igår var en riktigt bra dag. på förmiddagen spelades skipbo och så slappa lite. sen någongång eftet lunch så spelade jag och en annan tjej på behandlinghemmet singstar. vid 7 tiden säger en personal att hasse ska uppträda i tivoliparken. så det blev en spontan tripp dit också :) sjukt mycket folk men ändå bra stämning :)

har även varit och tränat på en låt jag ska sjunga på mamma och patricks bröllop nu den 27:e juni. vet inte om mamma läser min blogg så vilken låt det är får bli en hemlis i nuläget ;)

tyckte det var riktigt fint på en bro vi gick på. folk hade hängt massa hänglås och skrivit sina namn på och så.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hej! jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat då jag haft mycket med mig själv nu i början. det har varit väldigt upp och ner med mitt mående ocj i söndags fick jag åkq in till akuten.mer än så säger jag inte.

jag har kommit väldigt bra överens med tjejerna som bor här och det känns jättebra. idag har vi haft en spa dag. fixat med naglar, ansikte och fötter. så idag har väl varit den första dagen som varit bra hela dan. imorgon ska vi på utflykt och det kommer nog bli trevligt.

här är lite bilder jag tagit. dom har massor med djur och miljön är otrolig vacke

Likes

Comments