Heej!

Jag skulle nog inte kalla denna dag så himla händelserik. Det jag gjort idag är att jag vart i skolan från 8.40 till 14. Fick en bok av min svenska lärare (bild nedan), hade även geografi prov idag. Men efter skolan så åkte jag hem och det tog ungefär en timme så var hemma klockan 15 och satte mig i sängen och pluggade i ungefär 25 minuter innan pappa sa att vi skulle på husvisning så då bar det av mot husvisning och efter det blev det Max för lite middag och sedan hem där jag är nu och skriver detta inlägg.


​Hoppas ni haft en bra dag <3

XOXO

Isabelle Saga

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej mina små rosa pärlor!

När man inte vet vad man ska göra för att man vet inte riktigtom man verkligen vill det, men egentligen känns det rätt men ändå så fel påsamma gång. Man blir bara osäker ochvågar inte göra det man kanske egentligen vill för man vet inte om det är rätt ochtänk vad andra skulle tycka. Kommer dem döma dig? Kommer dem se dig på ett heltannat sätt? Vill dem någonsin träffa dig igen? Det är något man ständigtfunderar på för att man inte vet svaret för att man inte vågar chansa för tänkom någon blir sårad. Och det är det minsta man vill men ändå vill man ha svar.Varför ska allting vara så himla svårt? Vill bara att allt ska vara enkelt och bra, vill ha glädje.

Men allt jag har är bara en massa jobbiga känslor och tankar som ger mig endast ångest och inga svar.

Livet är en evig väntan på en massa svar.


XOXO

Isabelle Saga

Likes

Comments

Hej

Idag har jag för det mesta bara varit hemma för att jag var ledig idag, vi var lediga för att vi inte hade några schemalagda lektioner eller halva klassen hade inga lektioner så då fick vi vara lediga idag vilket var underbart egentligen. Men det enda jag har gjort idag var att plugga, så det var inte så underbart om jag ska vara ärlig. Har pluggat i över fem timmar för att jag behövde verkligen komma någon vart med mina svenska redovisningar.

Det har inte vart en så spännande och händelserik dag men runt halv fem så åkte vi till friidrottsarenan för att min minsta lillebror hade friidrottsträning idag klockan fem. Och eftersom att det är mitt under middagstiden så var jag tvungen att följa med för annars fick jag ingen mat. Så efter friidrottsträningen så åkte vi till Max och åt middag.

Sedan har jag bara kollat lite serier nu på kvällen och laddar om för en skoldag imorgon som jag hoppas på blir en kort dag. Men det återstår att se.

​XOXO

Isabelle Saga

Likes

Comments

Hej!

Ni kanske tror att jag sitter och skriver detta under lektionstid men nej så busig är jag inte. Utan detta inlägg skrev jag faktiskt igår, så detta är ett tidsinställt inlägg.

Men som rubriken lyder så har jag gjort ett val, det valet tog ett tag att besluta men i onsdag så bestämde jag mig. Jag bestämde jag för att ta en pause från mitt fritidsintresse som är handbollen. Handbollen är något jag har ägnat hela min fritid åt dem senaste 4 åren. Jag har inte hunnit med så mycket annat än skola och handboll då handbollen tar upp hela ens tid. Vilket många av mina vänner kan intyga på. Men nu har jag valt att ta en pause utav många olika skäl. Förts och främst är för att jag har haft en sjukt jobbig period dem senaste månaderna och har det fortfarande men det är på bättre vägar. Handbollen har också på verkat en del i den här jobbiga perioden och därför har jag valt att lägga undan handbollen ett tag så jag kan fokusera på annat, sånt som gör mig glad. För det finns några i handbollen som påverkar detta som gör att jag mår dåligt och känner mig inte välkommen och får ingen lust att vilja gå dit och träna och spela matcher. Så nu vill jag bara fokusera på sådant som gör mig glad och få allt att bli bra. Sådant som jag inte bara kan lägga åt sidan utan saker som jag måste stå ut med ska jag försöka få att bli bra igen. Så nu har jag lagt en jobbig sak åt sidan och är ännu ett steg närmare mitt mål, en gladare vardag <3

Men det finns en hel del jag kommer att sakna så man vet inte, jag kommer kanske tillbaka.

( jag är den glada tjejen mellan målvakterna :) )


XOXO

Isabelle Saga

Likes

Comments

Hej sweethearts!

Tänkte skriva inlägget om min vecka angående allt som hänt och mötet osv. Sitter just nu på kökstrappen hemma hos farmor och har precis ätit lunch.

Mötet som hölls den 6 oktober gick helt okej, det tog ungefär en och en halv timme och jag grät nog i genom hela mötet om jag minns rätt. Under mötet så kom vi fram till två olika förslag som jag hade fram till den 10 oktober på mig att bestämma vilket av förslagen jag ville göra. Det ena förslaget skulle prövas under tre veckor medans det andra var att jag skulle förflyttas. Men jag valde att stanna och pröva olika metoder under tre veckors tid. Och vi började direkt i måndags när jag hade bestämt mig och redan första dagen kändes det lite bättre. Men det går inte att säga att det är helt fantastiskt eftersom att det endast gått några dagar för det går inte så fort. Men jag är iallafall lite gladare för det är på väg mot rätt håll. Om det fortsätter så här så kan det bli riktigt bra, men det kan ta sin tid. Redan efter en vecka så har det ändå blivit ganska mycket bättre och det känns bra och jag är nöjd med mitt val som jag gjorde. Veckan har lixom gått mycket fortare än någon vecka har gjort hittills under dessa två månader. Och jag även känt att jag har kunnat vara glad och har kunnat le ibland och det är stora fram steg för mig. Nu är det bara att se hur de kommande två veckorna blir, man kan bara hoppas att dem också blir bra om inte bättre.Farmor vet hur man gör mig glad<3


XOXO

Isabelle Saga

Likes

Comments

Hej mina små rosa pärlor <3

Just nu sitter jag i soffan hemma hos farmor i Solna. Jag kom hit igår eftermiddag eftersom att jag slutade 11.15 igår. Så jag kände att jag ville åka och besöka farmor, det var ett tag sedan sist. Så jag tog tåget vid fem tiden och var här vid sex. Farmor mötte mig vid stationen så jag slapp gå själv. Sedan blev det middag och Idol.

Idag har vi hunnit med en del. Det började med att vi steg upp vid halv nio och åt frukost. Sedan gjorde jag lite tråkiga läxor som är ett måste. När allt var klart och vi hade fixat oss så gav vi oss av mot Mall of Scandinavia. Vi strosade runt lite och letade efter en almanacka till mig vilket blev lite problematiskt då majoriteten av alla butiker har skickat tillbaka alla almanackor för detta läsår, vi började med Akademibokhandeln men det enda vi hittade var Alexandra (Kissie) Nilsson som signerade sin nya bok. Men tillslut hittade vi ett ställe som hade fåtal kvar som dem reade ut.

Runt tre tiden så bar vi av mot rulltrapporna för att gå till översta våningen där biografen håller till. För vi hade nämligen tidigare i morse förköpt biljetter till Bridget Jones Baby, så vi såg den. Och den var helt fantastiskt bra, den var väldigt rolig, mycket humor. Det enda var valet Bridget gjorde i slutet av filmen som jag tyckte var fel tyckte hon skulle välja den andra. Ni som sett filmen förstår nog vad jag menar men vill inte avslöja för er som inte sett filmen då jag tycker att den är sjukt värd att se.

Det kommer även ett inlägg inom kort tid om hur min vecka varit utifrån mötet jag hade 6 oktober.​Bild med Alexandra!XOXO

Isabelle Saga

Likes

Comments

Hej!

Kul att ni tittar in här ibland trotts att jag inte alltid är så aktiv här, jag gör så gott jag kan och det kan dock bli lite sämre med uppdatering med tanke på allt jag går igenom just nu.

I morse så följde jag med mamsi till Uppsala då hon skulle till en arbetsterapeut och då passade jag på att följa med och lämna tillbaka en bok på stadsbiblioteket. Sedan köpte jag även en frans borste. Det blev en ganska kort vistelse i Uppsala på morgonkvisten. Sedan for vi hem igen och kollade ett avsnitt på en serie innan mormor ringde och sa att hon var på väg. Så det blev ett spontan besök av mormor och morfar. Blev lite fika innan dem åkte igen.

Just nu sitter jag i soffan och är ensam hemma då mamma har åkt och jobbat, så då passade jag på att blogga lite. Innan resten av familjen kommer hem och röjer. Men ikväll blir det idol som vanligt. Vem är din favorit?

Innan ni börjar fundera på varför jag inte är i skolan så kan jag berätta det nu, att jag är i lite av en depression och har mina perioder då jag är hemma en eller två dagar. Som nu, jag var hemma igår och idag. Igår var jag dock hemma pga mitt möte. Jag har börjat fundera lite angående mitt beslut men har ännu inte kommit fram till något och vill inte fundera för mycket då jag var panik och ångest.

morgonkvisten i Uppsala.

xoxo

Isabelle Saga


Likes

Comments

Hej!

Just nu sitter jag framför datorn​ och skriver detta inlägg med gråten i halsen. Idag hade jag det där mötet jag tidigare skrev om. Det gick väl helt okej. Dem la upp två planer om hur dem kan hjälpa mig, men just nu är det upp till mig att välja vilken plan jag vill gå utifrån. Det är ett fruktansvärt jobbigt beslut och mötet var också fruktansvärt jobbigt för den delen.

Det här med att folk säger att det är skönt att gråta ut vill jag nog inte instämma så mycket på. Jag grät nog igenom hela mötet och visst det är väl skönare att släppa tårarna än att pressa tillbaka dem men att ha huvudvärk en hel dag och kännas som att man har feber endast för att man gråtit skulle inte jag säga är så himla skönt.

Men nu är iallafall mötet över och det är skönt att ha det gjort och nu är det bara det tuffa beslutet som jag har till på måndag att fundera på. Så det är just nu det enda som snurrar runt i mitt huvud. Men jag talar inte så mycket med folk om det för jag har inte smält allt dem sa på mötet och tycker det är extremt jobbigt att prata om. Det var lättare att prata om det innan mötet och jag kunde prata om det med fåtal människor men nu vill jag inte prata om det med någon kanske min mamma om några timmar. Som det är nu vill jag bara vara för mig själv och tänka. Det är ju trotts allt mitt beslut.

Men jag hoppas att allt kommer att bli bra inom snar framtid. Det här är bara ett steg mot en gladare vardag, förhoppningsvis. Nästa vecka har jag även fler saker att ta tag i.


hörs

xoxo

isse

Likes

Comments

Hej!

Ni vet den här känslan när man verkligen vill något men vet inte riktigt hur man ska göra och kan inte riktigt säga det till vem som helst, just den känslan har jag haft i över 1 månad nu. Den känslan när man inte vill vara kvar där man är, man vill bara bort långt bort. Men man vet inte hur. Inget är bra, man vill ändra allt men det går inte själv. Man får inge hjälp, vill bara långt här ifrån. Allt man gör är att försöka och försöka men det händer inget och tillslut ger man upp. Man orkar inte längre, ingen bryr sig.

Detta har jag gått igenom i över en månads tid nu, man känner inget hopp inför något och allt är bara meninglöst. Exakt allt i min vardag ser ut ungefär såhär. Ångest, ångest, ångest, ångest och ännu mer ångest. Och det kanske man kan förstå men shit vad jobbigt det är. Finns ingen glädje alls. Livet är endast som en mörk och dyster cirkel just nu.

Om jag har räknat rätt så är jag inne på mitt sjunde möte och det har ännu inte skett någon skillnad. Jag har kämpat och gjort allt jag kunnat för att det ska bli bra eller åtminstone bättre men absolut inget har ändrats. Tillslut blev jag tvungen att tala med flera olika vuxna men ännu har ingen skillnad skett. Asså ibland undrar man vad det är för fel på folk. Hur dåligt ska man behöva må för att folk ska inse att dem behöver göra något?

Men på torsdag ska jag ha mitt åttonde möte och det är det mötet som förhoppningsvis kommer att förändra min vardag med ett steg ifrån min dagliga ångest, förhoppningsvis. Det återstår och se.


Hoppas att just du iallafall har det bra och ett glädjefullt liv för det är det jag ser fram emot att få igen och det är det jag kämpar för och här börjar min resa mot ett glädjefullt liv igen.


xoxo

Isse

Likes

Comments

Hej!


Det är endast 3 dagar kvar tills jag åker till Irland med superschools. Jag tänkte berätta lite kort om vad superschools är.
Superschools är en idrottstävling mellan skolor från 7 europeiska länder, det är åtta lag som är med och tävlar varav två lag kommer från Frankrike, de möts en gång per år. Det är 20 elever från varje skola som umgås och tävlar i fem dagar. Hälften är flickor och hälften är pojkar. Det tävlas i bl.a. fotboll, simning, basket, friidrott, badminton och bordtennis. Tävlingarna är bara en del i arrangemanget. syftet är att mötas över gränserna och lära känna varandra och dela erfarenheter. I år ska vi tävla i Irland.

Vi åker på söndag kl.06.15

Jag kommer nog inte att blogga så jätte mycket nu innan resan, men kommer nog inlägg efter resan. Jag landar i Sverige 25 mars igen.


Ha det bra!

Isse


​Superschoolstjocktröjan som vi alla i laget fått nu.

Likes

Comments