View tracker

Hej!
På denna elevensval lektionen gjorde jag klart min graffiti målning, jag fick hjälp av Alva och vi gick ut och sprayade utomhus på baksidan. Det blev tajt med tid så den han inte torka ordentligt. Därför blev den inte jätte bra tycker jag, så nästa gång ska jag tänka på att ha mer tid så att den torkar ordentligt. Annars blev jag nöjd!
Hejdå! @

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!
På denna lektionen var jag på elevensval för annars hade jag inte hunnit göra min andra uppgift. Jag påbörjade min graffiti målning. Först så letade jag efter en bild inom temat sport/innebandy. När jag hittade min bild fick jag hjälp att skriva ut den, sedan gick jag och kalkerade. Efter det klippte jag ut delarna där jag skulle spraya. Tiden gick fort och jag hann tyvärr inte att börja spraya. Ett litet problem jag stötte på var att jag valde en bild som inte var i jätte bra kvalitet, så när jag kalkerade så blev det svårt eftersom bilden var lite hackig pågrund av dålig kavlite på bilden. Så nästa gång ska jag tänka på att välja en bild med högre kvalitet!
Hejdå!😊

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag fixat min natur målning. Jag klippte ut trädet och målade en ny bakrund med akvarell färg, jag fick tipset från läraren och det blev mycket bättre verkligen!
Hejdå! :)

Likes

Comments

Hej bloggen! Idag har jag påbörjat med temat Usa's politik. Jag lägger det andra temat åt sidan sålänge eftersom att jag känner att jag tycker att detta ämnet är mycket viktigare just nu. Jag tänker göra Amerikanska flaggan och sedan en ängel på ena sidan och eld/en djävul på andra sidan. Djävulen ska föreställa Donald Trump som du kanske förstår. Sedan ska jag lägga till detaljer. Hejdå!

Likes

Comments

Idag har jag gjort klart min mapp och börjat skissa på temat sport. Jag har kommit på att jag ska göra något med sporten innebandy, men jag har lite problem med ideér. Jag vet iallafall att jag ska göra något med lera. Jag ska fortsätta tänka så att jag kan påbörja uppgiften direkt på nästa lektion.

Likes

Comments

Hej! Idag har jag färglagt min teckning med vattenfärg. Jag målade löven rött,orange och gult eftersom att det är höst nu.

Likes

Comments

Förra lektionen gjorde jag klart min mapp och började på natur temat.

Likes

Comments

Idag har jag gjort min bildmapp, jag är nästan klar nu och nästa vecka ska jag fortsätta och göra klart den, sedan ska jag påbörja med temat natur.

Likes

Comments

​Hej det här är mitt första blogginlägg. Jag heter Isabelle och går på Kapareskolan. Här kommer jag att lägga ut vad jag gör i bilden. Vi ses!

Likes

Comments