hej! jag vet att jag varje gång ber on urskt för att jag inte bloggar så mycket. jag tänker inte be om ursäkt denna gången. jag känner att jag bloggar när jag orkar och känner för det. jag har mycket viktigare saker att tänka på än att hålla bloggen aktiv hela tiden.

det har hänt så mycket men så lite sen jag bloggade sist. jag har börjat på ett riktigt gym äntligen då hemmet betalat det. vi har varat schema som vanligt så där har väl inget speciellt hänt.

men den stora "bomben" då. ja det kan man verkligen säga då det kom som en bomb..

det är slut mellan mig och Johanna. och jag känner mig tom på ord. det känns som att hälften av mitt hjärta är borta. hon är den jag vill bli gammal med.. jag tänker inte gå in på varför det är slut då det är mellan oss. men jag har varit så jävla låg denna veckan. har brustit ut i tårar på alla mest oväntande ställen och jag har bara velat ligga under täcket.

idag så skulle jag åka till Ystad hem till bästa Becca. det kändes jobbigt för jag har egentligen inte ork att ens ta mig till bussen. men jag tänkte "vad är de värsta som kan hända?" jo att jag behöver ringa hemmet så dom hämtar mig..
så jag åkte. så nu sitter jag med Becca och kollar idol och käkar godis! detta behövde jag verkligen. visst, ångesten kommer och går och vissa stunder vill jag bara ringa hemmet. men samtidigt har jag så jävla kul och trivs i beccas sällskap så det känns som att jag kommer slappna av mer och mer. tack för att du finns för mig i alla lägen Becca ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments