Header

Idag gjorde jag ljuslyktor, egentligen älska jag att pyssla! Så idag passade jag på att göra höst lyktor som jag ställde i fönstret. Jätte enkelt och går ganska snabbt!

Du behöver:
Glasburkar
Löv
Band
Lim
Sax

Välj två glasburkar du tycker blir bra sedan plockar du några fina löv i alla möjliga färger! Jag tog röda, orange och några gula. Sedan limmar du på löven på glasburken, klipp till löven om du vill/behöver. Jag tog ett löv och klippte i och satte det där det behövdes, tillexempel längst ner på burken! Sedan väljer du ut ett band om du vill ha det och knyter längst upp på burken! Sedan ett ljus i så är du klar!

Jag älskar detta och det är så himla mysigt att tända på kvällen!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vad är epilepsi? Varför får man det? Så många frågor folk ställt runt min ''sjukdom'' som är epilepsi. Tänkte berätta om just min epilepsi och min medicinering.

Förra året i oktober så fick jag ett anfall i affären när jag var med pappa. Jag kände mig yr, kallsvettades och allt bara snurrade. Jag sa till pappa och vi tog det lugnt men sen föll jag ihop. Just då kom jag inte ihåg någonting. Jag trodde vi var någon helt annanstans, minns inte hur jag fick hjälp, visste inte att eller hur jag kom till ambulansen. Men jag vaknade upp i ambulansen efter några minuter och vi var påväg till akuten i Karlshamn. Där fick jag inte någon hjälp alls, blev då skickad till Karlskrona och någon månad efter gjorde jag sömn-EEG för att kolla hjärnan. Har nu gjort sömn-EEG ungefär 3 gånger. 

Då kom dom fram till epilepsi(EP). Jag visste inte vad det var från början. Men det är att man får ett anfall, man krampar, kan dregla och även kissa på sig. För det är något i hjärnan som händer (kan inte exakt vad). Detta är då ärftligt och min bror har haft det också. Men jag fick medicin ganska snabbt! Det tyckte jag var bra... Men dom ökade och varför dom ökade? Det visste dom inte.

Började med 1000 mg sedan höjde dom till 1750 mg. Har varit på undersökningar, har haft så många frågor men inte fått något svar av någon läkare? Förstår inte varför. Senast jag var där så sa dom att mina senaste prover visar inte tecken på  EP längre!! Men min läkare säger ''Jag vet inte varför vi ökade din medicin.'' ​Jag tänkte att läkarna var idioter. Att dom ökat min medicin utan anledning? Förstod ingenting.. Men nu håller jag på att trappa ner på min medicin och allt går som det ska! Får även börja övningsköra när som helst! 

Vart ville jag komma med detta inlägget? JO, att jag personligen tycker att läkarna här i Blekinge inte hjälper människor på rätt sätt. Det måste bli skärpning inom vården, att höja dosen för ingen anledning är inte bra för kroppen. Jag tycker inte om vården i Blekinge då man inte får så mycket hjälp med sina saker som man behöver hjälp med om man mår dåligt.

Tack och hej! 

Likes

Comments

Idag, 16.16 kom en ny liten bebis till världen! Söta lilla Nova, längtar så himla mycket tills jag får träffa henne!! Älskar henne redan fast jag inte träffat henne, så himla gullig! Världens största grattis till min syster och hennes kille! ❤

Snart får jag träffa den lilla prinsessan!! 😍 Du kommer få världens bästa moster, ska göra allt för dig sötnos!! ✨

Likes

Comments

Idag var jag i skolan, inte så jätte intressant hade bara 2 lektioner. Ena lektionen gjorde vi ett projekt vi håller på med i skolan. Men sen gick jag på stan en stund för väntade på tåget så shoppade på mig 3 saker, som vanligt.. ÄNTLIGEN hittade jag Seche Vite!!! Men, när jag kom hem så köpte jag energidricka sen ringde jag Hanna och snackade med henne i ca 1 timme! Mysigt! Ska hem till henne på måndag och mysa, snacka skit och bara ta det lugnt! 💁 Snart kommer pappa hem, ska åka till min bror då tänkte vi! Ikväll kommer Calle och vi ska väll bara ta det lugnt, äta gott och lite sådant!

Tröja 99:- // Nagellack 50:- // Seche VITE 99:-

Likes

Comments

Har inte gjort så mycket idag, bara tagit det lugnt och haft det mysigt även försökt få tag på en läkare som kunde hjälpa mig men det gick ju såklart inte... Hade kramper och stickningar imorse och vid 11 tiden, haft det några kvällar nu i 3 veckor.. 😔 Men nu ikväll har jag käkat, duschat och bara tagit det lugnt. Igår tvättade jag alla sminkborstar och lite sånt så dom är rena och härliga nu!

Ikväll ska jag nollställa mobilen helt för det är fel på den, så hoppas den blir bättre efter det.. Annars får jag skicka in den till Apple. Imorgon ska jag ner och kolla min syn och även inom banken!


Likes

Comments