Hej!
Blev inte så mycket ledig dessa 2 dagar, fick hoppa in på jobbet i fredagskväll så fick träffa mina vänner efter men vi hade det jätte mysigt! Men igår blev jag ledig iallafall, först träffade jag en vän som jag inte träffat på länge, vi sågs på stan och bara pratade å fikade lite! Sedan på eftermiddagen så drog familjen och jag till Märsta för att min familj har vänner där så då passade jag på att träffa ännu en saknad vän, som jag inte träffat på 1 år! Så de var jätte kul å mysigt, vi bowlade i 2 timmar haha! Men de var äntligen skönt att få träffa dessa underbara människor, ska ske oftare tycker jag :)
Just nu har jag precis duschat och ska snart åka till jobbet för jobbar ikväll.
Hörs sen, ha en bra dag allihop för det förtjänar ni <3

En gammal bild från omklädningsrummet på jobbet

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Vet inte riktigt vad som hände, eller jo jag antar att motivationen inte riktigt fanns kvar längre! Men den börjar sakta komma tillbaka, så tänkte blogga lite men de blir kanske inte riktigt varje dag då jag i stort sett jobbar hela tiden och finns inte mycket att skriva om då! Men idag är jag ledig och de borde vara skönt! De är ju skönt att vara ledig men idag är de inte det, hade hellre velat jobba. Har sovit så sjukt dåligt inatt bara för att jag är ledig men ikväll ska jag i alla fall träffa några kompisar å äta å umgås!
Så ska bli mysigt men vi hörs<3

Likes

Comments

Ännu lite mer bilder från Teneriffa resan. Och mer kommer så småningom.

Likes

Comments

I måndags var jag och Johanna i Stockholm och gjorde lite allt möjligt men en sak var att kolla på blommorna som folk lagt ut på Sergels torg och på Drottninggatan.

Likes

Comments

När vi anledde till Spanien så blev det ingen middag på hotellet utan vi gick ut på staden och det blev italienskt, mi me gusta <3

Pasta pesto med pinjenötter

Likes

Comments

3 April var min födelsedag, dagen då jag fyllde 17 år. Jag var då i Spanien så hade inte tid att blogga något eftersom att hela släkten var med på resan så vi gjorde saker typ hela tiden. Så därför kommer alla inlägg från Spanien nu. På min födelsedag så var vi på jakt efter en tårta vilket tog ett tag eftersom att det fanns inget bageri någonstans så vi fick fråga och då blev vi tipsade om en stor mataffär och där köpte vi min tårta som var för övrigt väldigt god.

Likes

Comments

Idag har jag bara packat och packat. För det är nämligen imorgon som jag åker till Spanien <3<3 Teneriffa blir det så ska bli så kul. Dessutom så fyller jag år på måndag så tagga!! Är dock inte så taggad på att gå upp 4 på morgonen imorgon. April är min favorit månad för att jag fyller år haha och för att då kommer våren på riktigt<3

Likes

Comments

Likes

Comments

​Sjukt goda, tipsar verkligen <3

Likes

Comments

Ska ha en redovisning på torsdag eller jag har 3 stycken men på en av dem ska jag argumentera om varför fika är bra och i helgen hade jag släktkalas för att jag fyller år om 2 veckor och då passade jag på att baka och ta bilder till min redovisning.

Likes

Comments