Header

Oh herregud. Vilken omvänd helg??? Skrev att jag inte ska göra något, nu helt plötsligt ska jag se JUSTIN BIEBER?! Är så himla tacksam att jag fick chansen. Så stora tack till en kompis, fyfan vad taggad jag är! Och ska få se honom med en av mina bästa vänner Ronja! 😍 Kommer älska dom två resten av mitt liv nu. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Usch, skulle gärna vilja att det inte var fredag imorgon. Har verkligen ingenting att göra denna helgen, 2 helger i (med denna helgen) rad har jag bara legat i sängen eller varit hos min syster och tagit det lugnt. Vill verkligen göra något men alla ska iväg eller ska dom ut på krogen. Kul för dom, tråkigt för mig.. Vill bara fylla 18 nu, 32 dagar kvar!

Får väl se om jag hittar på något, annars ska jag nog bara stor städa rummet, mysa lite och ha ensam tid. Tända ljus, en film, gosa under en filt och äta något snacks vill jag göra någon dag iallafall, behöver det!
Umgås med pappa och kanske hitta på något med honom för det var ett tag sedan vi gjorde någonting själva! Är även ledig måndag och tisdag så har låååång helg!
Nu ska jag mysa ner mig i sängen! Vi hörs snart igen!

Likes

Comments

En ny väska till mig själv!! Har inte haft någon bra väska där datorn verkligen får plats.. Så idag kom denna hem på posten. Är super nöjd över den! Den är lite hårdare så den sjunker inte ihop, 3 stora fack och massa små fack. Enkel och inte super stor! Älskar denna!

Letat efter en svart väska som är hård med silver detaljer som är hyfsat billig men inte hittat någon förens nu!!!

Likes

Comments

Varför har jag aldrig tänk på detta???
Såg detta på internet någonstans och tänkte att jag måste göra likadant för mina paletter får inte plats någonstans....

En servett hållare! Enkelt och billigt sätt att ha dina paletter på ett ställe, samlade!
Denna hållaren köpte jag på antos i Sölvesborg, 49kr.

Likes

Comments

Köpte denna super sköna bhn idag! Skön att ha hemma, snyggt under en lite genomskinlig vit t-shirt!

Likes

Comments