Header

Jag vill verkligen till Santorini i framtiden, alltså herregud vad det verkar vara fint och mysigt där. Ser på instagram, google och överallt hur fint det är. Jag är så sugen på att besöka ett mysigt land just nu, att få åka iväg och bara ta det lugnt, sola, dricka lite, så runt och kolla. Önskar verkligen det var min tur att få åka utomlands snart...

Bilderna kanske lurar lite, men herregud!!! Kolla så fint det verkar vara här?? Min första resa vill jag ska vara till Grekland. Antingen Santorini eller Kreta! Verkar så mysigt!
Har ni förslag på något mysigt land man kan åka till? Vill så gärna veta isåfall, älskar att kolla på bilder på olika fina städer!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var det som sagt midsommar! Vi åkte ut till calles kompis med några andra vänner och drack, käkade och bara snackade. Hade iallafall roligt men åkte hem någon gång på natten och vaknade upp idag att de va så himla varmt i mitt rum....

Idag ska vi till Hällevik och vara mer Calles föräldrar och några andra, inte så bra koll men det blir roligt! 🌸😀

Likes

Comments

Köpte faktiskt en väska precis. Velat ha en sån här hur länge som helst för tycker dom är så fina och stilrena + att den klär upp en tråkig outfit rätt mycket!

Den är såklart fejk, inte äkta LV skulle aldrig betala så mycket för en väska haha! Men begagnad och fejk men ändå såååå snygg!

​Älskar att köpa väskor och jackor just nu... 

Likes

Comments

​Såå fina saker. Verkligen fastnat för mönstrade saker, älskar det! 
Vill verkligen ha en ljus jacka till sommaren! 

Likes

Comments