hej! jag har inte bloggat då jag haft fullt upp i helgen. i fredags hade vi jättekul. det var Johanna Josefin och jag som drog till Gretas och det var verkligen jättekul. sedan i lördags (igår) så åkte jag hem till mamma och vi hade kalas där. fick massa fina presenter. sen på kvällen badade vi jacuzzi och spelade rappa kalja vilket var jätte mysigt. idag har inte hänt så jättemycket. jag var rätt trött i kroppen så sov till två idag, sen har jag hjälpt mamma och Patrick lite i trädgården.

ville skriva några ord om mitt mående sen jag flyttade till Skåne.

första månaden på b-hemmet var ett rent helvete. jag mådde sämre för varje dag som gick och jag trodde aldrig att jag skulle kunna komma upp  igen.
när jag tänker tillbaka så är det inte alls konstigt att jag mådde som jag gjorde. det var helt ny miljö. jag var långt hemifrån och jag skulle börja lita på helt nytt folk. jag blev inlagd en vecka på Psyk men när jag kom tillbaka hade jag en helt annan inställning. jag ville kämpa och oj vad jag kämpade.

idag, fyra månader senare mår jag jättebra. visst, jag får ångest ibland. men jag är inte mer än människa. men jag ser på allt annorlunda. jag har mer positiva tankar. efter regn kommer solsken.
jag ska snart börja plugga på distans och jag ser en framtid. något jag aldrig gjort innan.
och inte nog med det. jag har fått en underbar flickvän som älskar mig trots all skit jag gått igenom. jag har fått vänner för livet i Skåne och jag har fått en riktigt bra relation med mamma.

kortfattat. det är min tur att äntligen må bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

idag stog klockan på halv 8. idag ska vi nämligen fira mig i Göteborg . ser verkligen fram emot det. på dagen ska vi träffa lite olika vänner och senare på kvällen ska jag och johanna på det 😍 senare drar vi till hotellet och fixar oss och har lite förkrök. sen ska vi möta upp några vänner och dra ut på Gretas. ser verkligen fram emot detta. detta blir våran första riktiga dejt med så det känns väldigt roligt :)

Likes

Comments

först så vill jag be om ursäkt för att jag inte uppdaterat. men har nu mer internet i månaden så nu kan jag blogga på :)

det har hänt otroligt myclet sen sist. jag har snart bott på behandlingshem i fyra månader och allt går jättebra. har hittat väldigt fina vänner sen jag kom hit :) emmy (min twinny) har kommit mig varmt om hjärtat! hon är som min syster och bästavän på samma gång!

rutinerna på behandlingshemmet.
vi går upp kl 8, äter frukost. sen har vi genomgång av dagen. vi har olika aktiviteter beroende på dag. på måndag har vi städ, tisdag har vi skapande, på onsdagar har vi friskvård osv. sen från kl 15 till kl 23 har man ganksa mycket egentid. men man kan även åka iväg med personal den tiden om man vill och de finns möjlighet.
det var lite om behandlingshemmet.

en annan stor sak som hänt i mitt liv är att jag har hittat den rätta. hon är den jag letat efter utan att jag vetat om de. johanna grimm. att jag skulle bli kär i mim bästa vän var inget jag trodde för ett årsen. men det finns verkligen inget bättre än att vara tilsammans med sin bästavän ❤❤ hon är den jag vill dela hela mitt liv med.Likes

Comments