Header

Äntligen!
Alla bilder på bloggen är fotade med min kassa mobil, inte bästa kvalitén precis.. Men idag så köpte jag en Nikon D3100. Innan var jag väldigt intresserad av att fota, kameror och hela den biten så hade en Nikon för ett bra tag sedan. Men kände att jag ville ha en nu, alltid bra att! Så nu kommer alla bilder på bloggen bli bättre och finare hoppas jag!😃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Min glossybox denna månaden!

Rodial Smokey eye pen
orginalprodukt: 1,2 g / 250 kr 

De Bruyere After sun lotion monoï 
Orginalprodukt: 50 ml / 110 kr 

Elizabeth Mott Sherbet Cleanser 
Orginalprodukt: 100 g / 250 kr 

NomNom Hair rings
Orginalprodukt: 3 pack / 39 kr

Maybelline Vivid Matte Liquid Lipstick
7,7 ml / 99 kr 

4 av dessa produkterna fick jag i full size! Så härligt, och älskar läppstiftet från Maybelline! 

Likes

Comments

Var på eko för någon dag sedan och kollade lite. Köpte mitt älskade ''After party'' från bed head, ääälskar det!! Håret blir så mjukt och lent när man har det!
Hittade även lite andra saker, men köpte 2 av dessa från Glam! Bara testat ett liquid lipstick och ville testa några mera så tänkte att jag köper något billigt först och se om jag verkligen använder det och tycker om det.

Detta från Glam var faktiskt helt okej! Trodde det skulle vara skit, men satt som sten på läpparna och färgerna var super fina! Fanns dock bara 2-4 färger man kunde köpa! Men dessa var fina så var värt att testa. 2 st för 25 kr!

Likes

Comments

Vissa sommardagar och kvällar är så himla underbara. Sånna vill jag ha mera av just nu!

Att kunna sitta ute på kvällen, dricka vin och äta chips är vad jag behöver helst igår. Men mitt sommarlov än så länge har varit rätt chill, saknar faktiskt att jobba.. Då hade man rutiner, något att göra, det var roligt och jag skrattade varje dag på jobbet! Vill verkligen tillbaka dit... Första gången jag sagt något sånt här.

Men resten av sommarlovet ska jag försöka träffa någon saknad kompis, shoppa lite, umgås med familjen och pojkvän.

Men idag skulle jag vilja åka till min storasyster och bara prata och ta ett glas och äta chips💗 För det är något båda behöver, får ser hur det blir!

Likes

Comments

La upp dessa 2 bilderna efter varandra på instagram. Bara för att visa att alla tjejer bär oftast smink och ser inte likadana ut, men vi tjejer ska såklart våga visa oss utan smink! Innan kunde jag inte gå till skolan utan smink. Var tvungen att sminka mig något iallafall, men nu är jag så trygg i mig själv och orkar inte bry mig vad andra tycker om mitt utseende faktiskt. Även om jag tycker det är roligt att sminka så har jag inte smink på mig varje dag!

Ibland kan jag bara göra en sminkning hemma där jag fokuserar mer på basen än något annat bara för att se hur det blir! När jag ska på fest eller kalas så älskar jag att klä upp mig att det till och med kan bli för mycket.... Men jag är nöjd med mig själv även om jag har smink eller ej! Och de ska alla andra tjejer/killar också vara där ute!! 💗

Likes

Comments