hej. tänkte skriva några rader om en vän som betyder massor för mig, och som inte gav upp på mig.

som många säkert redan vet så hamnade jag i fel sällskap när jag va 13-14, jag gjorde saker jag inte är stolt för. jag förlorade även väldigt många vänner. för jag var ingen bra vän själv, jag ljög för att jag inte orkade ses, jag ljög för att få uppmärksamhet. jagville ha stöttning av alla, men jag visade ingen uppskattning.

jag behandlade mina vänner som skit rent ut sagt.

en person som har fått vara med när jag var som odrägligast. det är shaak. jag och shaak hade en väldigt fin vänskap. vi hade sjukt kul och vi trivdes i varandras sällskap. tyvärr så förstörde jag det, som jag gjorde med allt.  tillslut så orkade shaak inte mer då det tog på hennes energi. vi sa upp kontakten med varandra och pratade inte på 3 år eller något sånt. jag trodde faktiskt aldrig att vi skulle bli vänner igen, då det var riktigt dåligt mellan oss den sista tiden pga hur jag betedde mig.

men i våras detta året hörde shaak av sig och vi tog en fika. hon ville ge mig en sista chans. och OJ vad glad jag är över det. jag är inte alls samma person som jag var när vi sa upp kontakten. jag känner att våran relation är mer "ge och ta" nu. innan så ville jag bara ha massa uppmärksamhet av henne och hörde endast av mig när jag måddr dåligt. och glömde jämt bort att fråga hur hon mådde. idag är det helt tvärtom.

trots all skit vi gått igenom tillsammans, trots hur jävla dålig vän jag var. så har shaak ändå gett mig en till chans. och det betyder jättemycket att hon gjorde det, att hon tror på mig, att hon tror på att jag kan ändra mig , mitt mående och beteende.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 584 Readers

Likes

Comments