Den følelse
- At det gjorde så ondt, at du ikke kunne trække vejret. Græd til man ingen tåre havde tilbage. Bange for at miste ham. Når du fortryder, at du ikke viste mere kærlighed, og ville ønske du kunne springe tilbage i tiden. Det sekund du ser ham lægge på sengen, og du ikke kan gøre noget . Hver gang du ser ham lide, lider du os. Den følelse at verden er gået i stå og alt virker tomt for dig.

De tanker - Please, vågn op, du har fået sovet nok!, Har jeg mistet ham?, Er han væk? , Jeg savner ham, Hvor er du? jeg mangler dig! , Kom tilbage, for jeg har brug for dig.
Den tanke at han muligvis ville forsvinde fra din verden, og du er hjælpeløst.

Det øjeblik - At de slukker for respiratoren, og din verden er gået i sort. Det sekund at kisten bliver sænket ned i jorden, og du stadigvæk ikke ville tro han er væk. Det sekund du er kommet hjem og ikke opfatter, at du lige har været til hans begravelse. Det sekund du ubevidst kalder på ham, og du intet response får.
Det øjeblik du ved han er væk og det er tid til at acceptere det, men du har svært ved at give slip.

Den følelse, de tanker, det øjeblik du ville ønske du kunne gøre noget, men alt er håbløst!

Der er gået 9 år nu og jeg har stadigvæk svært ved at acceptere det, men personligt er jeg blevet stærkere. Jeg tænker ofte hvordan det ville have været hvis han stadigvæk var har, hvilken person han var blevet til og vil hans personlige udstråling stadigvæk være den samme, som jeg husker den. . . . . . . . ., To be continued. . .

Følg med i mit næste indlæg, der er en fortsættelse. . . .

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments


Kort og godt om hvad mit formål med denne blog er, at ItsCandid aka Candidness primært ville handler om mine tanker, mine oplevelser, mine ideer. En blog af ærlighed og oprigtigt, et sigte om at mine indlægs ville kunne rammer hjertet på mine læser eller forbikiggende.

Mit næste indlæg ville blive et personligt indlæg, som jeg vil dele med jer bag skærmen... 

Nå, det var det indlæg - ..adiós 


Likes

Comments