Header

Allmänt

Godmorgon!
Sitter i köket medan mamma bakar. Hon ska göra min favorit, budapestbakelse. Fyllde ju år i torsdags så idag kommer släkten och firar mig. Tyvärr kunde inte min kusin komma för han jobbade, men aja. Så nästan hela släkten kommer.

Ska snart släpa mig upp till badrummet och göra mig iordning, så hörs vi sen.

Likes

Comments

Allmänt

Var i Lund på matmarknad. Dem har allt från brittisk, australiensk, fransk till spansk mat. Dem har till och med zebra och krokodilburgare... Jag valde att testa paella med kyckling. Sen gick vi runt i stan en stund och kollade lite. Jag försöker så få tag på ett liquid lipstick från Sleek, men det är aldrig inne! Störigt...

Ikväll händer förmodligen inte ett skit. Får väl se om jag kan hitta på något.

Likes

Comments

Allmänt

Vi var ute och firade mig igår. Åkte in till stan och käkade asiatisk buffé. Så sjukt gott! Sen kollade vi en kort stund i affärer innan vi åkte. Sen satt jag, Bella och Nina ute igår kväll.

Idag ska vi till matmarknad och träffa Sofia där. Sen ikväll vet jag inte om mina kompisar kan/vill hitta på något. Annars får jag ligga hemma och dega.

Likes

Comments

Allmänt

Hej alla!

Fyllde ju 18 igår, så fick ju såklart lite presenter. Tänkte visa dem, inte för att skryta, utan för att jag själv älskar att läsa sådana här inlägg själv.


​Jag fick chokladen/godis av mina två småsyskon, som även gav mig blommorna som de hade plockat. Fick ljuset och 1000kr av mormor och morfar. Ljuset är jättefint, älskar färgen! Fick hela 2000kr av min gamle mormor och morfar. Sedan satte min pappa in på mitt konto också, och mamma ska. Rike nu, haha. Och contour kitet fick jag av mina kompisar i klassen. 

Ikväll ska jag, Bella, Nina och Sofia ut och äta. Antar att jag får något av Sofia ikväll. Sen i sommar ska jag få en tatuering av Bella och Nina som jag är så sjukt taggad på!

Vi hörs senare!

Likes

Comments