Pro Drop Uf är ett företag som säljer 100% vattentät mobilfodral. Deras fodraler finns i 3 färger, svart, vit och rosa och är det bästa någonsin för dig som älskar att sitta med mobilen när du badar eller duschar, ska på sol eller skid semestrar. Hur bra är inte detta som en julklapp till någon som skall resa iväg eller älskar och njuta flera timmar i badet eller duschen! Eller varför inte till själva student flaket ;) Du når de på instagram: pro drop uf eller Facebook pro drop uf. Ha en trevlig helg :*Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Började skolan igen efter en lång & slitsamt sommarlov! Det var så mysigt att träffa min kära vän Olivia igen! Men även alla andra man ej sett så mycket av i sommar! Tiden går fort och snart är skolan över. Kan knappt förstå att detta är mitt sista år innan de verkliga livet börjar! Så mycket som jag utvecklats och gjort under dessa år är magiskt. Har kämpat mig igenom mobbning, stress, panik, kärlek, lång resa ensam i Karibien, jobb, körkort & allt detta har jag slitit & kämpat för och här står jag idag med bättre självförtroende än någonsin!
Jag har gjort massor i mitt liv fast att jag bara är 18år. Denna ålder & jag har redan upplevt massor, tänk alla resterande åren. Tänk sista året i skolan om jag lyckades bra näst sista året.

Likes

Comments

Alla ser vi olika ut. Men hur många av oss har inte komplex för massor av saker på vår kropp?
Det kan vara allt från håret,finnar, rödhet,knoppar,brösten, bristningar, ärr & massor av saker. Men allt detta är ju personligt & vackert. Jag skulle inte vara jag om jag var super smal, inte hade bristningar eller ha ärr lite här & där. Jag skäms över mitt ärr i ansiktet vid näs vingen men ingen ser det nästan (om man inte står 1 cm från mig) men det är jag & utan de hade inte jag & mina vänner haft något roligt att snacka om. Och att ens tutte är mindre än de andra, Aa det är så vår kropp är byggd & vi skall älska den kropp vi har fått. Jag gillar inte att alla jag umgås med är smala & fina & jag har lite mer fett än de. Men varför skall jag må dåligt för det? Jag är exakt lika fin som de. Det borde du också tycka att du är!
Vi ska älska oss själva för att kunna älska andra!
Du är underbar på ditt egna sätt!

Likes

Comments

Jag köpte lite saker som jag absolut rekommenderar!


​läpp pennan hade ingen tag för att den inte fanns med. Exakta färger är det inte heller då de ej fanns men på ett ungefär.  Make up For Ever är ett helt nytt märke som precis kommit in. Köpte på Sephora för ca 150kr. 

Likes

Comments

Idag är det så skönt att jag är ledig från jobbet. Att jobba öppning till stängning och sova lite tar faktiskt kål på en. Men nu skall det bli bättre. Vaknade nyss och nu skall jag göra frukost och sen blir de plugga till körkortet hela dagen och kvällen. Vilket behövs eftersom att jag inte pluggar så mycket på det tyvärr.

Likes

Comments

​En lång dag på jobbet med massor av stressiga stunder. Hem och bada,ta bort sminket, mysa framför tv med mammi! Det är ju trots allt mors dag så lite kvalitets tid skall de va. Vi gjorde ansiktmask och sköt om oss själv och njöt av varandras trevliga sällskap. Sen var det bara mys med lite film och nu är jag så trött att jag bara vill sova. Har dock bara 1 lektion i morgon så skall bli super skönt iallafall.


Likes

Comments

Okej, nu är jag helt slut. Jobbat hela dagen och kom hem snacka med föräldrarna och sen gick jag ut och drack med några kompisar. Känner mig lite borta för att förklara lite om mig nu...

Men nu kör vi med bloggen igen!​​

Likes

Comments

Lång dag med lite shopping & lite solning innan jobbet, blev dock ingen skillnad... Jobbar dubbel jobb i morgon så blir en lång dag i morgon för mig! Är super trött så sov dax nu känner jag

Likes

Comments

Okej är lite wasted. Good times both friends is nice. Bur now sleep tight and present me tomorrow.

Yes but this is me! Amy Sindersjö 

Likes

Comments