hej. tänkte skriva några rader om en vän som betyder massor för mig, och som inte gav upp på mig.

som många säkert redan vet så hamnade jag i fel sällskap när jag va 13-14, jag gjorde saker jag inte är stolt för. jag förlorade även väldigt många vänner. för jag var ingen bra vän själv, jag ljög för att jag inte orkade ses, jag ljög för att få uppmärksamhet. jagville ha stöttning av alla, men jag visade ingen uppskattning.

jag behandlade mina vänner som skit rent ut sagt.

en person som har fått vara med när jag var som odrägligast. det är shaak. jag och shaak hade en väldigt fin vänskap. vi hade sjukt kul och vi trivdes i varandras sällskap. tyvärr så förstörde jag det, som jag gjorde med allt.  tillslut så orkade shaak inte mer då det tog på hennes energi. vi sa upp kontakten med varandra och pratade inte på 3 år eller något sånt. jag trodde faktiskt aldrig att vi skulle bli vänner igen, då det var riktigt dåligt mellan oss den sista tiden pga hur jag betedde mig.

men i våras detta året hörde shaak av sig och vi tog en fika. hon ville ge mig en sista chans. och OJ vad glad jag är över det. jag är inte alls samma person som jag var när vi sa upp kontakten. jag känner att våran relation är mer "ge och ta" nu. innan så ville jag bara ha massa uppmärksamhet av henne och hörde endast av mig när jag måddr dåligt. och glömde jämt bort att fråga hur hon mådde. idag är det helt tvärtom.

trots all skit vi gått igenom tillsammans, trots hur jävla dålig vän jag var. så har shaak ändå gett mig en till chans. och det betyder jättemycket att hon gjorde det, att hon tror på mig, att hon tror på att jag kan ändra mig , mitt mående och beteende.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 584 Readers

Likes

Comments

hej! nu var det ett tag sedan jag skrev, igen..
jag vill uppdatera oftare och mer. men ibland vet jag inte hur mycket jag kan dela med mig av. för jag vet inte riktigt vilka som läser mim blogg. så vill inte gå in på allt för mycket, även om jag är väldigt öppen i bloggen.

läget just nu är väl stabilt. jag mår inte alls bra och jag bryter ihop mer ofta. men jag hanterar det. så trots all ångest så är jag stolt att jag inte gjort något självdestruktikt.

imorgon ska jag till polisen och göra en anmälan med en personal. har ingen aning hur det kommer gå, så ni får gärna hålla tummarna för mig. jag har varut osäker på att anmäla då jag inte tror att jag kan vinna. och det har varit det viktigaste för mig. men de viktigaste för mig är inte att vinna denna gången utan att göra anmälan och hoppas på det bästa.hoppas på att kräket får vad hen förstjänar. det får bära eller brista.

förövrigt så är alla mina julklappar inslagna och klara med rim! der känns riktigt skönt då jag oftast är ute i sista sekunden med julklapparna. så nu kan jag bara slappna av och njuta av december. och alla mysiga kvällar när man kan hoppa i sin pyjamas vid  6 tiden och dricka varm choklad framför tvn  och bara mysa. det kan man ju i vanliga fall med, men det blir ännu mysigare runt juletider :)

Likes

Comments

- säljer lösögonfransar och nageltippar till bra pris - har blivit sponsrad, så därför kan jag ge dig ett såhär bra pris :)

49kr/per paket plus frakt (100 nageltippar)

29 kr/per paket plus frakt (2 par lösögonfransar)

Perfekt julklapp eller kanske göra dig snygg för nyår?

OBS! om du beställer mer än ett paket så står du bara för en frakt :) 

Komenteta eller skicka meddelande till mig om du vill beställa något :)

Likes

Comments

hej! jag sitter nu på tåget mot göteborg för att sedan rulla vidare mot uddevalla.

denna veckan som varit har vart rätt så intensiv. mitt mående har inte varit på topp. personalen på boendet var inte ens säkra på att jag skulle få åka i helgen. men dom förstod att det var viktigt att åka denna helgen så jag fick åka.

i helgen ska jag spendera massor med yid med min syster och min systerdotter. och min systers sambo fall han är hemma :)

det var jättelängesen jag träffade dom och så jag längtat efter detta! vi har försökt planera in något flera gånger de senaste månaderna. men antingen så jobbar angelica eller så är jag upptagen etc. så att vi äntligen fick ihop en helg känns otroligt bra.

angelica är 6 år äldre än mig. vi har aldrig bråkat speciellt mycket. detklart vi har bråkat men skulle inte säga att det vart ofta.. vet inte om det beror på åldersskillnaden eller något annat. idag så gör inte åldersskillnaden så mycket. eller jag kanske bara ska prata för mig själv. angelica ser mig fortfarande som en litem sketunge  haha :). men jag kan tänka mig att jag var pain in the ass när hon var 18 och jag 13. ville ju umgås med henne för de va "coolt" hahha

Likes

Comments

bilden säger det mesta.. att få ett besök. eller kanske få ett litet brev någongång  sånt gör så himla mycket när man bor på behandlingshem. för mig gör det de iallafall.

jag vet att det kanske är löjligti era ögon men jag var tvungen att få ut mig hur jag känner

förövrigt gjorde jag ett försök till att sminka mig som en leopard. fick myckrt hjälp av twinny 💖

Likes

Comments

ja.. ännu ett depp inlägg. jag är inte jäyte deprimerad och skulle jag jämföra mig själv nu och för fyra månader sedan, så är detta bara att jag har lite dåliga dagar. jag har en dal just nu.

som jag sa i mitt förra inlägg har jag ångest över att åka upp till min lägenhet.  jag känner mig även stressad. vet inte vad som stressar mig. vi har ingen tid att passa men känner mig så konstig i hela kroppen inför måndag.

det hjälper nog inte att jag småtjafsat med personal de senaste dagarna. jag har inte orkat upp på mornarna, jag har inte orkat vara med på allt på schemat. varit med på 80% av schemat. men häromdan bröt jag ihop för en jävla promenad.. jag vet inte.. jag har känt att jag bara vill ligga på rummet efter vårat schema är slut vid 3-4 men vill inte få massa frågor av personal. jag är nämligen aldrig på rummet innan jag ska lägga mig typ. 

jag vill så gärna kunna prata ut så att jag mår bättre i längden. men det är otroligt svårt när man inte vet vad alla känslor beror på. jag vet en bråkdel, men att jag bara vill lägga täcket över huvudet mitt på ljusa dan kan jag inte förklara. jag vill bara vara själv.

jag har ingen aning om vilka som läser min blogg, men det vore kul att veta. du får gärna lämna en kommentar.

Likes

Comments

hej! har inte hänt så mycket sedan sist faktisk. jag städade mitt rum igår (som typ tog 1,5 timme) så bilder lägger jag upp längest ner i inlägget.

nästa vecka ska jag och min kontaktperson hem till min lägenhet i berghem. vi åker tidigt på måndag morgon sen tar de ca 3 timmar till min lägenhet. så ska vi fika med min granne och hämta lite saker från lägenheten. sen hälsa på mamma.

på onsdag nästa vecka så har jag behandlingskonferans. då kommer soc och öppenvården för att prata om hur det går för mig och hur de ska se ut m.m.

samtidigt som jag är glad över att jag ska till lägenheten och även få träffa nära och kära igen (även om de är en kort stund) så har jag fått jättemycket ångest.. vet inte riktigt varför.. det känns bara för mycket.
jag vet att vi bara ska vara i lägenheten någon timme och att min kp kommer att vara med mig. men jag mår dåligt så fort jag sätter foten innanför dörren typ :/

för att göra historien kort så fick jag lägenheten 1juli 2014 och 27 maj 2015 flyttade jag till Skåne. jag bodde nästan i lägenheten i ett år. men jag var jättemycket inlagd eller sov hos grannen så allt som allt bodde jag kanske en månad i lägenheten..

samtidigt som jag borde berätta för personal att de är jobbigt så är jag rädd att dom ställer in resan isåfall. jag behöver verklige åka dit och hämta lite saker. kläder och julpynt m.m. sen vill jag gärna träffa mina grannar och mamma och Patrick. jag vet inte. det var längesen jag kände denna typ av ångest..

här får ni bilder från mitt rum iallafall. ganska stolt (om man får säga så) över hur hemtrevligt jag fått det i mitt rum.

Likes

Comments

jag har i alla år haft väldigt mycket toppar och dalar. dalarna har tagit över den senaste veckan och jag bara går och väntar på att jag ska börja komma på fötter igen.

ja har fått reda på mycket saker som gjort mig helt förstörd. jag oroar mig för att jag inte fått besked av skolan än, och såhär lång tid ska man inte behöva vänta. orolig över att jag ska behöva flytta härifrån innan jag är helt färdig.. ja det är många faktorer som gör att jag håller på att brista. jag vill gärna få ut ALLT och prata om det som gör mig ledsen. men det känns som att det fins en spärr i mig som gör att jag inte kan prata..

om man ska vara lite positiv då.
jag har fått en ny vän som står mig väldigt nära. vi har pratat i flera månader PP facebook men vi har träffats två gånger nu och jag är jätteglad att få ha henne i mitt liv. min älskade Becca 💖 sedan har jag fått kontakt med min bästavän Alexandra igen. vi har känt varandra i typ 4-5? år och våran vänskap har varit med om allt möjligt. men vi hittr alltid tillbaka till varandra.med henne är jag verklige mig själv :)

Likes

Comments

jag är så rädd.. rädd för att falla tillbaka i samma spår. rädd att börja om på ruta ett igen..
jag hoppas att detta bara är något som kommer gå över snart. men det känns som sorg det som har hänt. att jag måste "sörja" lite innan jag kan komma på fötter igen. och jag hoppas verkligen att det är så. för jag har kommit så jävla långt på detta halvåret att jag vill verkligen inte börja om från noll igen.

nu är det natt och ångesten kryper sig på med stora steg.. den är lite dämpad dock tack vare att jag har underbart sällskap. men den finns ändå där..

vet inte riktigt vad jag ville med detta inlägg behövde bara skriva av mig lite. och få folk att förstå att även om jag skriver "jag har kommit så långt" eller jag mår så jävla bra" att det inte betyder att jag faller ibland. jag är fortfarande skör. men jag hanterar för det mesta det på bra sätt. bättre än vad jag någonsin har gjort.

puss och kram issa.

Likes

Comments

hej! jag vet att jag varje gång ber on urskt för att jag inte bloggar så mycket. jag tänker inte be om ursäkt denna gången. jag känner att jag bloggar när jag orkar och känner för det. jag har mycket viktigare saker att tänka på än att hålla bloggen aktiv hela tiden.

det har hänt så mycket men så lite sen jag bloggade sist. jag har börjat på ett riktigt gym äntligen då hemmet betalat det. vi har varat schema som vanligt så där har väl inget speciellt hänt.

men den stora "bomben" då. ja det kan man verkligen säga då det kom som en bomb..

det är slut mellan mig och Johanna. och jag känner mig tom på ord. det känns som att hälften av mitt hjärta är borta. hon är den jag vill bli gammal med.. jag tänker inte gå in på varför det är slut då det är mellan oss. men jag har varit så jävla låg denna veckan. har brustit ut i tårar på alla mest oväntande ställen och jag har bara velat ligga under täcket.

idag så skulle jag åka till Ystad hem till bästa Becca. det kändes jobbigt för jag har egentligen inte ork att ens ta mig till bussen. men jag tänkte "vad är de värsta som kan hända?" jo att jag behöver ringa hemmet så dom hämtar mig..
så jag åkte. så nu sitter jag med Becca och kollar idol och käkar godis! detta behövde jag verkligen. visst, ångesten kommer och går och vissa stunder vill jag bara ringa hemmet. men samtidigt har jag så jävla kul och trivs i beccas sällskap så det känns som att jag kommer slappna av mer och mer. tack för att du finns för mig i alla lägen Becca ❤

Likes

Comments