem igår från iDeal of Sweden. Älskar det och marmor så tänkte why not?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 55 readers

Likes

Comments

Igår var jag först hos sjukgymnasten. Det gick bra! Sen på eftermiddagen så åkte jag Halima, Mohamed och Hamdi till min farbror som precis har gift sig. Det var kul att få träffa hans nya fru. Hon var trevlig :)

Sen på kvällen firade vi Makda genom att käka på house of bagels. Det var jättetrevligt!

  • 21 readers

Likes

Comments

Igår var jag först i Malmö med min kusins mamma och hennes syster från Norge sedan på kvällen så hade jag förfest hemma hos mig innan Martin och Martin. Jag spydde på vår soffa och på mattan hehe. Men det var en rolig utgång!! Charlie hängde också med vilket var kul. Jag hade dock svinont i magen så jag satt typ hela kvällen men vi hade kul ändå! :)

  • 44 readers

Likes

Comments

I tisdags åkte vi till Åkersberga, norr om Stockholm och var där till fredag. Det var jättetrevligt! Vi var på 50-årskalas hos Lenas kusin och så fick vi träffa hans son som är nio år och supersöt!! Jag åkte även in till Stockholm och träffade Aima i torsdags kväll. Det var mysigt! Vi satt på en bar och drack lite drinkar och så skulle hon köpa ut till mig men då hängde jag med in så de ville se mitt leg också haha.

  • 42 readers

Likes

Comments

Idag har jag varit hos sjukgymnasten. Jag har sån sjuk träningsvärk sen senast så det var lite jobbigt idag. Sen har Eva, Ivar och Elsa varit här och lekt. Och nu på kvällen så har jag och Hamdi spelat lite kortlek och käkat pannkakor. Så gott!!

  • 47 readers

Likes

Comments

Idag har jag varit hos mamma och hälsat på. Min morbrors ex, min kusin och hennes syster är här på besök från Norge. Så vi hängde lite med dem och jag somnade på soffan där också. Jag har även beställt den tröjan som ni ser på bilden :)

  • 49 readers

Likes

Comments

Igår så körde jag till Helsingborg med Håkan för att gå på lilla Lovis kalas. Hon fyllde 2! Innan dess var jag så hungrig så jag sprang in på Max och köpte ett originalmål. Det var jättegod fika som ni ser på bilden och så blev det tacos till kvällsmat. Efter Helsingborg så körde jag direkt till Beea. Hon ska ju flytta till Kiruna så vi hade lite mys, typ käkade massa chips och godis och sen tittade vi på film.

  • 51 readers

Likes

Comments

Ikväll har jag varit med Hannis! Vi har käkat jättegoda hamburgare och ben and jerrys 😍 och så har vi kollat på High school musical innan jag somnade på Hannas soffa så hon fick köra mig hem. Får hämta vår bil imorgon hehe.

  • 59 readers

Likes

Comments

Idag har vi varit och fikat på Yangtorp, som är ett buddhistiskt tempel. Supermysigt ställe! Jag hade gärna velat komma på en retreat hit någon gång.

  • 82 readers

Likes

Comments

Igår så var jag först hos läkaren runt två och sedan åkte jag in till stan och köpte nya skor, som jag älskar såå!! Efter att jag och Mathilda fikat färdigt så gick jag och mötte upp Hamdi på tågstationen och så satt vi i espresso house. Jag tog en frapino och det var gott!

  • 158 readers

Likes

Comments