View tracker

Klockan är 21.06 här och jag sitter på sängen med lillebror på hotellrummet. Har typ somnat efter 21 varje kväll för att jag är så trött och sover dåligt pga attrahera delar rum med familjen och den ena snarkar så man vill bara skicka ut den.

Gårdagens frukost

Lillebror, som är otroligt söt i uppsatt hår

Dagens frukost

Kvällens outfit, och vårt stökiga hotellrum

Fick köa i 25 min för maten idag, blev steak house

Huvudrätt och efterrätt, båda var sådär, eller mer sagt inte bra alls! De va inte värt att köa för detta. Efterrätten gick inte ens att äta.

Likes

Comments

Ligger i sängen på hotellet och klockan är 20.05 och vi har precis ätit och jag mår illa och har huvudvärk så är halvt sjuk men jag hoppas på att vakna upp utan detta imorrn!
Här kommer några bilder från idag

Sakerna från taxfree

Mac and cheese till middag

Me and My little brother at Breakfast this morning

Likes

Comments

Just nu sitter jag i sängen efter att fått en halv natt med sömn. Då jag har jetlag och de är svinkallt på rummet och en jävel ska snarka! Men nu är klockan 6.30 här! Och vi väntar på att få gå till frukosten som öppnar 7. Så hungrig.

Likes

Comments

Just nu sitter vi på gaten och väntar på att få boarda. Vi har ätit frukost och handlat på taxfree så nu väntar 12 h resa.

Likes

Comments

Allt är packat å klart och vi väntar nu bara på att få åka mot Arlanda och checka in. Såå taggad

Likes

Comments

View tracker

Imorgon är det dax för avfärd till Dominikanska Republiken.
Allt är nästan packat och vi sitter och fikar. 07.00 imorrn så går planet och det blir 12 timmars flygplansresa. Kommer inte blogga så jätte mycket men kanske blir några korta inlägg men annars blir det nog bara bild inlägg osv. Men vi får se, det återstå och se <3

Likes

Comments

För er som inte vet så är det så att jag ska flytta till USA om två år. Efter jag har tagit studenten. Detta är något jag velat sedan jag var ungefär sex år, att flytta till USA. Så därför ska jag göra det. Jag ska följa min dröm och flytta till USA. Så detta är absolut inget nytt för mina närmsta vänner och familj!<3

Så alltså kommer ni som läser min blogg att få följa min resa till USA, resan till att uppfylla min dröm och inte bara saker som händer i min vardag. Detta är dock min vardag men ni kommer få vara mer delaktiga i min planering inför USA och förberedelser mm.

Men den största planen är att jag ska antingen flytta till West Coast eller South. Inte riktigt klart ännu. Beror på kostnader och vad jag prioriterar och vad jag känner för. Men jag lider av beslutsångest och har alltid gjort så får se när jag har bestämt mig men jag låter er veta när jag bestämt mig :)

Mer om USA och mina planer mm. får ni om ni fortsätter att läsa min blogg för då blir det nog en hel del då min framtid är baserad på detta!


Hörs!

Likes

Comments

Idag har jag endast varit barnvakt åt min lillasyster och vi gick på promenad och sedan badade vi. Och sedan har jag även bokat biljetter till fyren mellan haven på bio på tisdag med min bästa vän Johanna. Så det blir bio lite sådär innan jag åker till D.R. Så det ska bli kul. Nu måste jag bara lyckas få måndagen att passera fortare än någonsin haha.

Blev dessutom inge plugg idag! Brukar sluta så. Säger att jag ska plugga men det är sällan det händer för det är så tråkigt så hittar alltid något annat att göra istället som att kolla videos på youtube haha.


Åhh va jag vill ha donuts nuu <3

Likes

Comments

Detta är då bilder på mitt nuvarande rum. Så här har det sett ut de senaste 6-7 åren. En massa USA som ni kan se och mer finns det som inte syns på bilderna. Har som sagt gillat USA så länge jag kan minnas och min familj och vänner med!

Hörs!

Likes

Comments

Idag har jag rensat klart mitt rum och jag slängde ganska stora mängder och då skulle hag egentligen kunnat slängt mer men ville inte slänga för mycket då jag kanske skulle råka kasta något som jag egentligen behöver? vet inte? men är ändå nöjd med dagens insats.

Har dessutom haft värsta bloggfeeling typ. Har skrivit flera inlägg idag som kommer senare i veckan.

Mår så sjukt illa dessutom! Så fort jag ställer mig upp så snurrar hela rummet så har suttit i min säng i typ två timmar nu. Och mår väldigt illa också men tror det beror på att jag är sjukt hungrig och inte ätit något på hela dagen. Och Huvudvärk på det.

Men ska nog bara ta det lugnt idag, kanske kolla filmer oså. Imorgon blir det myycket pluggande och dessutom barnvakt till min underbara lillasyster. <3


Hörs!

Likes

Comments